Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nemam rad anál, je to ok?

20. 09. 2025 v 05:49Off-line Anonym
Jelikož mě vždycky kluci přitahovali romanticky, ale představa análního sexu nelákala, obvykle jsem se zajímal spíš o holky a mel se dlouho za heterosexuála. Nějaké zamilovaní do kamaráda/spolužáka jsem bral spíše jako přátelství a platonickou bratrskou lásku. Kdyz jsem pak konečne v rannych 20 letech zkusil něco s klukem, bylo to kouření a manuální stimulace, a došlo mi ze jsem určitě bisexuální - zhruba 50/50 na obě pohlaví, podle sympatií. Nikdy mě ale možnost mít styk análně nepřišla zajímavá, když pominu stigma a možné komplikace, tak mě to prostě vůbec nevzrušovalo.
Ted nedávno jsem po delší pauze navázal jakysi vztah s klukem kterého jsem déle znal a který byl donedávna zadaný. Došlo na nějaké mazleni a tak, ale později jsme si psali a zjistil jsem ze anální sex se ode mě tak nějak očekává - přeci jsem na kluky. Úplně se tomu nebráním vyzkoušet v obou pozicích, ale tak nějak tuším ze to asi nebude ono a mam strach ze zklamu.
Ma to někdo podobně? A co by jste dělali kdybyste se klasicky romanticky zakoukali do kluka, vsechno bylo krasne ale on nechtěl a?
20. 09. 2025 v 06:46On-line Pepino111  (69/169/73)
Hodně kluku anál vůbec nemají a s partnerem jim to vyhovuje.
Když jsem v 14 měl něco s klukem a chtěl abych ho kouřil tak se mě to ošklivilo a když mě přemluvil tak sem zjistil že je to fajn.
Vyzkoušet se má ( může) vše a pak uvidíš zda jo nebo ne.
A poprvé když zklameš tak se svět nezboří.
20. 09. 2025 v 08:41Off-line I8051  (55/184/97)
Nejdriv to zkus a pak delej tyhle psychologicky rozbory ... :-)
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 09. 2025 v 11:22Off-line R77  (49/-/-)
Vztahy jsou takové a makové, jde jen o věci vykomunikovat, popřípadě vyzkoušet a jen čas ukáže a postupně přirozeně “vykrystalizuje” tvé vlastní opravdové preference.

To, že ti někdo něco bude “doporučovat nebo podsouvat” na základě jeho zkušeností je jen jedna strana mince.

Některé věci se ti mohou líbit jiné ti nemusí sednou, a v jiném případě zjistíš později, to co jsi ochoten zkusit s jedním, nejsi ochoten zkusit po roce s druhým a obráceně.

Sex a intimita není buď a nebo. Vše se věkem a zkušenostmi vytříbí.
20. 09. 2025 v 18:16Off-line SyTOM  (25/-/-)
Souhlasim s I8051
nerikej co se ti libi a nelibi pokud jsi to nikdy nemel,
mel jsem kluka co jsem s nim byl pul roku, meli jsme sex relativne casto ale bohuzel prestaval mit chute. Potom mi rekl ze se spis citi jako asexual, me to trochu vadilo protoze chci mit s partnerem sex casto ve vztahu. proto uz nejsme spolu ale, rekli jsme si to a sli jsme od sebe bez problemu
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 09. 2025 v 09:47Off-line Denis36  (62/-/-)
Někdo do análu strká svou druhou hlavu, jiný ho používá jen na e-e.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
13. 03. 2026 v 18:36Off-line Chipdejv  (34/185/88)
Je to běžné. Né všichni to milují. Stejně jak jiné věci někdo Nevadí li ti rimming, zkus alternativu partnerovi.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2026 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload