Život "b(lb)ohéma"
10. 01. 2026 v 11:12
Anonym
Anonym Žiju si svůj život v azbestové chalupě připomínající holobyt v Chánově, seru venku na latríně. Stačí mi levný braníček, čučák a špekáčky. Čas od času, kecám! Pravidelně tady rozdávám své rozumy a nezkušenosti, nikdo mě nemá rád.
Zoufale se snažím o nějakého mladocha, ale odpuzuju je víc než levandule komáry, jsem svůj a nikdo mi do toho kecat nebude!
PS: Kobyla ma maly bok
Zoufale se snažím o nějakého mladocha, ale odpuzuju je víc než levandule komáry, jsem svůj a nikdo mi do toho kecat nebude!
PS: Kobyla ma maly bok
A poradit ti máme s čím? :-D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Další trapné téma od i8051? Samozřejmě založené anonymně jako největší hrdina :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Asi tusim, o koho jde, ale me zaujala ta veta o levanduli a komarech. To fakt nemaj radi levanduli? Me ty smejdi nas prudej na lodi, tak misto USB topitek bych to zkusil. Dej anonyme vedet tvy zkusenosti ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pan Jez má spoustu zajímavých teorií o sexu co mi posílal ale všechno jsou to nesmysly. To už vím :p
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A jaké teď používás teorie ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
On uz pouziva praxi, ale to ty Jezino neznas ... :-)
Nahlásit
Ty jsi supervisor, že za něj odpovídáš?
Jak trapný jsi. . :-)
Jak trapný jsi. . :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ne, nejsem, ale rikal mi to ... :-)
A tapne jsou ty tve rady k sexu, mam je zde pripomenout, aby se ostatni pobavili? ... :-)
A tapne jsou ty tve rady k sexu, mam je zde pripomenout, aby se ostatni pobavili? ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Raději ne, nekaž pěknou Sobotu ;-)
Nahlásit
Snáď len.. “jelenovi pivo nelej”
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Před 3 hodinamiOff-line I8051 (54/184/97) NOVÉ
Asi tusim, o koho jde, ale me zaujala ta veta o levanduli a komarech. To fakt nemaj radi levanduli? Me ty smejdi nas prudej na lodi, tak misto USB topitek bych to zkusil. Dej anonyme vedet tvy zkusenosti ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Přivaž si na provázek stádo vážek a netopýrů. Budeš chráňen ve dne v noci:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Přivaž si na provázek stádo vážek a netopýrů. Budeš chráňen ve dne v noci:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vidím, že to tady je naprosto marný, ztráta času a energie.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Na to jsi prisel az po 6 letech? Tady je to krasna studnice buzninduse a Jezininy hlouposti ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vaše teorie Pane Jez o přirovnávání sexu k jízdou po silnici určitě nepoužívám a už vím že jste psal naprost nesmysly. Hlavně to už nikomu nepiště když o tom nic nevíte
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.