Místa pro gaye v Hradci
30. 12. 2025 v 11:06
Anonym
Anonym Zdravím, je mi 17 a už 2 roky studuju v Hradci a pořád nevím jestli jsou v Hradci místa kam si choděj gayové užít. Máte nějaký typ, nebo zkušenosti?
TYP -> TIP ... jsi student, tak se to nauc, at nejsi v budoucnu za kaspara. Ty dve chybejici carky a dalsi carka navic, to je taky dost ostuda. Zamakej nad tim, vyplati se ti to. Joa taky jsi nenapsal, kterej Hradec, mame jich v CR pomerne dost ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Vím, že se chodí do OC Aupark a OC Atrium.... Dřív i na autobusové nádraží, ale tam to už není....jinak v létě na Opaťák ...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Starej fosil i8051 místo aby poradil, tak se chytá čárek a podobných blbostí... prostě demence :))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
A cims nam poradil ty, ctiricatniku Powere, krome blbych kecu? Hm? ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Profesor i8051 je velmi náladový člověk, někdy ho vytočí chybička kterou udělá mladý študák a jindy, když kde kdo ze starejch k***tů napíše mraky chyb v jedné větě, mlčí jak ryba.
Tzn že neměří všem stejným metrem.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Před 13 minutamiOn-line Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Profesor i8051 je velmi náladový člověk, někdy ho vytočí chybička kterou udělá mladý študák a jindy, když kde kdo ze starejch k***tů napíše mraky chyb v jedné větě, mlčí jak ryba.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
A mohl bys nám vysvětlit souvislost mezi tím být náladový a neměřit všem stejným metrem když už si tam dal to tzn? :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
A mohl bys nám vysvětlit souvislost mezi tím být náladový a neměřit všem stejným metrem když už si tam dal to tzn? :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
--------------
Kdybys nebyl hloupej, tak by ti doslo, ze ten mladej ma jeste sanci se nestat hlupakem, jako nekteri stari, treba ty. Ale to bys nesmel bejt hloupej a kdyz neco napises, muselo by to mit hlavu a patu a ne ze to bude jako vzdy blabol ... :-)
--------------
Kdybys nebyl hloupej, tak by ti doslo, ze ten mladej ma jeste sanci se nestat hlupakem, jako nekteri stari, treba ty. Ale to bys nesmel bejt hloupej a kdyz neco napises, muselo by to mit hlavu a patu a ne ze to bude jako vzdy blabol ... :-)
Nahlásit
Ahojky, nejlíp to asi popsal Středočech, pokud se týká Hradce Králové teď. V těch místech je hodně mladých, i když fakt ne všichni co jdou do mekáče jsou lgbt. Dříve tu i působila hradecká organizace , co pořádala v Pardubicích Polabinách diskotéky, dokonce v Jičíně měla i hotel, pořádali tam akce i Silvestr- ne nebyl to bordel. Bylo to fajn si pokecat a zatancovat s někým, kdo ti rozumí a nekouká na tebe jako na exota. Teď se to zase vrací na záchodky a na náhodný setkání někde v food courtu, což je v roce 2025 smutné.
Nahlásit
Když jsem sloužil na vojně v Hradci.K někde na Gočárově třídě byla restaurace tuším se sklepní vinárnou, tam se scházeli gayové. Dnes tam možná je vietnamská restaurace, jak jsem koukal do map, polohou by to souhlasilo.
V H.K jsem od roku 84 už nebyl, takže se od tý doby hodně změnilo.
V H.K jsem od roku 84 už nebyl, takže se od tý doby hodně změnilo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
V Hradci Králové je Aupark,a Atrium,na zachodech,ale poznat gaye je trochu složitější, chodí tam i normální lidi na svou potřebu, zkus někoho ze seznamky a uvidíš,v Hradci je nás dost
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
JJ poznat kdo je gay je skoro nemožný, jsem v Auparku na obědě potkal holku s klukem, oba opíercingovaný jak jehelníček a oba měli i nehty olakované. Dřív by to byla známka punku hihi, nebo by byl ten kluk jasnej. Dneska chodí jako bukvice každý druhý heterák a pak se diví, že na ně házíme dlouhý pohledy LOL. Dřív náušnice nebo styl oblékání něco napověděla, dneska? Jsem dokonce v létě potkal borce na motorce v nějakým cosplay kostýmu anime postavy jak jede centrem města.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Taky by mě to zajímalo, akorát z okolí HK nemůžu nikoho sehnat
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.