Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Technický problém

03. 11. 2025 v 23:26Off-line Anonym
Píšu si s jedním konkrétním profilem. Odeslal jsem jednu zprávu, která byla bezproblémově doručena, ale hned na to se mi nedaří odeslat žádná jiná. Vždycky když se pokusím jednu poslat, tak je napsané že "doručeno", ale po resetování stránky je zpráva zpátky v text boxu jako kdybych ji nikdy neodeslal. To samé se děje když se snažím napsat komentář.
Zvláštní věc je, že borec není online a nechce se mi věřit že si mě záhadným způsobem dokázal zablokovat v tom 5 sekundovém intervalu mezi zprávami. Co jsem se pídil tak tahle stránka navíc dává uživatelům vědět když si je profil zablokuje, ale mně se žádná takováto zpráva nezobrazila. Jen se nějak záhadně neodesílá. Pomoc?
03. 11. 2025 v 23:30Off-line Anonym
Jo a stojí za to zmínit že se toto neděje u jiných profilů, pouze s tímto. Fakt to zní jako kdyby si mě prostě zablokoval ale opakuji že se mi nezobrazuje žádné upozornění, takže jsem prostě zmatený.
03. 11. 2025 v 23:34Off-line I8051  (54/184/97)
Mas tam nejaky slovo nebo link, kterej je blokovanej. Zedituj to nebo rozdel na vic casti. Nemas zac :-)
03. 11. 2025 v 23:38Off-line Anonym
Fakčí to. Díky moc za svižnou odpověď!
04. 11. 2025 v 19:31Off-line Bombakul  (30/176/75)
Já bych ti taky poradil jenže nejsem tak svižnej a ani by mě to netrklo. Taky nemáš zač:)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload