Josef Trojan gay
Ne, nema. Ale kdyby nahodou mel, urcite nezavadi o anonymniho prizdisrace :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
V tom titulku ti chybí otazník, bez otazníku je to konstatování, což ale bejt nemůže páč říkáš, že NEVÍŠ... tak mě napadlo, když o někom řeknu, že je gay a on neni, může mě žalovat? jako copak bejt gay je něco špatnýho? takže říct o někom že je gay i když neni, je to urážka (pomluva) nebo ne? :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
BussterX: hlástat nebo prostě veřejně šířit o někom lži je žalovatelné a nezáleží, jestli je to špatná, dobrá nebo neutrální věc.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jo aha... takže když řeknu o babišovi, turkovi a okamurovi, že jsou to velmi sympatičtí, pravdomluvní a poctiví pánové, tak mě můžou zažalovat z důvodu uvedení nepravdivé informace? O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já si to myslím taky, ve vší úctě k němu, protože má takové gesta, ale to nemění nic na tom, že je úžasný herec
Byl sem na něm teď v divadle , v úterý jdu znova na něj na jiné představení a je úžasnej.
Byl sem na něm teď v divadle , v úterý jdu znova na něj na jiné představení a je úžasnej.
Nahlásit
Trojan umí nejlíp hitlera ze všech herců co jsem kdy viděl :D
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Nahlásit
Joooo to je super scena na jeden zaber. Asi jako major Landa v Hanebnejch panchartech :-)
Nahlásit
BussterX Trojan jako Hitler je Ivan, ale dotaz byl na jeho syna Josefa
Nahlásit
Aha... asi je trochu ve stínu svého otce :D vidim jméno Trojan a už mám před očima Hitlera :D:D:D
Nahlásit
BussterX: hlástat nebo prostě veřejně šířit o někom lži je žalovatelné a nezáleží, jestli je to špatná, dobrá nebo neutrální věc. v tomto kontextu ne
Nahlásit
Tak když už se mám nechat tahat po soudech, tak ať je to za to, že o někom řeknu něco špatnýho a ne za to, že o někom nepravdivě řeknu že je strašně fajn, ne? :D
Nahlásit
Samotnýho by mě to zajímalo, je to fajn týpeq.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
BussterX: Tvoje otázky ukazují na základní nepochopení principu. To, že to je žalovatelné fakt ještě neznamená automaticky žalobu. Ani u těch špatných pomluv se to běžně neděje.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já principy chápu dobře, ale ty seš asi suchar neschopný pochopit srandu :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jsem já suchar nebo ty máš d***lní smysl pro humor? To je to oč tu běží.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym