Buzny
04. 11. 2025 v 18:01
Anonym
Anonym Kdo je pro zrušení buznapochodů a odejmutí práv buznám? Jsem toho názoru že si buzny nezaslouží žádný pochody a žádný práva, protože se chovají jako hyeny...
Spíš to vypadá, že ty se chováš jako hyena, lol. Neříkám, že souhlasím se všemi věcmi co se dějí na pridech, ale ta podstata je rovnoprávnost. A pokud ti vadí rovnoprávnost, tak za prvé co děláš tady na té stránce a za druhé jak konkrétně ovlivní tvůj život (pokud nejsi bi ani gay) to, že se budou stejnopohlavní páry vzít?
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:13
Anonym
Anonym Buzny by neměly mít žádný práva, když se chovají jako typické buzny
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 18
Nahlásit
Jakoby oni za to úplně nemůžou. Jsou prostě víc feminní. Jediné co bych chápal, že ti vadí je asi to, že nás pak celá společnost vidí jako tento typ. Mně jsou osobně jedno. Každopádně to neznamená, že bych neměl mít základní právo na manželství a na to abych nebyl diskriminovanej, ne?
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:19
Anonym
Anonym Nemyslel jsem buzny ve smyslu zženštilosti, ale ve smyslu povahy... Ani ženský nejsou takové s***ě...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 14
Nahlásit
Tak to asi bude nějaká tvoje blbá zkušenost. Nebo jako ano gay komunita je extrémně, ale EXTRÉMNĚ toxická... Což je blbý, ale pak jsou tady ti v pohodě normální, kterých si o to víc můžeš vážit
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:24
Anonym
Anonym Žádní normální v buzní komunitě nejsou ... Podvody s fotkama, lži, přetvářky, atd... atd... atd... atd.... Nepoznal jsem nikoho tak prolhaného a zákeřného jako jsou buzny... Ke schuzkam nikdy nedojde a když už jo, tak jednou a naposledy.... ghosting, blokace, atd... atd...atd...atd...atd...atd....
Souhlasím • Nesouhlasím - 17
Nahlásit
Upřímně tohle je i mezi heteráky. Jenom u nás je problém, že jsme mino***a a tím pádem to působí, že se to u nás děje mnohem víc, ale ono se to mezi heteráky víc "ztratí" . Nevím, jak to úplně vysvětlit, ale snad je to pochopitelný...
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:27
Anonym
Anonym Ne, mezi heteráky to je oproti buznám minimálně
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit
Já bych zakázal ufňukaný anonymní buzny.
Souhlasím - 16 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak očividně se to ani nesnažíš pochopit, nebo se nad tím zamyslet, takže je zbytečný ti to tady vysvětlovat... Přeju hodně štěstí
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:30
Anonym
Anonym Velkoocasník ... A já bych zakázal zbytečný existence jako jsou buzny jako ty a podobní
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 17
Nahlásit
Trochu souhlasim s anonymem, nechces mi napsat do soukromych? Muzem to probrat
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:48
Anonym
Anonym A k čemu to bude že bych ti napsal??
Souhlasím • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
Tak mohla by z toho být zajímavá konverzace
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
04. 11. 2025 v 18:50
Anonym
Anonym Nemyslím si no ... Já jsem dost nenávistnej ... Nemám rád lidi celkově a buzny už vubec a lituju že i já jsem teplej
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 14
Nahlásit
Joo tak to máme stejně. Fakt bys nechtěl?
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Kdyz ti vadej, tak se nekde picni. Vyresis dva problemy naraz ... :-)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
Milí anonyme teď ruku na srdíčko když jsi tak nenávistný nemáš rád nás buzny dojdi si k psychologovi a začni svůj problém řešit jinak na tím budeš velice špatně,ale v něčem máš pravdu,ne že si nezasloužíme pochody a práva,ale teď si upřímně řekneme ze jsou mezi námi ,,chlapy”kteří by chtěli adoptovat dítě a jsem na 100% přesvědčený že ty dva chlapi by to dítě vychovali daleko lépe než kdejaká heterosexuální smážka …
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
04. 11. 2025 v 23:10
Anonym
Anonym A na co chcete vychovávat dítě?? Aby jste z něj vychovali někoho s takovou povahou jako má celá buzní komunita???.
Souhlasím • Nesouhlasím - 12
Nahlásit
Docela by mě anonyme zajímal tvůj věk protože z komentářů co zde píšeš nebudeš úplně vyspělí a jestli ano tak to fakt nebudeš nejostřejší tužka v penále
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonyme ty jsi fakt případ pro psichatra. Ty se Itálie přímo ve studiu na celý svět.
Buď ti někdo ve vztahu hodně ublížil a nebo jsi se takový narodil.
Přes vše i to co se nepovedlo je na světě krásné. A to co popisuješ nezáleží na orientaci . A to že kluk nepřijde na rande a zablokuje si tě se ani nedivím pokud s ním komunikuješ jako zde.
Mám spoustu kamarádů kteří mají partnera 20 i 44 let.
Buď ti někdo ve vztahu hodně ublížil a nebo jsi se takový narodil.
Přes vše i to co se nepovedlo je na světě krásné. A to co popisuješ nezáleží na orientaci . A to že kluk nepřijde na rande a zablokuje si tě se ani nedivím pokud s ním komunikuješ jako zde.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jestli tato seznamka je jeho první snaha o kontakt s komunitou, tak se mu nedivím. Lidi si tu omlazují účty, lžou, somrujou, A protože to jde, mažou si i komentáře u svého účtu, takže to že tam nic nemá, nebo si u účtu nechá jen ty kladné vůbec nic neznamená. Jinak Hodně lidí je fajn, podívej se na některé úspěšné lidi, co i se svojí orientací dokázali. Vždycky to je o lidech, ne o orientaci.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pepino111 (68/169/73)
20 i 44 let
----------------
Tak to už je něco jako sladký daddy sugárek :-))
20 i 44 let
----------------
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Samozřejmě že každý duševně zdraví jedinec smyšlí uplně stejně. Ovšem ale tady není řeč o buznach jako spiš o deviantech.
Znám spoustu gay kluků kteři to taky nepodporují a ani netolerují.
A jak autor napsal o těch právech. Tak zrovna zaživám připad kdy homosexuál dostal do pestounství 3 kluky ale vůbec to nervově nezvladá. Takže na ty kluky je dost agresivní. Myslím si že na tohle vůbec Česko není připravené a ani nebylo. Žadna práva pro gaye nejsou ani potřeba. Mnoho lidí argumentuje třeba dědictvím jenže máme zákony které k dědictví a k jeho nároku jasně řikaji že stačí doložit soužiti v domácnosti. Takže vlastně pro nás pro čistokrevne buzny jsou ty rádoby aktivisté uplně k hovnu ale deviantům jsou duležitou součastí.
Znám spoustu gay kluků kteři to taky nepodporují a ani netolerují.
A jak autor napsal o těch právech. Tak zrovna zaživám připad kdy homosexuál dostal do pestounství 3 kluky ale vůbec to nervově nezvladá. Takže na ty kluky je dost agresivní. Myslím si že na tohle vůbec Česko není připravené a ani nebylo. Žadna práva pro gaye nejsou ani potřeba. Mnoho lidí argumentuje třeba dědictvím jenže máme zákony které k dědictví a k jeho nároku jasně řikaji že stačí doložit soužiti v domácnosti. Takže vlastně pro nás pro čistokrevne buzny jsou ty rádoby aktivisté uplně k hovnu ale deviantům jsou duležitou součastí.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pepino111 (68/169/73)
+
Power (24/180/65)
20 i 44 let
-----
Aneb kdyz jsi hloupa pumpicka v elastakach a mas po ranu potrebu ukazat, ze nechapes ani obycejny text ... :-)
+
Power (24/180/65)
20 i 44 let
-----
Aneb kdyz jsi hloupa pumpicka v elastakach a mas po ranu potrebu ukazat, ze nechapes ani obycejny text ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já přeju autorovi ten bolehlav až si přizná že je na chlapy. To bude mrzení.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
05. 11. 2025 v 10:52
Anonym
Anonym Sexmachine.... Ale já vím že jsem teplej.... Kdo tvrdil že nejsem??? Ale to neznamená že mě nemůže srát co jsou buzny zač
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Nojo, serou te anonymni hrabosi lidi, jako jsi ty sam. Ale to neni tim, ze jsi buzna, ale tim, ze jsi kkt ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nějak se nám tady začíná rozmáhat hysterie u bisexuálů, jak tak koukám na i8051 :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Normálně duševně zdraví gay kluky podporuje nikoliv jen finančně ale i jim dokaže najít práci či jednat s uřady či nabídnout zázemí aniž by měl potřebu toho dotyčného ojet. Jenomže vy tady koukáte jen na to jak ty mladý gaye zneužit a využivat a to normální prostě není. Moje nejoblíbenější věta zní, čas je nejlepší spravedlnost. Přijde doba kdy si to kluci všechno uvědoměj.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
05. 11. 2025 v 12:17
Anonym
Anonym Íčko... Když já jsem k***t, tak ty jsi č***k :).... Tebe tu polovina seznamky nesnáší, protože se tu do každého vždycky sereš i u normálních dotazů, tak raději mlč :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
05. 11. 2025 v 12:20
Anonym
Anonym Power... Íčko je blb, kterej se tu do každého sere, ale hlavně že tu bude dělat moudra... Přitom ho tu většina nesnáší právě proto, že se do každého v poradně naváží...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Íčko je blb, kterej se tu do každého sere, ale hlavně že tu bude dělat moudra... Přitom ho tu většina nesnáší právě proto, že se do každého v poradně naváží...
--
Naprosto souhlasím!
--
Naprosto souhlasím!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Anonym
Íčko... Když já jsem k***t, tak ty jsi č***k :).... Tebe tu polovina seznamky nesnáší, protože se tu do každého vždycky sereš i u normálních dotazů, tak raději mlč :)
Anonym
Kdo je pro zrušení buznapochodů a odejmutí práv buznám? Jsem toho názoru že si buzny nezaslouží žádný pochody a žádný práva, protože se chovají jako hyeny...
----
Tohle byl ten normalni dotaz? Ahaaaa, to mi uniklo ... ;-)
Btw ja tu nepisu proto, aby me tu vsichni snaseli, ja jen pisu,, co si myslim. Takze jsi to jen spatne pochopil ... :-)
Íčko... Když já jsem k***t, tak ty jsi č***k :).... Tebe tu polovina seznamky nesnáší, protože se tu do každého vždycky sereš i u normálních dotazů, tak raději mlč :)
Anonym
Kdo je pro zrušení buznapochodů a odejmutí práv buznám? Jsem toho názoru že si buzny nezaslouží žádný pochody a žádný práva, protože se chovají jako hyeny...
----
Tohle byl ten normalni dotaz? Ahaaaa, to mi uniklo ... ;-)
Btw ja tu nepisu proto, aby me tu vsichni snaseli, ja jen pisu,, co si myslim. Takze jsi to jen spatne pochopil ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Íčko je blb
--
Naprosto souhlasím!
--
Taky souhlasím! :))
--
Naprosto souhlasím!
--
Taky souhlasím! :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
05. 11. 2025 v 15:33
Anonym
Anonym Íčko... Když tu chceš někomu psát ať se naučí chápat psaný text jak už si tu někomu psal, tak si tu mou větu o normálním tématu přečti ještě jednou a pomaleji.... Napsal jsem "protože se tu do každého sereš I U NORMÁLNÍCH TÉMATŮ, tak mlč"...... Podstatné je to písmeno >>>>I<<<<<.... V překladu do íčkovštiny to znamená, že jsem mluvil o jiných tématech a ne o mém tématu...... Ale jsou tu lidi kteří se mnou souhlasí, takže mi je tvůj názor jaksi jedno...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Lidi jako ickoň v 90 kach dostávali od buzen po držce. Nevím kde se stala chyba že tady administrátoři trpí tohle to chování blbců kteří jenom chodí prudit vždyť on tady krade vaše fotky a chodí na heterosexuální seznamky balit malé holčičky
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
05. 11. 2025 v 15:39
Anonym
Anonym Hrabuvka... To máš všude, i na sociálních sítích - napíšeš něco normálního, daná socka to blbě pochopí a máš BAN... Ale když ti tam nějaký agresivní někdo napíše co ti udělá, klidně to napíše veřejně, tak BAN nedostane a když to té socce nahlásíš, tak ti přijde oznámení že příspěvek zkontrolovali, ale daného člověka nezabanovali..... Řeknu to zkráceně = Čím větší jsi s***ě, tím více ti vše prochází... Bohužel
Nahlásit
A já se tím mohu jen kochat nikoho nevyhledávam a jen má tichou radost jak z těhleťech poblíž stávají smažky a alkoholici. Kdo normální by taky měl zájem o devianty který ani bez nejakeho vlivu prcat neumí. Busters x cca před 10 lety znásilnil 13 letého kluka v libčici nad Labem
Nahlásit
Anonime ne nadarmo chci aby veškerou trestnou zodpovědnost nesly provozovatelé webových stránek internových seznamek a tak dále a tak dále. Dnes některým klukům je 17 let a dostávali certifikáty profilů už před 10 lety a kdo jinej ty certifikáty asi dělal? A za co?
Nahlásit
Hlavní síť pedofilů je právě v provozovani seznámek
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
05. 11. 2025 v 15:51
Anonym
Anonym Hrabuvka? Já ho neznám, já o něm nic nevím... Nemohu ho soudit... A nevím co se stalo... Ono ty dnešní mladý řeknou že jim je 17 a ve skutečnosti je jim 14... Sice bych se rád zeptal jak si to zjistil, ale asi radši nic vědět nechci :)
Nahlásit
To opravdu vědět nechceš protože já mám doživotní trauma z těch dvou ksichtů jako je íčkoň a ten busters který mi posílal fotky jak lyže anál malému décku sjetej. Infiltrace někdy i obět přinaši.
Nahlásit
05. 11. 2025 v 16:02
Anonym
Anonym Dík, to jsem fakt potřeboval vědět no :D
Nahlásit
Není zač protože důležité o tom začít hovořit a to ve velkém měřítku zvlášť když ty starý č***** tady se snaží prodávat fotografie mladých kluků kteří vlastně ani nejsou českými kluky jenom proto aby sehnali na fet
Nahlásit
05. 11. 2025 v 16:16
Anonym
Anonym Já nevím kdo ty fotky prodává, ale je to tu hodně no
Nahlásit
I provoz webu něco taky stojí. Stačí jenom tlačit na půdě Evropské unie aby tihle lidé byli víc trestány a hlavně aby opravdu trestnou zodpovědnost nesli provozovatele webu
Nahlásit
Jasný hraboši, všechny potrestat, postřílet, hlavně bisexuály. Starší, což jsem i já si místo fetu koupí Plžeň, fet je dominanta spíše mladších. Jinak certifikáty jsem tu fakt neviděl a až bude odpovědnost provozovatelů opravdu, tak tu zbude jen uhlazená cenzura, jako na Seznamu. A vůbec, to že každý panchart z mateřský školy má mobil s internetem je spíš věc rodičů. Zakázal bych ho jako chlast od 18 let. Pak mi nemusíš spolu s Uršulou spasitelkou kontrolovat komunikaci, tak jak to takový pakoši jako ty navrhovali v EU . Za chvíli nám napaříte pokutu a povolenky i za to že jsem vysral delší hovno, než je stanoveno. A protože jsme v CZ bude ta nařízená délka ještě projistotu redukována o 50 procent.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Hrabůvka bude mít evidentně nějaký problém ... :-) který si tady spíš nevyřeší. Doufámm že admini nejsou tak zlí, že by ho nutili s kvérem tady mít pofil. ;-) Oni taky pomluvy bez důkazů ohledně profilů I8051 a Busster tedy o něm spíš vypovídá, že je to trošku nesnášenlivá buzna. :-)
Nahlásit
Ano, Hrabos ma velky problem. Krasna ukazka cloveka, ktery je denne na fetech. Se tu s tim i chlubil, ikdyz to na chlubeni asi uplne neni. Nyni ma zrejme abstacek ... .-)
Nahlásit
Anonyme, byl jsem rád, že se slovo BUZNY přestalo po tkzv revoluci používat a ty, jako homofobní vocas ho začneš používat?
Lbgt pochody být nemusí, tím pádem se nemusí klukům, kteří jsou na kluky, říkat buzny.
Stačí, když se někteří kluci ve společnosti budou chovat slušně tím pádem si nebudou na gaye druzí ukazovat.
Lbgt pochody být nemusí, tím pádem se nemusí klukům, kteří jsou na kluky, říkat buzny.
Stačí, když se někteří kluci ve společnosti budou chovat slušně tím pádem si nebudou na gaye druzí ukazovat.
Nahlásit
A co jsi ty? Taky buzna, od doby co jsi sem vlezl. Hi hi
Nahlásit
05. 11. 2025 v 18:07
Anonym
Anonym Já nikde netvrdil že nejsem teplej :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Takže jsi teplá buzna.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
05. 11. 2025 v 18:13
Anonym
Anonym Já jsem jen teplej :D ..Ale tady to je samá buzna :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Všichni včetně všech heterosexuálů jsou teplí.
Nahlásit
Jak tu pláčeš, že ti každý dá po prvním rande ghost nebo blok tak jestli se chováš i takhle irl tak se jim vůbec nedivím
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
05. 11. 2025 v 18:25
Anonym
Anonym Hlavně že vy se chováte skvěle :) ... Bejt to na mě, tak vám všechny práva odejmu a zakážu vám takřka všechny nesmysly, které si vyřváváte :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Hmm, to bys musel sedět na všech židlích ve vládě, abys to prosadil.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No uplne skvele se mozna nechovame anonyme, ale alespon se nechovame jako ty, namysleny kkt, ktery si mysli, jak neni buzna, ale p***om splnuje vsechny jeji signatury, jak jsme si mohli vyse precist. Proste jsi zoufala a zrhzela buzna, kterou nikdo nechce, protoze je uplne blba, ale ty si to zduvodnujes spatnosti vsech ostatnich. Jak snadne a podle ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
05. 11. 2025 v 18:34
Anonym
Anonym Íčko... Takže po třetí..... Já nikde nepsal že nejsem teplej, takže uplně blbej jsi ty, když to ani napotřetí nechápeš :) ... A namyšlený nejsem, jen silně nenávistný vůči buzíčkům ... Když může cikán nesnášet cikány, tak proč by teplej nemohl nesnášet buzny??? .... Takže táhni .. :)
Nahlásit
Co bys tam dělal? Jedině ostudu sobě se svým chováním k druhým.
Pokud jsi naštvaný na kluky, kteří tě odmítají, nejdříve si vyleč svý mindráky tím, že chybu nebudeš hledat u nich, ale u sebe.
Pokud jsi naštvaný na kluky, kteří tě odmítají, nejdříve si vyleč svý mindráky tím, že chybu nebudeš hledat u nich, ale u sebe.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
05. 11. 2025 v 18:37
Anonym
Anonym Dělal bych vše pro to, aby vám neprošly vaše vyřvané požadavky
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Anonym
Íčko... Takže po třetí..... Já nikde nepsal že nejsem teplej, takže uplně blbej jsi ty, když to ani napotřetí nechápeš :)
----------
A ja nekde pisu, ze teplej nejsi? Zvladnes pochopit alespon jednoduche souveti? Nebo jsi vazne hloupej? ... :-)
Íčko... Takže po třetí..... Já nikde nepsal že nejsem teplej, takže uplně blbej jsi ty, když to ani napotřetí nechápeš :)
----------
A ja nekde pisu, ze teplej nejsi? Zvladnes pochopit alespon jednoduche souveti? Nebo jsi vazne hloupej? ... :-)
Nahlásit
05. 11. 2025 v 18:44
Anonym
Anonym Neoxiduj prosímtě.. Stejnak tě tu nikdo nemá rád
Nahlásit
Náhodou jsi vedle anonyme, já mám ička rád, jako osinu v p***li.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Off-line Hrabuvka (42/180/75)
... Busters x cca před 10 lety znásilnil 13 letého kluka v libčici nad Labem
Off-line Hrabuvka (42/180/75) NOVÉ
....ten busters který mi posílal fotky jak lyže anál malému décku sjetej. Infiltrace někdy i obět přinaši.
xxx
Křivé obvinění je trestný čin proti pořádku ve věcech veřejných podle § 345 trestního zákoníku.[1] Spáchá jej ten, kdo jiného lživě obviní ze spáchání trestného činu, jeho prostřednictvím je tedy chráněna jak čest všech občanů, tak řádný výkon pravomocí orgánů činných v trestním řízení, aby nedošlo k trestnímu stíhání nevinných osob.
Základní trestní sazba jsou až dva roky odnětí svobody, pokud by byl přímo dán úmysl přivodit trestní stíhání jiného, zvyšuje se o jeden rok..
.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Křivé_obvinění
... Busters x cca před 10 lety znásilnil 13 letého kluka v libčici nad Labem
....ten busters který mi posílal fotky jak lyže anál malému décku sjetej. Infiltrace někdy i obět přinaši.
xxx
Křivé obvinění je trestný čin proti pořádku ve věcech veřejných podle § 345 trestního zákoníku.[1] Spáchá jej ten, kdo jiného lživě obviní ze spáchání trestného činu, jeho prostřednictvím je tedy chráněna jak čest všech občanů, tak řádný výkon pravomocí orgánů činných v trestním řízení, aby nedošlo k trestnímu stíhání nevinných osob.
Základní trestní sazba jsou až dva roky odnětí svobody, pokud by byl přímo dán úmysl přivodit trestní stíhání jiného, zvyšuje se o jeden rok..
.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Křivé_obvinění
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Bohuzel je Hrabos dusevne nemocnej, takze by mel polehcujici okolnost a skoncil jen v ustavu. Kde vlastne do nedavna pobyval a brzy se nam tam tedy zase vrati ... :-)
Nahlásit
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
To byl Hrabos zrovna pod sedativama, tak byl hodnej ... :-)
Nahlásit
Asi nechcu trávit večer rozpravou o nějakým pacientovi, za mě k tomu nemám už nic :D
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Neoxiduj prosímtě.. Stejnak tě tu nikdo nemá rád
---
To je pravda, i když pár výjimek by se tu našlo (Tygr, Buss a ještě jeho pár dalších vlezdop***listů).
Neoxiduj prosímtě.. Stejnak tě tu nikdo nemá rád
---
To je pravda, i když pár výjimek by se tu našlo (Tygr, Buss a ještě jeho pár dalších vlezdop***listů).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No aspon nekdo, tak nezavid Vajco ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jsem pro zrušení buznapochodů, většina lidí tam dělá spíš ostudu a neumí se chovat.....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Je zajmavé ják každemu komu jde o kejhak zaleži na křivé výpovědi . Divná to sebereflexe.
A ten screen tady zoufalej je co?to má bejt důkaz že opravdu vás tady hlídám roky?nějak jsem to nepochopil. Hoši hoši vy si myslíte že opravdu vás v bání nechá státní zastupitel hmit 3 roky? Proč když chci pro vás doživoti. Božinku jak dětinsky se tu dovoláváte práv.
A ten screen tady zoufalej je co?to má bejt důkaz že opravdu vás tady hlídám roky?nějak jsem to nepochopil. Hoši hoši vy si myslíte že opravdu vás v bání nechá státní zastupitel hmit 3 roky? Proč když chci pro vás doživoti. Božinku jak dětinsky se tu dovoláváte práv.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Vem si prasek Hrabosi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já jsem pro ty pochody. Tolik pěkných, spoře oděných kluk na jednom místě hned tak nevidíš.
Nahlásit
Není ten pochod spíš o tom Ulov si svého kluka na víkend?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Na víkend zbytečně dlouho. Stačí na hoďku, ať jich stihneš odbavit co nejvíc :-D
Nahlásit
Jsem rád že na jednorázový sex nejsem stavěnej. Takže (ne)pride.
Nahlásit
Ty nejsi Jezino stavenej na zadnej sex ... :-)
Nahlásit
Je zajmavé ják každemu komu jde o kejhak zaleži na křivé výpovědi . Divná to sebereflexe.
xxx
tak za prvý paciente - ty tři roky odnětí svobody by hrozily tobě kdyby někdo z těch který tady propíráš na pavlači se rozhodl věnovat čas a energii tomu dostat tě do báně což asi za to nikomu nestojíš...
za druhý - ten screen hezky ukazuje jak ses tam už před třemi lety přiznal, že někoho tvými slovy doslova OSOČUJEŠ z pedofilie... viz: https://photos.nkcdn.cz/…J8vhrzbR.jpg
Synonymus.cz
https://synonymus.cz › osoceni-877
Osočení je označení, obviňování nebo obžalování někoho z něčeho, co nespáchal.
takže kámo vem si pilulku a pusť si Krteček a autíčko ať se trochu uklidníš :D
xxx
tak za prvý paciente - ty tři roky odnětí svobody by hrozily tobě kdyby někdo z těch který tady propíráš na pavlači se rozhodl věnovat čas a energii tomu dostat tě do báně což asi za to nikomu nestojíš...
za druhý - ten screen hezky ukazuje jak ses tam už před třemi lety přiznal, že někoho tvými slovy doslova OSOČUJEŠ z pedofilie... viz: https://photos.nkcdn.cz/…J8vhrzbR.jpg
Synonymus.cz
https://synonymus.cz › osoceni-877
Osočení je označení, obviňování nebo obžalování někoho z něčeho, co nespáchal.
takže kámo vem si pilulku a pusť si Krteček a autíčko ať se trochu uklidníš :D
Nahlásit
To nee, Krtecek by ho jeste rozvasnil ... :-)
Nahlásit
Bla bla bla. Aspoň je vidět že se tě problematice věnuji opravdu hodně dlouho. Takže ty výkřiky do tmy jsou v niveč.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Problematika házení hoven ti fakt jde :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.