Zúžena predkozka
Mám stejný problém a rád bych to chtěl řešit v soukromí a k doktorovi nejít.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
A doktori nebudou mit co zrat a vy, co si to vyresite podomacku, akorat neco podelate a pak si budete nadavat celej zivot ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 proč by neměli doktoři co žrát, když lidi odvádějí zdravotní pojištění? Tímhle dementním systémem má doktor přísun peněz aniž by vykonával jakoukoli činnost.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak pro hlupky, jako jsi ty Powere - doktor neni placen zadnou velkou mesicni mzdou, ale hlavne za provedeny ukon. Takze kdyz pacient prijde a doktor provede jakykoli ukon, vyuctuje si ho zdravotni pojistovne. Ja pak jako pacient vidim na vypise z moji OZP kazde vysetreni a ukon a i cenu, kolik to moji VZP stalo. Kdyz tedy za doktorem nikdo neprijde, nebude si moci nic nauctovat ZP a nebude tak mit co zrat. Uz to chapes? Nebo potrebujes obrazek? ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Záleží na tom, jak je zůžená. Lepší zajít k urologovi a probrat to s ním, než si přivést problémy. Mnohdy stačí lehce říznout, čímž se uvolní a budeš mít po problému.
Samozřejmě že se zákrok provádí pod narkózou, takže to v poklidu prospíš.
Samozřejmě že se zákrok provádí pod narkózou, takže to v poklidu prospíš.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já jsem podstoupil teď srpnu a jsem spokojení.Mel jsem problém s tím udělali mi dobře.Ani to nebolelo .Bylo to pod celou narkózy.
Nahlásit
Abych nežili úplně v nějakých omylech, praktický lékař dostává od pojišťovny tzv. kapitační platby, což je platba za vedení v kartotéce. Tedy peníze i bez výkonů. Plus samozřejmě platby za výkony.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No, ale ty kapitacky ma tak mozna na sestricku a zvejkacky, na manzelku uz mu nezbyde :-)
Nahlásit
A co teprve na milence!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 ty už mě fakt seres tema tvejma zprávama :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Rado se stalo, Davide. Jsem rad, ze te me zpravy nenechaji klidnym ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 myslím, že me klidným nechají, ale občas by jsi se měl fakt zdržovat komentářů a zamyslet se co píšeš
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Tak pokud pises, ze te mymi zpravami seru a hned na to, ze te nechavaji klidnymi, tak to mas v sobe nejaky rozpor. Nicmene zdrzenlivost neni namiste. A nez napisu cokoli, tak se zamyslim. A co ty? ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
nez napisu cokoli, tak se zamyslim
-------
Čím se zamýšlíš, p***lí? Tím by se vysvětlovalo, proč permanentně píšeš takový hovna :-))
nez napisu cokoli, tak se zamyslim
-------
Čím se zamýšlíš, p***lí? Tím by se vysvětlovalo, proč permanentně píšeš takový hovna :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
I8051
když tak všechno znáš tak co sem lezeš? Jen aby jsi napsal jak píše Power hovna? Lidi se tady chtěli poradit né se tady hádat s chatujícím
parazitem jako jsi ty tpč :D
když tak všechno znáš tak co sem lezeš? Jen aby jsi napsal jak píše Power hovna? Lidi se tady chtěli poradit né se tady hádat s chatujícím
parazitem jako jsi ty tpč :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
A doktori nebudou mit co zrat a vy, co si to vyresite podomacku, akorat neco podelate a pak si budete nadavat celej zivot ... :-)
---------------------------------------------------------------------------------------
tpč tak to radši nekomentuj ten kluk chce radu ne tvoje d***lní keci, které vyplodíš z huby. Když se rozdával rozum tak si tam nebyl? či si toho jen moc nepobral
---------------------------------------------------------------------------------------
tpč tak to radši nekomentuj ten kluk chce radu ne tvoje d***lní keci, které vyplodíš z huby. Když se rozdával rozum tak si tam nebyl? či si toho jen moc nepobral
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Sak tam radu dostal, ze nema zkouset babsky rady a jit za doktorem, kterej vi, co dela. Ze jsi to nepochopil v 16 letech .. a hele, vcera ti bylo 16 a dneska uz jen 15, zajimavy ... je tvuj problem. Casem mozna dospejes :-)
Joa chces-li v 15 letech moralizovat o rozdavani rozumu a o jeho mnozstvi, nesmis byt v prvni rade negramot. Takze pro tvy info se nepisou "keci", ale "kecy", ty nas rozume :-)
Joa chces-li v 15 letech moralizovat o rozdavani rozumu a o jeho mnozstvi, nesmis byt v prvni rade negramot. Takze pro tvy info se nepisou "keci", ale "kecy", ty nas rozume :-)
Nahlásit
Kecyyyyyy ???? Tpč tak to jo
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Davideqq (15/-/-)
----------
Ano, jsou to kecy, ne keci, ze to jako negramot nechapes, tvuj problem ... :-)
Trosku te tedy dovzdelam, snad to bude k uzitku :-)
https://www.pravopisne.cz/…kecy-x-keci/
----------
Ano, jsou to kecy, ne keci, ze to jako negramot nechapes, tvuj problem ... :-)
Trosku te tedy dovzdelam, snad to bude k uzitku :-)
https://www.pravopisne.cz/…kecy-x-keci/
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Už zase se tu objevil další dement? To je zase sezona nebo co jako?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zdar kámo, asik bych doporučil obřízku.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ahoj,taky jsem ji měl zůženou,ale šlo to vyřešit u urologa,marodil jsem se zádama bylo mě 26,a jak jsem byl doma tak jsem zašel k urologovi,prohlednul a udělal zákrok u něj,dal mě injekci na znecitlivění a nastřihl uzdičku,zašil a vše ok,ani nikdo nevěděl že jsem tam byl,pomohlo to.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.