Málem s Němčourem

Zdravím, podělím se tu o jednu zkušenost, která se mi málem stala a upřímně, nelituji toho. Takže předevčírem mi napsal jeden chlap, který se nastěhoval do Prahy a je z Rakouska, ale mě napsal anglicky že: Hello, do you want to chat with me? A já řekl, že jo (anglicky) a on mi dal číslo na sebe a já mu zavolal a on mi řekl, že mu mám dělat prostituta a já jsem to odmítl, protože sex za prachy fakt nechci, a zablokoval jsem si ho, toť vše

Je to snad sklep?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Děkujeme za sdělení této informace a posíláme klíčenku! :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Udělal jsi dobře, slušnej kluk řekne, nedám.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ten musel bejt slusne vylitej ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chvála tobě, kdyby i ostatní byli tak přítomní třeba i v jiných věcech a postojích ohledně lidské důstojnosti, viz,. roky 2020- 2022...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

A jake byly Weave ty problemy v postojich k lidske dustojnosti v letech 2020-2022? Nekdo te nejak bezduvodne omezoval? Vysvetlis nam to nebo jsi zase jen neco placnul a ted nevis, jak to okecat? ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Weave (37/177/94)
Chvála tobě, kdyby i ostatní byli tak přítomní třeba i v jiných věcech a postojích ohledně lidské důstojnosti, viz,. roky 2020- 2022..
-----------------------
A co se tu mezi těmito léty odehrálo tak strašného, že se z toho konkrétně ty nemůžeš vzpamatovat ani po třech letech? Nějak si neuvědomuji, že by má důstojnost utrpěla nějakou újmu, a to ani lidí z okolí, ale to bude tím, že se neobklopuji dementy, kteří se nechali manipulovat Peterkovou, Volným, piTomiem a dalšími k***ty, kteří se nebáli přirovnat to, co tu bylo, k nějakému totalitnímu zřízení.
Chvála tobě, kdyby i ostatní byli tak přítomní třeba i v jiných věcech a postojích ohledně lidské důstojnosti, viz,. roky 2020- 2022..
-----------------------
A co se tu mezi těmito léty odehrálo tak strašného, že se z toho konkrétně ty nemůžeš vzpamatovat ani po třech letech? Nějak si neuvědomuji, že by má důstojnost utrpěla nějakou újmu, a to ani lidí z okolí, ale to bude tím, že se neobklopuji dementy, kteří se nechali manipulovat Peterkovou, Volným, piTomiem a dalšími k***ty, kteří se nebáli přirovnat to, co tu bylo, k nějakému totalitnímu zřízení.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Má pravdu pan weave, v době řádění kovidové mafie byla moje důstojnost vystavena ponížení neb v roušce sem vypadal jak p**a -_-
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Němec z rakouska co je v čechách a píše anglicky. To už jsou storky jako od pana Jeze :p
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Supervisor vim, ze to zni d***lne, ale je tomu skutecne tak
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dekujeme za trapnou pohadku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nabidl malo euro?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ellvin - Ty si neuvědomuješ, že by tvá důstojnost utrpěla v letech kovidovych her?
No tak to tě upřímně lituju...
Jako nutit nekoho si překrývat dýchací cesty nesmyslným náhubkem co nefungoval, nechat si jako otrok špárat v nose vatovou tyčinkou, což byl úplný podvod a nebo se nechat zavírat doma s nemožnosti navštívit příbuzné pod falešnou záminkou nesmyslu jménem - bezpriznakove šíření respirační choroby... No jestli tohle ti přišlo naprosto v pořádku, tak gratuluji, jsi dokonalý otrok systému.
Jako nutit nekoho si překrývat dýchací cesty nesmyslným náhubkem co nefungoval, nechat si jako otrok špárat v nose vatovou tyčinkou, což byl úplný podvod a nebo se nechat zavírat doma s nemožnosti navštívit příbuzné pod falešnou záminkou nesmyslu jménem - bezpriznakove šíření respirační choroby... No jestli tohle ti přišlo naprosto v pořádku, tak gratuluji, jsi dokonalý otrok systému.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Muzete prosim prestat psat veci mimo tema?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

02. 07. 2025 v 10:19Off-line Supervisor (19/181/70)
Němec z rakouska co je v čechách a píše anglicky. To už jsou storky jako od pana Jeze :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Ještě, že jsem nevlezl na Supervajze, jeho storky by pak plnily učebnice dějepisu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Ještě, že jsem nevlezl na Supervajze, jeho storky by pak plnily učebnice dějepisu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Weave (37/177/94) NOVÉ
Ellvin - Ty si neuvědomuješ, že by tvá důstojnost utrpěla v letech kovidovych her?
------------------
Já si nepřipadal jako otrok systému, ale to bude tím, že nejsem vypatlanej dement, který ve všem vidí spiknutí mocných elit.
------------------
Já si nepřipadal jako otrok systému, ale to bude tím, že nejsem vypatlanej dement, který ve všem vidí spiknutí mocných elit.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ellvin - Tak to ti gratuluju, že neznáš a nemáš svou sebehodnotu, když ti ty hnusarny co tu lidem a tobě dělali vůbec nevadily...
A je úplně u p***le kdo čemu věří nebo nevěří, tady jde o fakta co se tu reálně dělo. Takže se trapně nevymlouvej na nějaké spiknutí, když ti defakto nevadil ten nacvik totalitních praktik.
A pokud to nevíš, tak člověku co nemá vlastní sebehodnotu se říká otrok a už je jedno čeho nebo koho.
A nejdokonalejší otroctví je takové, jakého si přihlouplý člověk ani nevšimne.
A je úplně u p***le kdo čemu věří nebo nevěří, tady jde o fakta co se tu reálně dělo. Takže se trapně nevymlouvej na nějaké spiknutí, když ti defakto nevadil ten nacvik totalitních praktik.
A pokud to nevíš, tak člověku co nemá vlastní sebehodnotu se říká otrok a už je jedno čeho nebo koho.
A nejdokonalejší otroctví je takové, jakého si přihlouplý člověk ani nevšimne.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Weave, Plemenik a spol.... Víte co je největší zoufalství oboru moderní psychiatrie?
Že ti, které by měla a možná i mohla léčit, tak nemůže, oni jsou přesvědčeni nejen o své pravdě, ale také o tom že jsou chytřejší než ostatní protože to celé prokoukli a takzvaně ví. A nedobrovolně to právně nelze.
PS.: vůbec prožívat kovid 4.7.25 je diagnoza sama o sobě.
Že ti, které by měla a možná i mohla léčit, tak nemůže, oni jsou přesvědčeni nejen o své pravdě, ale také o tom že jsou chytřejší než ostatní protože to celé prokoukli a takzvaně ví. A nedobrovolně to právně nelze.
PS.: vůbec prožívat kovid 4.7.25 je diagnoza sama o sobě.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mám ještě 15 minut čas než vyrazím, tak ještě napíšu něco tedy :)
Pokud chceme hledat ,,pravdu" a ověřovat teorie, musíme ke každé přistupovat jako k hypoteticky pravdivé. A testovat ji.
Weave by nám měl vysvětlil, jaká skupina covid vyvinula, vypustila a co je tedy výsledkem? Jakému civilizačnímu okruhu tato skupina vládne? Kdo je jejich šéfem? Jak víme vůbec o jejich existenci? Je jen jedna nebo jich je více?
-pokud tato skupina vládne třeba západu nebo usa, jak to udělala v číně a rusku? jak donutila orbána? A pokud vládne všem, proč vůbec se srala s nějakým covidem tedy? Proč rovnou nenastolí nový světový řád všude na světě? Vedl tedy ten covid k té totalitě nebo ne?
Začněme u tohoto. Pokud odpovíš a bude to dávat smysl, uznám že máš pravdu.
Pokud chceme hledat ,,pravdu" a ověřovat teorie, musíme ke každé přistupovat jako k hypoteticky pravdivé. A testovat ji.
Weave by nám měl vysvětlil, jaká skupina covid vyvinula, vypustila a co je tedy výsledkem? Jakému civilizačnímu okruhu tato skupina vládne? Kdo je jejich šéfem? Jak víme vůbec o jejich existenci? Je jen jedna nebo jich je více?
-pokud tato skupina vládne třeba západu nebo usa, jak to udělala v číně a rusku? jak donutila orbána? A pokud vládne všem, proč vůbec se srala s nějakým covidem tedy? Proč rovnou nenastolí nový světový řád všude na světě? Vedl tedy ten covid k té totalitě nebo ne?
Začněme u tohoto. Pokud odpovíš a bude to dávat smysl, uznám že máš pravdu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tygr - Ale tady nejde o žádné moje domněnky, tady se reálně dělo poslapavani zákonů, ústavy a lidských práv.A pokud se k tomu ohradim, tak ty bys mě za tohke chtěl léčit? Za to že se zasazuju o lidské práva, co ti ku*va jebe na hlavu už???
Se pamatuj a najdi svojí chrbticu...
Se pamatuj a najdi svojí chrbticu...
Nahlásit

.....Nechápu souvislost proč by mi vzdělání ve virologii mělo bránit v posezení s kamarády u piva :-)
Ale mě si to neposílal, jsem tudíž vzdělání pravdivého prost.
Ale mě si to neposílal, jsem tudíž vzdělání pravdivého prost.
Nahlásit

Tygr - No pochopil bys, že celá infekční teorie s viry je podvod a to by se pak na tebe dívali stejně přes prsty jako na mě. To k tomu pivu.
Nahlásit

,,A ano je to neuvěřitelné k tpmu co se tu dělo, že dnes už je Čechům po par letech úplně u p***le tohle bezpráví"
Bezpráví je silné slovo, ale at si to každý přebere jak chce jestli bylo nebo bylo, nebudu vymlouvat ani A ani B. Každý má svůj úhel pohledu a má na něj právo.
Ale to, že je to většině po letech u p***le, jen normální logické a zdravé. Naopak, hrabat se v tom jestli kdysi náhodou někomu bylo nebo nebylo ublíženo (a to mírně, nejsme v padesátkách že by ho popravili nebo zavřeli do lágru) a stresovat se tím - je fakt hloupé a zbytečné. Takže ano, normální člověk už to má lidově řečeno v p**i.
Bezpráví je silné slovo, ale at si to každý přebere jak chce jestli bylo nebo bylo, nebudu vymlouvat ani A ani B. Každý má svůj úhel pohledu a má na něj právo.
Ale to, že je to většině po letech u p***le, jen normální logické a zdravé. Naopak, hrabat se v tom jestli kdysi náhodou někomu bylo nebo nebylo ublíženo (a to mírně, nejsme v padesátkách že by ho popravili nebo zavřeli do lágru) a stresovat se tím - je fakt hloupé a zbytečné. Takže ano, normální člověk už to má lidově řečeno v p**i.
Nahlásit

Tygr - není čas na to rozebírat pozadí svetoveho dění.
Ale můžeš si najit neco ve vlastnim zajmu o akci Event_201 v Číně na podzim 2019...
Ale můžeš si najit neco ve vlastnim zajmu o akci Event_201 v Číně na podzim 2019...
Nahlásit

Tygr - Opravím tě : jenom normální d***l to může mít lidové řečeno už v pici... A bude odsouzen si to peklo zopakovat...
Zločiny proti lidskosti je potřeba si připomínat právě proto aby se z nich i ti hloupější časem poučili a aby se už znova neopakovali.
Zločiny proti lidskosti je potřeba si připomínat právě proto aby se z nich i ti hloupější časem poučili a aby se už znova neopakovali.
Nahlásit

Weave (37/177/94)
Ellvin - Tak to ti gratuluju, že neznáš a nemáš svou sebehodnotu, když ti ty hnusarny co tu lidem a tobě dělali vůbec nevadily.
---------------------
A co konkrétně mi na tom mělo vadit? Já s většinou naopak souhlasil. A byl bych býval pro, aby některá pravidla byla mnohem přísnější... stejně jako tomu bylo v jiných zemích.
+
Takže se trapně nevymlouvej na nějaké spiknutí, když ti defakto nevadil ten nacvik totalitních praktik.
---------------------
Chlapečku, seš dost starej na to, abys věděl, co to ta opravdová totalita je. Tak nepiš p**oviny... ANO?!!
+
---------------------
Kdybyste měli nějakou sebehodnotu, tak nevolíte SPD, PRO, ANO a podobnou populistickou svoloč. Takovým o dobro lidu vůbec nejde, tak mi tu hloupě nekvákej něco o ztrátě sebehodnoty.
Ellvin - Tak to ti gratuluju, že neznáš a nemáš svou sebehodnotu, když ti ty hnusarny co tu lidem a tobě dělali vůbec nevadily.
---------------------
A co konkrétně mi na tom mělo vadit? Já s většinou naopak souhlasil. A byl bych býval pro, aby některá pravidla byla mnohem přísnější... stejně jako tomu bylo v jiných zemích.
+
Takže se trapně nevymlouvej na nějaké spiknutí, když ti defakto nevadil ten nacvik totalitních praktik.
---------------------
Chlapečku, seš dost starej na to, abys věděl, co to ta opravdová totalita je. Tak nepiš p**oviny... ANO?!!
+
---------------------
Kdybyste měli nějakou sebehodnotu, tak nevolíte SPD, PRO, ANO a podobnou populistickou svoloč. Takovým o dobro lidu vůbec nejde, tak mi tu hloupě nekvákej něco o ztrátě sebehodnoty.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Weave (37/177/94)
... tady se reálně dělo poslapavani zákonů, ústavy a lidských práv.
---------
A popises nam, jake KONKRETNI zakony a prava byly poslapany? A Ustava? (jo, se to pise s velkym U). Co se delo proti ni? Ale KONKRETME, omacku z Aeronetu si nech ... :-)
... tady se reálně dělo poslapavani zákonů, ústavy a lidských práv.
---------
A popises nam, jake KONKRETNI zakony a prava byly poslapany? A Ustava? (jo, se to pise s velkym U). Co se delo proti ni? Ale KONKRETME, omacku z Aeronetu si nech ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mno... drtivá většina společnosti jsou prostoduší blbečci... kdybysem si založil politickou stranu, tak zacílit na rozumný voliče nějakým programem udržitelnýho rozvoje (nezaměňovat s greendealem pls) by byla blbost, když jich je menšina... se podívejte co dělá babiš, vypustí z huby něco, co osloví skupinu voličů A, druhej řekne něco uplně opačnýho pro voliče skupiny B, ale než tím stačí ztratit voliče skupiny A tak jim ten pro ně určený blábol třetí den zopakuje... :D a voni ho dou pak VŠICHNI fakt volit... neni to geniální? :D má cenu se namáhat se seriozní politckou stranou za této situace, kdy volby rozhodujou tupci? a ne to fakt neni urážka, to je analýza a konstatování faktu :D
Nahlásit

Njn, skupina A říká volte mě aby nevládla skupina B a naopak. A vize budoucnosti a plán na změnu režimu pana Buřta pak nikoho nezajímá.
Cenu se namáhat se seriozní politickou stranou nemá, protože chceš li výsledky, musíš uhodit na emoce. Pokud chceš uhodit na emoce a mít dosah, musíš ,,zařvat" pořádnou sračku která na ty emoce zaútočí.
A seriozní hluboká analýza s možnostmi řešení o 200 stranách to fakt není.
Cenu se namáhat se seriozní politickou stranou nemá, protože chceš li výsledky, musíš uhodit na emoce. Pokud chceš uhodit na emoce a mít dosah, musíš ,,zařvat" pořádnou sračku která na ty emoce zaútočí.
A seriozní hluboká analýza s možnostmi řešení o 200 stranách to fakt není.
Nahlásit

Ellvinku už chápu tvůj postoj. No ale milý zlatý, neznalost neomlouvá ani tebe...
Když vezmeš fakta tak bys chtel ještě teď v roce 25 , zaujimat postoj, že bys u 10x slabší nemoci než obyčejná chřipka závaděl ještě tvrdší restrikce než byly?? To ti fakt hrabe?
A fakta, nahubky a testy byly komplet podvod, absolutně nefunkční věci, což už se v dnešní době taky ví... Tak ty si kde doteď spal pod kamenem, jak tyhle informace k tobě ještě nedošli...
A to ani nemluvím o totálním nesmyslu jménem - bezpriznakové šíření respiračního onemocnění. Totální výsměch medicíně... Ale scénář byl jasný, takže se museli dělat nesmyslné postupy všude...
Když vezmeš fakta tak bys chtel ještě teď v roce 25 , zaujimat postoj, že bys u 10x slabší nemoci než obyčejná chřipka závaděl ještě tvrdší restrikce než byly?? To ti fakt hrabe?
A fakta, nahubky a testy byly komplet podvod, absolutně nefunkční věci, což už se v dnešní době taky ví... Tak ty si kde doteď spal pod kamenem, jak tyhle informace k tobě ještě nedošli...
A to ani nemluvím o totálním nesmyslu jménem - bezpriznakové šíření respiračního onemocnění. Totální výsměch medicíně... Ale scénář byl jasný, takže se museli dělat nesmyslné postupy všude...
Nahlásit

Weave (37/177/94)
A fakta, nahubky a testy byly komplet podvod, absolutně nefunkční věci, což už se v dnešní době taky ví...
----------
Jo? A jaky ze to byl podvod? Testy jako nebyly validni?
A "vi" se to? Kde se to popisuje, ze se to "vi"? :-)
Weave (37/177/94)
Ale scénář byl jasný, takže se museli dělat nesmyslné postupy všude...
----------------
A jaky byl ten scenar? Popises nam ho? :-)
Btw me bavi, jak weave neni schopen odpovedet na konkretni otazky a porad jen mlzi a pise ty kecy z dezinfosceny. Jako poctiva kocicka za to ma asi kredity za snahu ... :-)
A fakta, nahubky a testy byly komplet podvod, absolutně nefunkční věci, což už se v dnešní době taky ví...
----------
Jo? A jaky ze to byl podvod? Testy jako nebyly validni?
A "vi" se to? Kde se to popisuje, ze se to "vi"? :-)
Weave (37/177/94)
Ale scénář byl jasný, takže se museli dělat nesmyslné postupy všude...
----------------
A jaky byl ten scenar? Popises nam ho? :-)
Btw me bavi, jak weave neni schopen odpovedet na konkretni otazky a porad jen mlzi a pise ty kecy z dezinfosceny. Jako poctiva kocicka za to ma asi kredity za snahu ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já bejt teda členem světový elity, tak se na to vyseru. To člověk plánuje celosvětový spiknutí, tají to jak to jen jde, a pak přijde týpek z Ostravy a celý to odhalí.
Nahlásit

I8051 (54/184/97)
---------------
Tady bych žádné kredity za snahu neviděl. Je to mizerný dezinformátor, co nedokáže ani na konkrétní otázky odpovědět jasně. Znal jsem i lepší. Teda ne že by svůj názor dokázali uspokojivě obhájit, napsali vždy sračku, ale aspoň se snažili. Tenhle otázky přímo ignoruje.
---------------
Tady bych žádné kredity za snahu neviděl. Je to mizerný dezinformátor, co nedokáže ani na konkrétní otázky odpovědět jasně. Znal jsem i lepší. Teda ne že by svůj názor dokázali uspokojivě obhájit, napsali vždy sračku, ale aspoň se snažili. Tenhle otázky přímo ignoruje.

Jojo, pravdu ma Roz**d, Volneho paradox v praxi ... :-)
Nahlásit

Ellvin - Je to marné, je to marné... xD
Na toho ťulpase Ička už nereaguju dlouho, je to otravný hlupák a on to stále nechápe a stále mi píše otazky, ikdyž mu neodpovídám už tak dva roky...
Na toho ťulpase Ička už nereaguju dlouho, je to otravný hlupák a on to stále nechápe a stále mi píše otazky, ikdyž mu neodpovídám už tak dva roky...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Weave (37/177/94)
Ellvin - A btw podival ses na netu na tu akci Event_201?
--------------
Můžeš nám shrnout, o co v tom šlo? Víš, já sračky a dezinformace nehltám jedním dechem tak jako ty. :s)
+
Weave (37/177/94)
pokud ti někdo donese info pod nos a ty mu na to řekneš, že sou to sračky, no tak bůh s tebou.
--------------
Psal jsi tu o nějakém nácviku totalitních praktik v letech, kdy zde řádil Covid, pak že celá infekční teorie s viry je podvod, něco o pošlapávání Ústavy, zločinech proti lidskosti... tohle jsou sračky, říkat si můžeš, co chceš, ale jsou.
Ellvin - A btw podival ses na netu na tu akci Event_201?
--------------
Můžeš nám shrnout, o co v tom šlo? Víš, já sračky a dezinformace nehltám jedním dechem tak jako ty. :s)
+
Weave (37/177/94)
pokud ti někdo donese info pod nos a ty mu na to řekneš, že sou to sračky, no tak bůh s tebou.
--------------
Psal jsi tu o nějakém nácviku totalitních praktik v letech, kdy zde řádil Covid, pak že celá infekční teorie s viry je podvod, něco o pošlapávání Ústavy, zločinech proti lidskosti... tohle jsou sračky, říkat si můžeš, co chceš, ale jsou.
Nahlásit

Weave (37/177/94)
Na toho ťulpase Ička už nereaguju dlouho, je to otravný hlupák a on to stále nechápe a stále mi píše otazky, ikdyž mu neodpovídám už tak dva roky.
-----
No neodpovidas na ne hlavne proto, ze proste odpoved NEVIS. Jsi proste jen zrout dezinformaci, ale ani nemas kapacitu je pochopit a zpracovat. Proto jen napises blud a uz nevis, co dal a jen mlzis a vymlovas se. Proste zbytecnej kkt ... :-)
Na toho ťulpase Ička už nereaguju dlouho, je to otravný hlupák a on to stále nechápe a stále mi píše otazky, ikdyž mu neodpovídám už tak dva roky.
-----
No neodpovidas na ne hlavne proto, ze proste odpoved NEVIS. Jsi proste jen zrout dezinformaci, ale ani nemas kapacitu je pochopit a zpracovat. Proto jen napises blud a uz nevis, co dal a jen mlzis a vymlovas se. Proste zbytecnej kkt ... :-)
Nahlásit

Vědci po celém světě si již několik let marně lámali hlavu nad tím, proč pokaždé největší světová, ale i lokální spiknutí odhalí ti největší i***ti bez vzdělání, bez života a bez budoucnosti. Ať už to jsou chemtrails, očkování nanočipy nebo třeba obyčejná placatá země. Pokaždé tato promyšlená spiknutí odhalí nějaký d***l z domu od počítače a mocná elita dychtící po světovládě má utrum. Nyní se však jednomu malému týmu z Chicagského institutu pro odhalování příčin odhalení spiknutí povedl průlomový objev.
„Nám se podařilo zjistit, že v populaci jsou lidé, kteří uvažují jinak než ostatní. Podívejte, všechna spiknutí jsou cílena na populaci lidí. Předpokládá se, že lidé mají nějaký intelekt a alespoň částečný přehled o světě. Nikdo nepočítal s d***ly. Na ty se úplně zapomnělo,“ vysvětluje John Brown, vedoucí vědecké skupiny Chicagského institutu pro odhalování příčin odhalení spiknutí.
xxx
(bacha, je to joke :D:D)
https://www.reflex.cz/…-i***ti.html?…
„Nám se podařilo zjistit, že v populaci jsou lidé, kteří uvažují jinak než ostatní. Podívejte, všechna spiknutí jsou cílena na populaci lidí. Předpokládá se, že lidé mají nějaký intelekt a alespoň částečný přehled o světě. Nikdo nepočítal s d***ly. Na ty se úplně zapomnělo,“ vysvětluje John Brown, vedoucí vědecké skupiny Chicagského institutu pro odhalování příčin odhalení spiknutí.
xxx
(bacha, je to joke :D:D)
https://www.reflex.cz/…-i***ti.html?…
Nahlásit

Proste pan Weave je len klasicky i***t, co sice zasadne neveri nikomu a nicomu, ale spokojne uveri hocicomu...
Nahlásit

Buřte asis toho moc ještě nedělal. Asi jako když se něčim tejden sereš a pořád to nefunguje. A pak de kolem uklízečka a řiká ti, noooo tady se vám to nějak divně vrklá. Typ**o a VŽDYCKY to je vono.... =_= Takže aj na tom něco bude.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Klucinek ja aspon mam na jidlo
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hej mladej, to oslovení Buřte bylo adresované mně, ne tobě, Buřt je moje nom de guerre... mám dojem, žes to vztáhl na sebe 8)
Nahlásit

Omlouvam se, to byl omyl
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.