Hledám originální nahrávky

06. 07. 2025 v 00:28
Anonym

Vím že mezi gayii je moc šotoušů. Proto hledám na koho se obrátit. Hledám nahrávky hlášení zastávek z pidu. Kdyby někdo měl napište a já vám udělám nabídku děkuji

Tohle příště do inzerátů a směruj to do sekce "Ostatní". Jinak pokud stojíš o originální nahrávky z PIDu, tak mi napiš do soukromé zprávy. Mám ale jenom Hazdrovou.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mozna by ti je vytvorila AI :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak určitě by se něco dalo pomocí AI vymyslet. Pomocí AI by jistě dokázal vytvořit nové a na poslech příjemné hlášení, ale to on zřejmě nechce. On chce originální nahrávky zastávek, které namluvila devadesátiletá ženská a které ve výsledku znějí dost otřesně. No jo... šotouši. Víc nemusím dodávat. :s)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Sak staci kratka nahravka ty zensky a pak jen texty a mas to za 10 minut hotovy .. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No je vidět, že nejsi šotouš. :sD Teda... ani já jím nejsem, ale dokážu je pochopit. xD
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když mluvíte o té Ai, tak v ODISu jezdí Transdev Slezsko (kdysi 3ČSAD) a ten má hlášení z Google překladače :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ach jo íčko, nic o tom nevíš. :-) Na co bych něco generoval pomocí hloupý ÍÁ, když si jako nedávno můžu nechat postavit vlak s mašinkou kterou sem si chtěl vyfotit v přesným místě trati, nechat si zavýst vlakovou cestu kterou si osobně odfíruju, nechat zastavit vlaky na daným traťovým úseku a pořídit si pár VLASTNÍCH fotek. :-) Ýzy, navíc si osvěžim znalost traťových poměrů a nemusim zakrňovat u nějaký bedny s vobrzovkou. :-) S těma hláškama je to stejný, prostě chceš originál. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Simon_Sz (15/-/-)
Když mluvíte o té Ai, tak v ODISu jezdí Transdev Slezsko (kdysi 3ČSAD) a ten má hlášení z Google překladače :-)
--------------------
Jo a zní to fakt otřesně. :sD Jsou i lepší syntetické hlasy zdarma k použití, které zní mnohem líp, než ta hrůza, co tam je. :sD Plus hláška "Příští zastávka" s ukončenou intonací jako to mají v Ústí... fakt lahoda pro uši. xD
--------------------
Jo a zní to fakt otřesně. :sD Jsou i lepší syntetické hlasy zdarma k použití, které zní mnohem líp, než ta hrůza, co tam je. :sD Plus hláška "Příští zastávka" s ukončenou intonací jako to mají v Ústí... fakt lahoda pro uši. xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Přesně, taky mi tom rve uši
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo zlatě když to mluvil člověk. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nerikam Klucine, ze o tom neco vim, nejsem sotous, vlaky me vazne nevzrusi. Jen rikam, ze to uplne stejne namluvi AI a staci ji nakrmit par puvodnima hlaskama a textem. A bude to stejnej "original" jako bys mel ty ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Sak bys rozdil nepoznal. To je jak hifisti, keramiky jsou osklivy a proto chtej foliaky. Ve vyslednem zvukovem tajnem testu ale vyberou jako lepsi keramiky :-)

Eh, to vůbec není o tom. A věř že kdo to má naposlouchaný, tak by rozdíly našel. :-) Proč si lidi fotí místa jejichž fotky lze najít na internetu v mnohem vyšší kvalitě. :-) Jak říkám, nepochopíš. Neřeš, má to jiné důvody.. :-)

Tak je hodnej. Dostaneš keksík. =_=
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.