Koho podpořit do PS 2025?

03. 07. 2025 v 16:36
Anonym

Ahojky,
na podzim se bude volit do PS, a upřímně nevim, komu dát hlas...Nemám rád Babiše a na Fialu začínám být taky solidně alergický.
Nejnebezpečnější je podle mě v současné době svět plný válek a agresivní progresivní woke politika tlačená ze západní Evropy a z USA (ale tam se to naštěstí díky Trumpovi začíná malinko "rozvolňovat").
Až do roku 2020 jsem volil Fialu (ODS) a docela jsem mu fandil proti ANO a socdem, protože to je postkomunistická levice. Pak chtěla však ODS vládnout s PirSTAN a to byla pro mě červená linie. Tak jsem volil střídavě Trikoloru a stranu Svobodných, protože mi přišli, že jsou fakt kapitalisti. Jenže ti se spojili s levicovým komunistickým SPD, takže taky bohužel nic.
Bohužel budeme muset volit strany, které se postaví EU a jejím nesmyslům typu greendeal, ochrana 57 pohlaví a podobných úchyláren.
Uvažoval jsem o straně Motoristů, ale pár lidí tam taky považuji za dementy. Pak jsem uvažoval chvíli, že bych volil ODS a snažil bych se vykroužkovat ty, co budou mít podobné názory jako já. Fiala slíbil, že se s emisními povolenkami Lejnové postaví, ale spíš mám pocit, že se ve finále postaví jemu z ní a nic z toho nebude. Stejně tak se dostatečně nevyhranili proti migračnímu paktu a uvažují, že bychom snad nedejbůh někdy přijali euro (není to dobře).
Je mi skoro 30 let a například můj bývalý přítel minule volil Volného a teď chce nejspíš SPD. Pár mých kamarádů chce Fialu, jedna kamarádka Babiše a někteří STAN.
Starší lidé v mém okolí chtějí Stačilo, někteří ANO.
Hlavně chci, abychom žili v normálním světě, ne v tomto divném. Máte to někdo podobně a komu se případně chystáte dát hlas?
Reálně už trochu uvažuji, že letos zůstanu o volbách doma, ale to je mi blbé. Ať bude vládnout Babiš nebo znovu Fiala, nebude to nic extra...
Díky za věcnou diskuzi...
na podzim se bude volit do PS, a upřímně nevim, komu dát hlas...Nemám rád Babiše a na Fialu začínám být taky solidně alergický.
Nejnebezpečnější je podle mě v současné době svět plný válek a agresivní progresivní woke politika tlačená ze západní Evropy a z USA (ale tam se to naštěstí díky Trumpovi začíná malinko "rozvolňovat").
Až do roku 2020 jsem volil Fialu (ODS) a docela jsem mu fandil proti ANO a socdem, protože to je postkomunistická levice. Pak chtěla však ODS vládnout s PirSTAN a to byla pro mě červená linie. Tak jsem volil střídavě Trikoloru a stranu Svobodných, protože mi přišli, že jsou fakt kapitalisti. Jenže ti se spojili s levicovým komunistickým SPD, takže taky bohužel nic.
Bohužel budeme muset volit strany, které se postaví EU a jejím nesmyslům typu greendeal, ochrana 57 pohlaví a podobných úchyláren.
Uvažoval jsem o straně Motoristů, ale pár lidí tam taky považuji za dementy. Pak jsem uvažoval chvíli, že bych volil ODS a snažil bych se vykroužkovat ty, co budou mít podobné názory jako já. Fiala slíbil, že se s emisními povolenkami Lejnové postaví, ale spíš mám pocit, že se ve finále postaví jemu z ní a nic z toho nebude. Stejně tak se dostatečně nevyhranili proti migračnímu paktu a uvažují, že bychom snad nedejbůh někdy přijali euro (není to dobře).
Je mi skoro 30 let a například můj bývalý přítel minule volil Volného a teď chce nejspíš SPD. Pár mých kamarádů chce Fialu, jedna kamarádka Babiše a někteří STAN.
Starší lidé v mém okolí chtějí Stačilo, někteří ANO.
Hlavně chci, abychom žili v normálním světě, ne v tomto divném. Máte to někdo podobně a komu se případně chystáte dát hlas?
Reálně už trochu uvažuji, že letos zůstanu o volbách doma, ale to je mi blbé. Ať bude vládnout Babiš nebo znovu Fiala, nebude to nic extra...
Díky za věcnou diskuzi...

Jelikož jsem konzistentní, tak zůstanu jako odjakživa věrný svým. Takže jedině komunisti. Letos budem, s největší pravděpodobností, ve vládě zpět, díky PF :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit

Jedině koalici Spolu.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Zůstat doma a nevolit bude v tvým případě opravdu to nejlepší co můžeš dělat.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já také zůstanu věrný koalici SPOLU. Jasně, mají své mouchy, ale ze všech kandidujících stran jsou jediní, kteří u mě připadají v úvahu.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

V ČR sa dá hubou postaviť kadečomu, hlavne, keď z toho žijú :)
No podívaj sa sem jako správnemu náckovi ti neostáva nič iné, len voliť Foldynu :)
BTW čo robí heterák na buznaplácku ? o_O
No podívaj sa sem jako správnemu náckovi ti neostáva nič iné, len voliť Foldynu :)
BTW čo robí heterák na buznaplácku ? o_O
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

03. 07. 2025 v 17:01
Anonym

Klucinek: klidně si je zvol, na to máš právo, ale doufám, že zůstanou v propadlišti dějin :)
Ellvin: dobře, beru :)
Monogatari: zůstat doma a nevolit bude dobře hlavně v případě vyhraněných libtardů :)
Ellvin: dobře, beru :)
Monogatari: zůstat doma a nevolit bude dobře hlavně v případě vyhraněných libtardů :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

03. 07. 2025 v 17:03
Anonym

Filip0976: nejsem heterák ani bisexuál, ani nácek :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Takže obyčejnej blb, kterýmu vadí, když strany prosazují jeho gay práva, kterej klidně volí stranu kmotrů a mafiánů ODS a všecho od Hitlera nalevo je pro něho komunismus.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A nezapomenout pochválit sultána Trumpa!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

1. Udelals dobre, zes exp***ele poslal k vode
2. Stale jsem ODS/SPOLU
Ja letos ale volit nemuzu, budu nekde na oceanu, tam to hodte za me. Diky :-)
2. Stale jsem ODS/SPOLU
Ja letos ale volit nemuzu, budu nekde na oceanu, tam to hodte za me. Diky :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Není problém, každej hlas se nám hodí. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Spíš bych řekl, že se vám hodí každej mínusovej hlas.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

K volbám by jsme měli jit všichni. Já DÁVAM HLAS (STAĆILO.)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Nejmenší zlo - SPOLU
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Asi je jedno, kdo tam bude sedět, protože se to stále opakuje od tkzv sametové revoluce, samý chvástalové, slibotechny, který hrabou pod sebe.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak a mame to. Politolog Jezina nam to vysvetlil a p***om nic nerekl ... :-)
Nahlásit

Ano řekl, že to bude obdobné, jako z jiných vlàddddddd
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Už bylo mnohokrát řečeno, že když chcete vyšší životní úroveň, je potřeba volit strany, které ještě nebyly a nenaučily se krást.
Ale protože včechny strany chtějí zůstat v EU a NATO, (proč? - jsou podplacené) včetně Kateriny Stačilo, PRO, přísaha, svobodní SPD Okaruma, tak bude výběr složitější. Znáte někdo stranu, která chce vystoupit z EU, NATO a WHO?
Já znám jen jednu: Republika na 1. místě www.cr1.cz. Ona je trochui divná. Možná, že přibydou další.
Ale protože včechny strany chtějí zůstat v EU a NATO, (proč? - jsou podplacené) včetně Kateriny Stačilo, PRO, přísaha, svobodní SPD Okaruma, tak bude výběr složitější. Znáte někdo stranu, která chce vystoupit z EU, NATO a WHO?
Já znám jen jednu: Republika na 1. místě www.cr1.cz. Ona je trochui divná. Možná, že přibydou další.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Vystoupit z EU kvůli WHO a podobně? Ani náhodou. Evropská unie potřebuje opravit - né zničit.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Starší a hloupí lidí nevolí tak, aby sobě i druhým zlepšili životní úroveň. Ale aby se mohli chubit: Podívej, jak dobře jsem volil. A ti nejhloupější volí tak, ať se zavděčí svým známým, tj. napodobují je.
A proto musíme ukázat veřejnosti záludnosti politických stran, jinak špatně dopadneme.
A proto musíme ukázat veřejnosti záludnosti politických stran, jinak špatně dopadneme.
Nahlásit

Plemenik kam chodíš na tie vtipy ? :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ladislav Vrábel, kterého znáte ze 100.000 demonstrací na Václaváku, je tak trochu cvok. On si nevytváří databázi nových emailových kontaktů, a oslovuje stále ty samé lidi na TikToku a Facebooku.
Na stránce https://cr1.live/ nemáte šanci přihlásit se k odběru novinek, jak je to normální. Můžete se jen zaregistrovat a zaplatit členský příspěvek.
To jsem po zkušenostech s Lumobírem Volným neudělal. Jemu jsem přispěl několkrát na účet, ale on prohrál volby, měl nejmíň hlasů ze všech stran. Není divu. Také odmítal nejmodernější formu komunikace, emailové marketing..
Na stránce https://cr1.live/ nemáte šanci přihlásit se k odběru novinek, jak je to normální. Můžete se jen zaregistrovat a zaplatit členský příspěvek.
To jsem po zkušenostech s Lumobírem Volným neudělal. Jemu jsem přispěl několkrát na účet, ale on prohrál volby, měl nejmíň hlasů ze všech stran. Není divu. Také odmítal nejmodernější formu komunikace, emailové marketing..
Nahlásit

Lubomír Volný měl geinální projekt jak přijít k penězům, ale on mu shořel a na příspěvek nedosáhl :D Ale koukám že se našli jedinci kteří mu přispěli alespoň na účet, takže to přece jen funguje.
Jdu si udělat stránku, teorii o vzniku člověka mám, ještě ten transparentní účet. :)
Jdu si udělat stránku, teorii o vzniku člověka mám, ještě ten transparentní účet. :)
Nahlásit

Mě se třeba docela líbil projekt pana Sládka. Ten taky nebyl k zahození. =_=
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Volím STAČILO! Komunisti se musí dostat do sněmovny ať je tam nějaká sranda.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jo, to mi ještě vysvětlete...at mám jasno konečně. Když se řekne komunisti ve smyslu voleb nebo tak, tak teda je myšleno KSCM nebo Stačilo?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jinak já jsem se ještě neptal koho mám volit, zatím je čas :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Plemenik (48/183/103)
+
Plemenik (48/183/103)
Starší a hloupí lidí nevolí tak, aby sobě i druhým zlepšili životní úroveň. Ale aby se mohli chubit: Podívej, jak dobře jsem volil.
------------
Vid, stary plemenaku ... :-)
+
Plemenik (48/183/103)
Starší a hloupí lidí nevolí tak, aby sobě i druhým zlepšili životní úroveň. Ale aby se mohli chubit: Podívej, jak dobře jsem volil.
------------
Vid, stary plemenaku ... :-)
Nahlásit

Plemenik (48/183/103)
---------
Jakože týpek, kterýmu zkrachoval i stánek s pizzou by měl vést naší republiku k prospe***ě?
---------
Jakože týpek, kterýmu zkrachoval i stánek s pizzou by měl vést naší republiku k prospe***ě?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Asi ANO. Ani ne tak kvůli Babišovi - na premiéra bych raději Havlíčka, ale pro to, že jejich ministři zdravotnictví a školství (ačkoli za covidu) se ukázali jako rozumní (myslím Plagu a Vojtěcha) a oba jsou chváleni i odbornou veřejností. To mi jako potvrzení jejich vhodnosti stačí. Nadto jsem sledoval jejich práci a nadále jim fandím. A doufám, že si pan Vojtěch přinese do vlády nějaké nápady ze své zkušenosti s Finskem (v oblasti zdravotnictví, nebo práva) :)
Ideálně bych si přál vládu liberální levice, ale Piráti se nechali obehrát ODSkou a teď se stávají pouze žvanili... SOCDEM je směšná a absolutně svými postoji a směřováním nepřijatelná (navíc děsně hloupá, když ani neřekne, kde chce na své plány brát peníze). O Stačilo a SPD škoda mluvit, to jsou dezoláti non plus ultra. Byl bych rád, kdyby si s takovými ANO nespojovalo, to raději zkousnu vládu ANO a ODS jako nejmenší zlo, ale raději bych koalici ANO s Piráty, nebo STANem (pokud by STAN teda nedostal školství). ANO mi vychází jako středová liberální strana nejmenším zlem a vlastně i splňuje má očekávání sebevědomé partaje s tahem na branku a myslím, že aktuálně je jediná, kdo může hájit zájmy většiny, ne jen těch bohatých....
Ideálně bych si přál vládu liberální levice, ale Piráti se nechali obehrát ODSkou a teď se stávají pouze žvanili... SOCDEM je směšná a absolutně svými postoji a směřováním nepřijatelná (navíc děsně hloupá, když ani neřekne, kde chce na své plány brát peníze). O Stačilo a SPD škoda mluvit, to jsou dezoláti non plus ultra. Byl bych rád, kdyby si s takovými ANO nespojovalo, to raději zkousnu vládu ANO a ODS jako nejmenší zlo, ale raději bych koalici ANO s Piráty, nebo STANem (pokud by STAN teda nedostal školství). ANO mi vychází jako středová liberální strana nejmenším zlem a vlastně i splňuje má očekávání sebevědomé partaje s tahem na branku a myslím, že aktuálně je jediná, kdo může hájit zájmy většiny, ne jen těch bohatých....
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kam na to chodíš, že Vrábelovi zkrachovalk sytánek s pizzou? Jednak on měl 20 zaměstnanců a pracoval i v boji proti korupci. Žádný korupčník nebyl potrestán a zničili mi byznys.
Vrábel je jediný, kdo chce opustit nereformovatelnou EU. A ještě se najde m****s, který do něho šije. Buddou z nás otroci ve vlastní zemi.
Vrábel je jediný, kdo chce opustit nereformovatelnou EU. A ještě se najde m****s, který do něho šije. Buddou z nás otroci ve vlastní zemi.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ty jsi Plemenaku otrok sve hlouposti :-)
Nahlásit

Titiane dvacetčtyři, ve tvé anylýze chybí traktoristé sobě, jako strana která se označila za nástupce ODS (nebo novou ods nebo tak nějak) a prezentuje se že chce vládnout s burešem...bys jí měl zmínit. :) resp. názor na ně pokud chceš volit ANO. :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Motoristé jsou Klausovy loutky a kašpaři v čele s největším - náckem a násilníkem Turkem. A víme, co je VK zač. A za čí zájmy kope.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.