Blackout

Až na to, že mi nešla klimatizace celkem v cajku.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ani jsem ho nezaregistroval, byl jsem na kole a zjistil jsem že je blackout až když jsem si doma otevřel zprávy, a to už bylo skoro po všem.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Přes hodinu jsem strávil na čerpací stanici čekáním, až si budu moct natankovat. Nemohl jsem si nic ani koupit, takže jsem ten čas zaplnil sledováním filmu, co mám v mobilu. Fakt paráda.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Že jo? Mohlo by to bejt častějc a delší dobu. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak to se ti určitě splní klučino :D:D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jelikož jsem se měl správně narodit do doby, kdy tu byly teprva krátce parní stroje, a svět byl ještě normální, tak budu konečně ve svým prostředí. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Zaprvé nevim co to je a za druhé mě to uráží.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No, me dal ten blekaut dneska zabrat, ale o tom napisu az zejtra ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Má první reakce byla že za vším mají prsti Ukrajinci ( Ani bych se tomu nedivil) tak jak tomu bylo s potrubím pod mořem. Nejdřív svět obvinoval Putina pak se ukázalo že to byla akce Zelenskýho,) Zelenskyj aby se nám pomstili za to že naše zbrojařské firmy dodávají Rusku válečné komponenty tak jak to vykřikoval před světem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Ziiif. No ja si patek uzil bajecne. Ale poporade. Asi tejden jsme s klukama cekali, ze zupgradneme jednu sajtu, ale byl hic, strechy rozpaleny, ze ti to az tavi boty. Nikomu se tam nechtelo. Ale patek vychazel skvele, nebude hic, bude pofukovat. Dokonce jsme meli (blbej) napad, ze na to vlitneme uz v 7 rano, kdy je jeste zima. No nakonec jsme zacali v 11. Presouvali jsme celej edge switch z racku na chodbe na strechu, protoze uz jsme se nevesli s dratama. Plan byl snadnej, vse zprovoznime na strese a pak jednu antenu po druhy smikneme, dame konektor a prehodime nahoru. Slo to bajecne. Az .. jsem ufik posledni kabel od uplinku a ... vsude se v okoli rozhoukaly alarmy a i jsem slysel UPS dole, ze nema elektriku. Tak koukam, co jsem to ustrih. No .. nemohl jsem za to stejne, jako Fijala za inflaci v Severni Dakote (a ze ji tam meli velkou). Takze jsme to v klidu dodelali, uz jsme nemuseli spechat, protoze vypadek konektivity tam nikomu nevadil, kdyz byly lidi v okoli bez proudu.
No ale pak uz po 2 hodinach zacaly dochazet baterky v zalohach na dalsich mistech. U core serverovny to dali chlapci poklusem do sestyho patra s centralou. Celkem se prej pronese, ma 30 kilo. A pak jeste s kanystrem. Ale jinak jo, ustali jsme to bez vetsich problemu :-)
Doma se zavarovaly okurky a nikdo o blekautu ani nevedel, protoze slunicko svitilo porad a baterky byly plny :-)
Takze jo, dekuji za optani, uzil jsem si to :-)
No ale pak uz po 2 hodinach zacaly dochazet baterky v zalohach na dalsich mistech. U core serverovny to dali chlapci poklusem do sestyho patra s centralou. Celkem se prej pronese, ma 30 kilo. A pak jeste s kanystrem. Ale jinak jo, ustali jsme to bez vetsich problemu :-)
Doma se zavarovaly okurky a nikdo o blekautu ani nevedel, protoze slunicko svitilo porad a baterky byly plny :-)
Takze jo, dekuji za optani, uzil jsem si to :-)
Nahlásit

Rondo (94/170/70)
Má první reakce byla že za vším mají prsti Ukrajinci ( Ani bych se tomu nedivil)
----------
Tak my se taky nedivime, ze jsi d***l ... :-)
Má první reakce byla že za vším mají prsti Ukrajinci ( Ani bych se tomu nedivil)
----------
Tak my se taky nedivime, ze jsi d***l ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dobrá pohádka, kdyby sis i8051 našel lepší práci, tak nemusíš dělat tyhle sračky za pár korun někde na střeše jako m****s z učňáku :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No prave, kdybych se lepe ucil, mohl bych behat po lese s plynovou maskou na tlame a to cely zadarmo, vid? :-)
Nahlásit

...uvažuji nad výkonnějším generátorem. Zatím mám dvě normální powerbanky a jednu výkonnější pro notebooky. Ještě si přidám solární napájení časem...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Z powerbanky upgradnes na generator? Vis, o cem mluvis? ... :-)
Nahlásit

Generátorem bude nabíjet powerbanky :)
Nahlásit

A to se vyplati! ... :-)
Nahlásit

Já mám velkou UPS ale stejně se mi vybila :p
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Normální člověk řekne “ benzínka” asperger řekne “ čerpací stanice “ mají prostě jiné uvažování :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Rondo (94/170/70)
Má první reakce byla že za vším mají prsti Ukrajinci (Ani bych se tomu nedivil)
-----------------
Za vším špatným hledej Ukrajince, Očkování u dětí způsobuje autismus, nemohu nikomu ani beztrestně vyhrožovat... TOTALITA, a Země je placatá.
Má první reakce byla že za vším mají prsti Ukrajinci (Ani bych se tomu nedivil)
-----------------
Za vším špatným hledej Ukrajince, Očkování u dětí způsobuje autismus, nemohu nikomu ani beztrestně vyhrožovat... TOTALITA, a Země je placatá.
Nahlásit

Je pravda, že tvůj autismus Ellvine, očkováni nezpůsobilo, ale už ses tak narodil
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Všichni autisti se tak narodili.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A já myslel že čerpací stanice je hospoda. No což už.
Nahlásit

Tady na severu je pro nějaký lidičky čerpací stanicí i úřad práce :D
Nahlásit

Tak to nejen na severu :-) barevná spojitost s německým plakátem čistě náhodná :)
Nahlásit

Supervisor (19/181/70)
----------
Coze? Jak mam? Nevim o tom, ze by byla tvoje ... :-)
----------
Coze? Jak mam? Nevim o tom, ze by byla tvoje ... :-)
Nahlásit

Supráku buď na strejdu Íčka hodnej a tvoje bude 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To ho bude asi pěkně bolet p***l.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No me to taky neovlivnilo protoze jsem v Albanii zvykly na delsi vypadek elektriny jinak vas zdravim
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak ji mám půjčenou no :p Napořád? :p
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.