Běž někam, tvou omluvu neberu
07. 12. 2025 v 20:47
Anonym
Anonym Růže si strč někam a ten chleba taky. Nechci tě už vidět. Jsi ubožák, že to řešíš veřejně a nesmířil ses s tím.
Zacina to bejt zajimavy, skoda, ze tu nemam popkorn ... :-)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ne že bych ti to přál íčko, ale slib mně, že až se budeš jednou třeba možná někdy rozcházet, tak že nám neodepřeš veřejný zážitek přes poradnu, mohla by se z teho stát taková hezká tradice :D
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Chápete vy co tu píšete vůbec to, že to přes poradnu řeší proto, že si ho tento člověk zablokoval??? Kdyby si ho nezablokoval, tak by to samozřejmě neřešili přes poradnu.....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jo jo už mně to došlo, že to tak asi je.... chápu, že někteří jedinci tady mají monopol na blbost, ale i já mám právo bejt blbem 8)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Však v pořádku, já ti to právo neodepírám :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No počkat, ale jak si můžeme být jistý že si z toho někdo nedělá jen srandu? tohle nemusí být ten reálný.. :D ale donesu si popcorn
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak může to být jen sranda, ale taky nemusí... To už je asi jedno
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
To je tak, kdyz se spolu zavztahuji dve nesvepravne deti, co si neumi pripadne sve vzajemne problemy vyresit jako dospeli jedinci. Vy se na ty vztahy vykaslete ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak ono se to těžko řeší, když tě někdo blokne :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Mily Joe, precti si to, co jsem psal 3x, pak si vlep facku a smaz to ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Pokud si tě někdo blokne, tak k tomu nejspíš má nějakej důvod.
A když tu tak čtu ty jeho zoufalý fňuky, tak je mi ten důvod v tomhle konkrétním případě jasnej a vůbec se tomu nedivím.
A když tu tak čtu ty jeho zoufalý fňuky, tak je mi ten důvod v tomhle konkrétním případě jasnej a vůbec se tomu nedivím.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Proc jsi Powere zase smazal ten prispevek o fejkovejch mamapravnicich? Uz to i tobe prislo trapny, vid? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pochybuju, že vajcovi připadá něco trapný.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
No, prave ze spousta lidi chce. To o tebe elastakova pumpicko nikdo ve 42 letech nezavadi ani omylem. Mozna tak nejakej ztracenej houbar v lese, kdyz tam honis do detskejch slipecku ... :-)
Nahlásit
Spousta lidi chce
--------
i8051 to by mě fakt zajímalo kdo chce :-))
--------
i8051 to by mě fakt zajímalo kdo chce :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Ale copak, pumpičko? Nuda v kolbence, nebo ti už začíná docházet, že po tobě ani pes neštěkne, a tak kopeš kolem sebe?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co se škádlívá, rádo se mívá.
Ostatně špatná odpověď, je taky odpověď a je vidět, že anonym zde je.
Možná časem, až hoká hlava vystydne, zkalená voda se pročistí, možná si uvědomí, že vztah přes chyby druhého přeci nebyl špatný, jen je třeba se vzájemně tolerovat a zkusit to znovu bez zbytečných hádek a obviňování, pokud si budete věrní.
Ostatně špatná odpověď, je taky odpověď a je vidět, že anonym zde je.
Možná časem, až hoká hlava vystydne, zkalená voda se pročistí, možná si uvědomí, že vztah přes chyby druhého přeci nebyl špatný, jen je třeba se vzájemně tolerovat a zkusit to znovu bez zbytečných hádek a obviňování, pokud si budete věrní.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No me to taky rani kdyz jste me tady zablokovali protoze ja nemuzu ani tajne tedy jenom vam sotva dat vedet ze nic nemuzu bez svoleni rodiny
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Já myslel že mu nabídneš rande v bezprostřední blízkosti přírodní památky velká skála.
A chybí ti tam polovina velkých písmen :-) rodina ti zamezila přístup k látkám? :-)
A chybí ti tam polovina velkých písmen :-) rodina ti zamezila přístup k látkám? :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ano Presne Tak ze Tady Na Louce v Prirodni Pamatce Velka Skala Jestli Vite kde to je
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Vezmi talíř.
Rozbij ho.
Omluv se mu.
Je jako předtím? :-D
Rozbij ho.
Omluv se mu.
Je jako předtím? :-D
Nahlásit
No s tím blokováním bych byl trošku opatrnější a používal bych jej jako šafránu.Někdy se mi taky nelíbí co mi protějšek píše ale natolik jsem nad věcí a vždycky vím jak odpovědět.Někomu však chybí slovní zásoba a je z něho totální blokovač neboť nemá protiargumenty,nebylo mu s hůry dáno.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vsak ja proto jsem na nekoho okno zautocil cihlou na Ulici K Haltyri za to ze me Odmitl pro toho kdo o me nema zajem a nebo nestoji o pratesltvi se mnou jak rekl a to se da tak snadno zablokovat ze se me takhhle zbavite?
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Vajceslav (24/180/65)
Kdyby jenom hajzlák, šetří i vodu za splachování :-))
Kdyby jenom hajzlák, šetří i vodu za splachování :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Říkal Vajco....Vajcovi? Ehmm.už se ztrácím...no snad mi to dnes ve 4.30, kdy vstavá do Českomoravská-Kolben-Daněk-Fahrradproduktionsabteilung vysvětlí...náš vacjohlávek...ale pardon...já jako nezajištěnej mamánek, -nedoštudovaný ucho dle UK a jiných trapných univerzit (podle vajcoblbky a exekučního lubobmíra) stávám až v 8 a moc tomu nerozumim, protože my na opravdové VŠ bereme technická fakta...ne jako na Lubově VŠŽ dezolátské....tak prosím technické vysvětlení a...promintě zdržení mé reakce;-)
Nahlásit
Uz v 8? Fujky! Ja az v 0915 :-)
Nahlásit
Už v 9:15? Odkdy vstává gentleman před 10?
Fgjk, ...promintě zdržení mé reakce;-) Co jsi tím chtěl říct?
Chceš vysvětlení, tedy reakci. Jeho, nikoliv tvoji. Nj, uzavírka semestru :)
Fgjk, ...promintě zdržení mé reakce;-) Co jsi tím chtěl říct?
Chceš vysvětlení, tedy reakci. Jeho, nikoliv tvoji. Nj, uzavírka semestru :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Podle reakce tropoje, hádám že dal někomu košem a zablokoval ho ... Nebo jde o někoho jiného?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Fgjk (22/195/90)
Aha takže školní soplík poslušně šoupající nohama a plnící příkazy maminky :-))
Aha takže školní soplík poslušně šoupající nohama a plnící příkazy maminky :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Před 8 hodinamiOff-line I8051 (54/184/97) NOVÉ
Souhlasím •
0915 je co? Ty neumíš oddělit čas od minut? . . Ty takovej detailista, styď se!!!!
Souhlasím •
0915 je co? Ty neumíš oddělit čas od minut? . . Ty takovej detailista, styď se!!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
0915 je co? Ty neumíš oddělit čas od minut?
---------
No to neumim oddelit CAS od MINUT. Jak se to dela? ... :-)
Jinak 0915 ZT je naprosto bezny zapis, ze ty to nevis, je tvuj problem. Jedina chyba v tom byla ta, ze jsem nevstal v 0915, ale az 1045 ... ziiif :-)
0915 je co? Ty neumíš oddělit čas od minut?
---------
No to neumim oddelit CAS od MINUT. Jak se to dela? ... :-)
Jinak 0915 ZT je naprosto bezny zapis, ze ty to nevis, je tvuj problem. Jedina chyba v tom byla ta, ze jsem nevstal v 0915, ale az 1045 ... ziiif :-)
Nahlásit
Ale az 1045
----------
I8051 typické nemakačenko :-))
----------
I8051 typické nemakačenko :-))
Nahlásit
To vis, rentier a filantrop. My to tak mame. Tobe uz pumpicko ale bude koncit sichta, vid? Uz jsi v Kolbence od 5 a ted mas pauzu na svacinu? Tak hezky kousej a pak hybaj zpet k pasu ... :-)
Nahlásit
To nic Protoze me jiz brzy jenom nevim kdy presne ale tuhle dobu jiz zitra Najdete v Obchodnich Centrech Harfa Flora a Palladium tak aby jste vedeli ze jste me nepotkali
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
No...uznávám...včera jsem se trošku cvaknul, tak moje věty můžou působit divně..
Powere, ty stará panická nudná a blbá pumpičko, vymysli něco jinýho...jestli nemáš teďka noční šichtu;-)
Tropoja...my tě ale nechceme potkat...chápeš?
Powere, ty stará panická nudná a blbá pumpičko, vymysli něco jinýho...jestli nemáš teďka noční šichtu;-)
Tropoja...my tě ale nechceme potkat...chápeš?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zdravim Vas Protoze Doufam Ze Zitra Vecer se s Vami Setkám v Obchodnim Centru Harfa nebo Flora Nebo Palladium v Sedmi Hodin Vecer
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Moc rad vas uvidim abych vas potkal v nejakem Obchodnim Centru na Zachodech nebo na Nakupech
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
My Bysme Te TROPOJO Zase Radi Nikde Nepotkali, Ani Na Zachodech Ani Na Nakupech, Proste NIKDE. A Vis Proc? Protoze Jsi Fakt D***l :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
No a to i pres to ze ja o to potkani stojim protoze pravidelne chodim ven tak proc me minout kdyz si me ani nevsimnete?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
To jenom ze jsem se se vsemi a nebo kazdym tady ze seznamky zatim nesetkal osobne tak proto o tom davam vedet az nekolik dni dopredu aby se to povedlo
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Proc te minout? Uz jsem to psal, protoze jsi D***L a ty nikdo potkat vazne nechce. Ani omylem. Takze i kdybys dal dopredu vedet treba milion let, nepovede se to ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja si jsem jisty ze se tady nasli uz nekolik lidi do ted hned konkretne az pulka kdo o me ma zajem a take nekteri co se vyskytli v mojim bezprostrednim okoli kdo meli zajem
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tropoja (25/-/-)
Mě by čistě z klinického hlediska zajímalo, jestli u tebe bylo diagnostikováno duševní onemocnění už dříve nebo se rozvinulo teprve nedávno, protože v době založení jsi byl studentem medicíny.
Nebýt těch nových fotek, tak bych si dokonce myslel, že jde o odcizený profil... Každopádně nikdo by takhle dopadnout nechtěl...
Mě by čistě z klinického hlediska zajímalo, jestli u tebe bylo diagnostikováno duševní onemocnění už dříve nebo se rozvinulo teprve nedávno, protože v době založení jsi byl studentem medicíny.
Nebýt těch nových fotek, tak bych si dokonce myslel, že jde o odcizený profil... Každopádně nikdo by takhle dopadnout nechtěl...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Protoze jsem to studium nezvladl tak proto jsem to povazoval za obtizne a tim jsem se zhroutil ze jsem nedodrzel slib sobe zaprve a potom ostatnim ze budu lekarnikem jako zdravotnicky pracovnik
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.