Muj zadek pro všechny
Ahoj rád bych se nechal opíchat od kluků a zaucili moji p***l. Mam sexi pevnou p***lku takže nebudete litovat. Budete mile překvapení. Praha někde venku diskrétně bezpečně s gumou. Až me opicha 3456 p**o tak se zamyslím jestli me to baví
Po tom návalu co tě budou pichat tak z pevný p***lky se stane díra jak vjezd do stodoly.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ale neboj ona se dira zavře a půlky budou trochu natřepany a nemyslím si že jste takový velký drsňáci a mě rozmrazit tolik že..... ale vlastně nevím co mě čeká a právě rád bych věděl jaké to je.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Sexy pevnou p***lku fakt nemáš vzhledem k nadváze a bmi skoro 26 trapáku :-))
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Powere ty si vážně trdlo:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Bombakul že tě berou tlustý rozkydlý zadky není náš problém :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power 4 kg navíc mění nadváha . A když to napíše chlap kterému je přes 40 a lze že je mu 25 tak to je děs
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
BMI je čistě orientační údaj, pro určení, zda jde o nadváhu je třeba dalších faktorů, už jen proto, že BMI nerozlišuje mezi svalstvem a tukem. Což by mohlo být z výpočtu každému jasné (hmotnost v kg/(výška v m)2).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Panemrduipočtyřicítcestálepanici jakožto aktiv si dovolím nesouhlasit:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Neź tě opíchá 3456 p**o, budeš se cpát prášky na pohlavní choroby.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Kámo... domluv se s 3 klukama .. každej když tě bude bušit přes půl hodiny, tak budeš rád, když už budou...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
PanMrdu-asi nejsi v cajku, když musíš uvádět nepravdivé údaje o svém věku a svých mírách :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
V 19 pár stovek? Ale no tak....
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Rád se nechám pořádně o***at od kohokoliv kdo bude chtít klidně i více chlapu na jednou aby mě mrdali dlouho až mi tu díru rozmrzají na hovna má někdo zájem a chuť
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Další budoucí adept do statistiky HIV pozitivních.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.