Nahota v rodině

09. 06. 2025 v 13:58
Anonym

Ahoj, chtěl bych se zaptat, jak to bylo u vás doma z hlediska nahoty v rodině. Styděli jste se třeba vysléct do naha při převlíkání před rodiči nebo sourozenci nebo to bylo běžné? V létě když je horko tak jste chodili jen tak bez trenek nebo jste byli doma oblečení?

Do urciteho veku nazi pak kolem 13 stud cca do 16 anasledne normal nahy pred brachou segrou i rodici.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Já se doma před tátou nestydím, ani on přede mnou…
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ja jsem se nestydel a nestydim se nikde ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale na rumpárty přijdeš oblečenej, že jo?
Nahlásit

Xdd na to bacha, aby nám nedali doživotní zakaz do rumhauzu:-)
Nahlásit

Nestydím. Ale stejně proč bych se měl před někým z rodiny vyslíkat?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak nahota jako taková rozhodně ne, ale naprosto přesně by se dal popsat otec s komedie; https://www.csfd.cz/…ere/prehled/
Když nemusel tak se neoblíka, tedy chodil bez svršku, jako v této komedii kolikrát. :D
Když nemusel tak se neoblíka, tedy chodil bez svršku, jako v této komedii kolikrát. :D
Nahlásit

Ano, na rumparty si vezmu aspon trenky, abych neplasil okolni ptactvo ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já jsem měl kdysi známou, a ta chodil doma před svým synem od jeho útlýho věku nahá, občas, teda ne upe ale bez podprdy, a její chlap měl takovou hloupou pověru, že tou předávkovanou ženskou nahotou z kluka udělá buzeranta... a sakra měl pravdu :D:D:D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Obdivuji tvůj život jako z románu od Klímy:-)
Nahlásit

A to ještě nevíš tu historku celou :D:D
Nahlásit

Už jsem to tu sice kdysi před 10 lety veřejně psal, ale asi už ze sebe nechcu veřejně dělat d***la :D
Nahlásit

...zrazu, na sklonku života...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když se může z bolševickýho rozvědčíka stát na starý kolena demogratický prezident a z bolševickýho práskače demokratický premiér, proč by se nemohl ze mně na starý kolena stát symbol ctnostné morálky :P
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hej buřte jako brzdi jakovoe voe, mlad**kou nerozvážnost může udělat každý. On jen zkoušel jaký to je a když tomu přišel na chuť, tak byl utrum. Tak se musel, zcela logicky, upíchnout inde. Bo přece svoje pracně nabytý vědomosti nehodí jen tak prasatům. O_o
Nahlásit

Možná, se mnou to nezkoušel neb jsem ctnostná p**a a nechtěl sem si posrat kamarádství s tou babou a dneska bysem si za to nafackoval :D
Nahlásit

Bysem, bysem, to jsi historik? Dějiny se tvoří :)
A pak se taky lituje :)
A pak se taky lituje :)
Nahlásit

Já musim přes 20 dnů měsíčně 6 hodin denně mluvit spisovně, já si tady to "bysem" fakt užívám :D a historik nejsu, nemám na to glejt, ani na grafika nemám glejt, já mám papíry akorát na svařování aneb metalurgické spojování materiálů a ty už mně dávno propadly :P
Nahlásit

Ma pravdu ten hoch, mluvil slusne jako nezbedna skolacka pri zkouseni ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bussi a jak je ta historka teda celá s tím předávkovaným hochem?:)
Já to taky neslyšel...:)
Já to taky neslyšel...:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nespisovný tvar bych ti určitě nevyčítal, zase takový pokrytec nejsem. Ani glejt, hlavně že duší historik jsi. Takže žádná nedokonavost, přistoupit k činům :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.