Už vás někdy někdo pořádně vytahal

To mi zní jako dotaz od panice. Víš ty co? Vytvoř si vlastní sexuální zkušenosti a nehoň si nad zkušenostmi druhých.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ellvin (24/183/81) Ty bys byl nejraději, kdyby si někdo honil nad tebou že? No, zas tak moc si nefandi
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

MB2002 (23/185/79)
Ellvin (24/183/81) Ty bys byl nejraději, kdyby si někdo honil nad tebou že? No, zas tak moc si nefandi
----------------
Nevkládej mi slova do úst, d***le.
----------------
Nevkládej mi slova do úst, d***le.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To ani nemusím dělat, hlupáku
Nahlásit

No... však to děláš, blbečku. :sD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak ty takový jsi, nemůžeš se divit, že se lidem tvé chování hnusí
Nahlásit

Čekám co odepíšou odborníci Radek, Milan, Tomáš a Erik ukecaný psycholog!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ellvin (24/183/81) To na co si tady hraješ, je dechberoucí, ale lépe by ses uplatnil třeba v divadle. Tam to alespoň někdo ocení
Nahlásit

Monogatari (45/195/80)
----------------------
A jakou odbornou odpověď bys na tuto naprosto stupidní otázku očekával, že do diskuze zatahuješ odborníky? :sD
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
Ellvin (24/183/81) To na co si tady hraješ, je dechberoucí, ale lépe by ses uplatnil třeba v divadle. Tam to alespoň někdo ocení
-----------------------
Jak dorážíš, heheh... :sD neodpovím ti na první komentář, napíšeš další. Dělej raději něco produktivního. xD
----------------------
A jakou odbornou odpověď bys na tuto naprosto stupidní otázku očekával, že do diskuze zatahuješ odborníky? :sD
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
-----------------------
Jak dorážíš, heheh... :sD neodpovím ti na první komentář, napíšeš další. Dělej raději něco produktivního. xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Prej že píšu druhý komentář, protožes mi neodpověděl na první :D Ty musíš mít vážně něco s mozkem
Nahlásit

Tím chováním a jednáním na mě působíš, jako bys měl aspergera. Pokud tomu tak je, tak bych se ti měl omluvit, protože za své chování nemůžeš.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A že mám něco s mozkem mi píšeš zrovna ty, jo? :sD Jasně, kdyby mi to napsal někdo, kdo je normální, tak bych se nad tím zamyslel. Ale od tebe, takového primitiva, to beru jako kompliment, takže... děkuji! :-*
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nemáš zač. Máš aspergera že jo ?
Nahlásit

No ujišťuji tě, že psycholog ani psychiatr z tebe nebude, chlapče. :sD Jak jsi vůbec dospěl k tomu, že bych něco takového měl? :sD
Nahlásit

Ja nikdy psycholog ani psychiatr být nechtěl, takže v pohodě. No jestli jo, tak by ses měl pohybovat mezi podobně znevýhodněnými lidmi, kteří tě alespoň pochopí, a nechrlit tvou aroganci tady
Nahlásit

Já se zeptal jasně, jak jsi došel k závěru, že mám Aspergera. Tvá neschopnost odpovědět na otázku, na kterou bys odpovědět měl zvládnout, mi akorát potvrdila, že tu jen plácáš hlouposti, o kterých nevíš, jestli jsou či nejsou pravda. Takový generátor náhodných slov, nebo v tomto případě diagnóz. Jak jsem napsal, dělej něco produktivního a nepiš k***tiny do poradny. Třeba pak tě ostatní začnou mít rádi, když se přestaneš chovat jako š***n :sD
PS: Aroganci? Na normální komentář dokážu normálně odpovědět, ale na p**oviny a tvoje komentáře (takže taky p**oviny) normální odpověď prostě není... :s)
PS: Aroganci? Na normální komentář dokážu normálně odpovědět, ale na p**oviny a tvoje komentáře (takže taky p**oviny) normální odpověď prostě není... :s)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Aha promiň, uznávám, moje chyba. Dospěl jsem k tomu že jsem četl pár knížek, a taky jsem měl možnost se se třema lidma s touto diagnózou setkat. Všichni tři shodou okolnosti muži. A projevy, jednání a chování které prezentuješ ty, se s tím shodují. Řekl bych až moc. Takže za mě, ano myslím si že je to tvá diagnóza
Nahlásit

Víš, chlapče, téma Aspergerova syndromu není stejně jednoduché jako ty. Takže tak, no. :s)
Nahlásit

Já neměl na mysli aroganci jen na moje komentáře, ale obecně na všechny. Jak tě pozoruji co tady všude píšeš a jaké jsou tvé pochody
Nahlásit

Víš, chlapče, téma Aspergerova syndromu není stejně jednoduché jako ty. Takže tak, no. :s)
Nahlásit

Žádná nemoc není jednoduchá. Za to je jednoduché přiřadit chování druhých lidí co ho mají, chování tvému. Když je témeř totožné
Nahlásit

Takže máš. No nevím co bych měl teď říct. Přijde mi líto že ztrácíš čas tady mezi “ obyčejnými” lidmi, místo toho abys vyhledal a bavil se s lidmi co jsou na tom stejně. Ale alespoň že už vím odkud vítr vane. Protože tvé chování je přímo dráždivé. Takhle mám pro tebe pochopení
Nahlásit

Když mě pozveš na vizoura, zatáhám tě za pinďoura.
Nahlásit

Nevím, kde bereš tu jistotu, že mám Aspergera, ale oukej. Jak jsem napsal, pochopení tohoto syndromu není stejně jednoduché jako ty. Ale vysvětlovat ti to nebudu. Nač? Chceš si tomu věřit? Oukej. Vlastně je mi u p***le, co si o mně myslí nějaká anonymní nula, jejíž jediný smysl je navážet se tu do mě. Smutný, ale tvoje volba. :)
Nahlásit

Já jsem anonymní nula, ty jsi známa nula. Tak to jsme dvě nuly že?:) když já se do tebe navážím, tak to není dobře, ale ty se můžeš navážet do ostatních co ? Ty si myslíš že když mas aspergera tak můžeš všechno, a jsi nejchytřejší na zemi, vem si léky a raději pracuj nad svým mizerným chováním. Je mi z tebe akorát zle. A v tom tě neomlouvá žádná diagnóza
Nahlásit

Víš, jaký je mezi námi dvěma rozdíl, moulo? Když mám vůči někomu výhrady já, napíšu mu, v čem přesně s ním nesouhlasím. A ty? Ty se do mě navážíš bez zjevného důvodu. Píšu "Bez zjevného", protože jsi mi nenapsal, v čem se mnou nesouhlasíš, jenom tu do mě reješ a vymyslíš si diagnózy. Heh... přijde mi úsměvné, že zrovna ty mi píšeš, abych pracoval nad svým mizerným chováním. Pobavit umíš, to se ti musí nechat :sD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Toto je obzvláště edukativní. Když se dvě hovna hádají o to, který míň smrdí. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jsem rád že jsem tě pobavil:) Já s tebou nesouhlasím úplně ve všem. Nevím co je na tom těžkého k nepochopení. A taky nesouhlasím s tím, že někdo kdo má aspergera, se sere mezi “normální “ lidi
Nahlásit

Však jsem napsal, že do mě reješ zcela bezdůvodně, takže nejde o to, co napíšu, spíš jde o to, že si potřebuješ zvyšovat své ego. Co je těžkého na tom pochopit? Píšeš, že nechápeš, proč se někdo s Aspergerovým syndromem sere mezi "normální" lidí. Chlapče, ty nechápeš zřejmě víc věcí. Aspergerovým syndromem počínaje. :-)
Nahlásit

Kdybych si chtěl zvyšovat ego, tak to dělám u každého, a ne jen u tebe. No myslím ze rozeznat aspergera od normálního člověka, není moc težké na pochopení. Prostě forma autismu, za což nemůžeš, ale to neznamená, že tady budeš arogantně vykřikovat a chovat se jak moudrost
Nahlásit

No pokuď se nemýlím tak sám ellvis kdysi přiznal že má tuto diagnózu. :-) Takže EMBéčko nemá tak zlej odhad. :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Díky za uznání. Jak jsem říkal, už jsem se setkal se třemi lidmi, všichni měli téměř stejné chování jak Ellvin. Takže to není těžké rozpoznat. Taky to nepopřel, což byla další věc.
Nahlásit

Ta tvoje drzost je opravdu neuvěřitelná, Klučínku. :sD Příště sem napíšeš, že jsem se vám doznal k pohlavní nemoci snad nebo co. :sD Logicky, proč bych naprosto cizím lidem psal cokoliv ze svého soukromí? :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Drzý člověk bude někomu říkat že je drzý :D Začni se pohybovat mezi podobně znevýhodněnými lidmi, a nebuď někde kde lidi autismem netrpí. Nebudeš rozumět ty jim, ani oni tobě
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Heh... čím jsem drzý? :sD Ano, pokládám nepříjemné otázky, na které mi dosud nebylo uspokojivě zodpovězeno, ale to nemá s drzostí nic společného. Že tobě napíšu, že jsi b***c, když jsi, není z mé strany drzostí, ale konstatování faktu. Ještě něco, bobe, nebo jsme už skončili? :s)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nemluvím o sobě, to je mi jedno. Ty jsi drzý na ostatní. A pokud chceš aby ti bylo na tvé otázky dopovězeno, pohybuj se mezi lidmi co mají taky aspergera. Je to jednoduché:) Potom se nebudeš muset divit že ti nebylo dopovězeno na tvé otázky jako tady. Tam si totiž budete všichni rozumět. Tady ti nikdo nerozumí, protože aspergera nemá .
Nahlásit

Jmenovitě na koho jsem drzý? :sD Jestli myslíš na ty z vás, kteří do mě rejpou, tak s čím v tomhle případě máš problém? Jinak s ostatními nemám problém diskutovat normálně, pokud dotaz, na který reaguji, není stupidní... jako třeba tento. :s) A jinak já bych tu odpověď rád od tebe. Hraješ si tu na odborníka, přisuzuješ mi Aspergerův syndrom, tak se snaž mi i odpovědět. Anebo to už je problém? No koukám, jak se tu vykrucuješ... hlavně abys neodpověděl nic konkrétně. :sD Jinak já se vyjadřuji jasně. To, že ty nerozumíš, co píšu, není chybou na mé straně, ale na té tvé. To jen tak mimochodem... :s)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ty jsi drzý úplně na všechny, i ty co do tebe nerejou a normálně se bavit neumíš. A když někdo napíše něco hloupého, tak na to nereaguj, není řečeno že na to musíš odpovídat. Ale to ty neumíš. Ty se musíš cpát všude. Já ti nic nepřisuzuji, ty sám si to prý přiznal. A navíc jde to vidět podle toho jak píšeš, na to člověk nemusí být odborník, aby poznal aspergera, ty agente
Nahlásit

MB2002 (23/185/79)
Ty jsi drzý úplně na všechny
-------------
Když neumíš lhát, nelži. Na všechny drzý nejsem, jen na ty, kteří si to zaslouží ať už svým chováním nebo zakládáním naprosto hloupých a zbytečných témat, takže si tu nevymýšlej... ANO?!
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
A když někdo napíše něco hloupého, tak na to nereaguj, není řečeno že na to musíš odpovídat
-------------
To sice není, ale na druhou stranu proč anonymovi nedát najevo, že jeho otázky jsou hloupé? Někdo by mu to měl umět napsat, když na to nedokáže přijít sám. A kdoví, třeba ho tyto komentáře donutí více se zamyslet nad otázkami, na které se bude chtít ptát, a možná v daleké budoucnosti předejdeme zbytečným tématům.
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
Já ti nic nepřisuzuji, ty sám si to prý přiznal.
-------------
Heheh... prej jsem to sám tady přiznal. :sD Proč bych ale měl cokoliv ze svého soukromí psát cizím lidem, na to jsi odpověď nenašel, co? :sD Na tohle fakt nemám co říct. Je to taková zoufalá snaha, jak potvrdit svá slova.
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
A navíc jde to vidět podle toho jak píšeš, na to člověk nemusí být odborník, aby poznal aspergera, ty agente
-------------
Už chápu, která bije. Do Google vyhledávače sis napsal "Aspergerův syndrom" a čekal jsi, co na tebe vyjede a co všechno z toho bys ke mně mohl přiřadit. A něco takového tam opravdu bylo, ale jenom tohle opravdu nestačí. Musíš se snažit dál, chlapče. :sD
Ty jsi drzý úplně na všechny
-------------
Když neumíš lhát, nelži. Na všechny drzý nejsem, jen na ty, kteří si to zaslouží ať už svým chováním nebo zakládáním naprosto hloupých a zbytečných témat, takže si tu nevymýšlej... ANO?!
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
A když někdo napíše něco hloupého, tak na to nereaguj, není řečeno že na to musíš odpovídat
-------------
To sice není, ale na druhou stranu proč anonymovi nedát najevo, že jeho otázky jsou hloupé? Někdo by mu to měl umět napsat, když na to nedokáže přijít sám. A kdoví, třeba ho tyto komentáře donutí více se zamyslet nad otázkami, na které se bude chtít ptát, a možná v daleké budoucnosti předejdeme zbytečným tématům.
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
Já ti nic nepřisuzuji, ty sám si to prý přiznal.
-------------
Heheh... prej jsem to sám tady přiznal. :sD Proč bych ale měl cokoliv ze svého soukromí psát cizím lidem, na to jsi odpověď nenašel, co? :sD Na tohle fakt nemám co říct. Je to taková zoufalá snaha, jak potvrdit svá slova.
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
A navíc jde to vidět podle toho jak píšeš, na to člověk nemusí být odborník, aby poznal aspergera, ty agente
-------------
Už chápu, která bije. Do Google vyhledávače sis napsal "Aspergerův syndrom" a čekal jsi, co na tebe vyjede a co všechno z toho bys ke mně mohl přiřadit. A něco takového tam opravdu bylo, ale jenom tohle opravdu nestačí. Musíš se snažit dál, chlapče. :sD
Nahlásit

No vidím že to bude stebou ještě víc těžké než jsem si myslel. Respektive s tvým mozkem. Už jsem řekl že tuhle diagnózu znám, ze studii ve škole, ne na internetu, taky jsem měl možnost se s takovými lidmi setkat osobně. A tvé chování je úplně totožné. Nic ti nepřisuzuji. Už jeden uživatel tady včera napsal, že ses k tomu přiznal. A navíc není problém si to ověřit. Jen se stačí podívat do archivu, co kdy všechno si psal. Takže chování, moje osobní zkušenosti s lidmi a tvoje vlastní přiznání. To máme tři věci. Takže mi neříkej že jsem použil google. Jo ty víš která bije, že už nevíš jak to máš popřít.
Nahlásit

No těžké to je, ale s tebou. Pořád meleš to samé. Že jsi znal tři lidi, kteří tuto diagnózu měli, že jsem se k tomu údajně doznal, přitom to není pravda, teď jsi k tomu přidal, že ses s tímto tématem setkal i na škole, a tak dále. Přijde mi zbytečné tu o tom diskutovat. Své jsem k tomu napsal. Na úrodnou půdu to nepadlo, ale nevadí. Věř si, čemu chceš. Své jsem k tomu napsal, a teď se už jenom točíme v kruhu.
Nahlásit

Před 2 hodinamiOn-line Ellvin (24/183/81) NOVÉ
Ta tvoje drzost je opravdu neuvěřitelná, Klučínku. :sD Příště sem napíšeš, že jsem se vám doznal k pohlavní nemoci snad nebo co. :sD Logicky, proč bych naprosto cizím lidem psal cokoliv ze svého soukromí? :sD
----
Hmmm cizím lidem, soukromí, říkáš. Proto jsou na internetu fotky tvé p***le a p**a ve velice delikátních pozicích. :-) Byl bys povrchní kdybys měl při tvém tvrzení problém přiznat nějakou diagnózu. :-) Tak třeba právě proto. :-)
A když si přečteš zpětně po sobě své reakce na jakékoliv téma, tak byť obsah je jakýkoliv, tak způsob podání je v drtivé většině případů podrážděný, bojovný, štiplavý, jízlivý, ukřičený, s větší či menší dávkou arogance. Myslim že nejsem jediný kdo si všiml že nezvládáš rozlišit nadsázku, sarkasmus od vážně myšlené myšlenky. :-) A to je fakt. Jen to asi nejsi schopen zpětně vnímat.
----
Hmmm cizím lidem, soukromí, říkáš. Proto jsou na internetu fotky tvé p***le a p**a ve velice delikátních pozicích. :-) Byl bys povrchní kdybys měl při tvém tvrzení problém přiznat nějakou diagnózu. :-) Tak třeba právě proto. :-)
A když si přečteš zpětně po sobě své reakce na jakékoliv téma, tak byť obsah je jakýkoliv, tak způsob podání je v drtivé většině případů podrážděný, bojovný, štiplavý, jízlivý, ukřičený, s větší či menší dávkou arogance. Myslim že nejsem jediný kdo si všiml že nezvládáš rozlišit nadsázku, sarkasmus od vážně myšlené myšlenky. :-) A to je fakt. Jen to asi nejsi schopen zpětně vnímat.
Nahlásit

Ono je těžké tomu nevěřit, když máš chování jaké máš, plus tvoje přiznání. To už je tady s tebou fakt únavné.
Nahlásit

Klucinek (35/176/75) NOVÉ
Hmmm cizím lidem, soukromí, říkáš. Proto jsou na internetu fotky tvé p***le a p**a ve velice delikátních pozicích. :-)
---------------
Klučínku, tak zveřejnit nějakou svou fotku a sdělovat své diagnózy, to asi není úplně stejné... :sD
+
Byl bys povrchní kdybys měl při tvém tvrzení problém přiznat nějakou diagnózu. :-) Tak třeba právě proto.
---------------
A proč bych měl přiznávat něco, co ani nemám? :sD Ale zkraťme to! Píšeš, že jsem se tady k tomu údajně doznal. Fajn. Najdi to mé údajné doznání, a pak se můžeme bavit dál. Do té doby jsou to jen ničím nepodložené žvásty a dost možná tvé zbožné přání. :s)
+
A když si přečteš zpětně po sobě své reakce na jakékoliv téma, tak byť obsah je jakýkoliv, tak způsob podání je v drtivé většině případů podrážděný, bojovný, štiplavý, jízlivý, ukřičený, s větší či menší dávkou arogance.
------------------
A není to třeba tím, že drtivá většina zde položených dotazů je tak trochu mimo? Těch, která jsou myšlena vážně a jsou psána někým, kdo opravdu potřebuje poradit, je minimum, a na tyhle já nemám problém odpovědět normálně.
+
Myslim že nejsem jediný kdo si všiml že nezvládáš rozlišit nadsázku, sarkasmus od vážně myšlené myšlenky.
---------------------
Nezvládám? Tak já hlavně na to kašlu. Reaguji slovy, která mě v danou chvíli napadnou, někdy, když je to už do očí bijící... ehm... sarkasmus, tak ve zkratce napíšu, že ať se tazatel neptá na p**oviny a dělá raději něco produktivnějšího, ale i s tímhle máš problém. Tak já nevím. :s)
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
Ono je těžké tomu nevěřit, když máš chování jaké máš, plus tvoje přiznání. To už je tady s tebou fakt únavné.
----------------------
Ale o tomhle jsme se tu snad už bavili. Seš snad natvrdlý nebo co? :sD
Hmmm cizím lidem, soukromí, říkáš. Proto jsou na internetu fotky tvé p***le a p**a ve velice delikátních pozicích. :-)
---------------
Klučínku, tak zveřejnit nějakou svou fotku a sdělovat své diagnózy, to asi není úplně stejné... :sD
+
Byl bys povrchní kdybys měl při tvém tvrzení problém přiznat nějakou diagnózu. :-) Tak třeba právě proto.
---------------
A proč bych měl přiznávat něco, co ani nemám? :sD Ale zkraťme to! Píšeš, že jsem se tady k tomu údajně doznal. Fajn. Najdi to mé údajné doznání, a pak se můžeme bavit dál. Do té doby jsou to jen ničím nepodložené žvásty a dost možná tvé zbožné přání. :s)
+
A když si přečteš zpětně po sobě své reakce na jakékoliv téma, tak byť obsah je jakýkoliv, tak způsob podání je v drtivé většině případů podrážděný, bojovný, štiplavý, jízlivý, ukřičený, s větší či menší dávkou arogance.
------------------
A není to třeba tím, že drtivá většina zde položených dotazů je tak trochu mimo? Těch, která jsou myšlena vážně a jsou psána někým, kdo opravdu potřebuje poradit, je minimum, a na tyhle já nemám problém odpovědět normálně.
+
Myslim že nejsem jediný kdo si všiml že nezvládáš rozlišit nadsázku, sarkasmus od vážně myšlené myšlenky.
---------------------
Nezvládám? Tak já hlavně na to kašlu. Reaguji slovy, která mě v danou chvíli napadnou, někdy, když je to už do očí bijící... ehm... sarkasmus, tak ve zkratce napíšu, že ať se tazatel neptá na p**oviny a dělá raději něco produktivnějšího, ale i s tímhle máš problém. Tak já nevím. :s)
+
MB2002 (23/185/79) NOVÉ
----------------------
Ale o tomhle jsme se tu snad už bavili. Seš snad natvrdlý nebo co? :sD
Nahlásit

Ty se Ellvine nemůžeš zapojovat do diskuzí s normálníma lidma, kteří mají jiné myšlení než ty. Potom to takhle dopadá, všichni se u tebe ptají na hovadiny, všechno ti bije do oči, a nevím co všechno ještě. Je to marné s tebou.
Nahlásit

Heh... já nenapsal, že se konkrétně mě ptají na hovadiny, napsal jsem, že se tady v poradně někteří ptají na hovadiny. A nenapsal jsem, že je všechno do očí bijící, ale že některé dotazy jsou do očí bijící sarkasmus. Je to marné s tebou a lepší to už nebude.
Nahlásit

Jak mě do detailu chytaš za slovo :D ano i tohle lidé s aspergerem dělají :) a jsou děsně vztahovacni.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Téma o vyšpulené díře Ellvince :DDD
Nahlásit

Jaké chytání za každé slovo? Já jenom reaguji na tvoje nesmysly. :sD Hledat za každým mým slovem znaky typické pro lidi s Aspergerovým syndromem je postavené na hlavu. :sD
Nahlásit

Nehledal jsem. Přišlo mi tvoje chování a reakce zvláštní a netypické, tak jsem začal o tom uvažovat, plus tvoje přiznání, a bylo to.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Netypické... plus to moje přiznání... eh... no... radši si jdu udělat něco dobrého k obědu, než ztrácet čas s tímhle pitomou. :sD
Nahlásit

Tak ono už to je venku, čím chceš ještě ztrácet čas:)
Nahlásit

Vysvětlováním hloupým lidem, jak se věci skutečně mají. No... své jsem k tomu napsal a každý ať si z toho vyvodí, co chce.
Nahlásit

Anonym a k tomu d***l
Nahlásit

Ano ať každý kdo chce, si najde tady v poradně v archivu co jsi před pár lety psal. A uvidíme kdo tady lže. Typické chování autisty.
Nahlásit

MB2002 (23/185/79) NOVÉ
A uvidíme kdo tady lže. Typické chování autisty.
-----------------------
S tímto bych byl, být na tvém místě, opatrný. Nakonec jsi to ty, kdo nedokáže na to mé přiznání odkázat a jenom tu o něm hloupě žvaní. :sD Jinak téma autismu je složitější a nelze tak nazvat někoho, kdo jenom lže. Chápeme? Takového člověka bychom spíše nazvali chronickým lhářem, než autistou.
A uvidíme kdo tady lže. Typické chování autisty.
-----------------------
S tímto bych byl, být na tvém místě, opatrný. Nakonec jsi to ty, kdo nedokáže na to mé přiznání odkázat a jenom tu o něm hloupě žvaní. :sD Jinak téma autismu je složitější a nelze tak nazvat někoho, kdo jenom lže. Chápeme? Takového člověka bychom spíše nazvali chronickým lhářem, než autistou.

Ano já vím, asperger je lehčí forma autismu. Neboj napsal jsem to jen obrazně,že jsi autista. Vím že ty mas “ jen “ asperger
Nahlásit

Před 4 hodinamiOn-line Ellvin (24/183/81)
---------------
-----
https://ctrlv.cz/6RTL :-) Doufám že se za své lhaní a napadání omluvíš. :-)
---------------
-----
https://ctrlv.cz/6RTL :-) Doufám že se za své lhaní a napadání omluvíš. :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to si Honidíra Elvíra pěkně naběhla na vidle :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lidi, omluvu nečekejte :D to spíš Ellvin bude zase těžce detailně vysvětlovat, že to tak není, i když to tak je. A hlavně je to jeho přiznání. No takový autisti jsou:)
Nahlásit

Ano učitel mě vytahal mnohokrát za kotlety a hodně to bolelo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.