Jak dát najevo že se mě muž líbý
09. 12. 2025 v 09:16
Anonym
Anonym Chodím po městě a vidím hodně starších i mladších mužů. Pozdravím ale chtěl bych mu dát na jevo že se mě líbý. Předem děkuji za vaše rady.
No hlavne mu to nepis, to by byl pruser ... :-)
Souhlasím - 17 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mě se LÍBÍ a NELÍBÍ.
Jak píše ičko, raději mu nepiš, když neumíš napsat ani slovo líbí.
Jak píše ičko, raději mu nepiš, když neumíš napsat ani slovo líbí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
A nejaká seriózna rada? Tiež som zvedavý. Ešte sa používajú drevené koráliky na ruku alebo iné?
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Exitlight
Pomocí korálků chceš sbalit hátéčko? To nevím jestli klapne :D
Pomocí korálků chceš sbalit hátéčko? To nevím jestli klapne :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jestli je jevo nějaká mne neznámá část těla, tak mu tam nalep lepíka se srdíčkem. :D
Ale vážně, normální řeč těla, jen si nemyslím, že nakrucovat se před každým kolemjdoucím je normální.
Ale vážně, normální řeč těla, jen si nemyslím, že nakrucovat se před každým kolemjdoucím je normální.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Dám sa do ružového a budem dúfať že ma v Bratislave na ulici niekto nezabije ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Víte, jak introvert říká "miluju tě"? Napíše vzkaz "nevadíš mi" :-D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co takhle zkoušet to na místech kde se náklonnost ke stejnému pohlaví očekává? Hetráci taky běžně neříkají na ulici holkám že je chcou opíchat
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale my bisexualove to muzeme delat, ne? :-)
Nahlásit
Hele, tak budem realističtí … chodit po městě a šklebit, culit, mrkat, usmívat se na kluka, chlapa …prostě nebude fungovat…. Pokud ten dotyčný zrovna nedělá to co ty….cruising. Pokud na venek 100% působíš jako hetero, a i tak vypadáš a oblíkáš se ….tak moc šancí nemáš.
Za prvé: Protože pokud naproti tobě půjde (v tvých očích) “pohlednej chlap”, tak jen protože se mu podíváš do očí na 1-2 sek***y …a on to (náhodou) zaregistruje, tak jako co? Poběžíš deset kroků zpět… to asi těžko, že? A v době mobilních telefonu se těžko budeš ptát jeho kolik je hodin.
Za druhé: lidé většinou někam jdou pro něco, nebo od něčeho, nebo za něčím….takže většinou dotyčný má něco namysli… a rozhodne nemá “gay sonar” aby zaregistrovali tvoje 2 sekundový pohledy či úsměvy.
Teoreticky navázat konverzaci můžeš povětšinou jen v oblastech kde se pohybuješ … jsi v klubu, ve sportovním baru, závodech, koncertě, něco sháníš , poptávat se po něčem, ale aby konverzace plynula tak je třeba aby měla hlavu a patu.
A pokud jsi inteligentní a zajímavý člověk, tak podobný protějšek vždy může být to samé, jen ne co ty hledáš. (Gay) Tim myslím: zdvořilej, vtipnej, upřímnej chlap …. Co si rád pokecá z podobným protějškem, zahraje snooker, probere politiku, auta, historii ….ale taky může být úplný protipól tebe samého.
Za další: I kdyby takový člověk zrovna někde po městě zrovna vcházel, vycházel do restaurace, coffee shop, ….tak lide většinou jdou s někým nebo za někým.
Teď to budu myslet jako vtip ….ale můžu ti říct na 100%, že když jsme měli stěně…což je velmi krátká časová linie ….tak opravdu nebylo nouze aby nás oslovovali stare babky, mladí muži, gayové jez znich to bylo dost znát, a konverzace jen plynula….samosebou i hetero pary s dětmi. Lidí jsi musel všeobecně odhánět :D :D :D
Za prvé: Protože pokud naproti tobě půjde (v tvých očích) “pohlednej chlap”, tak jen protože se mu podíváš do očí na 1-2 sek***y …a on to (náhodou) zaregistruje, tak jako co? Poběžíš deset kroků zpět… to asi těžko, že? A v době mobilních telefonu se těžko budeš ptát jeho kolik je hodin.
Za druhé: lidé většinou někam jdou pro něco, nebo od něčeho, nebo za něčím….takže většinou dotyčný má něco namysli… a rozhodne nemá “gay sonar” aby zaregistrovali tvoje 2 sekundový pohledy či úsměvy.
Teoreticky navázat konverzaci můžeš povětšinou jen v oblastech kde se pohybuješ … jsi v klubu, ve sportovním baru, závodech, koncertě, něco sháníš , poptávat se po něčem, ale aby konverzace plynula tak je třeba aby měla hlavu a patu.
A pokud jsi inteligentní a zajímavý člověk, tak podobný protějšek vždy může být to samé, jen ne co ty hledáš. (Gay) Tim myslím: zdvořilej, vtipnej, upřímnej chlap …. Co si rád pokecá z podobným protějškem, zahraje snooker, probere politiku, auta, historii ….ale taky může být úplný protipól tebe samého.
Za další: I kdyby takový člověk zrovna někde po městě zrovna vcházel, vycházel do restaurace, coffee shop, ….tak lide většinou jdou s někým nebo za někým.
Teď to budu myslet jako vtip ….ale můžu ti říct na 100%, že když jsme měli stěně…což je velmi krátká časová linie ….tak opravdu nebylo nouze aby nás oslovovali stare babky, mladí muži, gayové jez znich to bylo dost znát, a konverzace jen plynula….samosebou i hetero pary s dětmi. Lidí jsi musel všeobecně odhánět :D :D :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
No prave proto tak vypadam, aby o me nikdo zajem nemel a mel jsem od takovejch otrapu klid ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Chrapáčik prisratý ti to ale z toho "oficiálnejšieho" profilu nenapíše, na to mu nedorástli guľky.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Super pravopis tady(těm,co ho umí se omlouvám).
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Oni to poznají, že se ti líbí. Vidí tu neverbální komunikaci, jak se upravuješ, prohrabuješ vlasy, stydlivě klopš oči. Takže nemusíš to dávat víc najevo. Ale musíš se odhodlat k akci - osdlovit ho. Například: "Vy jste (ty jsi) moje záchrana! Hledám tu nejbližší kavárnu". Mohl byste mě tam zavést?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Plemeniku pokud se na tohle musíš ptát v době internetu tak fakt nikoho neoslníš. Od první věty mu bude jasný že si blb. Když chceš sbalit někoho mladšího tak musíš být moderní. Musí z tebe vyzařovat přirozená auto***a a být samostatný. Ty musíš pomáhat s problémy mladýmu a ne on tobě věnovat hodinu kvůli něčemu co jinak zabere asi deset sekund:)
Nahlásit
Vazne je nalezeni kavarny pro nekoho zachranou? Tyvole plemenaku, ty jsi fakt exot ... :-)
Nahlásit
Třeba to má vyzkoušené v pohraničí u našich sousedů :D :D :D
Nahlásit
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jednoduše se mu zadívej delší dobu do očí víckrát za den a buď na něj milejší než na ostatní.
Jednoduše se mu zadívej delší dobu do očí víckrát za den a buď na něj milejší než na ostatní.
Nahlásit
S tím díváním do očí je to rajcovní, zkusil jsem to z obou stran. Doporučuju!
Nahlásit
A jak se diva do oci z ty druhy strany? Ja teda videl, ze odtamtud vede takovej spagatek do mozku ... :-)
Nahlásit
Když se dívám někomu do očí, tak mě oči bolí, jak mi je mačká svým pohledem zpět.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ano pane Jez Vás je třeba zamáčknout zpět :p
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Vazne vtipny Jezino, opravdu ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jakej špagátek, snad optický vlákno :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
V tloušťce podmořského kabelu :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.