Mobily a my
Osobně mám za to, že bychom si měli více všímat prostředí ve kterém se při používání mobilů pohybujeme, než do nich jen čumět.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
No jo ale ty jseš z doby kdy nikdo nevěděl že něco takového bude a že to bude k něčemu užitečné. Dneska to potřebuješ skoro ke všemu.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kdyby jen to. Jezina je z jiné dimenze :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ti co byli zavření ví, že dopisy mají stále veliký význam.
(jo vím, tady se dopisy neřeší to bylo jinde, ale to je přece jedno)
(jo vím, tady se dopisy neřeší to bylo jinde, ale to je přece jedno)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Před hodinouOn-line Honic69 (16/175/-) NOVÉ
No jo ale ty jseš z doby kdy nikdo nevěděl že něco takového bude a že to bude k něčemu užitečné. Dneska to potřebuješ skoro ke všemu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Tak třeba já ho nepotřebuju skoro k ničemu. K čemu ho ve volným čase potřebuješ ty? :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Tak třeba já ho nepotřebuju skoro k ničemu. K čemu ho ve volným čase potřebuješ ty? :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To já potřebuju dva, jeden si strčím do slipů a druhým si vytočím číslo toho prvního...... prostě využívám technologie naplno hahahaha.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Než Hrabůvku s měkkým, radši bisexuála s tvrdým
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
No jo v daních časech vás bonzovali vaší sousede, kamarády, rodinná a teď vás bonzuje vás telefon tak co myslíte co bylo lepší???
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Nesezeneme Jezine nekoho do tech 16+? Aspon pak nebude prolejzat yt a davat sem nesmysly. Co deti, nehlasi se nekdo na pozici teto obeti? ... :-)
Tohle moudro je taky pikantni:
"Osobně mám za to, že bychom si měli více všímat prostředí ve kterém se při používání mobilů pohybujeme, než do nich jen čumět."
Tohle moudro je taky pikantni:
"Osobně mám za to, že bychom si měli více všímat prostředí ve kterém se při používání mobilů pohybujeme, než do nich jen čumět."
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vidím že mě tu má konečně někdo rád xD tolik let jsem na to čekal :-)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.