Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Tak blízko a přece tak daleko

06. 01. 2014 v 22:41Off-line Anonym
Ahoj kluci, potrebuju od vas poradit s problemem, co me posledni dobou docela trapi.
Zacalo to asi pul roku nazpet, kdy jsem na jine seznamce nasel kluka, kterej bydli nejakou nahodou na te stejne ulici jako ja. Dost me to prekvapilo. Poslali jsme si fotky a dosli jsme ke stejnymu zaveru, ze se nezname. Kdyz jsem si s nim psal, mel jsem pocit, ze si docela rozumime. Psali jsme si asi tyden, ale v realu jsme se nesetkali. Pak se prestal ozyvat, nezanechal mi zadnej kontakt a ja byl docela smutnej a zaroven nastvanej, protoze se mi fakt libil a byl mi sympatickej.
Asi tak pred dvema, tremi tydny jsem napsal nejakymu klukovi a zjistil jsem, ze je to on, jen si zalozil novej profil. Mel jsem velkou radost, ze jsem ho zase nasel a tak jsme si zase chvili psali a bylo to fajn. Domluvili jsme se, ze se sejdeme a ja byl hrozne nadsenej a natesenej, ze ho konecne uvidim. Bylo to presne pred tydnem, ja prisel ve smluvenej cas na smluveny misto, cekal na nej pul hodiny a on neprisel.
Tak jsem si rikal, ze se snad ozve, omluvi se, proc neprisel a sejdeme se jindy. Ale od te doby, celej ten tyden, se vubec neozval, na seznamku se neprihlasil a ja zase nevim, co se deje. Kdyz na to pomyslim, tak jsem zase nastvanej a smutnej a nevim, co delat.
Vim, jak se jmenuje, jak vypada, kde zhruba bydli, ale proste mi prijde blby pokouset se ho najit, kde presne na nasi ulici bydli a zkouset na nej zvonit.
Nevim, co je za tim, ze neprisel. Mozna jen nekam odjel a nedal mi to vedet a zase se ozve, ale treba taky ne. Myslite si, ze by za tim mohl byt vekovej rozdil? Mne je cerstve 19, jemu je 16. Nebo za tim muze byt neco jinyho?
Jsem docela bezradnej, protoze s klukama se mi nejak moc nedari a s nim to vypadalo nadejne. Poradte prosim, co mam delat, jak byste se v me situaci zachovali vy.
Dekuju moc za kazdou smysluplnou radu.
06. 01. 2014 v 22:53Off-line TommyTheBlueFox  (39/-/-)
Nic proti ale na 19 mi příjdeš dcl. naivní.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 01. 2014 v 23:09On-line januar1  (38/185/79)
Je niekolko moznosti. bud ty klamal a nepacil si sa mu. alebo zabija nudu a provokuje ludi na schodzky poznam takých par, alebo jednoducho nema na to este odvahu a mozna niekoho uz ma
06. 01. 2014 v 23:35Off-line Spicy  (30/180/-)
Reakce Tommyho vypada sice drsne ale je na tom neco pravdy.....v dnesni dobe to tak dela vetsina gayu....smutne je na tom hlavne to, ze je vubec netizi svedomi a ani si neuvedomuji jak muzou tomu dotycnemu cloveku ublizit...osobne si myslim ze jsou lepsi zpusoby, jak sdelit nesympatie cloveku...uprimnost nekdy boli ale lepsi, nez nekomu ublizovat jeste vic tim, ze ho navnadim a on se tesi jak na darky pod stromeckem a nakonec ceka, ceka a zadne nenajde...pisu to, protoze mam takovou zkusenost a nikomu bych to nikdy nepral......zaverem se omlouvam za diak***iku, pisu z mobilu a diky "super " ovladatelnosti tuto reakci pisu uz poctvrte :D tak preju hodne stesti :)
07. 01. 2014 v 00:29Off-line igni  (36/192/130)
Hod ho za hlavu a neres ho. Bud se jenom nudi, nebo jeste se svoji orientaci bojuje a jakmile melo dojit k realnemu sektani tak se proste lekl a nesel tam. Porozhledni se jindy a uvidis, treba se sam ozve, hlavne na nej nedotirej, ani na internetu a uz vubec ne v realu. Ani se ho nepokousej hledat, uvedom si, ze nemusi byt po commingoutu, mohlo by mu to zpusobit plno problemu a k tomu takoveto jednani by slo kvalifikovat jako stalking, coz je trestny cin.
07. 01. 2014 v 06:38On-line Richard33  (44/185/80)
Tohle co popisuješ je bohužel pro některý kluky maximum, co ti můžou nabídnout. Jsou příjemní v komunikaci, nechají se zbalit, domluvíte si schůzku a konec. Tam to pro něj končí, tím našel co hledal, tečka :)
07. 01. 2014 v 08:53Off-line Jack072  (28/184/70)
Jak už ti tady každej řekl, kašli na to. Jen tě takhle využíval ke svýmu pobavení nic víc, boužel tady stím nic nenaděláš. Takových jako je on tady ještě najdeš až ti budou oči přecházet. Kašli na něj objeví se určitě někdo komu budeš stát za to, aby tam přišel. Tohle byl jen nějakej hloupej žert.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload