I8051

12. 05. 2025 v 23:59
Anonym

Zajjimalo by me jestli tu nekde jiny vi o ickovi a jeho nevere vuci svemu p***elovi? :D

Well, a kdo se ptal? bud za něj rád že v jeho věku vůbec někdo o něj stojí D:
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nene, víš to jen ty anonyme, ale nikomu to neříkej 8)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Skoda, ze to ani ja nevim. Hned bych se o to doma pri sexu pochlubil ... :-)
Btw dost me lichoti, ze jsem se stal takovou celeb***ou a mam velkou fanouskovskou zakladnu, ktera me venuje svuj cas tak moc, ze o me dokonce zaklada temata. Uz je to jako Super, Blesk nebo Aha ... :-)
Btw dost me lichoti, ze jsem se stal takovou celeb***ou a mam velkou fanouskovskou zakladnu, ktera me venuje svuj cas tak moc, ze o me dokonce zaklada temata. Uz je to jako Super, Blesk nebo Aha ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

M.F.Ancy (20/173/67)
bud za něj rád že v jeho věku vůbec někdo o něj stojí D:
------
No hele Anco, ty se nakrucujes je pred zrcadlem jak Nasta, myslis si, jak jsi kuuul a sexy a p***om ve svym nejlepsim veku nikoho nemas. By me zajimalo, kde je chyba ... :-)
bud za něj rád že v jeho věku vůbec někdo o něj stojí D:
------
No hele Anco, ty se nakrucujes je pred zrcadlem jak Nasta, myslis si, jak jsi kuuul a sexy a p***om ve svym nejlepsim veku nikoho nemas. By me zajimalo, kde je chyba ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak jako ve dvaceti sem byl taky singl a jediný smysl mojeho života bylo pořádání orgií a šoustání skoro všeho co dýchalo. Teď je ze mě šedivý pán s neupraveným plnovousem co vysedává v garáži u kamen a chlastá pivo. Je teda fakt že točený a ne lahváče což je asi jediná věc co mě odděluje od důchodců. Krom věku tam mi ještě 40 let chybí ale už mám i houpací křeslo. Po pravé ruce odkládací košík na pivo a po levé přihrádka na placaticu:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jak víš jestli někoho mám nebo ne? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Vychazim z toho Anco, co o sobe pises na profilu. Pokud v tom ale lzes, je to s tebou jeste horsi, nez jsme doufali ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombakul
Vidiš mě je 22 a vysedávám na chatě u kamen s pivem už teď protože zde není nikdo komunikačně schopný :D
Vidiš mě je 22 a vysedávám na chatě u kamen s pivem už teď protože zde není nikdo komunikačně schopný :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nááááhodou není nic lepčejšího než nafedrovat petry směsí lepenky, pilin a vyhořelých svíček kterých je plný kontejner na hřbitově, až celý rudě svítějí a u toho lemcat ještě vlažnou gořalku přímo z epruvety destiláku. =_=
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nepochybně, v zimě mi až roura svítila :D :D :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

A kdyby tu někdo komunikačně schopný byl, tak bys u těch kamen jen žvanil přes socky :D Máš to pivo aspoň točený?
Bombič, i my geronti máme pípy.
Bombič, i my geronti máme pípy.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Správně rozpálené petry se poznají podle červeně se dmoucí stříšky na komíně kterou olizují plamínky jak z autogenu. ^_^
Nahlásit

V těch petrech by se mělo správně topit od shora dolů. Tzn nerozdělávat oheň dole, ale nahoře.
Pokud rozděláte dole, rychle vše shoří, pak je velká spotřeba paliva.
Pokud rozděláte dole, rychle vše shoří, pak je velká spotřeba paliva.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jsou to jedno šachtová kamna jsou na to odhořívání od shora stavěná. Podobná kamna se používají v Americe, hlavně v Kanadě a na Aljašce, kde se topí výhradně dřevěným uhlím a dřevem. U dvou šachtových je v první šachtě palivo a ve druhé, je spalovací prostor - hoření probíhá ve spodní části nad roštem.
https://youtu.be/cmfK0MY4Pko?…
https://youtu.be/cmfK0MY4Pko?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Mame stesti, ze sla Jezina zrovna kolem a vysvetlila nam ty Petry, aniz by se na ne nekdo ptal. Vazne dekujeme ... :-)
Btw si myslim, ze Kanada oproti Aljasce jeste soucast USA neni, ale nekoukal jsem jeste dnes na zpravy ... :-)
Joa k pipe - Ja geront teda pipu nemam, ale ma ji dost kamosu v okoli. Ja jen zapujcim centralu a kandak ... :-)
Btw si myslim, ze Kanada oproti Aljasce jeste soucast USA neni, ale nekoukal jsem jeste dnes na zpravy ... :-)
Joa k pipe - Ja geront teda pipu nemam, ale ma ji dost kamosu v okoli. Ja jen zapujcim centralu a kandak ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

L_ks (23/180/80)
Vidiš mě je 22 a vysedávám na chatě u kamen s pivem už teď protože zde není nikdo komunikačně schopný :)
-------------
Tak se za nama stav na tom pivu a uvidis, jak te prekomunikujeme ... :-)
Vidiš mě je 22 a vysedávám na chatě u kamen s pivem už teď protože zde není nikdo komunikačně schopný :)
-------------
Tak se za nama stav na tom pivu a uvidis, jak te prekomunikujeme ... :-)
Nahlásit

Mno, já si protentokrát trochu zachčiju proti proudu a snad poprvé v historii se zastanu Jeziny - on psal Amerika, ne USA...
Nahlásit

Tak psal Amerika, to je USA, nepsal Severni Amerika ani Jizni Amerika. Ale jo, uznavam, treba to myslel dobre ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonyme, Ty tady chceš někoho pranýřovat a hledat na někoho špínu a přitom nejsi schopen se ani podepsat. Jsi ubožák.
Nahlásit

Tak ste normální? anonym pude někdo někoho pranýřovat ze svýho profilu se svým xichtem a pak s nim nikdo nebude chít zahybat aby ho tady taky nezveřejnil :D
Nahlásit

Každá slušná bukvica má na tieto účely zriadených niekoľko vhodných profilov a nemusí sa uchyľovať k prízemnej anonymite. Z jedného zakladá témy, z druhého si p***akáva, z tretieho hejtí, zo štvrtého špulí riť, na piatom sa hrá na slušňáka... konečný počet je samozrejme neobmedzený a záleží len na uvážení a fantázii užívateľa.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To si Bombakoule právě dosáhl vrcholu. Víc už nejde :-) to je ten pravý Zen na který čekají mnisi dlouhá léta.
A eLks má před sebou ještě pět let aktivního života, pak může chlastat u kamen:) teď má popijet s komunikacne schopnými.
A eLks má před sebou ještě pět let aktivního života, pak může chlastat u kamen:) teď má popijet s komunikacne schopnými.
Nahlásit

Vlnity_Stromokocur (48/-/-) NOVÉ
Každá slušná bukvica má na tieto účely zriadených niekoľko vhodných profilov a nemusí sa uchyľovať ...
------
Tak to já jsem ta neslušnější bukvice tady :-D
Každá slušná bukvica má na tieto účely zriadených niekoľko vhodných profilov a nemusí sa uchyľovať ...
------
Tak to já jsem ta neslušnější bukvice tady :-D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Když ste se tak rozjeli s těma kamnama tak nemá někdo dědka s babkou?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

O nevěře nevím nic. Jen vím, že musí mít hrozny život, protože prudí a otravuje blbýma kecama skoro u každého příspěvku. Místo toho, aby mluvil k tématu, jen uráží a vysmívá se.... Asi si tím kompenzuje nějaký svůj mindrák ????
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Mě ani neprudí ani neotravuje. Nemáte nějaký mindrák spíš vy že se vás to tak dotýká?:)
Nahlásit

Proč se někteří lidé nedokáží soustředit na sebe? Na svůj profil, nick, sebe sama.
Chtěl jsem původně napsat :košile bližší než kabát” …..Tolik žluče, pro nic za nic, jen protože vám někdo leží v žaludku. Tak proč nepoužít ty lidské vlastní nejtemnější pudy a vlastnosti, které jsou Vám natolik bližší a chtít někomu rádoby naivně zlomyslné uškodit.
Někdo v minulosti asi bylv 50-60 letech domovnicí, aby celý ten svůj maličký svět mohl v době temna opět rozjet naplno.
Tolik zbytečně energie vyplýtváno pro nic za nic ;-)
Chtěl jsem původně napsat :košile bližší než kabát” …..Tolik žluče, pro nic za nic, jen protože vám někdo leží v žaludku. Tak proč nepoužít ty lidské vlastní nejtemnější pudy a vlastnosti, které jsou Vám natolik bližší a chtít někomu rádoby naivně zlomyslné uškodit.
Někdo v minulosti asi bylv 50-60 letech domovnicí, aby celý ten svůj maličký svět mohl v době temna opět rozjet naplno.
Tolik zbytečně energie vyplýtváno pro nic za nic ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Stredocech1978 (47/178/78)
Jen vím, že musí mít hrozny život, protože prudí a otravuje blbýma kecama skoro u každého příspěvku. Asi si tím kompenzuje nějaký svůj mindrák ????
--------
Je obecne znamo, ze o cizich mindracich a zivotech mluvi z valne vetsiny negativni lide, co maji plno mindraku a zivot nahovno, poznavas se v tom, vid? Tak s tim neco delej ... :-)
Jen vím, že musí mít hrozny život, protože prudí a otravuje blbýma kecama skoro u každého příspěvku. Asi si tím kompenzuje nějaký svůj mindrák ????
--------
Je obecne znamo, ze o cizich mindracich a zivotech mluvi z valne vetsiny negativni lide, co maji plno mindraku a zivot nahovno, poznavas se v tom, vid? Tak s tim neco delej ... :-)
Nahlásit

Jee, domovnice xDD .... to byli top komobaby.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.