Zbabělec Putin

15. 05. 2025 v 12:45
Anonym

Analogie lží a zločinů Putinova Kremlu vydá na několik desítek knih. To Putin celou dobu ujištoval Západ, že to jsou všechno lži a Ukrajinu se Rusko nechystá napadnout.
Nyní Putin ujištuje Západ, že chce jenom mír, proto navrhne schůzku v Istanbulu, aby přijeli jednat prezidenti Zelenskyj a Trump. Zelenskyj to pozvání přijme, ale Kreml obrátí a je to všechno provokace.
Mezitím Putin přesouvá vojáky a munici k hranicím NATO, ruské lodě narušují te***oriální vody, ruské stíhačky vzdušný prostor, ale on chce chudáček zbabělý mír...
Na Rusáky se musí tvrdě, žádné vyjednávání, prostě ultimátum a basta, oni rozumí jedině a pouze síle, diplomacie je pro ně slabost.
Nyní Putin ujištuje Západ, že chce jenom mír, proto navrhne schůzku v Istanbulu, aby přijeli jednat prezidenti Zelenskyj a Trump. Zelenskyj to pozvání přijme, ale Kreml obrátí a je to všechno provokace.
Mezitím Putin přesouvá vojáky a munici k hranicím NATO, ruské lodě narušují te***oriální vody, ruské stíhačky vzdušný prostor, ale on chce chudáček zbabělý mír...
Na Rusáky se musí tvrdě, žádné vyjednávání, prostě ultimátum a basta, oni rozumí jedině a pouze síle, diplomacie je pro ně slabost.

Tak Ty mi přijdeš jako komouši po r.45 :) Tak se seber a jdi na UK válčit Ty podělaný hrdino :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Anonym bude zřejmě nějaký EU poseroutka..... :-))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Proč neoznačiš zbabělce AMIKY? To oni vyvolali válku na Ukrajině. Na popud Zelenského zabíjeli lidé rusky mluvíci ( Banderovci) . Proč žádný z politiku nemluví o tom co prováděli AMICI ve světě že rozvráceli politický systém v různých zemi světa zabíjeli ( vraždili) vůdce jen aby dosáhli svých zájmu. Ano kdo je zbabělec to je Zelenskyj. Věděl o všem co se připravuje a nic proto neudělal aby válka nevznikla. Faktický válka na Ukrajině je od r. 2014. Už to někdo pochopí, že Putin bráni jen lidi rusky mluvíci kteří byli a jsou utlačovaný Zelenským a jeho posluhovači.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

Jj, rondo, brání rusáky tak, že vraždí civilisty na výsostném území ukrajiny, ty dezoláte!
80 let po válce ty ruský s***ě rozpoutaly (už po druhý v evropě) válku, kde umírá statisíce vojáků na obou stranách.
američani nikdy v novodobých dějinách nevedli dobyvačnou válku o území, zatímco rusáci posledních 100 let nedělají nic jiného. už jen vznik SSSR byla jedna dobyvačná válka za druhou, vraždění civilistů, vysídlování pomalu celých národů, atd. atd.
ty si smaž tenhle profil a piš tyhle deepfejky na aeronetu a novinkách, šašku!
80 let po válce ty ruský s***ě rozpoutaly (už po druhý v evropě) válku, kde umírá statisíce vojáků na obou stranách.
američani nikdy v novodobých dějinách nevedli dobyvačnou válku o území, zatímco rusáci posledních 100 let nedělají nic jiného. už jen vznik SSSR byla jedna dobyvačná válka za druhou, vraždění civilistů, vysídlování pomalu celých národů, atd. atd.
ty si smaž tenhle profil a piš tyhle deepfejky na aeronetu a novinkách, šašku!
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Mno... je fakt, že tam nějaký národnostní excesy byly, ale otázka je kdo je vyvolal a komu se to hodilo víc... Hitler tahy hecoval sudeťáky a kdyby naše vláda tehdy nedržela naše lidi na uzdě tak by v pohraničí masakrovali suděťáky v odplatu za to, jak tehdy sudeťáci střříleli na naše četníky a finance v pohraničí... skoro bych se vsadil, že ty národnostní nepokoje vyhecovala v roce 2014 Putinova tajná služba aby měli zámiku, tak jak tehdy Hitler v osumatřicátým... připomínám ale, že za to, že Putin chtěl ukrajinu může aji d***lní politika západu :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak ti zelení mužíčci na Krymu a dovolenkáři na Donbase, kteří pak od Putina dostali metály, to mluví za vše. Metál za dovču, paráda, ne?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buřte, neser! xd
tomuhle se říká relativizace. nacházejí se rusáci na území cizího státu? nacházejí!
i kdyby se tam čerti ženili, amíci běhali po ukrajinských vsích, rusáci tam prostě nemají co dělat!
jaká d***lní politika? takže v polsku bude někdo dělat d***lní politiku a to teda bude záminkou, aby tam vlítla ta ruská chátra a dělala pořádek? ve jménu čeho a koho?
tomuhle se říká relativizace. nacházejí se rusáci na území cizího státu? nacházejí!
i kdyby se tam čerti ženili, amíci běhali po ukrajinských vsích, rusáci tam prostě nemají co dělat!
jaká d***lní politika? takže v polsku bude někdo dělat d***lní politiku a to teda bude záminkou, aby tam vlítla ta ruská chátra a dělala pořádek? ve jménu čeho a koho?
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A co tehdy v roce 2014 udělal západ? velký HOWNO, akorát ble ble ble samý kecy, a putin si to vyhodnotil tak, že si myslel že může sežrat celou ukrajinu :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Frederiku ty vole a kde řikam že tam maj rusáci co dělat? -_-
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

BussterX Mno... je fakt, že tam nějaký národnostní excesy byly
Čo aké národnostné excesy, keď tam rondo píše o rusky mluvícich lidech ? BTW nie je Rondo Plemeník ?
Čo aké národnostné excesy, keď tam rondo píše o rusky mluvícich lidech ? BTW nie je Rondo Plemeník ?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Heh, buřte, jsem trubka, ale číst snad umím:
"... připomínám ale, že za to, že Putin chtěl ukrajinu může aji d***lní politika západu :D"
"... připomínám ale, že za to, že Putin chtěl ukrajinu může aji d***lní politika západu :D"
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No za to může AJI d***lní politika západu, ale to neznamená, že maj rusáci co dělat na ukrajině :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Neonáckové na ukrajině fakt mordovali ruský obyvatele, později z nich vzniíkl legendární hrdinný prapor azov vyznamenaný zelenským :D ale klidně je možný, že za tím stála putinova tajná služba a že ti ukrajinští neonacisti byli na špagátku ruské tajné služby protože ty nepokoje nejvíc prospěly putinovi
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pro Frederic( To se mi snad je zdá To nemyslíš vážně že Rusáci už podruhé rozpoutali válku. Chodil jsi vůbec do školy? Neříká Ti něco druhá světová válka a co Hitler? Asi nic o tom nevíš. V tom případě Tě litují. Podívej se na Vietnam co tam AMICI prováděli dál Afganistán a co Lybie?, Irák a mohl bych dál jmenovat. Tak se nad tím zamyslí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Rondo, prosimte, neztrapnuj se. Ty mas tu kebuli tak vymletou Aeronetem, ze jsi fakt k smichu ... :-)
Btw, kde je ta Lybie? Na mape jsem to nenasel ... :-)
Btw, kde je ta Lybie? Na mape jsem to nenasel ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Rondo, to, že hitler se stalinem rozpoutali II. sv. válku (pakt ribbentrop-molotov) tak, že napadli polsko každý ze své strany, je všeobecně uznávaný historický fakt. mimochodem rusáci také před válkou pomáhali vyzbrojovat německo.
nevím do jaké školy a kdy jsi tam chodil, jestli ses učil v 50. letech (viz tvůj věk), tak ti to nejspíš zamlčeli. xdd
ale děláš tady ze sebe akorát nevzdělanýho hlupáka. kolik ti ve skutečnosti je, wole?
američani a afganistán? he he. takže ještě jednou. američani nikdy nevedli dobyvačnou válku. to, že se srali do jiných režimů, to je jinej příběh. to ovšem rusáci dělali taky.
jak to souvisí s tím, že ta ruská svoloč ničí, vraždí a znásilňuje vše, co jim přijde pod ruku, na území cizího VÝSOSTNÉHO státu? a zabírá CIZÍ území, které chce anektovat? a unášej DĚTI!!! na převýchovu! dpč! co mi to jen připomíná? ty historiku.
tvé argumentaci se říká whataboutismus. "no a co, že rusové rozpoutali válku, ale v americe mlátí černochy!" xxddd
nevím do jaké školy a kdy jsi tam chodil, jestli ses učil v 50. letech (viz tvůj věk), tak ti to nejspíš zamlčeli. xdd
ale děláš tady ze sebe akorát nevzdělanýho hlupáka. kolik ti ve skutečnosti je, wole?
američani a afganistán? he he. takže ještě jednou. američani nikdy nevedli dobyvačnou válku. to, že se srali do jiných režimů, to je jinej příběh. to ovšem rusáci dělali taky.
jak to souvisí s tím, že ta ruská svoloč ničí, vraždí a znásilňuje vše, co jim přijde pod ruku, na území cizího VÝSOSTNÉHO státu? a zabírá CIZÍ území, které chce anektovat? a unášej DĚTI!!! na převýchovu! dpč! co mi to jen připomíná? ty historiku.
tvé argumentaci se říká whataboutismus. "no a co, že rusové rozpoutali válku, ale v americe mlátí černochy!" xxddd
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hoši hoši, že vás ten punta pořád tak baví. Stejně se ty karty jednou budou muset vyložit a co pak? Co bude pak? Momentálně je pro Evropu nevýhodné ukončit válku, protože by napujcovane penízky musela splácet z rozpočtů a nikoliv ze zmrazenych ruských aktiv.
Ale nepůjde to do nekonečna, jednou prostě bude muset přijít rozhodnutí ,,ber nebo nech bejt ".
A co pak? Kdo to ví odpoví.
Ale nepůjde to do nekonečna, jednou prostě bude muset přijít rozhodnutí ,,ber nebo nech bejt ".
A co pak? Kdo to ví odpoví.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ale to ja bych si vzal ... :-)
Nahlásit

Ok, takže bereme :-))))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já bych si s dovolením také vzal 8)
Nahlásit

BussterX (104/130/150)
Neonáckové na ukrajině fakt mordovali ruský obyvatele
A copak asi dělali ruskí obyvatelia na Ukrajine ?
Neonáckové na ukrajině fakt mordovali ruský obyvatele
A copak asi dělali ruskí obyvatelia na Ukrajine ?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Narodili se tam a žili tam? :D
Nahlásit

:-DDD .....jako oni se tam bombili už dříve, to se ví. Tohle bylo celý nešťastný hloupý vyústění všeho. Tak ať si to tam vyřeší mezi sebou a nemusíme se tím vůbec zabývat :-) jsou nakonec jejich východní problémy, ne naše :-)
My jsme civilizovanejsi.
My jsme civilizovanejsi.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jo, jenže když tu sílu nemáš, tak diplomacie je tvoje jediná možnost. :-P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jen technickej dotaz, platěj pořád ty schválený praudy? Bo bylo něco odbornou komiSSí přeschváleno? Neb to přestalo zapadat do soukolí sySStému. O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak již se pracuje na aplikaci, kde bude u každého názoru jeho aktuální platnost. Aktualizovat se bude průběžně jak bude ktery názor schválen či neschvalen. A abys to nemusel pořád kontrolovat tak bude při změně chodit upozornění.
Pak se konečně ušetříme toho jak kazdej mele něco jiného, kdyt je to hrozný. Ale já to chápu, já taky vždy honem nevím co je správně tak vždy řeknu nějakou blbost. S aplikací se to už nestane. Vždy se podíváš na názor a hned víš jestli je správný.
Pak se konečně ušetříme toho jak kazdej mele něco jiného, kdyt je to hrozný. Ale já to chápu, já taky vždy honem nevím co je správně tak vždy řeknu nějakou blbost. S aplikací se to už nestane. Vždy se podíváš na názor a hned víš jestli je správný.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To máš PaneŠkrte asik pravdu, šak i na to je člověk připraven:-)
Já měl třeba telefon který vydržel měsíc nabitý a dal se nabíjet kličkou. Jenže pak mi došlo že bych při blekoutu stejně neměl komu volat.
Já měl třeba telefon který vydržel měsíc nabitý a dal se nabíjet kličkou. Jenže pak mi došlo že bych při blekoutu stejně neměl komu volat.

Proč nikdo nepíše, že sem tohle politický téma nepatří? protože to píše anonym?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Pze válka není politika. A protože tvoje proletářský názory ohledně cen vajec nikoho nezajímají.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jen že si potřebuju aktualizovat n***tavení kapipraudofiltrů. Neb mi v nich teď zůstali viset příslušníci b***ských SAS a SBS při demokratické operaci v Afghánistánu a Iráku střílející do neozbrojených, spících, spoutaných zajatců a spoutaných dětí. Tak bych je jen rád korektně v souladu se současnou schválenou pravdou zaškatulkoval, jestli se jedná o fašistické sfině spadající do kategorie ruSSonácků z krachujícího žebrákostánu, nebo šlo o mírové jednotky provádějící demokratickou operaci. =_=
Nahlásit

Klades nevhodné otázky, na to brzy taky vyjde ofiko vyhláška. Nicméně budeš muset počkat na propojení apky s ejáj. Ta to pak bude schopna vyhodnotit. Ale nezapomenout že pro vytištění nebo zkopírování je platnost názoru časově omezena.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdepak propojení s ÍÁ neprojde, neb neumí převlíkat kabáty rychlostí ani jednoho Pávka.:-[
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nechal bych to Ivanovi a číhal na j***ný SSignál. ^_^
Nahlásit

Frede, válka je pokračováním politiky s použitím jiných prostředků. Psal kdysi nějaký Carl (von Clausewitz).
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
------------
Fnuk, kviiik, fnuk, kviiik, kaslou na moje vajecna temata o nicem a nebavej se se mnou. Tyvole ty jsi zoufalec tatramane ... :-)
------------
Fnuk, kviiik, fnuk, kviiik, kaslou na moje vajecna temata o nicem a nebavej se se mnou. Tyvole ty jsi zoufalec tatramane ... :-)
Nahlásit

Zoufalej seš ty, když nedokážeš konzistentně srát svoje hovna všem stejně.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pane škrte, máš to špatně. v originále je tam: válka je pokračováním diplomacie ... ale pravda, politika se tam dá dosadit taky. pokud je to útočná a dobyvačná válka, patří tam výraz diplomacie. pokud je to uvnitř státu a jedná se o občanskou válku, hodí se tam výraz politika.
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
----------------
Zato tobe to jde uplne bajecne, komousi ... :-)
----------------
Zato tobe to jde uplne bajecne, komousi ... :-)
Nahlásit

Frede, to nemám špatně já, ale buď Carl nebo wiki:
https://cs.wikipedia.org/…n_Clausewitz.
V originále:
Der Krieg ist eine bloße Fortsetzung der Politik mit anderen Mitteln.
A zde na stránce 7 v ČJ:
https://www.leda.cz/…zka-8c1d.pdf
https://cs.wikipedia.org/…n_Clausewitz.
V originále:
Der Krieg ist eine bloße Fortsetzung der Politik mit anderen Mitteln.
A zde na stránce 7 v ČJ:
https://www.leda.cz/…zka-8c1d.pdf
Nahlásit

No fajn teda, jsem jen trubka frederic. xd
Nahlásit

Ale jdi ty :)
Pravdou je, že jsem tu verzi s diplomacií taky párkrát slyšel.
Pravdou je, že jsem tu verzi s diplomacií taky párkrát slyšel.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

O žádné diplomacii nikde řeč není. Volně by se to dalo přeložit asi jako
Válka je pouhým pokračováním politiky jinými prostředky
Někdy se to zjednoduší na obyčejné- válka je nástroj politiky - ale diplomacie je tam vždycky špatně. Právě že válka přichází na řadu když diplomacie selže:)
Válka je pouhým pokračováním politiky jinými prostředky
Někdy se to zjednoduší na obyčejné- válka je nástroj politiky - ale diplomacie je tam vždycky špatně. Právě že válka přichází na řadu když diplomacie selže:)
Nahlásit

Je i není. Diplomacie je podle Clausewitze stejný nástroj politiky jako válka. Má-li smysl diplomacie, je zvolena jako první, nemá-li smysl, či nevede k řešení, pak nastupuje např. i válka. Škála možností je dnes o něco širší...
EDIT: samozřejmě k řešení oněch politických otázek, aby bylo jasno
EDIT: samozřejmě k řešení oněch politických otázek, aby bylo jasno
Nahlásit

Chcu po sousedovi kus jeho zahrady, zkouším to diplomaticky a když selže diplomacie, můžu tam teda vlítnout a postřílet mu slepice aby se vzpamatoval a zasedl znovu k jednacímu stolu? O_o
Nahlásit

Vlastně ano, aby pochopil, že to myslíš vážně a neváháš použít i sílu. Nebo mu ji prostě zabereš a pak mu jen vzkážeš, že ti to prozatím stačí :)
Jen podotýkám, že přístupů je povícero a von Clausewitzův je jen jeden z nich. Řekl bych, že má blízko k tzv. realistické politice.
Jen podotýkám, že přístupů je povícero a von Clausewitzův je jen jeden z nich. Řekl bych, že má blízko k tzv. realistické politice.
Nahlásit

Zásadní je ale to "můžu", máš-li na to, nebo si to alespoň myslíš. Základem je vojenská převaha, nějaká ničivější bomba pomáhá, atomová (i když ta je trochu apokalyptická) nebo třeba novější čínská z hydridu hořečnatého.
A dostatečná ekonomická síla a vůle samozřejmě. Už tenkrát Clausewitz psal o mlze války, tedy nepredikovatelnosti.
A to samé platí pro ty, co se chtějí bránit a ty, co tomu chtějí zabránit. Což je vlastně onen realistický přístup.
A dostatečná ekonomická síla a vůle samozřejmě. Už tenkrát Clausewitz psal o mlze války, tedy nepredikovatelnosti.
A to samé platí pro ty, co se chtějí bránit a ty, co tomu chtějí zabránit. Což je vlastně onen realistický přístup.

Zajímavý je liberální pohled, ten lze hrubě zkrátit na tézi, že válka je selháním diplomacie. Tedy v základě mylný pohled... spíš přání.
Nahlásit

Mmch. proto si přeci vymýšlíš ta odůvodnění, abys dělal dojem, že máš nárok, ten kus zahrady byl jistě historicky tvůj a byl ti vlastně ukraden a ty slepice tam nemají co dělat a ještě všechno vyzobaly :)
Nahlásit

Buřte já zaboucham na úly a máš vidět jak rychle vyklízí souSSed plac, ze kterého je za mocného bzučení obrannými jednotkami diplomaticky vyprovozen. ^_^
Nahlásit

Válka JE selhání diplomacie, to neni zbožné přání ale pravda :D jenže abys mohl vést úspěšná diplomatická jednání, tak za tvým diplomatickým křeslem u jednacího stolu musí stát nast**tovaná tanková divize připravená na lusknutí prstu přesvědčit tvého kolegu diplomata na druhé straně jednacího stolu že tvé argumenty stojí za to vyslechnout :D
Nahlásit

Vždycky to je o velikosti p**a. :-) A proto se díky bohu (phujtajxl to je tak ošklivý slovo) vyhubíme. Bohužel (phujtajxl to je další ošklivý slovo) včera bylo pozdě. :-)
Nahlásit

Jenže Putin má na tom stole kufřík ovládající aktivaci atomových zbraní, proti tvým tankům je podstatně v obrovské výhodě.
Buď budeš hrát podle jeho pravidel, nebo se změníš v popel.
Buď budeš hrát podle jeho pravidel, nebo se změníš v popel.
Nahlásit

Člověk se naučil rozbíjet atom a lítat do vesmíru a přitom věří v nadpřirozenou pohádkovou bytost vymyšlenou před tisícema letama někde u táboráku a je ochotnej pro tu svou fantasmagorii za-bíjet jiný lidi kteří věří na jinou vymyšlenou pohádkovou bytost... lidstvo si atom nezaslouží, ještě sme nedozráli... je to jak hodit děckám do jesliček na hraní nabitý odjištěný samopal :D
Nahlásit

Voledenisu mohl jsem tam napsat že musíš mít vedle diplomatického křesla atomovej kufřík, ale tanková divize je prostě KLASIKA, chápeš? neboť:
"s tankovou divizí problémy vymizí" :D
"s tankovou divizí problémy vymizí" :D
Nahlásit

Nejsme víc než przněním Země, jen hrob je lékem na naše ničemnosti. :-)
Nahlásit

Tak si postav vedle diplomatického křesla tankovou divizi
Já budu mít ten kufřík, ten mi nahradí všechno tvé vojsko, včetně veškeré nejmodernější techniky, kterou budeš disponovat a stále si budu diktovat podmínky, protože tvé střely budou pomalejší.
Já budu mít ten kufřík, ten mi nahradí všechno tvé vojsko, včetně veškeré nejmodernější techniky, kterou budeš disponovat a stále si budu diktovat podmínky, protože tvé střely budou pomalejší.
Nahlásit

Du si dát buřta. Máš nějaké připomínky?
Nelíbí se ti to - tvůj boj, já ho tak i tak sežeru.
Je to prakticky to samé, jako by Putin řekl du si dát Ukrajinu. . . .
Zbytek si doplň - jsem už napsal
Nelíbí se ti to - tvůj boj, já ho tak i tak sežeru.
Je to prakticky to samé, jako by Putin řekl du si dát Ukrajinu. . . .
Zbytek si doplň - jsem už napsal
Nahlásit

Kdyby byl mazanej tak to udělá jak cikáni, vlítnou do koloniálu, nakrmí se. Vylemtaný flaši mrdnou zpět do basy. A když je chytnou tak co, prachy nemaj a to co sežrali už jim nikdo neveme. ^_^
Nahlásit

Napíšu to ještě jinak.
Putin si klidně dovolil použít starou techniku, protože věděl, že je prakticky nepoužitelnà v moderní válce. Potřeboval aby protistrana vyčerpala dodané střelivo od dodavatelů. Teď Amerika zmrazila dodávky a evropa nestíhá. Proto Ukrajina ztrácí dobytá území a Putin vyčkává.
Putin si klidně dovolil použít starou techniku, protože věděl, že je prakticky nepoužitelnà v moderní válce. Potřeboval aby protistrana vyčerpala dodané střelivo od dodavatelů. Teď Amerika zmrazila dodávky a evropa nestíhá. Proto Ukrajina ztrácí dobytá území a Putin vyčkává.
Nahlásit

Proč asi šel prio***ně po Azovstalu, protože potřeboval fabriku na recyklaci kovů.
Nahlásit

Putin použil starou techniku, protože moderní nestíhá a neumí efektivně vyrábět :D viz např. úžasný tank armata, který už rači na frontu ani neposílaj, a ruble na novou výrobní linku nových tanků armata se kdesi ztratily, to si nedělám p***l :D
Nahlásit

Denisu, kdybych chtěl fabriku na recyklaci kovů tak si ju postavím, protože je mi jasný, že když se ju pokusím ukrást sousedovi vojenskou silou tak z té fabriky zbydou akorát základy :D
Nahlásit

Fabrika v Azovstalu má rozlohu 11km2. To je málo?
Ty bys raději postavil novou? Tak do toho, ukaž co umíš.
Tvl, je to největší fabrika v Evropě.
Ty bys raději postavil novou? Tak do toho, ukaž co umíš.
Tvl, je to největší fabrika v Evropě.
Nahlásit

Pochopil jsi, co jsem napsal? takhle vypadá ten tvůj azovstal když si ho chce někdo vzít vzít vojenskou silou: https://static01.nyt.com/…Nine3000.jpg?…
Nahlásit

Nezapomeň, že rus má stále dost financí na obnovu.
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Proč asi šel prio***ně po Azovstalu, protože potřeboval fabriku na recyklaci kovů. Tvl, je to největší fabrika v Evropě.
+
Denis36 (61/-/-)
---------------
A proto ji vybombardoval do neobnovitelnyho stavu? Kdyz ma tedy dost financi, proc ji 3 roky nechal lezet ladem a neobnovuje ji? Navic je na uzemi, kde ted Rusko neni. Tvl tyvole ty vazne nepis k necemu, kde jsi uplne mimo, pak se divis, ze jsi tu za b***cka ... :-)
Proč asi šel prio***ně po Azovstalu, protože potřeboval fabriku na recyklaci kovů. Tvl, je to největší fabrika v Evropě.
+
Denis36 (61/-/-)
---------------
A proto ji vybombardoval do neobnovitelnyho stavu? Kdyz ma tedy dost financi, proc ji 3 roky nechal lezet ladem a neobnovuje ji? Navic je na uzemi, kde ted Rusko neni. Tvl tyvole ty vazne nepis k necemu, kde jsi uplne mimo, pak se divis, ze jsi tu za b***cka ... :-)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Jenže Putin má na tom stole kufřík ovládající aktivaci atomových zbraní, proti tvým tankům je podstatně v obrovské výhodě.
---------------
Vazne si myslis, ze z toho kufriku vede "kabel" az k ty rakete? Ze zmackne cudlik a ono to vyleti? Tak to jsi zase uplne vedle. A ani zadnou funkci "ovládající aktivaci atomových zbraní" ten kufrik nema. Ach jo ... :-)
---------------
Vazne si myslis, ze z toho kufriku vede "kabel" az k ty rakete? Ze zmackne cudlik a ono to vyleti? Tak to jsi zase uplne vedle. A ani zadnou funkci "ovládající aktivaci atomových zbraní" ten kufrik nema. Ach jo ... :-)
Nahlásit

Pokuď by k tomu kufříku vedl sovětský kabel až k raketě, tak by se naklonila zeměgula. ^_^
Nahlásit

Ty vole Buřte to si fotil u nás ne xD
Nahlásit

Presne, podobny to bylo na Colours of Ostrava ... :-)
Nahlásit

Jojo takhle to většinou zůstane když s tím co přežilo dvakrát Hitlera, Stalina, Milouše, naloží kapitalisti. :-) Zmar a destrukce. :-) Ostatně, jak pravil buřt, zlatí komunisti, zlatí. =_=
Nahlásit

Před 10 hodinamiOff-line BussterX (104/130/150) NOVÉ
Chcu po sousedovi kus jeho zahrady, zkouším to diplomaticky a když selže diplomacie, můžu tam teda vlítnout a postřílet mu slepice aby se vzpamatoval a zasedl znovu k jednacímu stolu? O_o
Škoda že si to vůbec nepochopil a jen překrucuješ ovšem ani vtipně ani s nádechem reality:). Znovu si přečti originál a při pokusu o pochopení měj na paměti že diplomacie v tom textu vůbec nefiguruje a to z důvodu že funguje jen jako spojka nebo mezikus vložený jen naoko aby se neřeklo:)
Škoda že si to vůbec nepochopil a jen překrucuješ ovšem ani vtipně ani s nádechem reality:). Znovu si přečti originál a při pokusu o pochopení měj na paměti že diplomacie v tom textu vůbec nefiguruje a to z důvodu že funguje jen jako spojka nebo mezikus vložený jen naoko aby se neřeklo:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Všichni ho jednou dostanou :-)
Nahlásit

Válka JE selhání diplomacie, to neni zbožné přání ale pravda :D
Bussi, z von Clausewitzova pohledu tomu tak není, válku i diplomacii vnímal jako rovnocenné nástroje politiky. Tedy o žádném selhání diplomacie nemůže být řeč.
A tankové divize neznal :)
Bussi, z von Clausewitzova pohledu tomu tak není, válku i diplomacii vnímal jako rovnocenné nástroje politiky. Tedy o žádném selhání diplomacie nemůže být řeč.
A tankové divize neznal :)
Nahlásit

Zbraně působí problémy, ale taky je ŘEŠÍ. ^_^
Nahlásit

Zbraně je pouze řeší. Způsobují je lidi:)
Nahlásit

Pro zachování souč***ně SSchválených korektních typolografických pravidel, bych tygříku proSSil o SSmazaní oné nežádoucí mezery a převedení dvou poSSledních SS do verzálky.
Děkuji předem za SSchvalovací výbor ojro pravdy. =_=
Děkuji předem za SSchvalovací výbor ojro pravdy. =_=
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Napraveno. Děkuji za upoZZorneni:) a omlouvám SSe, už SSe to nebude opakovat.
Mimochodem kam vůbec zmizeli tolik oblíbená ZZetka ?
Mimochodem kam vůbec zmizeli tolik oblíbená ZZetka ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Proč neřešíš ještě většího z**da Zelenskeho jen napadás Putina. Putin na rozdíl od tebe ovpliva rozumem a ti mu nesahas ani po kotníky a on zbabelec nevím nevim.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

AbTatinek (39/-/-)
Proč neřešíš ještě většího z**da Zelenskeho jen napadás Putina. Putin na rozdíl od tebe ovpliva rozumem a ti mu nesahas ani po kotníky a on zbabelec nevím nevim.
--------------
A tohle se ti stane, kdyz si nandavas ve 40 plinky ... :)
--------------
A tohle se ti stane, kdyz si nandavas ve 40 plinky ... :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051: výš vůbec číst že píšeš nesmysl
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

AbTatinek (39/-/-) NOVÉ
---
Určitě umí líp číst, než ty psát :-D
---
Určitě umí líp číst, než ty psát :-D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Putin je státník a frajer! Sláva Rusku!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Nadrzenec92 (32/-/-)
Ten tvůj Putin je takový frajer, že vede už více než 3 roky na Ukrajině agresivní a teroristickou válku bez jakékoliv cti proti civilnímu obyvatelstvu.
Na Ruskem okupovaném území končili oloupení civilisté v masových hrobech, mučivá smrt se nevyhnula ani těhotným ženám a dětem.
Fakt si někdy hodně přeji, aby si to oběti ruské agrese vyměnily s podporovateli Putina...
Ten tvůj Putin je takový frajer, že vede už více než 3 roky na Ukrajině agresivní a teroristickou válku bez jakékoliv cti proti civilnímu obyvatelstvu.
Na Ruskem okupovaném území končili oloupení civilisté v masových hrobech, mučivá smrt se nevyhnula ani těhotným ženám a dětem.
Fakt si někdy hodně přeji, aby si to oběti ruské agrese vyměnily s podporovateli Putina...
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ten pan AbTatinek je nějaký divný pán se mi podbízel a je hrozně negramotnej a úchyl. A mě bloknul už :p
Nahlásit

Tygříku koukám že jsme to zase schytali. :-[
Nahlásit

Koukám koukám, akorát nam to nějaký diverzant trochu zk***il pluskama:-[]
Nahlásit

Poslal bych je do železářství pro provaZZ, hřebíky a pár trámků. ^_^ Kdyby ty z******ý kapitalisti dělali. A pak že se za nás nedělalo. :-[
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Na 120 % :-) a v pátek ráno se narazil sud :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A vždycky se vařila psíčková zaručeně ze srnčího. ^_^
Nahlásit

Nadrzenec92
15. 07. 2024
Ahoj, nechal by ses v******t?
Tvoje první zpráva, kterou jsem ignoroval. Jenže pak jsem uviděl tvůj příspěvek tady a jsi mnohem větší hovado. Které děti Ukrajinci vyvraždují? Oni snad útočí na ruské školy a hřiště raketama? Jsi ubožák
https://ctrlv.cz/…/19/X5PH.png
15. 07. 2024
Ahoj, nechal by ses v******t?
Tvoje první zpráva, kterou jsem ignoroval. Jenže pak jsem uviděl tvůj příspěvek tady a jsi mnohem větší hovado. Které děti Ukrajinci vyvraždují? Oni snad útočí na ruské školy a hřiště raketama? Jsi ubožák
https://ctrlv.cz/…/19/X5PH.png
Nahlásit

Zpět k zajímavému tématu páteční psíčkové, narážení sudů a plnění na 120 %. ^_^
Nahlásit

Tak to máš PECH. ^_^ A navíc to je komo produkt, to bys nežral, to není nic pro imperialistický kapitalisty kterým smrdí strana. =_=

Strana a rezim nema na zradlo vliv :-)
Nahlásit

Luky2004, chápu, že máš smutný život a nejspíš i nějaké mindráky. Zkus ukrajinský mundur a být hrdina v zákopech.
A tu máš nějaké počtení o svých nazzi kámoších.
https://www.novinky.cz/…-davu-228141
https://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/
https://www.novinky.cz/…unici-248258
A tu máš nějaké počtení o svých nazzi kámoších.
https://www.novinky.cz/…-davu-228141
https://www.novinky.cz/…unici-248258
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mě spíš přijde, že máš smutný život ty, nadrženče. už podle tvého nicku soudím, že platí nomen omen ;-)
když dáváš lukymu tyhle (typický) dezolátský rady, tak já bych ti mohl poradit, aby ses sebral a odstěhoval se do té zemně zaslíbené, jehož vůdce tak obdivuješ a nekazil tady vzduch lidem, kteří se cítí být součástí západního civilizačního okruhu.
když dáváš lukymu tyhle (typický) dezolátský rady, tak já bych ti mohl poradit, aby ses sebral a odstěhoval se do té zemně zaslíbené, jehož vůdce tak obdivuješ a nekazil tady vzduch lidem, kteří se cítí být součástí západního civilizačního okruhu.
Nahlásit

Proč nevadí tahle zahraničně politická témata a řešení politiky a nedej bože sociální politiky u nás vadí?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tatrmane nefňukej xd pojď, já tě obejmu ;-)
Nahlásit

Chválím za pojem ,,západní civilizační okruh" krásný to pojem :)
Nahlásit

Frederic (28/178/70)
Hej, já chci taky. :P
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Heh, no já ten pojem nevymyslel. čechy jsou součástí tohodle okruhu už tisíc let. slovenští chlapci mi prominou, ale slovensko nikdy historicky součástí nebylo. teda chvilku bylo, co jsme tvořili československo. proto je tam tolik obdivovatelů těch ruskejch mužiků. patřili odjakživa na východ.
Nahlásit

Bellingcate, fajn. klidně se postavte do fronty ;-) mám silný ruce, no problem xd
Nahlásit

Frederic (28/178/70)
To byla taková srandička, ale někdo dal mínus, anonymní žárlivec. xD
To byla taková srandička, ale někdo dal mínus, anonymní žárlivec. xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nadrzenec92 (32/-/-)
Luky2004, chápu, že máš smutný život a nejspíš i nějaké mindráky.
----------
Klasicky argument vsech dezolatu ... :-)
Luky2004, chápu, že máš smutný život a nejspíš i nějaké mindráky.
----------
Klasicky argument vsech dezolatu ... :-)
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
Proč nevadí tahle zahraničně politická témata a řešení politiky a nedej bože sociální politiky u nás vadí?
--------------
Mozna proto, ze je nepises ty, rudej a linej komunistickej nok ... :-)
--------------
Mozna proto, ze je nepises ty, rudej a linej komunistickej nok ... :-)
Nahlásit

Bellingcat (20/-/-)
Frederic (28/178/70)
----------------
Nepredbihej, mamka objima jen ty, ktery ji schvalim, takze nejdriv zadanku ke me ... :-)
Frederic (28/178/70)
----------------
Nepredbihej, mamka objima jen ty, ktery ji schvalim, takze nejdriv zadanku ke me ... :-)
Nahlásit

A bude ta fronta zvěčněna taky na Letné? Byl by to jistě hezčí počin, než ta bývalá stalinistická skulptura. Ačkoliv i po ní se evidentně některým stýská.
Nahlásit

Paneškrte, náhodou vím, co tam stálo. a bylo to úplně strašidelný. pak to soudruzi v tichosti odpálili a dělali, že tam nic takového nikdy nestálo.
a, ano, některým se po tom určitě stýská :-/
a, ano, některým se po tom určitě stýská :-/
Nahlásit

Taťko, nebuď tak přísnej! ;-)
Nahlásit

Strašidelný byl ten pán vpředu, proto to taky odpálili. Dnes se v Moskvě obnovují reliéfy s tím stejným pánem, asi bude zase třeba Chruščova :)

Jsem viděl film ztratili jsme stalina. kdyby to nebylo k pláči, tak super komedie. tenhle film je samozřejmě v mordoru zakázanej. a to tlustý sadistický pedofilní prase, berja, dostal, co si zasloužil. škoda, že to nepostihlo i ty ostatní.
Nahlásit

Tyvole to jsme jim to tam mohli poslat, ne? I za cenu srotu by to neco vyneslo ... :-)
Nahlásit

Žulový šrot? Momentálně můžeme střelit Koněva Slovákům :)
A díky za tip Frede, ještě jsem to neviděl.
A díky za tip Frede, ještě jsem to neviděl.

Před hodinouOn-line I8051 (54/184/97) NOVÉ
--------------
Mozna proto, ze je nepises ty, rudej a linej komunistickej nok ...
já jsem z vás nejdemokratičtější člen zdejšího fora západního střihu, ty a tvoji nohsledi jste jen pepíci z východu s diskriminačníma a mafiano-korupčníma vlohama.
--------------
Mozna proto, ze je nepises ty, rudej a linej komunistickej nok ...
já jsem z vás nejdemokratičtější člen zdejšího fora západního střihu, ty a tvoji nohsledi jste jen pepíci z východu s diskriminačníma a mafiano-korupčníma vlohama.
Nahlásit

Tak POZOOOOR - vyhlasuji NEJLEPSI PONDELNI VTIP - prosim virbl ...
Tatrman (28/-/-)
já jsem z vás nejdemokratičtější člen zdejšího fora západního střihu
Tatrman (28/-/-)
já jsem z vás nejdemokratičtější člen zdejšího fora západního střihu
Nahlásit

Nezaměňuj sociálno s komunismem, to není totéž.
Nahlásit

S Konevom aj s Tatrmanom!
Nahlásit

Na Západě je sociálno mnohem více akcentováno, než tady na Východě, kde to leckteří hloupoučtí spoluobčané berou chybně jako znaky komunismu. Podívej se ty trubko na severské země, do Francie, do Německa, Holandska,...
Nahlásit

A protože je sociálno sprostý pojem pro některé omezence zde, tak proto se nestaví žádné byty, roste inflace a bují drahota.
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
Podívej se ty trubko na severské země, do Francie, do Německa, Holandska
------------------
V severskych zemich snad vlada vrazdi, znarodnuje a zavira do lagru? Wow, to to skvele utajili, ze to nikdo nevi, co? A to presne ty chces, znarodnovat a podnikatele hnat do lagru. Uz to neokecavej a bez dopici ... :-)
Btw Francie, Holandsko a Nemecko jsou severske zeme? Cos mel ze zemepisu? :-)
Podívej se ty trubko na severské země, do Francie, do Německa, Holandska
------------------
V severskych zemich snad vlada vrazdi, znarodnuje a zavira do lagru? Wow, to to skvele utajili, ze to nikdo nevi, co? A to presne ty chces, znarodnovat a podnikatele hnat do lagru. Uz to neokecavej a bez dopici ... :-)
Btw Francie, Holandsko a Nemecko jsou severske zeme? Cos mel ze zemepisu? :-)

My demokraté si přejeme skutečnou demokracii, založenou na přání lidu. Ať si lid svobodně rozhodne, jak chce žít. V přímé demokracii s možností mít vliv na politiku a sociálno.
Nahlásit

Okej, toho Koneva ešte možno, ale živého boľševika...
Nahlásit

Demos=lid, kratia - vláda
konec kastovací snobské vrchnosti
konec kastovací snobské vrchnosti
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
A protože je sociálno sprostý pojem pro některé omezence zde, tak proto se nestaví žádné byty, roste inflace a bují drahota.
----------------
Ze roste inflace? Kde? U nas? Nepletes si to s Madarskem, ktere jsi nam daval za priklad? Proc uz to nedelas? Prece jsi doporucoval, ze mame jit jeho smerem, ne? Jo vono se to tam sesypalo, tak jsi najednou ticho, co? Pokrytce ... :-)
Btw bytu se stavi spousta, jen kolem me je pomerne slusna nabidka :-)
----------------
Ze roste inflace? Kde? U nas? Nepletes si to s Madarskem, ktere jsi nam daval za priklad? Proc uz to nedelas? Prece jsi doporucoval, ze mame jit jeho smerem, ne? Jo vono se to tam sesypalo, tak jsi najednou ticho, co? Pokrytce ... :-)
Btw bytu se stavi spousta, jen kolem me je pomerne slusna nabidka :-)

Mě byste mohli poslat jedině do Švýcarska. Vzhledem k mým názorům. Ale vy dva byste se hodili právě do vašeho Ruska, mafiánský kapitalismus by si smlsl a vy byste tam zapadli jako vrána k vráně.
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
My demokraté si přejeme skutečnou demokracii, založenou na přání lid. Demos=lid, kratia - vláda
-------------
No jo, ale demokracie znamena, ze vladne lid, ty jsi ale komous a chces vladnout lidu. Takze se ti to nejak pomotalo ... :-)
Tatrman (28/-/-)
Mě byste mohli poslat jedině do Švýcarska. Vzhledem k mým názorům.
--------------
Zbytecny, poslali by te zpet, tam rudy zevly nemaj radi ... :-)
My demokraté si přejeme skutečnou demokracii, založenou na přání lid. Demos=lid, kratia - vláda
-------------
No jo, ale demokracie znamena, ze vladne lid, ty jsi ale komous a chces vladnout lidu. Takze se ti to nejak pomotalo ... :-)
Tatrman (28/-/-)
Mě byste mohli poslat jedině do Švýcarska. Vzhledem k mým názorům.
--------------
Zbytecny, poslali by te zpet, tam rudy zevly nemaj radi ... :-)
Nahlásit

Dva kapitalističtí vyznavači samoděržaví, pro vás dva ráj na zemi. Lidi utlačovat, bičovat a odrbávat...
Nahlásit

Do Švýcarska... tam majú tie kliniky na eutanáziu. Vkladám do banku hastrmanovi na vlak prvých 10 eur!

Tatrman (28/-/-)
My demokraté si přejeme skutečnou demokracii.
+
Tatrman (28/-/-)
Lidi utlačovat, bičovat a odrbávat...
---------------
Jojo, tvuj vlhky sen, to by se ti libilo ... :-)
My demokraté si přejeme skutečnou demokracii.
+
Tatrman (28/-/-)
Lidi utlačovat, bičovat a odrbávat...
---------------
Jojo, tvuj vlhky sen, to by se ti libilo ... :-)
Nahlásit

A kam patřím já? asi taky do Ruska, protože pro mě je Ukrajinec jen druh Rusa. Ale já s ovolením půjdu do jiného státu.
Nahlásit

Btw kdyz tu meles o demokracii ruda blbko tatrmanska, tak chces snad rict, ze tu nemame demokraticky volby? Tahle vlada byla zvolena v demokratickych volbach, nebo nebyla? Tak a zacni zase kvakat ... :-)
Nahlásit

Já myslel že Fiala je král a byl jmenovan, jaké že volby?
Nahlásit

Bohužel tu demogratické volby máme, což znamená, že po těch dalších volbách nebudem moct p**ovat na babiša páč si ho lid demograticky zvolí :D
Nahlásit

Před 37 minutamiOn-line Tatrman (28/-/-)
My demokraté si přejeme skutečnou demokracii, založenou na přání lidu. Ať si lid svobodně rozhodne, jak chce žít. V přímé demokracii s možností mít vliv na politiku a sociálno.
xxx
tpč nechtěl bysem vidět, až by LID (stejný lid, který opakovaně volil ZEMANA za prezidenta) rozhodoval, jestli dáme peníze na obranu nebo rači na stavbu fotbalových stadionů :D:D
xxx
tpč nechtěl bysem vidět, až by LID (stejný lid, který opakovaně volil ZEMANA za prezidenta) rozhodoval, jestli dáme peníze na obranu nebo rači na stavbu fotbalových stadionů :D:D
Nahlásit

Tatrmane, proč tolik frustrace?
Nahlásit

Nebo další SUPERÚŘAD …
Nebo tu bude další ….Ten, co si bude dělat co chce, ale protože v některých případech právo je nevymahatelné , …. A někomu vyhovuje, že spravedlnost je slepá …. A to doslova, poněvadž záhadně nikdy nemůže najit viníky nebo příčinu :D
Hlavně se neptat průměrného lidu :D …
Nebo tu bude další ….Ten, co si bude dělat co chce, ale protože v některých případech právo je nevymahatelné , …. A někomu vyhovuje, že spravedlnost je slepá …. A to doslova, poněvadž záhadně nikdy nemůže najit viníky nebo příčinu :D
Hlavně se neptat průměrného lidu :D …
Nahlásit

Tatrman (28/-/-)
-------------
Aha, ze by tatraman volil misto konecnikovy nove SPD? Preci pise o prime demokracii. No oboje to je na vylizp***l ... :-)
-------------
Aha, ze by tatraman volil misto konecnikovy nove SPD? Preci pise o prime demokracii. No oboje to je na vylizp***l ... :-)
Nahlásit

@R77, já už si moc nepamatuju ty průsery kolem Mynáře, správce obory Baláka v lánech a dalších Zemanovejch kamarádíčků který si Zeman natahal na Hrad, ale když u nějakýho toho vykuka z Hradu co se motali kolem Zemana spravedlnost dostihla, tak se za ně dycky postavil Zeman a nějak je z teho vysekal :D Balákovi dal Miloš amnestii a zahlazení 3 letýho trestu a eště mu nechal v pronájmu vilu v oboře s jednadvaceti místnostma za 6 tisíc :D jo, spravedlnost je fakt slepá, ironií osudu je, že nakonec Balák umřel dřív než Zeman, ten tady eště prudí a fšade si ho zvou kvůli sledovanosti -_-
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.