Z které země sou vic sexi kluci

Notyvole... když se mně nějakej kluk líbí, tak mu nečumim do občanky nabo do pasu jakou tam má státní příslušnost a fakt si nevedu statistiky, kolik se mi líbí ukrajinců a kolik rusů, abych to mohl srovnat, ty to děláš? :D ale víc než rusi a ukrajinci se mi líbí asiati a latinoameričani :P

Latinos to je něco jako pivní special, občas je to dobré zpestření:-) opálená kůže je často sexy.
Aisaty ne xDD hrůza, ikdyz WilliCao je prý kříženec vietnamce a ten je peknej jakože dost.
Aisaty ne xDD hrůza, ikdyz WilliCao je prý kříženec vietnamce a ten je peknej jakože dost.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Latinos je cajk. ale nesmí být moc černý. a mívaj dlouhou předkožku, což je seksy. ;-)
kluci z koreje jsou taky dost handsome. zvlášť, když mají aspoň 180 cm. ;-)
kluci z koreje jsou taky dost handsome. zvlášť, když mají aspoň 180 cm. ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bože, teď vidím toho trolla, co založil tohle vlákno. takže, pro ostatní, jeho kinky: plínky a putin, kterej by měl dostat nobelovku za mír. a tohle má taky volební právo.
EDIT: ten troll, co založil tohle vlákno je abtatínek. akorát to dneska smáznul, tak na prvním místě vyskočil buřtík. toho samozřejmě za trolla nepovažuju. aby bylo jasno. ;-)
EDIT: ten troll, co založil tohle vlákno je abtatínek. akorát to dneska smáznul, tak na prvním místě vyskočil buřtík. toho samozřejmě za trolla nepovažuju. aby bylo jasno. ;-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Frederic (28/178/70) NOVÉ
...kluci z koreje jsou taky dost handsome. zvlášť, když mají aspoň 180 cm. ;-)
xxx
180 cm se mi zdá moc, mně stačí když bude mít pod 20 cm, su skromný 8)
...kluci z koreje jsou taky dost handsome. zvlášť, když mají aspoň 180 cm. ;-)
xxx
180 cm se mi zdá moc, mně stačí když bude mít pod 20 cm, su skromný 8)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nejlepší jspu takoví, co je nerajcujou posraný plíny.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Oka. 180 cm a 19 cm k tomu xdd
Nahlásit

Jako jemně opálený chlap je sexy o tom žádná. Ale všeobecně severský typ mne uhrane vždy, s kůží bílou jako mlíko, a trochu i toho stříbra ve vlasech je dost sexy.
Málem jsem zapomněl, mám už jednoho doma.
Málem jsem zapomněl, mám už jednoho doma.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To stříbro mi došlo až později xD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

My víme, žs nejsi zrovna nejbystřejší koťátko z košíku -)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nejlepší je když je z padesáti procent rus a zbytek slátaniny itala Němce a trochu japonštiny se asi taky projevilo. Černé vlasy modré oči drobnější postava a mladší vzhled. Kombinace snad všeho co mě vždycky dokonale odpuzovalo:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Severský typ raději nebrat, ještě byste ho museli rozehřívat, aby byl funkční.:-)))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ty právě skvěle fungují i za mrazivých teplot
Nahlásit

Jenže ty si pod jejich kožešinou v našich podmínkách uvaříš koule.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Než to přelouskáš, si skočím poplatit ten zvýšený náujem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To nejsem:) ale ani jsem si na to nikdy nehrál:)
Nahlásit

Nejkrásnější hoši jsou ze země na které zrovna stojím :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
-----
Ekonom Jezina chodi na postu platit 9k najem slozenkou v dobe, kdy se platej miliardy otiskem prstu odkudkoli ze sveta. Proste znalec ... :-)
-----
Ekonom Jezina chodi na postu platit 9k najem slozenkou v dobe, kdy se platej miliardy otiskem prstu odkudkoli ze sveta. Proste znalec ... :-)
Nahlásit

Třeba má rád retro:-) ...věřte nevěřte ale měl jsem v práci dva lidi kteří neměli účet a chodili si pro obálku na personální....
Nahlásit

Neměli třeba exekučku?:D
Nahlásit

Tam to bylo ofiko to by je nespasilo. Neměli účet. Nebo jiné tajemství.... :)
Nahlásit

Já neplatim nic, od toho jsou rodiče ne xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale to jsi šikovnej supervajzre xD :)))
Nahlásit

Bych mu tu kartu nedal ani ted, furt rozhazuje za p*****ny ... :-)
Nahlásit

Buď špatná výchova nebo zkrátit řetěz:-)
Nahlásit

Tygře,
Třeba má rád retro:-) ...věřte nevěřte ale měl jsem v práci dva lidi kteří neměli účet a chodili si pro obálku na personální....
---------------
můj tatík říká, že od té doby, co vymysleli hotový peníze, nevymysleli nic lepšího. takže všude platí hotově ;-) pokaždý má plnou kapsu peněz :-P
---------------
můj tatík říká, že od té doby, co vymysleli hotový peníze, nevymysleli nic lepšího. takže všude platí hotově ;-) pokaždý má plnou kapsu peněz :-P
Nahlásit

No hele, mně když přijdou prachy na účet, tak si dycky vyberu z bankomatu kartou hotovost aby mi vyšla na útratu na celej měsíc a platím taky všechny nákupy hotově 8)
Nahlásit

Tak já platím také hotově, protože co bych s ní jinak dělal xD ale plně kapsy jako tvůj tatík sice nemám, jen tak poskromnu.
Dříve když jsem měl prachy jen na účet, tka jsem to dlouhá léta dělal jako buřt. Vybrat love, a ty používat a když začali docházet za 3 4 týdny tak vybrat další.
Pak byla kratší éra kdy jsem platit snad jen kartou.....
Dříve když jsem měl prachy jen na účet, tka jsem to dlouhá léta dělal jako buřt. Vybrat love, a ty používat a když začali docházet za 3 4 týdny tak vybrat další.
Pak byla kratší éra kdy jsem platit snad jen kartou.....
Nahlásit

Dokonce jsem si asi dva tři měsíce, pak pauza asi rok a pak celých 11 měsíců v kuse, psal absolutně každou utracenou položku. Statisticky velmi zajímavé:) jaký den kolik a za co.
Nahlásit

Tygříku že si to ty tak tak ti poradím jak mít peněz plný kapsy a ne jen do půlky. Ale za radu účtuju 2000 Kč. Bereš?:)
Nahlásit

Bombiku já jsem hlupy to se ví, ale těší mě že si o mě myslíš že jsem uplnetotalka;-))))
Nahlásit

Frederic (28/178/70)
------------
To asi jeste nezkousel zaplatit DPH na FO v hotovosti ... :-)
------------
To asi jeste nezkousel zaplatit DPH na FO v hotovosti ... :-)

Jinak s to platbou kartou je to dost motivacni, protoze:
- AB mi za kazdou platbu kartou vrati 1% z castky
- pokud v RB udelam aspon 5 plateb mesicne, aktivuje mi to vyssi urok na sporaku
- diky hodne platbam kartou mi RB nacpala zlatou VISU a nulovy poplatky z uctu
- a na tu zlatou VISU muzu jit 5x rocne zadarmo do salonku na letisti a tam je vyzrat a vypit, co snesu
Takze platby kartou jsou fajn. Mesicne se vracej dobry penize. To za slozenky nedostanes. Joa u nas v hospe platim teda kes, bo se jinak na me divne divaj ... :-)
- AB mi za kazdou platbu kartou vrati 1% z castky
- pokud v RB udelam aspon 5 plateb mesicne, aktivuje mi to vyssi urok na sporaku
- diky hodne platbam kartou mi RB nacpala zlatou VISU a nulovy poplatky z uctu
- a na tu zlatou VISU muzu jit 5x rocne zadarmo do salonku na letisti a tam je vyzrat a vypit, co snesu
Takze platby kartou jsou fajn. Mesicne se vracej dobry penize. To za slozenky nedostanes. Joa u nas v hospe platim teda kes, bo se jinak na me divne divaj ... :-)

Takže to za nás zatáhnes AB kartou a o to procento se šábnem:)
Nahlásit

Já si o tobě nemyslím vůbec nic jen ti chcu pomoct. To ty mě máš za podvodníka:(
Nahlásit

Jj, taťko a banka pak ví 10 let, kdy a v kolik jsi žral v mekáči na tankstelle. xd a pak ty troubové, co sem tam něco vsadí online a banka je pak s hypotékou pošle do háje xd
ale ode mě to jsou jen převyprávěný storky
ale ode mě to jsou jen převyprávěný storky
Nahlásit

No hele má pravdu frederik, mně dycky jednou měsíčně s výpisem stavu účtu chodí od banky i nabídka na půjčku bez ručitele, ta postupně narůstala s výškou částky na účtu, pak jsem během půl roku online platil pár digitálních her na STEAMu, ne víc než pár tisíc, a částka bankou nabízené půjčky rázem klesla o 300 tisíc :D:D
Nahlásit

Jenže i ikdyz si zahrajes ne oblajn ale naživo....tak musíš mít dneska všude registrace. A když chce hyposku, tak si banka zjisti že jsi registrovaný hazardní hráč a nedá ti jí. Ale po pár letech neaktivity lze zažádat na ministerstvu o výmaz z registru.

No mamko, banka mi dala hypo v pohode, ikdyz vsechny ukazatele rikaly, ze to nedostanu. Takze mozna jsem to dostal diky tem mekacum ... :-)
Jinak jsem sazel jen 3x, vzdy na prezidenty a hodne dopredu s velkym vkladem. A vzdy mi to vyslo, tak me maj mozna za profika, co umi sazet a ma bonita saha do nebes :-)
Jinak jsem sazel jen 3x, vzdy na prezidenty a hodne dopredu s velkym vkladem. A vzdy mi to vyslo, tak me maj mozna za profika, co umi sazet a ma bonita saha do nebes :-)
Nahlásit

A jeeje, abTatinek smazal tema, tak je prvni Buss ... :-)
Nahlásit

To neva, téma špatný není, když byl smazaný ten úvodní dotaz :D
Nahlásit

Musel jsem nahoře zeditovat svoji poznámku o trollovi. aby bylo jasno, že za vymletýho trolla považuju abtatínka, který tohle vlákno založil a ne našeho buřtíka. ;-)
Nahlásit

Trolla považuju - veď to je lanthanoid ..
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já tě nemám za podvodníka ty bombova ohnivá koule...jen za vychcanyho predlesaka:-)
Nahlásit

To by mne zajímalo, jak jsi to myslel s těmi lathaloidy. Měkký? Reaktivní? Vzácný? To poslední asi ne...
Nahlásit

Ahoj borci, tak měl jsem v posteli všechny rasy a národy, ale nedám dopustit na naše kluky český a slovenský, to je matroš.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak jako vychcanej podlesak? Tady se jeden snaží druhýmu pomoct a hned má takový nálepky:(
Nahlásit

Kartu já nikomu nedám :p
Nahlásit

Já nedám na český kluky, výhodou je, že nemusíš umět žádnou řeč, takže se v pohodě domluvíš.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já třeba s klukem nepotřebuju až úplně mluvit. xddd
Nahlásit

Tak kartu mi supervajzre davat nemusis, staci cislo, expirace a cvv ... :-)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Já nedám na český kluky
---------------
A oni nedaj tobe ... :-)
Já nedám na český kluky
---------------
A oni nedaj tobe ... :-)
Nahlásit

Tušil jsem že budeš reagovat a opět jsi nezklamal.
Nahlásit

Ja jsem zrovna tady slysel ze my Albansti kluci vcetne me a mojich kamosu tam jsme nejp***azlivejsi tady v bezprostrednim okoli kteri prijedou pozdeji az behem mene nez 2 tydnu
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.