Sexuální nemoci na vzestupu
Jak si hlídáte své zdraví při náhodném a domluveném sexu s neznámými lidmi?
Tento článek by si měl každý přečíst, aby věděl o co go.
https://www.seznamzpravy.cz/…nguje-288512#…
Tento článek by si měl každý přečíst, aby věděl o co go.
https://www.seznamzpravy.cz/…nguje-288512#…
Choďte na testy, ať zbytečně nezameškáte včasné vyléčení pohlavních nemocí !!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Neprcat je nejlepší prevence :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Powere ty z toho sexu musíš být fakt hrozně vyděšenej:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
-------------------
Zajimavy reseni Jezino, on se da treba HIV vcasne vylecit? Vis, on sex neni o tom se s nekym vyspat, neco chytit a pak bezet na testy a lecit to. Mozna bys to vedel, kdybys nejakej sex v tomhle stoleti mel ... :-)
Jinak resim to snadno - vim, s kym spim ... :-)
-------------------
Zajimavy reseni Jezino, on se da treba HIV vcasne vylecit? Vis, on sex neni o tom se s nekym vyspat, neco chytit a pak bezet na testy a lecit to. Mozna bys to vedel, kdybys nejakej sex v tomhle stoleti mel ... :-)
Jinak resim to snadno - vim, s kym spim ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jinak řešíš to tím, že víš howno, kdo s kým šiukal před tebou, blbečku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
To je tak když někdo nepochopí význam tříslovné věty ,,vím s kým spím":)
Nahlásit
Jinak řečeno, když kluk/ chlap řekne: šukal jsem minulý měsíc s Jirkou, Standou, Petrem, Jardou a s Vilémem, jale á nejsem žádná k***a.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ááá potrefená husa se ozvala.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Víš co to rčení znamená?:)
Nahlásit
Vím, . . . máš sklizeno, že tu opruzuješ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ty bud Jezino uplne v klidu, ty nic nikdy nechytnes. Neni jak ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hrozné kam až to bisexuálové dotáhli
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ičko ses dal na věštění osudu druhých?
Teď mám jiné problémy, teď nikoho nebalím, pokud on nesbalí dříve mně.
Teď mám jiné problémy, teď nikoho nebalím, pokud on nesbalí dříve mně.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Jezino ještě se mi na zahradě válí pár set kilo zeleniny a odhadem tuna ovoce ale to už nechávám k dispozici lidem kteří si to posbírají pro slípky. Ještě nějaký dotaz?:)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
-----
Ani ne, ale ty svuj osud tu pomerne uspesne vytvaris. Vestit netreba ... :-)
-----
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
@Bombakul
Teď, v půlce října? Pár set kilo zeleniny? Co pěstuješ? Zelí a dýně? ;-) Ale fajn slyšet, že někdo dělá něco pořádnýho, což pěstování čehokoliv pořádný je. Je to vidět a je to mňamka. Respect! Za mnou jsou, bohužel, vidět jen podepsaný papíry. Z toho se nikdo nenají.... :-/
Teď, v půlce října? Pár set kilo zeleniny? Co pěstuješ? Zelí a dýně? ;-) Ale fajn slyšet, že někdo dělá něco pořádnýho, což pěstování čehokoliv pořádný je. Je to vidět a je to mňamka. Respect! Za mnou jsou, bohužel, vidět jen podepsaný papíry. Z toho se nikdo nenají.... :-/
Nahlásit
Sou to převážně okurky cukety patizony papriky atd. Už bez natí jen pomalu se kazící ale zaorat je to škoda a prasata už nemám nebo aspoň ne v množství jako kdysi tak to nemám jak zužitkovat:)
Nahlásit
Bombakul vesnickej hastroš, no to mě poser tvl :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Fajn! To chválím! Vážně! Cukety touhle dobou už budou nejspíš pro prasata, ale okurky a papriky... Pecka! Není na okurky už zima? Dneska ráno už přišly mrazy, jsem měl doteď nádherně zbarvený přísavníky, akorát do rána, po těch mrazech, všechny pustily listy. No, podzim... ;-)
Nahlásit
Hastroš, Powere? Vážně? Mě teda přijde, že největší hastroš a koště, jak tady někdo už několikrát psal, seš ty!!!
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Alaric když nemáš chlapa, tak aspoň okurky, chápu :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Nejsem tu dlouho, Powere a jsem tu právě pro to, abych si toho chlapa našel, když jsme s mým klukem po 15 letech ukončili náš vztah. Ale co jsem si (zatím) přečetl, seš hloupej pumpičkář v mým věku, kterej se zmůže akorát na hejty, bydlí na ubytovně a honí si ho do dětskejch slipečků. Co ty dokážeš nabídnout svému klukovi, chytráku? Já mám, co nabídnout, ale ty?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Power pripadnemu kukovi dokaze nabidnout jen sedlovku, elastaky a plynovou masku. Proto je sam ... :-)
EDIT: Joaha, zapomnel jsem na jeho hloupost, ta je ale bezcenna ... :-)
EDIT: Joaha, zapomnel jsem na jeho hloupost, ta je ale bezcenna ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nemám rád řeči o lidech, každej to má jinak a nikdo nežije jeiich životy. Ale nechápu toho Powera, jak tady každýho hejtí, píše hovna a při tom je to jen podržtažka bez vlastního života.
Nikdo by se mu nesmál, ale on si o to říká, každým svým komentářem, jaká je to veš. A myslím, že to nick Fgjk vyjádřil lapidárně: je to špína. Proč nikam nezaleze, nenajde si fajn partnera a proč hlavně nedrží tu jeho hloupou hubu!?
Nikdo by se mu nesmál, ale on si o to říká, každým svým komentářem, jaká je to veš. A myslím, že to nick Fgjk vyjádřil lapidárně: je to špína. Proč nikam nezaleze, nenajde si fajn partnera a proč hlavně nedrží tu jeho hloupou hubu!?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Proc si nenajde partnera? Tak na to je snadna odpoved ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
No to já nevím! :-) Asi že je to kašpar a koště!? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale jo alaricu teď už je všechno jen pro slípky a prasata ale zas vždycky když z udírny vytahuju ty flákoty uzenýho bůčku tak si říkám že ty rajčata a okurky zas tak špatný nejsou když se takhle efektivně přemění:)
A powera si nevšímej to je jen zbytečná existence a s tou ubytovnou mu moc fandíš. On bydlí v lese ve starým krmelcu ze kterýho udělal skládku:)
A powera si nevšímej to je jen zbytečná existence a s tou ubytovnou mu moc fandíš. On bydlí v lese ve starým krmelcu ze kterýho udělal skládku:)
Nahlásit
Mels to poslat Tatramanovi ... :-)
Nahlásit
Před 4 hodinamiOn-line I8051 (54/184/97) NOVÉ
Denis36 (62/-/-)
-----
Pokud je mi známo, ty vytváříš osud všem které napadáš.
Denis36 (62/-/-)
-----
Pokud je mi známo, ty vytváříš osud všem které napadáš.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ano Jezino, napadam vsechny pedofily a hlupaky. Bohuzel do toho gengu patris taky. A ti jen svoji vinou ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Do tyho gengu? Co to je? Prosím přeložit srozumitelně.
Nahlásit
To je preklep, b***cku. Stejnej, jako treba tvoje dnesni "šiukal před tebou"
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nemáš poslední dobou těch překlepů na svém nejmodernějším smartfounu nějak moc?
Nahlásit
1. pisu na PC
2. mobil mam 6 let starej Samsung 10+
Tolik odpoved na tvou dementni otazku, ktera s preklepy vubec nesouvisi :-)
2. mobil mam 6 let starej Samsung 10+
Tolik odpoved na tvou dementni otazku, ktera s preklepy vubec nesouvisi :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co že píšeš na PC? Tak to se ti pletou prstíky na klávesnici. Tebe bych jako programátora nechtěl, protože bys nedokázal bezchybně naprogramovat jakýkoliv program bez překlepů.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Program se Jezino kompiluje nebo interpretuje s kontrolou chyb, takze zase nepis o necem, o cem OPET nic nevis ... :-)
No to bych pochyboval, když jsi doteď nenapsal program, aby se klukům na ajfounech zobrazovaly stánky správně. Kdy žes to sliboval, že o tom spravíš pana Večeřu, když se s ním tak znáš? Chvástale!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Proč by se někomu měly zobrazovat stánky?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
ma 6 let starej Samsung 10+
-------
Tak to tě lituju, když dnes máme S26, opravdový sociální případ. Nechceš založit sbírku, abychom ti přispěli na lepší? :D
ma 6 let starej Samsung 10+
-------
Tak to tě lituju, když dnes máme S26, opravdový sociální případ. Nechceš založit sbírku, abychom ti přispěli na lepší? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
když jsi doteď nenapsal program, aby se klukům na ajfounech zobrazovaly stánky správně.
--------
O jakem programu mluvis? Tak ony se stranky zobrazuji spravne, tobe snad ne? :-)
Denis36 (62/-/-)
Kdy žes to sliboval, že o tom spravíš pana Večeřu, když se s ním tak znáš? Chvástale!!
---------
To vim naprosto presne, bylo to totiz nikdy. Ja se s nim totiz vubec neznam. Ty uz tem svejm alkovymyslum zacinas ve***, vid? ... :-)
když jsi doteď nenapsal program, aby se klukům na ajfounech zobrazovaly stánky správně.
--------
O jakem programu mluvis? Tak ony se stranky zobrazuji spravne, tobe snad ne? :-)
Denis36 (62/-/-)
Kdy žes to sliboval, že o tom spravíš pana Večeřu, když se s ním tak znáš? Chvástale!!
---------
To vim naprosto presne, bylo to totiz nikdy. Ja se s nim totiz vubec neznam. Ty uz tem svejm alkovymyslum zacinas ve***, vid? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (24/180/65)
------------
Ja novejsi nepotrebuju, ja ho mam na praci, ne na chlubeni ve spolecny kuchyni ubytovny, jako ty, Powere. A sbirku? Klidne, potrebuju ted odsolovac a to je bratru 150k ... :-)
------------
Ja novejsi nepotrebuju, ja ho mam na praci, ne na chlubeni ve spolecny kuchyni ubytovny, jako ty, Powere. A sbirku? Klidne, potrebuju ted odsolovac a to je bratru 150k ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.