Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Politika proti homosexualite?

30. 11. 2025 v 23:32Off-line Anonym
V minulosti som nemal odvahu navštíviť gay podnik. Teraz keď už nechcem byť sám a rozhodol som sa navštíviť tie podniky ktoré som poznal tak som zistil že sú všetky zatvorené. Všetky! Ja viem že Bratislava je dedina ale domnieval som sa že je tu dosť homosexuálov. Teraz sa cítim ako anomália. Uvažujem prečo za vlád prozápadných politikov bolo dosť gay podnikov a teraz keď sú politici proruskí tak za posledné dva roky gay podniky zmizli? Môže byť že kríza a vyššie dane, inflácia alebo? Možno som len paranoidný... možno to zmizlo ako dvd požičovne a všetci sú na grindr alebo inde. Nejaké rady, cítim sa strašne sám.
30. 11. 2025 v 23:37Off-line BussterX  (104/130/150)
Z blavy do brna to není daleko, tak si zajeď do brna do gayklubu... ale moc si od toho neslibuj, v gayklubu se seznámit dá a budeš tam mezi svejma, ale jestli hledáš něco vážného tak nevím jestli je gayklub to pravé...
01. 12. 2025 v 01:52Off-line I8051  (54/184/97)
Tak to uz ma bliz do Vidne, tam to bude mezinarodni estrada ... :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 12. 2025 v 01:57Off-line Pugh  (23/188/88)
Důvody, proč jsou ty kluby zavřené, bych spatřoval zejména v ekonomice. Přece jenom provoz jakéhokoliv klubu je prostě drahý. Aby se pak provoz gay klubu vyplatil, musel by mít dostatečnou klientelu. A má ji? Nebo měla by? Asi ne. Proto ty kluby zavírají a nevyplatí se otevírat nové.

Samozřejmě je pak otázkou, proč ty kluby nebudou mít dostatek klientů. Gayů je rozhodně v Bratislavě víc než dost, takže tím to nebude. Určitě to bude ovlivněné politikou, ale neviděl bych to tak, že gay kluby nejsou v Bratislavě, protože by to proruští politici nedovolili.

Vzpomeň si na střelbu v Bratislavě v roce 2022. Ten klub, kde se to stalo, už neexistuje. Pro majitele klubu i pro organizátory ta bolest byla příliš velká. Věřím, že ve spoustě gayů to prostě mohlo vyvolat strach. Obzvlášť, když vědí, že nedostanou žádnou podporu. Tady podle mě nastupuje ta politika. Všimni si, jak politici reagovali na střelbu. Nejenom, zda na ni reagovali, ale jak rychle útok odsoudili, jaká volili slova, jak jasně ho odsoudili. Zamysli se, jestli a jak uznali, že se jednalo o motivaci z nenávisti. A došlo k zajištění bezpečnostních opatření nebo podpory komunity?

Podle mě se Slovensko dostalo do fáze, kdy nemá mantinely. To podle mě vede právě k tomu strachu. Nejenom pro veřejnost, pro klientelu, ale i pro majitele klubu. Tím se zase vracíme k té ekonomice.

Nebudeme si lhát. Na Slovensku, v Bratislavě, je to b*bý. Prostě je. Způsob, jakým se stát staví k homofobním incidentům asi není ideální. Obzvlášť v poslední době je negativní rétorika části politické scény děsivá.

Ale proč se tedy zaměřovat pouze na Slovensko? Když se zamyslím, kde leží Bratislava, tak to máš docela ideální lokaci. Jo, do Maďarska asi nepojedeš. Ale hned vedle máš Vídeň. Do Vídně to máš 45 minut vlakem. Seriózně to je tři čtvrtě hodiny. Ujišťuji Tě, že ve Vídni mezi samými mladými lidmi opravdu němčinu potřebovat nebudeš, s angličtinou si plně vystačíš. A pokud bys přeci jen chtěl jazyk, kterému rozumíš, hned kousek máš Česko – Brno, případně Praha. Tam všude se to dá. Tak proč do toho nejít?

Zkus tu Vídeň, tu máš fakt kousek. A ten gay život, obzvlášť v nočních klubech, tam prostě žije. Brno nevím, tam to neznám, ale určitě se tam něco najde. No a pak je tady Praha, tam je toho víc než dost. Osobně znám spoustu, fakt spoustu, kluků, kteří žijí v Bratislavě nebo okolí a do té Prahy do těch klubů prostě jezdí, pravidelně. Znám kluky, kteří bydlí třeba v Ostravě a tam to s gay kluby také není zrovna nějaká sláva. Ale nesedí proto doma. Jezdí do gay klubů do Katovic nebo do Krakova.

A že bys nenašel v gay klubu vztah? B*bost. Fakt b*bost. Jo, asi to tak nemusí vypadat. Ale kde jinde to vypadá pro hledání vztahu dobře? Tady? No tak to sotva. Já teď zrovna potkal v gay klubu v Praze fajn kluka (mimochodem do Prahy to mám skoro tři hodiny busem). On to měl skoro pět hodin. A potkali jsme se v gay klubu v Praze. Bylo to moc fajn. Pořád si píšeme. A už jsme zase domluveni, že se v Praze v klubu zase uvidíme. Vztah by z toho mohl být, možná nebude, ale i tak budeme minimálně super kamarádi. A to jsem z jižních Čech a on z Berlína – 500 km.

Píšeš o nějaké své minulosti, takže předpokládám, že jsi dospělý člověk. To je pak už jenom otázka, zda se chceš někam vydat, zda pro to chceš něco udělat.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 12. 2025 v 02:52Off-line BussterX  (104/130/150)
Já jsem taky našel v gayklubu známost ze které byl třináctiletý vztah, ale to fakt je spíš vyjímka :)
01. 12. 2025 v 06:57Off-line Power  (24/180/65)
K čemu gájklub, když máme plno seznamovacích apek a pobavit se můžeš jít do normálního klubu, kde je obvykle i o mnoho lepší produkce :-))
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
01. 12. 2025 v 10:55Off-line I8051  (54/184/97)
Jojo Powere, mame plno seznamovacich apek a spousty normalnich klubu, ale ty ses do svejch realnejch 42 let pro svoji blbost jeste s nikym realne neseznamil a do klubu s tebou nikdo nikdo nepujde. Takze mas smolika ... :-)
01. 12. 2025 v 12:13Off-line BussterX  (104/130/150)
Gayklub oproti jisté nejmenované gayseznamce na netu má výhodu v tom, že si vedle mně nesedne týpek a neřekne mi: "ahoj, zrovna musím odejít do práce ale dej mi mejlovou adresu a tam si řekneme víc" :D:D taky si v gayklubu nesedne vedle mně čtyřicetiletej chlap a neřekne mi že je mu 24 let, že powere :D
01. 12. 2025 v 13:38Off-line Power  (24/180/65)
BussterX (104/130/150)

No jestli si vývojově 5 let za opicema tak chápu, že používáš mejla, místo moderní apky která je asi desetkrát rychlejší :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
01. 12. 2025 v 13:39Off-line BussterX  (104/130/150)
Ale tady ze mně netahaj apky ale mejlové adresy :D
01. 12. 2025 v 16:46Off-line I8051  (54/184/97)
Von to Power proste zase nepobral, asi upnuty elastaky ... :-)
01. 12. 2025 v 19:42Off-line ShiroReloded  (32/178/85)
Jako, vést takový podnik není žádná sranda, když si k tomu ještě připočítáš, že vyvěsit na Slovensku duhovou vlajku je jako nalepit si na záda terč, nediv se, že ty podniky už nejsou. Ale jak už tu psali lidi přede mnou: Brno a Vídeň nejsou Bratislavy zas tak daleko.
01. 12. 2025 v 19:46Off-line Denis36  (62/-/-)
Víš anonyme, kdyby jste neměli Fica, tak by ty podniky byly otvorené.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload