Mladý kluci
19. 01. 2026 v 20:14
Anonym
Anonym Mladý kluci... Proč je máte nebo nemáte rádi? Co je na nich to přitažlivé nebo to odpudivé?
To ti povím přesně proč ne. Protože věk. Já už určitě nechci někoho, kdo řeší pubertální blbosti+ mládí pro mě není atraktivní. Ke 40 roku života osobně preferuji vrstevníka. Vyzrálý muž je nejlepší. Krom toho nemám potřebu si dokazovat, že mám stále na mladého natož se skrze mladé cítit zase mladě. Od toho tu máme jiné. Krom toho se mi hnusí dědci 50+ co obepisují skoro ještě děcka. Cesta kterou bych nikdy nešel. Mladí ať si užívají mládí a netahají se s dědky;)
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Mladý kluci jsou plný energie a mrdky, je s nima sranda a člověka obohacujou o jinej pohled na svět.
Souhlasím - 21 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Kalo_Wolf kde máš druhou čivavu? :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Powere na to sme se ho ptali už několikrát a žádné odpovědi sem si zatím nevšiml:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Čivava ver. 2.0 byla naformátována, alias vysublimována. Což bylo za využití Potěmkinovy vesnice zastřeno teatrálním divadýlkem o zasnoubenecký idylce. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Amen Ducha Pucha :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Kalo_Wolf: není dědek jako dědek.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Kalo_Wolf, mladí si mezi sebou jistě užívají, problémem mezi nimi jsou stejně staří, či věkem kolem nich, kteří nechodí na testy a roznášejí, jako bacilonosiči virus na druhé rizikovým sexem. Starý se možná časem dočká, až mladí se začnou vyhýbat vrstevníkům a vleze raději ke zdravému starému do postele bez rizika přenosu pohlavních nemocí.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Jezino a tomuhle fakt věříš nebo jen zoufale doufáš?:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Sexy tvářičky a sexy těla ...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
A když je někdo mladej a má sexy tvářičku a sexy tělo, tak ho sexy tvářičky a sexy těla jeho vrstevníků nezajímaj a je nažhavený na nějakýho pupkatýho strejce 40+ se začínající pleší s manželkou s dvouma děckama na krku 8)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Naštěstí je existují mladicí, kteří vrstevníky nechtějí a mají raději starší....
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jo, ale musíte na ně stát frontu :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
BussterX hele za mě rozhodně nesouhlasím
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Mě zde taky píšou 40+ že jsem hezkej ale taky s nima nepujdu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
A jak píšeš tàta od rodiny tak za 1 je to divný a za 2 když mě někdo takový napíše něco ve stylu nechceš naplácat nebo něco ve stylu chci vyhonit puberťáka ale toho svýho nemůžu tak je to opravdu divný a NE
Akorát i když jim to člověk napíše 3x na profil a pak i do chatu tak je to nezajímá a ještě napíšou že k nim nemàm ůctu
Akorát i když jim to člověk napíše 3x na profil a pak i do chatu tak je to nezajímá a ještě napíšou že k nim nemàm ůctu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ale to nic proti tobě to jsem jen reagoval ze svého pohledu a zkušenosti
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Proti mně to bejt ani nemůže, páč to, že jsem napsal nahoře, že mladýho kluka nezajímaj jeho vrstevníci a že hledá pupkatýho plešatýho strejca byla přece JASNÁ IRONIE/SARKASMUS... DOP***LE PRÁCE -_- to fakt musím u každýho přříspěvku dávat - https://m.media-amazon.com/…00_QL80_.jpg
Nahlásit
Jo ,lidi už neví, co to je ironie, sarkasmus, protože se každý bere moc vážně :)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Starý se možná časem dočká, až mladí se začnou vyhýbat vrstevníkům a vleze raději ke zdravému starému do postele bez rizika přenosu pohlavních nemocí.
-----
Jezinino SCIFI. Ikdyz jo, mozna to nekteri udelaj, ale naprosto urcite nevlezou do postele k 62 letymu pedofilnimu hluponi s maringotmou a kadibudkou u lesa. Ty fakt zdravej na hlavu nejses. Ale aspon se to neprenasi ... :-)
Starý se možná časem dočká, až mladí se začnou vyhýbat vrstevníkům a vleze raději ke zdravému starému do postele bez rizika přenosu pohlavních nemocí.
-----
Jezinino SCIFI. Ikdyz jo, mozna to nekteri udelaj, ale naprosto urcite nevlezou do postele k 62 letymu pedofilnimu hluponi s maringotmou a kadibudkou u lesa. Ty fakt zdravej na hlavu nejses. Ale aspon se to neprenasi ... :-)
Nahlásit
Zajímavé, jakmile se objeví téma na mladý kluky hned naklušeš, abys něco napsal.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Víš, že jsi tu byl dávno před ním?
Asi už holt ví, kde tě s jistotou najde :)
Asi už holt ví, kde tě s jistotou najde :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Lol.... pan škrt mě předběhl, jdu sem jen kvůli tomu abych napsal to stejné... :D:D
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Zajímavé, jakmile se objeví téma na mladý kluky hned naklušeš, abys něco napsal.
---
Az na to, ze prvni jsi na tema reagoval ty a to jeste s vysvetlenim, ze by se ta patnactka mela byt s tebou ... :-)
---
Az na to, ze prvni jsi na tema reagoval ty a to jeste s vysvetlenim, ze by se ta patnactka mela byt s tebou ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Naštěstí...fuj..už jen ta představa je snad kvalifikovatelná jako ohrožování mravní výchovy...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jsou sexy :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pipina.Nikolka. To jo ale když mi píše někdo kdo by mohl být můj táta tak je to trochu divný
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
A pokud mi píše něco ve stylu že mi dá výprask tak je mi 18 a zas tak moc starý nejsem abych si nemohl pamatovat že to bolí
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
A co teprv deda! ... :-)
Nahlásit
Jinak nějaký normální názor
Nahlásit
22. 01. 2026 v 05:53Off-line Bombakul (30/176/75)
Věříš tomu, že náhoda je vůl.?
Věříš tomu, že náhoda je vůl.?
Nahlásit
Ano, to by byla ale tuplovanej vul ... :-)
Nahlásit
No vidíš to, že to taky uznáváš, že je možné všechno.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.