Xxl masáže
01. 09. 2025 v 10:19
Anonym
Anonym Zdravím všechny normální jdince kteří mají zájem o jakékoli téma. Tím spíše když jde o zdraví a preventivní možnost předejít bolestem zad, beder, dolních / horních končetin, krk popř. jiné oblasti na těle. Přicházím s dotazem ohledně onoho tématu zda by Vás zajímalo? Dále jak často kdo chodí na masáže? Já sám jsem masér a moje profese mě skutečně baví. Svoj ipráci odvádím kvalitně. Proto že na prvním místě je spokojený klient. Petr Děkuji všem za věcné odpovědi. Petr Pro pořádek jsem skutečně nevidomý. Jinak jak vlastně mohu komunikovat s vnější msvětem? Díky hlasovému výstupu. Vše má dnes notebook, PC, tablet nebo již dnešní mobilní telefony. Petr
Masáže mám rád, a díky sedavému zaměstnání to i dost pomáhá na záda.
Chodím cca 1 za 2 měsíce, na častější není čas a levná záležitost to taky není.
Chodím cca 1 za 2 měsíce, na častější není čas a levná záležitost to taky není.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
01. 09. 2025 v 17:51
Anonym
Anonym Ahojky rozujím ti. Cena je u mě 600 Kč. Celého těla. Pokud by jsi chtěl k nevidomému masérovi? Rád ti poskytnu masáž. Petr Whatsapp
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Xxl je co konkrétně?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Chodím pravidelně na Thajskou masáž vždy na 1,5 h.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak masáž za 600 bych rád zkusil, na kondici maséra vůbec nezáleží když to umí že ano, normálně stojí 600 pouze jedna část těla... :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ahoj, rád tě podpořím a vyzkouším tvojí masáž.
Jsi z Prahy?
Jsi z Prahy?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Chodím 2 týdně na masáže na 2 hodiny
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Aj so šťastným koncom ? Samozrejme za príplatok
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Můj přítel chodí na masáže do hotelu Palcát v Táboře a vždy se vrátí úplně nabitý energií.Chodí tak 2x do měsíce.Cena 500Kč za půl hodiny.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mám rád masáže, protože je to pro mě skvělý způsob, jak se uvolnit, vypnout a na chvíli hodit starosti za hlavu. Když je masáž opravdu kvalitní a člověk odvede dobrou práci, rád za ni také dobře zaplatím. Kvalitní službu umím ocenit.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.