Náhodný sex a HIV
25. 10. 2025 v 16:45
Anonym
Anonym Ahoj,
když máte nezávazný sex s klukem, nemáte strach, že byste chytili AIDS? Přenést se dá i při orálu a mě to trochu děsí. Mám dilema, jelikož je více kluků, kteří by měli o mě zájem a já to zatím odmítám ze strachu, ačkoliv mě láká představa, že bych si mohl užívat. Kdybych měl ale AIDS, hodil bych si mašli. Takže je to vlastně pro mě otázka života a smrti. Jak to máte vy?
když máte nezávazný sex s klukem, nemáte strach, že byste chytili AIDS? Přenést se dá i při orálu a mě to trochu děsí. Mám dilema, jelikož je více kluků, kteří by měli o mě zájem a já to zatím odmítám ze strachu, ačkoliv mě láká představa, že bych si mohl užívat. Kdybych měl ale AIDS, hodil bych si mašli. Takže je to vlastně pro mě otázka života a smrti. Jak to máte vy?
Takové lidi je třeba izolovat od společnosti.obzlašť ty mladý by měli projít psychiatrickým vyšetřenim zda vůbec jsou teplý či nikoliv . Za mně je třeba se v gay komunitě prokazovat průkazem obezinfekčnosti. Já chápu že spoustu lidí teďka pohorším ale bohužel je třeba si uvědomit že spousta kluků dostala HIV jenom díky tomu že se jim někdo pomstil aniž by měl k tomu důvod. V gay komunitě se vyskytuje hodně submisivních kluků a těm nikdy nikdo neřekne jak je na tom popravdě se zdravotním stavem. Víme dost jasně jak to chodí třeba v barech že borec s HIV z balí kluka, nakrmiho infikovaným spermatem a pak mu řekne,když jsem to dostal já tak to teď máš i ty. Takový známý případ je třeba pán Zdeněk seifer který nakazil dokonce i nezletilété kluky! Když dokážete se přihlásit na gay seznamku tak jistě dokážete i googlit tyhle informace! A myslíte že ty mladý kluci tohle řeší???
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
HIV se léčit nedá, dá se pouze potlačovat. A navíc, potlačovat se dá jen tak, že člověk musí brát pravidelně léky, nesmí vynechávat a musí chodit na kontroly.... Já bych to teda nebanalizoval...
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A co takhle jebat jen s prověřenýma týpkama?:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
A kdo je dneska ověřenej, když každý druhá buzna (spíš takřka každá buzna) lže ???????? Buznám nelze věřit ani v případě, kdy by přinesli čerstvý test...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Dá se to úplně v pohodě i když bez rizika to není nikdy. Ale když se až tak bojíš tak zůstaň panicem:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Já nejsem panic, jen říkám, že se buznám věřit nedá
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Tak jim nevěř. A s kým teda pícháš?:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
S nikým :) .. S buznama se stejnak reálně setkat nejde, jsou to s***ě :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ono ti stejně v životě nezbývá nic než vycházet z pravděpodobnosti. Ve všech oblastech.
Kde máš jistotu že panic nešlápl na Karláku na jehlu? a nenakazil se? ¨
Jak už pravili jiní a moudřejší, musíš vědět s kým spíš.
A argument že nikdy nevíš? ...Nevíš no, proto vycházíš z pravděpodobnosti.
Kde máš jistotu že panic nešlápl na Karláku na jehlu? a nenakazil se? ¨
Jak už pravili jiní a moudřejší, musíš vědět s kým spíš.
A argument že nikdy nevíš? ...Nevíš no, proto vycházíš z pravděpodobnosti.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je hezke cist, jak ti, kteri si neumi najit kluka, budou rikat, ze jsou buzny svine a ze maj ajc. Ale hledat chybu z neuspechu u sebe, to ne ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Být to na mě, tak bych zrušil i teplý pochody :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
Když už se tak bojíš, tak si třeba sežeň na předpis https://www.chciprep.cz/ Jinak budeš panic napořád no.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
25. 10. 2025 v 22:29
Anonym
Anonym Nevím co se tady oháníte panictvím, o ničem takovém jsem se ani nezmínil, tak klídek :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
My_name_is_Joe přesně tak
Je to akorát ostuda slušných homosexualů. Vždyť je to pochod jenom pedofilů a děti.
Je to akorát ostuda slušných homosexualů. Vždyť je to pochod jenom pedofilů a děti.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
V klidu, AIDS je neprenosnej ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hrabuvka... Jestli pedofilů, to netuším, ale rozhodně je to pochod blbečků :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Je to pochod zoufalosti
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
AIDS vzniká při neléčení HIV infekce.
Sex s kluky mít můžeš s gumou zvanou kondom a lubrikantem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Před 9 minutamiOn-line Denis36 (62/-/-)
On ,,vzniká" i při léčení
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Sex s kluky můžeš mít i bez kondomu a bez lubrikantu:)
On ,,vzniká" i při léčení
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Sex s kluky můžeš mít i bez kondomu a bez lubrikantu:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezina je dnes zase plny mouder ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
A kdovíčeho ještě :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ano, dnes jsem byl velmi hodnÿ.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Rozsudek smrti? :-). Teď je HIV už léčitelný a lidé se s ním dožívají normálního stáří a ještě pokud se léčí tak vesměs mají nulovou virovou nálož, takže i při sexu s někým kdo má HIV nic nemuzes dostat :-) docela mě to pobavilo,jako v 80 létech jsem si přišel když jsem si přečetl problém :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Léčba HIV pozitivních stála v roce 2021 všeobecnou zdravku přes 400 milionů korun... víte kolik pozlacených kouhoutků na hajzlíky na ředitelství VZP a luxusních služebních aut si za ty prachy mohli manažeři VZP koupit, vy neodpovědní promiskuiti? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.