30+ Vzpamatujte se
06. 11. 2025 v 21:10
Anonym
Anonym Pokud je vám nad 30 let a píšete sem že by jste se nechali pochcat, píšete 15 letým klukům, používáte termíny jako vykrmené prasátko a takovéto blbosti tak by jste se měli uvědomit. V tomhle věku máte mít práci, být rozumní a ne psát na nějaký internet že chcete být něčí otrok :) (Nemluvím o normálních 30+ lidech samozřejmě, všichni někdy budeme staří - ale nebudeme dementní :D)
Prasata tady byly, jsou a budou, s tím se smiř. Jediný, co můžeš a nejen ty je hodit do bloku a už ti nebudou moci napsat svý sprostý touhy.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mě jeden psal jestli mám rád silonky a kdy jsem mu psal už asi po třetí že ne, tak se mě zeptal jestli mám rád mrtvoly -__-
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Milý joe, ty jsi ale ten třicátník+ o kterých tady pan anonym píše, že maj mít rozum, ne? hele a máš teda rád mrtvoly v silonkách? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hele nemám rád mrtvoly v silonkách, ani silonky bez mrtvol, ani mrtvoly bez silonek :D ... Ale ten dotyčný má přítele, ale moc se k němu nevyjadřoval, tak jsem pojal morbidní představu, že je to zvrácený úchyl a o svém příteli se moc nevyjadřoval, protože ta mrtvola je třeba jeho přítel :D :D :D :D ... Nechci nic vědět :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To som ja uz ale pekne v p***li, ze mi ani uchyl so silonkami v mrtvole nenapise.
Nahlásit
Silonky V mrtvole??? jakože V? :D tyvoe vlnoffka to posunula na další level :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Třeba myslí variantu, kdy dotyčný strčí silonky mrtvole do p***le :D
Nahlásit
Nejhorší jsou prasátka 50+ v neoprénu :))
Nahlásit
No horší je, když i 20 mínus dokáže být už někdy pěkně vyžrané prasátko.
Nahlásit
K***a to je debata xD a pak že nemůže být hůř
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.