Povinné ČTV poplatky
Doufám, že nová vláda dodrží své slovo a od příštího roku je zruší.
Platit povinně 200Kč každej měsíc za službu, kterou nevyužívám, se mi fakt nechce. Informace si raději sháním sám na netu, TV nevlastním. Mám rači objektivní zpravodajství bez komentářů od "odborníků", kteří mi říkají, co si mám myslet, jak je to správně a jak to má byť...
Otázka do poradny:
Platíte poplatky rádi a využíváte "vyváženého" zpravodajství ČT jako zdroj informací?
Platit povinně 200Kč každej měsíc za službu, kterou nevyužívám, se mi fakt nechce. Informace si raději sháním sám na netu, TV nevlastním. Mám rači objektivní zpravodajství bez komentářů od "odborníků", kteří mi říkají, co si mám myslet, jak je to správně a jak to má byť...
Otázka do poradny:
Platíte poplatky rádi a využíváte "vyváženého" zpravodajství ČT jako zdroj informací?
Jak? i gayové jsou plátci poplatků, tos nevěděl?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Platíte rádi JAKÉKOLIV poplatky? :D tatroš, jak se můžeš ptát, jestli někdo platí rád poplatky? :D Když se zruší poplatky a když bude veřejnoprávní TV placena státem, tak s tím nemám problém, protože vyvážené zpravodajství fakt ČT neposkytovala... až na vyjímku když si tam jednou pozvali omylem Andora Šandora asi 2 měsíce po začátku ruské invaze na ukrajinu a Šandor řekl, že Ukrajina nemůže vyhrát... to byla dobrá mela, moderátorce Tachecí vyletělo obočí až na záda :D:D dlouhý roky se ve veřejnoprávní TV dává větší prostor jen jednomu názorovému proudu... já asi trpím latentním masochismem tak čumím na rozhovory Barbory Tachecí s jejími hosty a jakmile se odchýlí od názoru redaktorky tak se jim madam Tachecí pokouší do pusy nacpat tu jedině správnou odpověď a začne se dotazovat, jestli to host nemyslel jinak než to řekl :D, ale často se to nestává neb hosté jsou pečlivě vybíraní :D jak je možné, že si tam nezve VŠECHNY názorové proudy, ale jen ten jediný správný... já chcu slyšet názory všech stran a sám si udělat názor co je správné, to je funkce veřejnoprávního média, ne lidi převychovávat....nasrat na ČT ... pozoruhodné je, že půl roku po volbách, když dezoláti sedí ve vládě, tak se v pořadech pí Tachecí neudála žádná změna a furt si jede svoje... :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Buss:pozoruhodné je, že půl roku po volbách, když dezoláti sedí ve vládě, tak se v pořadech pí Tachecí neudála žádná změna a furt si jede svoje.
a není to tím, že nového ředitele ještě vybírala předchozí vláda?
navíc si dovedu představit, že za 35 let fungujícího klientelismu už budou všechny redakce totálně oddané svému chlebodárci (ten kdo jim místo dohodil), že rozbourat tyto vazby zabere dalších min. deset let intenzívní práce.
a není to tím, že nového ředitele ještě vybírala předchozí vláda?
navíc si dovedu představit, že za 35 let fungujícího klientelismu už budou všechny redakce totálně oddané svému chlebodárci (ten kdo jim místo dohodil), že rozbourat tyto vazby zabere dalších min. deset let intenzívní práce.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tak jinak - pozoruhodné je, že půl roku po volbách, když dezoláti sedí ve vládě, tak že z ČT nevypráskali minulé vedení a nedali nové notičky redaktorům :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ano, já ani TV přijímač nemám, já čumím na TV přes internet v PC :D....
ČT je nenažraná jak p**a, příspěvky tahají ze všech co ani nemají TV a možná ani internet, platí se za TV v hospodě, ve firmě atd... a co za to poskytují? ten jedině správný názor jak ukrajinci dostanou zpátky Krym a jak je nutno evropu více gryndýlovat a čím víc pohlaví tím líp :D já chcu slyšet aji druhou a třetí a desátou názorovou stranu abych měl nad čím přemýšlet, a to mně ČT nedává, proto čumím na netu třeba na podkast Čestmíra Strakatého kterej si tam zve kdekoho... dobrý je taky Kecy a politika - Michopulos a Pečinka se sice netají tím jaký mají politický smýšlení ale nakládají to všem stejně :D :D
ČT je nenažraná jak p**a, příspěvky tahají ze všech co ani nemají TV a možná ani internet, platí se za TV v hospodě, ve firmě atd... a co za to poskytují? ten jedině správný názor jak ukrajinci dostanou zpátky Krym a jak je nutno evropu více gryndýlovat a čím víc pohlaví tím líp :D já chcu slyšet aji druhou a třetí a desátou názorovou stranu abych měl nad čím přemýšlet, a to mně ČT nedává, proto čumím na netu třeba na podkast Čestmíra Strakatého kterej si tam zve kdekoho... dobrý je taky Kecy a politika - Michopulos a Pečinka se sice netají tím jaký mají politický smýšlení ale nakládají to všem stejně :D :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Neplatím. Lichváře nesponzoruji. Nikdy a ani za nic.
Nebo vy taky platíte státní poště pravidelné měsíční výpalné ? Ikdyž tam vůbec nechodíte ? Ale můžete ? Je to služba pro Vás ... :D
Platíte měsíčně snad českým drahám za to, že jezdí vlaky ?
To nevadí, že jimi nejezdíte. Ale můžete. Je to služba pro Vás ... :D
Takže vy budete platit za mobil měsíční výpalné ČT a blbému rádiu, ikdyž to nesledujete ? Ale můžete ? Je to služba pro Vás ... :D
V době internetu a možnosti si vše sám dohledat, jakékoliv informace.
Nepotřebuji zvrácenou ČT ani rádio, aby mi ČT vnucovala její unikátní pohled na věc. Nemám zájem o vymývárnu mozku a jejich jedinou "pravdu".
Tady ta zvrácenost všude a okolo je do nebe volající.
A ještě se najdou tací, co tohle zvěrstvo bude obhajovat !!!
Sprosté a drzé výpalné. Platit ty lichvářské zmetky ? Nikdy. Ať se třeba staví na hlavu. Grázli sprostí. Já jim dám platit za to, že něco nevyužívám, ale můžu.
N.srat !
Nebo vy taky platíte státní poště pravidelné měsíční výpalné ? Ikdyž tam vůbec nechodíte ? Ale můžete ? Je to služba pro Vás ... :D
To nevadí, že jimi nejezdíte. Ale můžete. Je to služba pro Vás ... :D
Takže vy budete platit za mobil měsíční výpalné ČT a blbému rádiu, ikdyž to nesledujete ? Ale můžete ? Je to služba pro Vás ... :D
Nepotřebuji zvrácenou ČT ani rádio, aby mi ČT vnucovala její unikátní pohled na věc. Nemám zájem o vymývárnu mozku a jejich jedinou "pravdu".
Tady ta zvrácenost všude a okolo je do nebe volající.
A ještě se najdou tací, co tohle zvěrstvo bude obhajovat !!!
Sprosté a drzé výpalné. Platit ty lichvářské zmetky ? Nikdy. Ať se třeba staví na hlavu. Grázli sprostí. Já jim dám platit za to, že něco nevyužívám, ale můžu.
N.srat !
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ať zruší poplatky a dají ČT pod financování státem jak se vo tom furt mluví a ČT pojede zpravodajství a Ulici a Růžovou zahradu... a pak můžou dát ČT na net přes paypal nebo herohero a kdo bude chtít tak si premiový obsah ČT kde budou rozhovory s hosty a analýzy atd. bude platit a zdarec palec :D
Nahlásit
Žádný poplatky se neruší, pouze je nebudeš platit příkazem z účtu, ale z daní
Já fakt nechápu,jak lidi mohou být tak blbý a věřit, že když se to bude platit z rozpočtu= že jsou poplatky zrušené
"ten jedině správný názor jak ukrajinci dostanou zpátky Krym a jak je nutno evropu více gryndýlovat a čím víc pohlaví tím líp :D"
... V klidu, až bude ČT pod vládou, budou vysílat rozhovory s roskou trolli farmou a z rusů budou opět "bohové"
Já fakt nechápu,jak lidi mohou být tak blbý a věřit, že když se to bude platit z rozpočtu= že jsou poplatky zrušené
"ten jedině správný názor jak ukrajinci dostanou zpátky Krym a jak je nutno evropu více gryndýlovat a čím víc pohlaví tím líp :D"
... V klidu, až bude ČT pod vládou, budou vysílat rozhovory s roskou trolli farmou a z rusů budou opět "bohové"
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Kady (27/-/-)
A dálniční známku máme platit taky, i když žádné vozidlo nevlastníme? Nechápu jak může být někdo tak hloupej jako ty :))
A dálniční známku máme platit taky, i když žádné vozidlo nevlastníme? Nechápu jak může být někdo tak hloupej jako ty :))
Nahlásit
Tak dezolati si mysli, ze kdyz se prenesou koncesionarske poplatky a platba za OZE na stat, ze tim sami usetri. Zrejme si nedovedou dopocitat, ze to pujde z jejich dani a na dluh, takze to bude stat 2x tolik. No coz, poznaji to casem :-)
Jinak ano, platim je a nemam s tim zadny problem. A to treba CRo neposloucham, nekdo jiny ale jo, tak vlastne solidarne prispivam na nej. To ale kolenovrt tatraman nepochopi, to je sobec hamty hamty ... :-)
Jinak ano, platim je a nemam s tim zadny problem. A to treba CRo neposloucham, nekdo jiny ale jo, tak vlastne solidarne prispivam na nej. To ale kolenovrt tatraman nepochopi, to je sobec hamty hamty ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
I8051
ano platím je
-------
Tak plať a neopruzuj :))
ano platím je
-------
Tak plať a neopruzuj :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Před 41 minutamiOff-line Kady (27/-/-) NOVÉ
xxx
to máš bohužel asi pravdu... ale to taky neni moc vyvážené zpravodajství, že ne? :D Spíše asi nastane takové "ode zdi ke zdi", že? Možná sis nevšiml, že mně chybí právě to vyvážené zpravodajství, když je ČT veřejnoprávní... názory VŠECH názorových proudů... ne jenom těch, co jsou zrovna u moci nebo co nalili ve škole nebo chlebodárci do hlav šéfredaktorům...
xxx
to máš bohužel asi pravdu... ale to taky neni moc vyvážené zpravodajství, že ne? :D Spíše asi nastane takové "ode zdi ke zdi", že? Možná sis nevšiml, že mně chybí právě to vyvážené zpravodajství, když je ČT veřejnoprávní... názory VŠECH názorových proudů... ne jenom těch, co jsou zrovna u moci nebo co nalili ve škole nebo chlebodárci do hlav šéfredaktorům...
Nahlásit
Koncesionářské poplatky se takovým způsobem jako u nás neplatí v mnoha vyspělých zemích např. ve Francii, v Dánsku, Norsku, Švédsko, Finsku, ve Španělsku, v USA, Kanadě, Austrálii a dalších, kde jsou hrazené z daní. Tak proč by se tak nemělo stát i u nás? Nebo snad nejsme vyspělá země?
No, a komu se to líbit nebude a bude si myslet, že je tím pádem Česká televize provládní (jako kdyby jindy nebyla), tak ať se nedívá a počká si na jinou vládu.
No, a komu se to líbit nebude a bude si myslet, že je tím pádem Česká televize provládní (jako kdyby jindy nebyla), tak ať se nedívá a počká si na jinou vládu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Je to tak, v EU je menšina zemí, kde se poplatky za veřejnoprávní TV platí, a nemyslím si, že u nás TV funguje vyváženěji než v těch zemích EU kde se neplatí :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Docela by mě ale zajímalo, kolik lidí by si ČT platilo, kdyby poplatky byly dobrovolný. To by stálo i za průzkum trhu. Kolik takových iček by to bylo. A ukázalo by se kolik % obyvatel přispívá nedobrovolně těm, kdo na ČT skutečně čumí.
Nahlásit
Poplatky od firem jsou nemravné, zvlášť teď, kdy se rozšířil okruh plátců prakticky na každou domácnost. A ušetřit se dá, kdo řekl, že platba z rozpočtu bude ve stejné výši jako je nyní výběr poplatků? Navíc se ušetří u správy poplatků.
Proč by měla být veřejná služba závislá na vládě? Vždyť rozpočet může být vázán na nějaký ukazatel. A vazba daná zákonem, nikoliv vládní vyhláškou. Pak bude třeba ke změně souhlas parlamentu, stejně jako nyní.
Dle mého je to Otesánek, který rozhodně není vyvážený, zato je krásnou ukázkou nepotismu a kamarádšoftů.
Mimochodem je vůbec někde deklarováno, co je vlastně veřejnoprávní služba, co má být náplní? Jednostranné informování asi těžko...
Proč by měla být veřejná služba závislá na vládě? Vždyť rozpočet může být vázán na nějaký ukazatel. A vazba daná zákonem, nikoliv vládní vyhláškou. Pak bude třeba ke změně souhlas parlamentu, stejně jako nyní.
Dle mého je to Otesánek, který rozhodně není vyvážený, zato je krásnou ukázkou nepotismu a kamarádšoftů.
Mimochodem je vůbec někde deklarováno, co je vlastně veřejnoprávní služba, co má být náplní? Jednostranné informování asi těžko...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No vidíš panskrte, máš u mě souhlas ale blokuješ mě. :)
Nahlásit
Tyvole nemohla by tady bejt funkce "zablokovat uživatele, ponechat mu možnost aby mě mohl dávat pluska"? :D
Nahlásit
Tak firmy do 25 zamestnancu nic neplati. A ty velky, co maj nad 25, pro ne je to pakatel pod rozlisovaci schopnost. Noa jestli zab.je nekoho mesicni platba ekvivalentni 2 krabickam cigaret nebo pul flasky rumu, tak at si je odepre ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nekouřím a nechlastám, ale rači dám ty prachy za plato vajec než za něco, co ani nesleduju.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tak ty prachy vem a kup si slepice...ale bacha, musíš je krmit, dávat jim podestýlku a celkově se o ně starat...zadarmo nekladou;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já osobně budu raději poplatky za ČT a ČRo rád platit, pokud si tato média zachovají "relativní" nezávislost.
Nahlásit
Mobi (48/177/72)
-----
Vis, co je to lichvar a co sponzorstvi? ... :-)
----
Ano, z dani ji plati kazdej. Spravuje treba povinne DS
----
Ano, opet z dani platim do SŽ a SFDI a jedu vlakem tak jednou za 10 let ... :-)
----
Ano, nekdy je to ale spise bohuzel ... :-)
Takze u poplatku za CT a CRo spise lidem vadi to, ze to plati primo. Az to pujde z jejich dani, stane se to neviditelnym. A co nevidi, to je netrapi ... :-)
-----
Vis, co je to lichvar a co sponzorstvi? ... :-)
----
Ano, z dani ji plati kazdej. Spravuje treba povinne DS
----
Ano, opet z dani platim do SŽ a SFDI a jedu vlakem tak jednou za 10 let ... :-)
----
Ano, nekdy je to ale spise bohuzel ... :-)
Takze u poplatku za CT a CRo spise lidem vadi to, ze to plati primo. Az to pujde z jejich dani, stane se to neviditelnym. A co nevidi, to je netrapi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ikare, já bych tu možnost platit dobrovolně nechal s tím, že se ČT(budova, pozemky v Praze ) zprivatizuje a výtěžek se odvede do státního rozpočtu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tatrman, komous a odpurce privatizace, chce privatizovat CT ... tvl nemas teplotu? ... :-)
Nahlásit
Chápu, že jde některým o princip, ale opravdu vás ty 2 stovky měsíčně tak serou? Víte kolik "zbytečných" věcí se platí obecně z daní?
Dobře...vyserte se na sociální, dobře vyserte se na zdravotní...ale bůh je mi svědkem, že jakmile byste se dožili důchodu, nebo se vám nejdebože něco stalo, co by si žádalo okamžitou lékařskou péči, tak budete první, kdo bude žádat o nějaké dávky (btw pro vás "zadarmo"), aby se vám té péče dostalo....
Jo, je to něco trošku jiného, ale obecně to platí stejně. Televize se třeba stará i o archiv, který má tu svou cenu, pokouší se o nové a nové pořady, aby se nasytila poptávka...může se vám to nelíbít, ale spousta seriálů/filmů/zpravodajství/přímáků ze sportu a tak maj pořád jedny z nejvyšších sledovaností na zdejším trhu. Z těch poplatků se totiž neplatí jen Moravec, nebo zprávy, ale i originální tvorba, která má svou sledovanost, nemovitosti a i celkový provoz
Dobře...vyserte se na sociální, dobře vyserte se na zdravotní...ale bůh je mi svědkem, že jakmile byste se dožili důchodu, nebo se vám nejdebože něco stalo, co by si žádalo okamžitou lékařskou péči, tak budete první, kdo bude žádat o nějaké dávky (btw pro vás "zadarmo"), aby se vám té péče dostalo....
Jo, je to něco trošku jiného, ale obecně to platí stejně. Televize se třeba stará i o archiv, který má tu svou cenu, pokouší se o nové a nové pořady, aby se nasytila poptávka...může se vám to nelíbít, ale spousta seriálů/filmů/zpravodajství/přímáků ze sportu a tak maj pořád jedny z nejvyšších sledovaností na zdejším trhu. Z těch poplatků se totiž neplatí jen Moravec, nebo zprávy, ale i originální tvorba, která má svou sledovanost, nemovitosti a i celkový provoz
Nahlásit
Netahej sem zdravotní a sociální pojištění který asi nikdo nezpochybňuje, tady se řeší televizní poplatky versus nestrannost zpravodajství takzvané "veřejnoprávní televize" :D
Nahlásit
Stepha: Tak zaprvé, jak dopr**** souvisí poradna seznamky pro gaye s POPLATKAMA ČT A ČRO?! Za druhé, doufám že je ještě zvýší!
-----------------------------------------------------------
Správne a naopak za Tatramany a kol. nič platiť nechceme! :)
-----------------------------------------------------------
Správne a naopak za Tatramany a kol. nič platiť nechceme! :)
Nahlásit
BussterX Netahej sem dravotní a sociální pojištění který asi nikdo nezpochybňuje, tady se řeší poplatky versus nestrannost
Ty v tom vidíš, nejaký rozdiel ? Ja nie, naopak akurát si z toho politici odmeňujú svoje voličstvo akoby to bol ich lup z volieb viď Tatrman a kol. :P
Ty v tom vidíš, nejaký rozdiel ? Ja nie, naopak akurát si z toho politici odmeňujú svoje voličstvo akoby to bol ich lup z volieb viď Tatrman a kol. :P
Nahlásit
Jak pise FGJK, neplatite si jen Moravce, ale celej provoz. V tom je i moznost archivu poradu i filmu. A ja tteba stary cesky filmy rad. Ikdyz ty ma ted taky voyo.
Btw dost by me zajimalo, co si plati pravidelne tatraman za sluzby. Vsechny mozny, YT, hudba, VoD, ... Podelis se tu o to s nama? ... :-)
Btw dost by me zajimalo, co si plati pravidelne tatraman za sluzby. Vsechny mozny, YT, hudba, VoD, ... Podelis se tu o to s nama? ... :-)
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
Tatrman, komous a odpurce privatizace, chce privatizovat CT ... tvl nemas teplotu? ...
ne nemám, jen dokazuju, že ty trpíš stihomamem a pseudologií phantasticou. a btw něco jiného je privatizovat za tržní cenu a odvést do státní pokladny a privatizovat za babku a odvést bráchovi.
Tatrman, komous a odpurce privatizace, chce privatizovat CT ... tvl nemas teplotu? ...
ne nemám, jen dokazuju, že ty trpíš stihomamem a pseudologií phantasticou. a btw něco jiného je privatizovat za tržní cenu a odvést do státní pokladny a privatizovat za babku a odvést bráchovi.
Nahlásit
Bussterixi, přečti si, prosim, první větu třetího odstavce, aby sis nemysle;-)
Nahlásit
Už jsme se o tom tady jednou bavili, dával jsem sem koláč sledovanosti a poměr nákladů, ČT z toho fakt nevycházela dobře. Nechce se mi to znovu hledat, beztak to bylo evidentně házení hrachu na zeď.
Nahlásit
Dobře, tatrmane, teď veškerá legrace či antipatie stranou. Co dělás za práci a kolik vyděláváš? Jaké jsou tvé výdaje? Jak moc ti "ublíží" ty 2 stovky? Nebo ti jde jen o ten princip?
Nahlásit
Panskrte a co jako že ČT z toho nevycházela dobře?
Nahlásit
Funkce veřejnoprávní televize je tvorba pohádek a seriálů? :D
Nahlásit
Fgjk vždycky jde o princip. Já nerad vyhazuju peníze z okna, byť by to byla 1kč.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jo a mimochodem - mě osobně polatky za TV nevadí... vadí mě, že se tváří jako veřejnoprávní a je přitom kurevsky zaujatá a jednostarnná... když platí poplatky všichni, tak taky musí televize dodávat obsah všem, ne jen lepšolidem, nebo delozálům, podle toho kdo vládne, ale všem naráz... -_-
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
Fgjk vždycky jde o princip. Já nerad vyhazuju peníze z okna, byť by to byla 1kč.
----
Za davky pro tebe vyhazujeme vice nez kacku. A jeste na dluh ... :-)
----
Za davky pro tebe vyhazujeme vice nez kacku. A jeste na dluh ... :-)
Nahlásit
Ten filip z čobolstánu má asi taky nějakou diagnozu, když má v každým svým výblitku můj nick.
Nahlásit
Bombíku, poměr nákladů u soukromých televizí ve srovnání se sledovaností, ta stejná resp. vyšší sledovanost je u soukromých za zlomek ceny. Ale pravda, taky neživí přes 3000 zaměstnanců.
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
Nejvíc prachů se vyhodilo za tvojí chřipečku-19 blbče :-))
Nejvíc prachů se vyhodilo za tvojí chřipečku-19 blbče :-))
Nahlásit
Tu tvorbu pohádek směřují do toho zpravodajství.
Nahlásit
Ičko: Btw dost by me zajimalo, co si plati pravidelne tatraman za sluzby. Vsechny mozny, YT, hudba, VoD, ... Podelis se tu o to s nama?
a jak to souvisí s tématem poplatky za ČT? Nějak mi uniká souvislost... aha žádná není... jen snaha odpoutat pozornost a odvést ji na slepou kolej...klasika od ičkoně
a jak to souvisí s tématem poplatky za ČT? Nějak mi uniká souvislost... aha žádná není... jen snaha odpoutat pozornost a odvést ji na slepou kolej...klasika od ičkoně
Nahlásit
Tak si založ politickou stranu s jediným programovým bodem. Zrušit ČT. Jako co ti v tom brání? Předlož svá tvrzení a argumenty široké společnosti a nech ji rozhodnout
Nahlásit
Atrman (29/183/75)
Ičko: Btw dost by me zajimalo, co si plati pravidelne tatraman za sluzby. Vsechny mozny, YT, hudba, VoD, ... Podelis se tu o to s nama?
------
Uplne stejne, jako tva infotmace, ze si za poplatky CT spis koupis vajicka, jak jsi pred chvili psal. Proste mi jde o to, jestli ti vadi si neco platit, nebo te stve CT ... :-)
------
Uplne stejne, jako tva infotmace, ze si za poplatky CT spis koupis vajicka, jak jsi pred chvili psal. Proste mi jde o to, jestli ti vadi si neco platit, nebo te stve CT ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Opakuji, vadí mi platit něco, co nesleduji, tebe baví si kupovat něco, co nepotřebuješ a vyhodíš rovnou do koše?
Nahlásit
Ani ne, takovyhle drobky mi nevadi. Taky treba platim z dani SŽ a vlakem nejezdim. Ty jo, takze to platim i pro tebe. Nebo z mejch dani se dotuje doprava, kterou vyuzivas. Ja vubec. Noa z poplatku tu CT ty platis zase ostatnim, co ji sleduji. Je to proste takto vsude. Jen ty jsi kolenovrt, co hamtyhamty jen pro sebe. Na ostatnich ti nezalezi. Proste zavistivej komous. Ja nereseim veci, ktery nevyresim. Zkus to taky, nebudes pak furt tak toxickej ... :-)
Nahlásit
Někdo má obavy, že když bude o financování TČT rozhodovat vláda a pude to z rozpočtu, tak že nebude ta ČT nezaujatá... doteď si ČT platíme poplatky a přináší obsah který konvenuje tak možná jenom pražské kavárně :D
Nahlásit
Takže v čem máš vlastně Íčko problém, budeš si z daní holt platit i ČT. Nakonec proč mít další platební kanál vůči státu, zvlášť když se neustále slibuje jedno inkasní místo.
Nahlásit
V tom, ze to realne bude stat vice penez a populisti si na tom nahonej body ... :-)
Nahlásit
To nahoněj... klidně mohla poplatky zrušit minulá vláda a třeba by vyhrála volby :D
Nahlásit
Fgjk (23/195/90)
Dobře, tatrmane, Co dělás za práci a kolik vyděláváš?
Listuje v letákoch a hľadá vajcia v akcii :)
Dobře, tatrmane, Co dělás za práci a kolik vyděláváš?
Listuje v letákoch a hľadá vajcia v akcii :)
Nahlásit
Tatraman po nas vzdy vyzaduje odpovedi na otazky, ale jak jde o nej, tak to vzdy zakeca ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Aspoň by si mohl něco vymyslet teda :D
Nahlásit
Třeba, že je zaměstnancem ČT :)
Nahlásit
No, nebo že je zaměstnancem :D
Nahlásit
BussterX (105/130/150)
To nahoněj... klidně mohla poplatky zrušit minulá vláda a třeba by vyhrála volby :D
to by ale přišla o svůj promo-kanál, který jí dělá čísla ve volební kampani a navíc úplně zadarmo.(teda za peníze všech poplatníků a voličů jiných stran)
to by ale přišla o svůj promo-kanál, který jí dělá čísla ve volební kampani a navíc úplně zadarmo.(teda za peníze všech poplatníků a voličů jiných stran)
Nahlásit
Panskrt (50/178/81)
poměr nákladů u soukromých televizí ve srovnání se sledovaností, ta stejná resp. vyšší sledovanost je u soukromých za zlomek ceny
- Ty si už zhliadol skvosty , ktoré dáva napr. markíza alias Pani Kellnerová ? :)
poměr nákladů u soukromých televizí ve srovnání se sledovaností, ta stejná resp. vyšší sledovanost je u soukromých za zlomek ceny
- Ty si už zhliadol skvosty , ktoré dáva napr. markíza alias Pani Kellnerová ? :)
Nahlásit
Bavíme se o ČT. Ne o vysílání pro bači. Od čeho je ta sledovanost? A s čím vlastně nejvíc bodovala ČT? S veřejnoprávním Stardance...
Nahlásit
Já na Markízu fakt nečumim, dění na Slovači sleduju jinde:D ale tipuju, že jaká ministryně kultury Šimkovičová, takový obsah TV Markíza :D:D Markíza Ficovi vlezla do p***le že z ní nic nekouká :D:D
Nahlásit
Já už sem to psal mnohokrát, ale ičko mele pořád svoji. Tak teda ne nejsem na UP, jak tady ičko dokola opakuje, od státu nic neberu. Víc snad nemusím říkat, nejsem na služebně VB.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Věřejnoprávní tanec :D:D
Nahlásit
Markíza Ficovi vlezla do p***le že z ní nic nekouká :D:D
Pozerám, že Slovensko je tam, kde Ukrajina pred reformou oligarchov, ktorí tam vlastnili tv a média. Zdá sa mi, že Ukrajinci z toho výjdu v konečnom dôsledku lepšie,keď porovnám Slovensko s Estónskom podľa rebríčku korupcie
Pozerám, že Slovensko je tam, kde Ukrajina pred reformou oligarchov, ktorí tam vlastnili tv a média. Zdá sa mi, že Ukrajinci z toho výjdu v konečnom dôsledku lepšie,keď porovnám Slovensko s Estónskom podľa rebríčku korupcie
Nahlásit
Tatramane, otazka znela jinak. Zase to nestacej. Pokud neumis nebo nechces odpovedet, napis to jasne. Ale pak se nedomahej odpovedi od nas ... :-)
Nahlásit
Tatrmane hastrmane ... Ty si fakt pako.
Platím a rád.
Nechceš tatrmane aby se udělala pro tebe sbirka vajec
Já mám své ze dvora a přebytky prodávám za 10 Kč a lidí mě múzou ruce utrhat
Platím a rád.
Nechceš tatrmane aby se udělala pro tebe sbirka vajec
Já mám své ze dvora a přebytky prodávám za 10 Kč a lidí mě múzou ruce utrhat
Nahlásit
Pepino111 (68/169/73) NOVÉ
chceš tatrmane aby se udělala pro tebe Žbirka vajec
xxx
Miro Žbirka? :D
chceš tatrmane aby se udělala pro tebe Žbirka vajec
xxx
Miro Žbirka? :D
Nahlásit
ČT je za mě vyvážená až moc. Lituju Moravce, že tam musí s takovým odpadem "diskutovat". Vždycky tam musejí mít obě strany, to v jiné TV není - což zastáncům "vyváženosti" evidentně nevadí.
Že si někdo do svého pořadu zve pro něj zajímavé hosty je v pořádku, na tom je podobný typ pořadu postavený. O čem zajímavém se taky chceš bavit s Okmaurou atp.? A mmch., u toho Čestmíra jsem Okamuru neviděl taky...
A jen hlupák si může myslet, že když něco platí z našich daní stát, vyjde nás to levněji, nebo nastejno. Protože k ceně za osobu je potřeba připočíst ještě administrativu, která to provádí, takže výsledkem budou zvýšené daně.
Že si někdo do svého pořadu zve pro něj zajímavé hosty je v pořádku, na tom je podobný typ pořadu postavený. O čem zajímavém se taky chceš bavit s Okmaurou atp.? A mmch., u toho Čestmíra jsem Okamuru neviděl taky...
A jen hlupák si může myslet, že když něco platí z našich daní stát, vyjde nás to levněji, nebo nastejno. Protože k ceně za osobu je potřeba připočíst ještě administrativu, která to provádí, takže výsledkem budou zvýšené daně.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vážně? Jak se změní výběr daní? Nijak. Podle nějakého klíče dostane ČT a ČRo nějaký paklík, kdežto teď se musí extra vybírat extra poplatek, to jsou právě ty náklady navíc.
Vážně? Jak se změní výběr daní? Nijak. Podle nějakého klíče dostane ČT a ČRo nějaký paklík, kdežto teď se musí extra vybírat extra poplatek, to jsou právě ty náklady navíc.
Nahlásit
No, paklík kterej by šel jinak třeba na 13 důchod seniorům tak půjde na ČT :D
Nahlásit
Všeobecně; nerad platím za něco co nevyužívám …. Jen protože, musím!
To je jako bych bydlel na vesnici, ale jezdil jen do bližšího města na nakup, ale presto mel platit za dálnici, protože na tu dálnici vždy přeci vjet teoreticky můžu ….
Prostě to nemá logiku.
To je jako bych bydlel na vesnici, ale jezdil jen do bližšího města na nakup, ale presto mel platit za dálnici, protože na tu dálnici vždy přeci vjet teoreticky můžu ….
Prostě to nemá logiku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ahoj koľko platíš za B***ish Broadcasting Corporation ?
Nahlásit
Já platím za všechno, protože ze zákona musíš zda to používáš nebo ne.
Takže jak v ČR tak v UK platím. ze ani to tvoje BBC jsem asi 5 měsíců nezapnul.
A za radio se neplatí v UK. To jde z licence/ poplatku TV.
Takže jak v ČR tak v UK platím. ze ani to tvoje BBC jsem asi 5 měsíců nezapnul.
A za radio se neplatí v UK. To jde z licence/ poplatku TV.
Nahlásit
Tak to jsou 2-3 vajicka denne, to by tatraman za velky cerny pero nedal ... :-)
Nahlásit
I, ale majú veľa TV a rádio staníc , je to neporovnateľné s ČT a tá produkcia :)
Nahlásit
To ze někdo ma něčeho hodně, ještě neznamená, “kvalita”….a i kdyby teoreticky byla, tak je ti to na nic, protože tě to stejně nezajímá a nesleduješ to.
Nahlásit
Tak spravodajstvo stačí, ale súkromné stanice tam majú tiež dobrý výber
len tam im záleži na tej úplnej nezávislosti od štátu
len tam im záleži na tej úplnej nezávislosti od štátu
Nahlásit
A za takové kkkk někoho platím….:0)
Nahlásit
Nie ty platíš za objektívnosť . :)
Nahlásit
BBC je ta poslední instituce co může něco říkat objektivnosti, coz bylo v mnoha případech prokázáno, ze jen jedna pravda frčí ….
Je o tom spousty důkazů, falšování a mateni posluchačů a ohýbání faktu.
Nite, Nite sleep tight don't let the bed bugs bite, if they do take your shoe and beat them til they're black and blue
Je o tom spousty důkazů, falšování a mateni posluchačů a ohýbání faktu.
Nite, Nite sleep tight don't let the bed bugs bite, if they do take your shoe and beat them til they're black and blue
Nahlásit
Šak přece loni v prosincu trumpeta zažaloval BBC o 10 mega dolarů, páč si z jeho proslovu novináři vybírali některé věty a jiné vynechávali jak se jim to hodilo tak aby podstatně změnili smysl jeho proslovu... pak ten jeho proslov dostal jiný smysl jakože lidi výslovně štval do útoku proti kapitolu což nebylo upe pravda (hecoval je jen trochu a nepřiímo :D) :D
EDIT:
jo prdlajs žaloba o 10 mega, o 10 miliard je správně, trumpeta neni troškař :D:D
EDIT:
jo prdlajs žaloba o 10 mega, o 10 miliard je správně, trumpeta neni troškař :D:D
Nahlásit
Uz jsem ti chtel oponovat, ze ti uteklo par nul ...:-)
Nahlásit
Tak se přiznejte, kdo profesorovi oprcal jeho kluka :D
Nahlásit
Vzpomínám na dobu, kdy ČT navýšení poplatků zdůvodňovala zrušením reklam. Chvíli na to se objevila tzv. sponzorská okénka některých pořadů. To byla ČT aspoň ještě relativně objektivní, bylo možné třeba natočit a odvysílat dokument Já muslim (dnes absolutně nepředstavitelný). Pak se urvala, stala se z ní hlásná trouba wokeismu se začerněnými smlouvami, bo prej platící veřejnost není připravena na poměry odměňování v tomhle veřejnoprávním médiu. Zprivatizovat tuhle netransparentní, zideologizovanou černou díru na peníze, žádný výpalný, žádný zestátňování, to nic neřeší.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Přesně tak. Ale blbečkové jako i8051 ti budou do nekonečna tvrdit, že máš platit dálniční známku, i když nevlastníš řidičák, což je obdoba.
Nahlásit
Doteď opravdu ČT valila těžkou propagandu "jednoho úhlu pohledu" a druhým nedávala prostor... jestli se zruší poplatky tak nejvíc budou o "nezávislost ČT" bojovat ti, kterým doteď nevadilo, že ČT prezentuje a protěžuje jen tu jejich "správnou" ideologii, to se jim zdálo OK :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
"jednoho úhlu pohledu" a druhým nedávala prostor...
- kdy a kde prosím?
Problém je totiž v nečem jiném, než ve kvalitě zpravod.
Představme se skupinu A s názory, že např., že 1+1=8 a že země je placka. A skup. B, která si dovede spočítat, že 1+1=2 atp.
Je asi logické, s kým se ti jako reportérovu bude pracovat líp, i s ohledem na jeho jiná slabá místa.
Ten problém je ovšem v tom, že zastánci plochozemců nestojí o vyváženost, kterou se ohánějí a na kterou ČT musí v tomto případě bohužel dbát až moc, ale v tom, že by chtěli, aby to bylo proplochezmské celé. A když není, je ČT nevyvážená.
Pravda je totiž vždycky jen jedna. Nevidím důvod, proč za své peníze
sledovat plochozemce, hrající si na to, že přece jiný názor.
- kdy a kde prosím?
Problém je totiž v nečem jiném, než ve kvalitě zpravod.
Představme se skupinu A s názory, že např., že 1+1=8 a že země je placka. A skup. B, která si dovede spočítat, že 1+1=2 atp.
Je asi logické, s kým se ti jako reportérovu bude pracovat líp, i s ohledem na jeho jiná slabá místa.
Ten problém je ovšem v tom, že zastánci plochozemců nestojí o vyváženost, kterou se ohánějí a na kterou ČT musí v tomto případě bohužel dbát až moc, ale v tom, že by chtěli, aby to bylo proplochezmské celé. A když není, je ČT nevyvážená.
Pravda je totiž vždycky jen jedna. Nevidím důvod, proč za své peníze
sledovat plochozemce, hrající si na to, že přece jiný názor.
Nahlásit
Furt a fšude :D někdo si asi nepamatuje, jak nadržovali v ČTV pětikoalici nebo co jako? :D já nejsu volič ani jedný tý strany co teď vládne, ale to nadržování fialovcům bylo do očí bijící... ale kdo nechce tak to nevidí, nebo mu to vyhovovalo... a najednou začne bojovat o nezávislost TV :D:D klidně si můžou Kubal, Moravec, Tachecí a spol založit vlastní komerční TV a hlásat do světa tu jedinou správnou pravdu ale ne za poplatky všech... :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Když se zruší poplatky tak bude muset vedení ČT žebrat o prachy od státu, ti jim peníze daj jen v případě že budou vysílat jen to co chtěj oni... tz. přijdeš o veřejnoprávní televizi. ty dvě kila tě stejnak nezabijí tak je hezky plat at to tu neskončí jak v Maďarsku kde televizi ovládá Orbán :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Tyto darmožrouty v ČT a ČRo odmítám platit, klidně ať si svoje sračky zakódují. Tyto televizní vši bych hnal bičem, zrušit, pozavírat a jejich nakradené majetky zabavit.
M.F.Ancy: No z tvého příspěvku je vidět, že opravdu víš, o čem plácáš...když byl u moci Fialový hnus, tak co kvákali tito televizní zaprodanci? Proto je třeba zrušit veškerá veřejnoprávní média kdo je chce sledovat, ať si je zaplatí, ale rozhodně ne vynucovat si podporu těch, kteří o jejich zaprodané bláboly nestojí!!!
To je snad poprvé, kdy mohu s BussteremX bezvýhradně souhlasit! Viz černá křída a komín! :D
M.F.Ancy: No z tvého příspěvku je vidět, že opravdu víš, o čem plácáš...když byl u moci Fialový hnus, tak co kvákali tito televizní zaprodanci? Proto je třeba zrušit veškerá veřejnoprávní média kdo je chce sledovat, ať si je zaplatí, ale rozhodně ne vynucovat si podporu těch, kteří o jejich zaprodané bláboly nestojí!!!
To je snad poprvé, kdy mohu s BussteremX bezvýhradně souhlasit! Viz černá křída a komín! :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Power (25/180/65)
Přesně tak. Ale blbečkové jako i8051 ti budou do nekonečna tvrdit, že máš platit dálniční známku, i když nevlastníš řidičák, což je obdoba.
On není blbeček, on je něco mnohem horšího, co, to sem nemohu napsat, tento udavač, tato zbabělá, pokrytecká, prolhaná krysa do morku kostí, je zde adminy hájená!!! Jenže se mnou narazil, já mu do jeho ř**i nepolezu, jak někteří jeho zdejší nohsledi!
On není blbeček, on je něco mnohem horšího, co, to sem nemohu napsat, tento udavač, tato zbabělá, pokrytecká, prolhaná krysa do morku kostí, je zde adminy hájená!!! Jenže se mnou narazil, já mu do jeho ř**i nepolezu, jak někteří jeho zdejší nohsledi!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
M.F.Ancy (18/173/67) NOVÉ
Když se zruší poplatky tak bude muset vedení ČT žebrat o prachy od státu, ti jim peníze daj jen v případě že budou vysílat jen to co chtěj oni... tz. přijdeš o veřejnoprávní televizi.
asi jsi nečetl Bussterixe bedlivě, páč on ti jasně napsal, že tady ta veřejnoprávní televize posledních 35 let nebyla. Takže nemá o co by přišel.
Když se zruší poplatky tak bude muset vedení ČT žebrat o prachy od státu, ti jim peníze daj jen v případě že budou vysílat jen to co chtěj oni... tz. přijdeš o veřejnoprávní televizi.
asi jsi nečetl Bussterixe bedlivě, páč on ti jasně napsal, že tady ta veřejnoprávní televize posledních 35 let nebyla. Takže nemá o co by přišel.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Nech ho, je hezkej :P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
M.F.Ancy (18/173/67) NOVÉ
Když se zruší poplatky...
- přesně tak; divné je, že "zkušenější" šíbři s VŠ života to nevidí...
Což je vlastně z jejich pohledu v pořádku, tak tam budou mít Okamuru 24/7, páč to jejich vidění "vyváženosti" vyhovuje.
Když se zruší poplatky...
- přesně tak; divné je, že "zkušenější" šíbři s VŠ života to nevidí...
Což je vlastně z jejich pohledu v pořádku, tak tam budou mít Okamuru 24/7, páč to jejich vidění "vyváženosti" vyhovuje.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No, to se toho stane, ČT nebude objektivní... změna jako prase... :D:D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Bude ale zábavný sledovat, jak se zachovají ti hodnotoví redaktoři kteří si z ČT udělali doteď hlásnou troubu svých názorů za poplatky všech... zůstanou tam a hodí svý idee za hlavu a nebo vypadnou a postaví se na vlastní nohy ve vlastní televizi? :D
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
On není blbeček, on je něco mnohem horšího, co, to sem nemohu napsat, tento udavač, tato zbabělá, pokrytecká, prolhaná krysa do morku kostí, je zde adminy hájená!!! Jenže se mnou narazil, já mu do jeho ř**i nepolezu, jak někteří jeho zdejší nohsledi
-----
No vida, mrnous ze nam zase rozvasnil. A ze s tebou jsem narazil? Do tebe narazit, tak ani nevim, ze jsem narazil. Joa klidne to CO napis, srabe ... :-)
On není blbeček, on je něco mnohem horšího, co, to sem nemohu napsat, tento udavač, tato zbabělá, pokrytecká, prolhaná krysa do morku kostí, je zde adminy hájená!!! Jenže se mnou narazil, já mu do jeho ř**i nepolezu, jak někteří jeho zdejší nohsledi
-----
No vida, mrnous ze nam zase rozvasnil. A ze s tebou jsem narazil? Do tebe narazit, tak ani nevim, ze jsem narazil. Joa klidne to CO napis, srabe ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No vida, pražský „docent" si zas fandí...jedna dobře mířená rána teleskopem a bylo po „docentovi"...pořád zapomíná, že na rozdíl od jeho vlezořitků já něj zvysoka seru! Raději se narvi do neoprenu, potop se a už se nevynořuj, i žraloci chtějí žrát!!!
Nahlásit
Xdxdxdxdxdxdxdxdxd
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Íčko by si měl dávat bacha, jestli se k němu neblíží nějakej mužík se stoličkou na kterou se pak postaví aby ho ujebal teleskopem do hlavy :D
Nahlásit
BussterX:Až vylezeš z jeho p***le, nezapomeň se vysprchovat! Smrdíš, že je to cítit po celé naší zemi!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
No ty mas cuch mrnousi. Mozna to ale smrdi z tebe ... :-)
Nahlásit
Já íčkovi musím lízt do p***le, je to můj generální distributor medu 8)
Nahlásit
Nebo dýler? co seš když si mně dovezl meda, dýler nebo distributor? :D
Nahlásit
Tvůj dealer, distributor je pro včelaře. Nz :D
Nahlásit
A vcelar Klucinek to uvaril ... :-)
Nahlásit
Před 25 minutami Lubomir (98/-/-) NOVÉ
BussterX:Až vylezeš z jeho p***le, nezapomeň se vysprchovat! Smrdíš, že je to cítit po celé naší zemi!
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Kdo jste to "vy", že vám patří celá tahle země? Kdo si ji přivlastňuje na úkor druhých?
Podotýkám, že to je jen otázka, žádný osobní či třeba skrytý útok
Kdo jste to "vy", že vám patří celá tahle země? Kdo si ji přivlastňuje na úkor druhých?
Podotýkám, že to je jen otázka, žádný osobní či třeba skrytý útok
Nahlásit
Off-line I8051 (54/184/97)
XXX
vykořisťovatel včeliček 8)
XXX
vykořisťovatel včeliček 8)
Nahlásit
Fgjk: Miloš Zeman: Tahle země je naše! Tahle země není a ani nemůže být pro všechny! Neboli: Pokud se tady někomu nelíbí, ať si sebere svých pět švestek a táhne! Zrádce naší země tu nepotřebujeme! V této zemi můj život začal a tady i skončí! Nedostudovanými, zatím nic neumějícími, závistivými nulami se nezabývám! Mě zajímá pouze a jedině prospěch naší země a nikoho jiného! Pryč z EU, NATO, WHO, jedině toto může naši zemi zachránit před blížící se pohromou. Není otázkou, zda tato pohroma přijde, je pouze otázkou kdy přijde, pokud budeme setrvávat ve jmenovaných zločineckých organizacích!
https://www.facebook.com/photo/?…
Toto jsou ti zrádci!
Toto jsou ti zrádci!
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
Pokud se tady někomu nelíbí, ať si sebere svých pět švestek a táhne!
----
A uz mas sbalino? Psal jsi preci, ze k volbam nechodis a nesouhlasis s politikou zadne strany. A ze tu jsou jen sami hlupaci bez mozku, kteri by zastinili i Floru Olomouc a presvitili Las Vegas. A ze ti ani nad podrazku bot nesahaji. Proc se tu teda takovy genius zahazuje? Tak sup sup tahni nekam, kde to budes mit lepsi a kde si pred tvou genialitou sednou na p***l .... :-)
Pokud se tady někomu nelíbí, ať si sebere svých pět švestek a táhne!
----
A uz mas sbalino? Psal jsi preci, ze k volbam nechodis a nesouhlasis s politikou zadne strany. A ze tu jsou jen sami hlupaci bez mozku, kteri by zastinili i Floru Olomouc a presvitili Las Vegas. A ze ti ani nad podrazku bot nesahaji. Proc se tu teda takovy genius zahazuje? Tak sup sup tahni nekam, kde to budes mit lepsi a kde si pred tvou genialitou sednou na p***l .... :-)
Nahlásit
A kdo definuje pro koho ta země je a pro koho ne? Asi se oba shodneme, že rozhodně nepatří přistěhovalcům, to je jasný. Ale jak to s příslušníky tohoto národa? A kdo to určuje?
Nahlásit
Urcuje to preci nejgenialnejsi genital pedomir Lubomir, teleskopicky guru .. :-)
Nahlásit
Jop...a všimni si, jak zase hnedka začal zbytečně útočit. Furt tu něco kvičí o diskuzi a pak to sám zesere. Nechápu ho, paicenta jednoho;-)
Nahlásit
Já tuto zemi považuju za svoji! Kdo ne, ať se odstěhuje jinam! Nezajímají mě zločinecké organizace EU, NATO, WHO, nezajímá mě Rusko, Ukrajina, USA, ani kdokoliv jiný.
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Přihlouplé, vygumované makovice, vybrakované propagandou fialového hnusu, mě nezajímají! Pacienti jsou ti „docenti" z Prahýýý a nedostudované, závistivé, nic neumějící nuly! Fgjk, běž se radši učit, ať neproletíš u zkoušek. Nepleť se do věcí, o kterých víš hovno!
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Dop**e už se uklidni ty životní trosko. Dop***le podivej se, co jsem psal. A mezi náma, co zavidim? Závidim exekuce, zápornou empatii, nebezpečně nízké iq, nebo promarněnej život, na kterej se koukáš zpoza zenitu? Už se uklidni a buď se chovej podle toho, cos psal, nebo si zabal těch pár ostravskejch švestek a táhni někam, kde se ti to bude líbit...Rusko, Tádžikistán, KLDR nebo spíš do Bohnic, ty doktore;-)
Nahlásit
Diskuze jak bejk, samý argumenty vypodložený brilantní logikou a hlubokými znalostmi.... jakmile se objeví v poradně pan saniťák Pedomír, hned má debata jinou kvalitu 8)
Nahlásit
@Lubomir - ty jsi řádný hovado. Jsem rád že jsem se tě zbavil a už mi nepiš ty tvoje hovna do zpráv! Neumíš se chovat!
Nahlásit
LOL... mladej vyfakoval tady toho šestašedesátiletýho uchyla Luboša kterej vypisuje nezletilcům a Luboš celej vzteklej si to šel vybít do poradny a kdekoho pourážet aby si zvedl ego :D:D
Nahlásit
Jen zuřte, vy pitomci, já se vám směju, vy vybrakované palice! :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Já se směju tobě jak taky balíš nezletilce ty starej prasáku :D
Nahlásit
Chudák kluk tyjo...snad mu nevypisoval dlouho ty svoje moudra...z toho je doživotní trauma;-)
Ty se ještě směješ bustterixi?;-)
Ty se ještě směješ bustterixi?;-)
Nahlásit
Fgjk: Nula jako jsi ty mě akorát rozesměje, kamkoliv do světa můžeš vypadnout ty, aspoň tu bude o jednoho d***la míň!
Nahlásit
Pedomír je dneska nějak vychechtanej když ho vyfakoval nezletilec :D
Nahlásit
Na takové nezletilce já seru, hned šel do bloku!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Já ty možnost mám, lubo, já ano....ale proč bych to dělal? Líbí se mi tu...a přeci jen musí někdo normální vyvažovat takovýho pacienta, jako jseš ty...kdyby to bylo podle výšky, tak zvládny 3 takový...ale kdyby to bylo podle shnilosti, tak nemám šanci
Nahlásit
Teda tady je to soubor buzen, falešných, prolhaných, zženštilých a pokryteckých, jedna horší než druhá, čest zářivým výjimkám!
Nahlásit
Fgjk: Ty jsi normální? 100 bodů za vtip, šašku, vylez už té pražské p***le a podívej se na realitu, osle! :D
Nahlásit
Tak jo, tady je shrnutí povahy uživatele Lubomír, čistě podle výlevu v tomto vlákně – bez obalu, bez mazání medu kolem huby:
Lubomír =
Nacionalistický fanatik – „tahle země je naše“, všichni ostatní ať táhnou. Svět vidí černobíle jak primitiv s klapkama na očích.
Strašně ukřivděnej dědek v hlavě – furt mluví o zrádcích, pohromách, zločineckých organizacích. Typickej paranoidní tón: všichni jsou proti nám.
Agresivní moralista – všechny ostatní shazuje jako „nedostudovaný nuly“, ale sám jede jen ideologický kecy bez konkrétních řešení. Hubu plnou vlasti, hlavu prázdnou.
Konspirační blouznivec – EU, NATO, WHO = zločinecké organizace. Jasně, k***a, všichni jsou zlí, jen Lubomír má pravdu.
Auto***ářskej typ – kdo nesouhlasí, má držet hubu nebo vypadnout. Diskuze nula, dialog nula, jen řev.
Emočně přepálenej – víc vzteku než rozumu. Argumenty nahrazuje hysterií a patosem o „zemi, kde začal život“.
Neinvenční typ – naučil se v dětství pár slov a neustále je v urážkách opakuje. Znamená to hloupého ćlověka který reaguje tak, jak na něj v životě právem reagovalo jeho okolí.
Celkový dojem?
Zahořklej, zakomplexovanej patriot-wannabe, co si honí ego tím, že nadává na všechny kolem. Typickej internetovej bojovník, co si myslí, že zachraňuje republiku tím, že řve jak nasranej kanec v poradně. Stručně řečeno: hodně keců, málo mozku, tuna vzteku a nulová sebereflexe. K***a klasika.
Tvoje sprostá Ségra
Lubomír =
Nacionalistický fanatik – „tahle země je naše“, všichni ostatní ať táhnou. Svět vidí černobíle jak primitiv s klapkama na očích.
Strašně ukřivděnej dědek v hlavě – furt mluví o zrádcích, pohromách, zločineckých organizacích. Typickej paranoidní tón: všichni jsou proti nám.
Agresivní moralista – všechny ostatní shazuje jako „nedostudovaný nuly“, ale sám jede jen ideologický kecy bez konkrétních řešení. Hubu plnou vlasti, hlavu prázdnou.
Konspirační blouznivec – EU, NATO, WHO = zločinecké organizace. Jasně, k***a, všichni jsou zlí, jen Lubomír má pravdu.
Auto***ářskej typ – kdo nesouhlasí, má držet hubu nebo vypadnout. Diskuze nula, dialog nula, jen řev.
Emočně přepálenej – víc vzteku než rozumu. Argumenty nahrazuje hysterií a patosem o „zemi, kde začal život“.
Neinvenční typ – naučil se v dětství pár slov a neustále je v urážkách opakuje. Znamená to hloupého ćlověka který reaguje tak, jak na něj v životě právem reagovalo jeho okolí.
Celkový dojem?
Zahořklej, zakomplexovanej patriot-wannabe, co si honí ego tím, že nadává na všechny kolem. Typickej internetovej bojovník, co si myslí, že zachraňuje republiku tím, že řve jak nasranej kanec v poradně. Stručně řečeno: hodně keců, málo mozku, tuna vzteku a nulová sebereflexe. K***a klasika.
Tvoje sprostá Ségra
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Prostě malá ubrečená buznička;-)
Nahlásit
Takových brouků Pytlíků jako jsi ty, pražské obézní prase, naseru do kýblu dvacet za hodinu! :D Ty hardvérový inženýrku, nacpi se do neoprénu a běž se utopit, žraloci potřebují večeři! :D Že ty máš vymletou makovici, neznamená, že ji mají vymletou jiní, tobě mohou lézt do ř**i jenom pošahaní, pokrytečtí buzeranti! :D
Nahlásit
Fgjk: ten pravý mi o tom píše, závistivá, hloupoučká nula!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Však jsem psal, názorům nedostudovaných a nic neumějících nul se jen usměju, natož pak „duševním gigantům" jako jsi ty a tobě podobní! :D
Jen zuřte, bavte mě :D!
Jen zuřte, bavte mě :D!
Nahlásit
Chápu, přesně proto seš tady, abys druhý rozzuřil :D
Nahlásit
Tak bylo by mrnousi slusnosti ti to vratit a tu zabavu, kterou nam tu vytvaris opetovat, ale ne, to si nezaslouzis ... :-)
Nahlásit
A v čem a komu závidim? Krom opeřenců...těm závidim to lítání a svobodu;-)
Ale nenech se vysmát, co mám závidět? Navíc...tobě;-);-);-)
Ale nenech se vysmát, co mám závidět? Navíc...tobě;-);-);-)
Nahlásit
Odkdy pražské prase ví, co je slušnost? Nějak tu tvoji slušnost nevidím, zatím vidím, že není diskuze, ve které bys někoho nenapadal, jednou Power, podruhé Denis, potřetí já, počtvrté...atd...Ty mel něco o slušnosti, vypatlaný blbečku, ty jsi fakt šašek, prostě brouk Pytlík!_:D
Nahlásit
Power...no hroznej chudáček...přitom si jen mění věk a nadává vše
Denis...taky chudinka...vždyť je to jenom pervezní uchyl s iq houpacího koně
Luba...mrzeníčko...chudáček dědeček hříběček, bezpáteřní nula
Počtvrté...počtvrté co? To ještě uvidíme?
Denis...taky chudinka...vždyť je to jenom pervezní uchyl s iq houpacího koně
Luba...mrzeníčko...chudáček dědeček hříběček, bezpáteřní nula
Počtvrté...počtvrté co? To ještě uvidíme?
Nahlásit
Jo, skvela trojice, sami pacienti ... :-)
A bude dnes krome brouka Pytlika i Flora Olomouc a Las Vegas?
A bude dnes krome brouka Pytlika i Flora Olomouc a Las Vegas?
Nahlásit
Fgjk: Vidím, že zalezl Pražákovi hluboko do p***le! Je mi tě líto, jsi směšná nula, pořád tady žvaníte, že nenapíšu konkrétní řešení! To jsem tu napsal už stokrát: Opustit zločinecké organizace, starat se pouze o prospěch naší země a neplést se do věcí, po kterých je naší zemi hovno. Problém je v tom, že tato řešení se vygumovaným palicím nelíbí! :D Dál je třeba rozehnat tu pakáž z ČT a ČRo, pozavírat zloděje z minulé vlády a zabavit jim nakradené majetky, atd. :D
Nahlásit
Jasně, kdo ti neleze do ř**i, pošahaný buzíku, tak je pacient! :D Umět přijmout názor, se kterým nesouhlasíš, neumíš a nemáš žádné protiargumenty, podobně jako ti, kteří mají potřebu se ti líbit a zalezli by ti zadkem až do žaludku...tato diskuze mě fakt baví! :D :D :D
Nahlásit
Protože v rámci těhle organizací jsou nejen benefity, ale i nějaké povinnosti. Jak se máme starat jen sami o sebe? Nemáme přístup k moři, nemáme tu všechny potřebné suroviny...potřebujeme mezinárodní obchod a garanci aspoň nějaké bezpečnosti, což právě tyhle organizace oplátkou za určité věci nabízí.
Ale ne, ty bys radši uzavřel hranice a tvářil se, že za nima nic není....zhroucení elektrotechnického i petrochemického průmyslu, rapidní snížení stavebního průmyslu...nemluvě o potravinářském...všechno by to pro tebe, jako důchodce, byl průser.. přístroje na podporu života, nafta, benzín, LDN, důchoďáky...nic by nefungovalo...a to nemluvě o frontách
Ale ne, ty bys radši uzavřel hranice a tvářil se, že za nima nic není....zhroucení elektrotechnického i petrochemického průmyslu, rapidní snížení stavebního průmyslu...nemluvě o potravinářském...všechno by to pro tebe, jako důchodce, byl průser.. přístroje na podporu života, nafta, benzín, LDN, důchoďáky...nic by nefungovalo...a to nemluvě o frontách
Nahlásit
Obchodování není vázáno na členství v žádné organizaci. Nulo, vyjadřuj se k tomu, čemu rozumíš, zatím jsi nula! :D Je vidět, že jsi ještě mladá přemoudřelá veš, mamánek, který hovno ví a do všeho se plete! :D V potravinách jsme dřív byli téměř z 80% soběstační, teď jsme popelnicí Evropy, kdejaký sajrajt se k nám dováží! Děkuju, nechci! :D
Nahlásit
Jen si tu něco odložím, lubo...jo?
Před 2 minutami Lubomir (98/-/-)
Jasně, kdo ti neleze do ř**i, pošahaný buzíku, tak je pacient! :D Umět přijmout názor, se kterým nesouhlasíš, neumíš a nemáš žádné protiargumenty, podobně jako ti, kteří mají potřebu se ti líbit a zalezli by ti zadkem až do žaludku...tato diskuze mě fakt baví! :D :D :D
Před 2 minutami Lubomir (98/-/-)
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
Nějak tu tvoji slušnost nevidím, zatím vidím, že není diskuze, ve které bys někoho nenapadal
+
Lubomir (98/-/-)
Nulo, vyjadřuj se k tomu, čemu rozumíš, zatím jsi nula! :D
------
:-)))
Nějak tu tvoji slušnost nevidím, zatím vidím, že není diskuze, ve které bys někoho nenapadal
+
Lubomir (98/-/-)
Nulo, vyjadřuj se k tomu, čemu rozumíš, zatím jsi nula! :D
------
:-)))
Nahlásit
Od tebe to sedí, pomatenče z Prahýýý, běž se potápět, žraloci už mají jistě hlad! :D :D :D
Nahlásit
Diky za propomenuti. White Bay vola. Tak muciiik mrnousi ... :-)
Nahlásit
By mě zajímalo, kolik z těch 154 příspěvků tady je k tématu...
Nahlásit
Tatrman: Jo, málo, většina je vzájemné napadání moje se zdejšími blbečky, ale proč ne, já se skvěle bavím. :D Jakmile tu napíšu svoje názory, za kterými si stojím, okamžitě místní buzerantští pokrytci, kteří je neumějí vyvrátit ve věcné diskuzi, tak mě napadají a pomlouvají. A o nedostudovaných nulách nemá smysl se bavit, je to ještě mladé a hloupé, nad jejich naivitou se jen usměju. :D :D
Nahlásit
Off-line Tatrman (29/183/75) NOVÉ
Já nerad vyhazuju peníze z okna, byť by to byla 1kč.
--------------------------------------------------------------------
Tatrman je dôchodca :)
Já nerad vyhazuju peníze z okna, byť by to byla 1kč.
--------------------------------------------------------------------
Tatrman je dôchodca :)
Nahlásit
Tak žraloci, vstávat, přijde vám večeře! :D :D :D
Nahlásit
Ještě se tu dnes neukázal chachar Bellingcat :D To je další zženštilý b*****d z mamahotelu, že by se snad učil na zkoušky? :D No, to by každopádně měl, protože ta jeho vygumovaná palice by to asi nezvládala. :D
Nahlásit
Taky by mohla Česká televize žít z reklam jako jiné televize, bohatí podnikatelé (většinou voliči minulé vlády) by si zaplatili reklamu v televizi, za to by dostali fialový program a nikdo by nemohl říct, že je Česká televize provládní.
Nahlásit
Primosigh
ale to by museli platit, na ČT to maj zadarmo.(ti podnikatelé)
ale to by museli platit, na ČT to maj zadarmo.(ti podnikatelé)
Nahlásit
Je fascinující sledovat, jak se debata o dvou stovkách měsíčně dokáže během pár hodin změnit v bitvu o geopolitické směřování země a vyhrožování teleskopickými obušky.
K tématu „nevyužívám, tak nechci platit“: Veřejnoprávní médium není Netflix ani HBO, které jedou jen na zisk. ČT má na hřbetě hromadu speciálních zákonných povinností, na které by se komerční televize vykašlala, protože se ekonomicky nevyplatí. Mluvím třeba o povinném tlumočení do znakového jazyka a skrytých titulcích pro neslyšící, nebo o audiopopisu pro nevidomé.
Dále zákon ukládá povinnost krizového vysílání při ohrožení státu (povodně, jiné katastrofy) nebo držení ztrátových regionálních studií (Ostrava, Brno), aby se točily zprávy i z míst, co Prahu nezajímají. To je ta „služba“, kterou si předplácíme, aby tu fungovala infrastruktura pro všechny, nejen pro většinového diváka.
Pokud by přešla ČT plně na státní rozpočet, jak tu někteří navrhujete, ušetříte sice administrativu, ale vytvoříte státní televizi, kde bude ředitel muset každý rok „žebrat“ u ministra financí. To by teprve byla ta pravá „hlásná trouba vlády“, které se tu všichni tak bojíte.
K tématu „nevyužívám, tak nechci platit“: Veřejnoprávní médium není Netflix ani HBO, které jedou jen na zisk. ČT má na hřbetě hromadu speciálních zákonných povinností, na které by se komerční televize vykašlala, protože se ekonomicky nevyplatí. Mluvím třeba o povinném tlumočení do znakového jazyka a skrytých titulcích pro neslyšící, nebo o audiopopisu pro nevidomé.
Dále zákon ukládá povinnost krizového vysílání při ohrožení státu (povodně, jiné katastrofy) nebo držení ztrátových regionálních studií (Ostrava, Brno), aby se točily zprávy i z míst, co Prahu nezajímají. To je ta „služba“, kterou si předplácíme, aby tu fungovala infrastruktura pro všechny, nejen pro většinového diváka.
Pokud by přešla ČT plně na státní rozpočet, jak tu někteří navrhujete, ušetříte sice administrativu, ale vytvoříte státní televizi, kde bude ředitel muset každý rok „žebrat“ u ministra financí. To by teprve byla ta pravá „hlásná trouba vlády“, které se tu všichni tak bojíte.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
LetMe
a zpravodajství je podle tebe OK?
Nahlásit
V drtivé většině faktických informací (co, kde, kdy se stalo) to podle mě OK je. Kde to někdo může vnímat, že to skřípe a co lidi dráždí, jsou spíš diskuzní pořady a výběr hostů.
Pořád ale vidím zásadní rozdíl oproti soukromníkům. U ČT existuje Kodex a Rada ČT, takže když máš pocit, že reportáž byla nevyvážená, máš zákonnou páku si stěžovat a oni to musí řešit (a často řeší, viz zápisy z Rady). U soukromé televize, kterou vlastní oligarcha s jasnými byznysovými zájmy, je agenda majitele svatá a stěžovat si můžeš leda na lampárně. Takže za mě: není to dokonalé, ale je to pořád ta nejvíc transparentní a kontrolovatelná varianta na trhu.
Pořád ale vidím zásadní rozdíl oproti soukromníkům. U ČT existuje Kodex a Rada ČT, takže když máš pocit, že reportáž byla nevyvážená, máš zákonnou páku si stěžovat a oni to musí řešit (a často řeší, viz zápisy z Rady). U soukromé televize, kterou vlastní oligarcha s jasnými byznysovými zájmy, je agenda majitele svatá a stěžovat si můžeš leda na lampárně. Takže za mě: není to dokonalé, ale je to pořád ta nejvíc transparentní a kontrolovatelná varianta na trhu.
Nahlásit
LetMe: Nesouhlasím už proto, že podle mého názoru by každá Tv, každé médium, mělo poskytovat pouze objektivní informace o tom, co se v naší zemi nebo ve světě podstatného událo. Svoje soukromé názory by si média měla nechat pro sebe. I to regionální studium má možnost natáčet zajímavé příspěvky ze svého regionu, upozorňovat a řešit případné problémy, případně události. Naše země není jen Praha, tak to vidí jen omezenci z Prahy, kteří se cítí být něčím víc než ostatní občané. Jsem proti poplatkům už proto, že současná ČT je hlásnou troubou minulé vlády. Ne, nejsem voličem ŽÁDNÉ politické strany, dokonce ani sympatizantem. V politických stranách totiž vidím kořen zla v naší zemi, naši politici, aspoň drtivá většina z nich má totiž jediný zájem - obohatit se na úkor naší země, veřejnoprávní médium nesmí být hlásnou troubou nikoho! A tomu poplatky nijak nepomohou.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
K úrovni zpravodajství v ČT nemá cenu se vyjadřovat, nakonec chování některých zpravodajců je tristní, viz Moravec, viz Řezníček, viz kdysi Fridrichová, atd., atd. Je třeba uznat, že na jiných stanicích to není o mnoho lepší, za příklad by se dala jmenovat Tománková. Už moje babička říkávala, že každá liška chválí svůj ocas neboli každý politik řekne jen to, co se mu hodí do krámu neboli jen velmi naivní trouba si může myslet, že ať už poplatky budou nebo nebudou, že to objektivitu přinese. Nepřinese. Pokud poplatky, tak pak jedině těm, koho ten dotyčný občan sleduje, ať si každá tv svoje programy zakóduje a je to vyřešeno, kdo bude chtít příslušnou stanici sledovat, ať si ji zaplatí. Já sleduju v drtivé většině pouze sportovní stanice, ostatní mě nezajímají.
Nahlásit
Tatrmane, českou televizi (rozhlas), respektive její obsah, NAPROSTO JISTĚ v nějaké podobě a na nějaké platformě využíváš i ty, akorát si to neuvědomuješ stejně jako většina lidí, která si myslí, že bez české televize jí bude líp. Zpravodajství je jen zlomek toho co ČT nabízí a já o to nechci přijít, respektive nechci přijít o tu kvalitu.
A hlavně (a já doufám, že už ti to tu někdo napsal) to, že se zruší koncesionářské poplatky a televizi a rozhlas bude namísto toho financovat stát, tak to akorát znamená, že ty poplatky nebudeš platit přímo, ale nepřímo, takže stejně nic neušetříš. :-P
A hlavně (a já doufám, že už ti to tu někdo napsal) to, že se zruší koncesionářské poplatky a televizi a rozhlas bude namísto toho financovat stát, tak to akorát znamená, že ty poplatky nebudeš platit přímo, ale nepřímo, takže stejně nic neušetříš. :-P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
-----------------------------------------
Tie krátke správy sú fajn, väčšinou majú všetko a Moravec je taky objektívny, keď si tam pozve zaujímavých hostí .
No , ale keďže si dôchodca tak ťa chápem, čo sa ti máme na tie 200 Kč vyzbierať ? :D
-----------------------------------------
Tie krátke správy sú fajn, väčšinou majú všetko a Moravec je taky objektívny, keď si tam pozve zaujímavých hostí .
No , ale keďže si dôchodca tak ťa chápem, čo sa ti máme na tie 200 Kč vyzbierať ? :D
Nahlásit
Filip0976: Považoval bych za vhodné, kdyby ses staral o dění na Slovensku a nestaral se o naši (moji) zemi. Pokud považuješ Moravce za objektivního, pak k tomuto hloupému názoru není třeba už nic dodávat.
Nahlásit
Filip ty je nězabudni vyzbierat a poslať na Ukrajinu ve formě rakety Dana, třeba ti pak na oplátku pošlou taky nějakou Svitlanu nazpátek a budeš svítit jak vánoční stromček...
Nahlásit
Vyzbierat a poslať na Ukrajinu
----------------------------------------
Pozri Tatrman prispieť na Ukrajinu je aj v tvojom záujme, čím skôr sa vojna skončí, tým skôr sa budú môcť deti a rodičia z Ukrajiny vrátiť domov .
----------------------------------------
Pozri Tatrman prispieť na Ukrajinu je aj v tvojom záujme, čím skôr sa vojna skončí, tým skôr sa budú môcť deti a rodičia z Ukrajiny vrátiť domov .
Nahlásit
BussterX (105/130/150)
..... a co za to poskytují? ten jedině správný názor jak ukrajinci dostanou zpátky Krym
------------------------------------
Veď Krym je Ukrajina :)
..... a co za to poskytují? ten jedině správný názor jak ukrajinci dostanou zpátky Krym
------------------------------------
Nahlásit
Před 26 minutamiOff-line Filip0976 (33/190/75) NOVÉ
xxx
ano, a Slovensko jsou Horní Uhry... :D
xxx
ano, a Slovensko jsou Horní Uhry... :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Veřejnoprávní, tj. placeno z veřejných peněz a upraveno právním předpisem. Zda jsou veřejné peníze formou koncesionářských poplatků nebo přímo ze státního rozpočtu, je úplně jedno, pokud je jasný mechanismus určení výsledné částky. Je-li mechanismus dán zákonem a zákon neumožňuje úpravu vládním rozhodnutím, pak je závislost naprosto stejná, jako nyní. Nechápu to hořekování nad ztrátou nezávislosti. To lze přeci posoudit až po podání konkrétního návrhu úprav.
Nahlásit
BussterX (105/130/150) NOVÉ
ano, a Slovensko jsou ....
---------------------------------
To je označenie len časti z doby Rakúsko-Uhorska, inak Posledne si to myslel Horthy :P
ano, a Slovensko jsou ....
---------------------------------
To je označenie len časti z doby Rakúsko-Uhorska, inak Posledne si to myslel Horthy :P
Nahlásit
K***a, téma poplatky a takový úspěch. Ale neříkal andy že je zruší? Ono udělat z toho státní televizi za státní peníze se jeví jako logický krok který by i pomohl vyhrát další volby. Pro nás je jedno kteří dementi tam budou plácat ty svoje nesmysly.
Nahlásit
Nařízené poplatky na financování jedné TV společnosti jsou přežitek z doby nedávno minulé. V Americe si každý může vybrat jaké společnosti či společnostem bude zasílat poplatky.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
V Americe si každý může vybrat jaké společnosti či společnostem bude zasílat poplatky.
------
V USA se zadne koncesionarske poplatky neplati. Neplati se ani poplatky za zadne terestrialni vysilani. Proc zase placas nesmysly, kdyz o tom nic nevis? ... -)
V Americe si každý může vybrat jaké společnosti či společnostem bude zasílat poplatky.
------
V USA se zadne koncesionarske poplatky neplati. Neplati se ani poplatky za zadne terestrialni vysilani. Proc zase placas nesmysly, kdyz o tom nic nevis? ... -)
Nahlásit
Filip0976 (33/190/75) NOVÉ
xxx
jo? tak zkus věnovat víc pozornosti Slovensku než Česku :D
25. července 2023 10:25
Slovenské ministerstvo zahraničí si v pondělí předvolalo maďarského velvyslance Csabu Balogha kvůli výrokům premiéra Maďarska Viktora Orbána. Ten se o víkendu na festivalu maďarské menšiny v rumunském městě Baile Tušnad o sousedním státu vyjádřil jako o „odtržené části země“.
Zdroj: https://www.idnes.cz/…hranicni_kha
xxx
Slovenské ministerstvo zahraničí si v pondělí předvolalo maďarského velvyslance Csabu Balogha kvůli výrokům premiéra Maďarska Viktora Orbána. Ten se o víkendu na festivalu maďarské menšiny v rumunském městě Baile Tušnad o sousedním státu vyjádřil jako o „odtržené části země“.
Zdroj: https://www.idnes.cz/…hranicni_kha
Nahlásit
Veď to máš článok z 2023 .
Nahlásit
Veď to máš článok z 2023
xxxx
3 roky stará událost se ti zdá stará věc? ... Není to o něco čerstvější než Horthy o kterým jsi psal že byl poslední kdo chtěl (a dostal v roce 1938/39) kus Slovenska? :D
Veď to máš článok z 2023
xxxx
3 roky stará událost se ti zdá stará věc? ... Není to o něco čerstvější než Horthy o kterým jsi psal že byl poslední kdo chtěl (a dostal v roce 1938/39) kus Slovenska? :D
Nahlásit
Už je nejvyšší čas zrušit tu chátru v ČT a ČRo! To nejsou veřejnoprávní média, to jsou hlásné trouby Fialového hnusu! Základní povinností novináře jakéhokoliv typu by mělo být informovat pravdivě veřejnost POUZE o prokázaných faktech na základě nevyvratitelných důkazů! Na JEHO názory, postoje a spekulace, co by se mohlo nebo nemohlo stát nebo co se MOŽNÁ stalo nebo nestalo, na to nejsem ani trochu zvědavý!!! A pro politiky by mělo platit totéž! Na prvním místě, tedy nejvyšší prio***u, pro občany naší země musí mít prospěch naší země! Bohužel, v poslední době, zejména u mnohých našich politiků, jsou na prvním místě JEJICH zájmy. Viz zběsilý nárust státního dluhu, viz postoje Pirátů, lidovců, atd. Viz ostudný přístup darmožroutů v Senátu, atd., atd. Někteří z vás, diskutujících, píší takové příspěvky, že by se za ně nestyděl ani Goebbels. Ten by se zaradoval, kdyby viděl, co jsou schopní napsat lidé, kteří o sobě tvrdí, že jsou demokrati! Aha, já zapomněl, že drtivá většina z vás neví, kdo to byl Joseph Goebbels - byl to jeden z nejvyšších nacistických představitelů a válečný zločinec.
Nahlásit
Současné strany mají pouze jeden program:
• dostat se k moci
• přesunout co nejvíc peněz z veřejných zdrojů sobě a svým spřáteleným skupinám
Rozdíl mezi ANO a tzv. "demokratickými stranami" je pouze ten, že ANO pochopilo, že občanům nemůže beztrestně sebrat úplně všechno.
• dostat se k moci
• přesunout co nejvíc peněz z veřejných zdrojů sobě a svým spřáteleným skupinám
Rozdíl mezi ANO a tzv. "demokratickými stranami" je pouze ten, že ANO pochopilo, že občanům nemůže beztrestně sebrat úplně všechno.
Nahlásit
LetMe, fgjk, Filip a Lukino: +
Busster: ty sice máš načteno a díky tomu budíš klamný dojem, že určitým věcem rozumíš, ale ten "výstup" bývá takový...pomotaný :o)
Lubomír: "Znamená to hloupého ćlověka který reaguje tak, jak na něj v životě právem reagovalo jeho okolí"
- :o)
Busster: ty sice máš načteno a díky tomu budíš klamný dojem, že určitým věcem rozumíš, ale ten "výstup" bývá takový...pomotaný :o)
Lubomír: "Znamená to hloupého ćlověka který reaguje tak, jak na něj v životě právem reagovalo jeho okolí"
- :o)
Nahlásit
Jasně, oslíku, poznal ses, nadarmo se neříká, že potrefená husa zakejhá...:D
Nahlásit
BussterX (105/130/150)
o kterým jsi psal že byl poslední kdo chtěl (a dostal v roce 1938/39) kus Slovenska? :D
------------------
Písal som, že si to myslel a to je veľký rozdiel :)
a kus Slovenska ? To ako vážne ? :P
"2. 11. 1938 - Pod diktátom hitlerovského Nemecka bola v rakúskej Viedni medzi Maďarskom, Poľskom a ČSR podpísaná Viedenská arbitráž. Na jej základe horthyovské Maďarsko okupovalo južné a východné Slovensko a Poliaci obsadili niektoré obce na Spiši a Orave.
11. 3. 1939 - Prezident ČSR Emil Hácha vymenoval novú, sedemčlennú slovenskú vládu na čele s Karolom Sidorom bez Jozefa Tisa.
12. 3. 1939 - Slovenský premiér Karol Sidor odmietol požiadavku nemeckých vyjednávačov na okamžité osamostatnenie Slovenska."
BussterX (105/130/150)
kvůli výrokům premiéra Maďarska Viktora Orbána. Ten se o sousedním státu vyjádřil jako o „odtržené části země“.
-------------------------------------------------------------------------
Tak ČR a jej štátnosť je s tým už zmierená? MUHAHAHAHAHAHA
o kterým jsi psal že byl poslední kdo chtěl (a dostal v roce 1938/39) kus Slovenska? :D
------------------
Písal som, že si to myslel a to je veľký rozdiel :)
a kus Slovenska ? To ako vážne ? :P
"2. 11. 1938 - Pod diktátom hitlerovského Nemecka bola v rakúskej Viedni medzi Maďarskom, Poľskom a ČSR podpísaná Viedenská arbitráž. Na jej základe horthyovské Maďarsko okupovalo južné a východné Slovensko a Poliaci obsadili niektoré obce na Spiši a Orave.
11. 3. 1939 - Prezident ČSR Emil Hácha vymenoval novú, sedemčlennú slovenskú vládu na čele s Karolom Sidorom bez Jozefa Tisa.
12. 3. 1939 - Slovenský premiér Karol Sidor odmietol požiadavku nemeckých vyjednávačov na okamžité osamostatnenie Slovenska."
BussterX (105/130/150)
kvůli výrokům premiéra Maďarska Viktora Orbána. Ten se o sousedním státu vyjádřil jako o „odtržené části země“.
-------------------------------------------------------------------------
Tak ČR a jej štátnosť je s tým už zmierená? MUHAHAHAHAHAHA
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Lukrecius.01 (53/172/78) NOVÉ
xxx
klidně napiš, v kterém z mých výstupů ses zamotal, rád tě vymotám bude-li to v mých silách :*
xxx
klidně napiš, v kterém z mých výstupů ses zamotal, rád tě vymotám bude-li to v mých silách :*
Nahlásit
Raději ne, pane Buss, vy máte sklony ostatní přesvědčovat, že pouze ten váš uvědomělý názor je ten jediný politicky správný a na to já nemám žaludeční vředy :o)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Zlodějské lajdáky neplatím.
Nahlásit
Lukrecie, já myslel, že jediný správný názor máš ty O_o nějak jsem se v tom asi zamotal O_o
Nahlásit
Zabava_sex (17/-/-) NOVÉ
Pokud to platí koncesionáři - tak se platí přímo z jejich kapes a nikdo s veř. médii nemůže manipulovat.
S tím bych velmi polemizoval, naopak manipulace tam být může z různých stran, podnikatelských kruhů a kamarádů. Pokud TV platí občané ale nemají v podstatě žádný vliv na její chod, tak jen hážou peníze do černé díry. Nebo můžou plátci(občané) odvolat např ředitele, redaktora, které si platí, když neplní svoje povinnosti? Ne nemůže. Můžou jen platit a tím jejich role padá. Kde chybí kontrola a možnost sankce, tak probíhá korupce. Tak je to i v politice. Občan odvolí na 4 roky a pak už si politici jedou svoje.
Pokud to platí koncesionáři - tak se platí přímo z jejich kapes a nikdo s veř. médii nemůže manipulovat.
S tím bych velmi polemizoval, naopak manipulace tam být může z různých stran, podnikatelských kruhů a kamarádů. Pokud TV platí občané ale nemají v podstatě žádný vliv na její chod, tak jen hážou peníze do černé díry. Nebo můžou plátci(občané) odvolat např ředitele, redaktora, které si platí, když neplní svoje povinnosti? Ne nemůže. Můžou jen platit a tím jejich role padá. Kde chybí kontrola a možnost sankce, tak probíhá korupce. Tak je to i v politice. Občan odvolí na 4 roky a pak už si politici jedou svoje.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Zabava_sex (17/-/-)
Tyhle sračky vás učí ve škole? :))
Tyhle sračky vás učí ve škole? :))
Nahlásit
Žádný kodex nezabrání porušování etiky. Stejně jako existence zákonů nebrání jejich překračování. Smysl kodexu i zákonů je především pro orientaci, co je ještě v mantinelech a co ne.
Drobný rozdíl mezi kodexem a zákonem je v tom, že porušení zákona posuzuje nezávislý soud. A ani u soudů se nevyhneme korupci. Porušení kodexu je posuzováno vnitřními mechanismy organizace, nezávislost je pak jen zdání.
Tedy samotná existence norem nebrání jejich porušování, jen napomáhá hodnocení.
Drobný rozdíl mezi kodexem a zákonem je v tom, že porušení zákona posuzuje nezávislý soud. A ani u soudů se nevyhneme korupci. Porušení kodexu je posuzováno vnitřními mechanismy organizace, nezávislost je pak jen zdání.
Tedy samotná existence norem nebrání jejich porušování, jen napomáhá hodnocení.
Nahlásit
Zabava_sex (17/-/-) NOVÉ
Neexistuje žádný případ, že by veřejnoprávní média byla zkorumpovaná. Argument že podbikatelé mohou ovlivňovat chod televize, není možný. Mají dokonce kodex ČT a Čro
xxx
Spis v kauze IKEM obsahuje i „složku“ o novinářích a mediálních poradcích. Figuruje v něm mimo jiné jméno reportéra České televize Jiřího Hynka.
https://www.seznamzpravy.cz/…spisu-246932
ad KODEX:
nekvalitní práce v pořadu 168 hodin, kdy postupně Rada ČT velká vysílací rada a Etický panel ČT konstatovaly porušení kodexu ČT či porušení zákona 231/2001 u vybrané reportáže,
interní výzkumy Rada ČT zjistily, že Otázky Václava Moravce trpí nevyvážeností, zároveň si však rada odhlasovala, že se tato informace z neznámých důvodů nemá dostat do Výroční zprávy o činnosti ČT za rok 2022
selhání moderátora Martina Řezníčka při loňské prezidentské debatě, jak to konstatovala analýza Rady ČT
kauza nezveřejnění reportáže o čachrech s pozemky v Lysolajích, do kterých měli být namočeni kromě jiných politici STAN (zejména proslulý Petr "Slepičák" Hlubuček, známý z kauzy Dozimetr)
kauza moderátora Jakuba Železného ohledně incidentu s městskou policií v Praze
podle zjištění Rady ČT v roce 2022 porušily Kodex ČT pořady Reportéři ČT (1x), 168 hodin (1x), Máte slovo (1x), Události (1x) a Newsroom ČT24 (1x)
kauza Marka Wollnera, který byl nařčen z údajného sexuálního obtěžování a bossingu v rámci Reportérů ČT. Výsledkem byl Wollnerův odchod z veřejnoprávní televize na počátku roku 2023. Komentář ředitele ČT Součka: "Pokud jde o tým Reportérů ČT a Marka Wollnera, musím říci, že protokoly obsahují popisy situací, se kterými jsem se za 30 let své profesní dráhy v médiích nikdy nesetkal a které považuji za nepřijatelné. Komise konstatovala, že k nim s nejvyšší mírou pravděpodobnosti došlo."
šetření Nory Fridrichové kvůli údajnému bossingu
kauza redaktora Reportérů ČT Ondřeje Stratilíka, kterému podle všeho jednu cestu do zahraničí platila švédská zbrojařská asociace. Stratilík byl z pořadu následně odstaven
Neexistuje žádný případ, že by veřejnoprávní média byla zkorumpovaná. Argument že podbikatelé mohou ovlivňovat chod televize, není možný. Mají dokonce kodex ČT a Čro
xxx
Spis v kauze IKEM obsahuje i „složku“ o novinářích a mediálních poradcích. Figuruje v něm mimo jiné jméno reportéra České televize Jiřího Hynka.
https://www.seznamzpravy.cz/…spisu-246932
ad KODEX:
nekvalitní práce v pořadu 168 hodin, kdy postupně Rada ČT velká vysílací rada a Etický panel ČT konstatovaly porušení kodexu ČT či porušení zákona 231/2001 u vybrané reportáže,
interní výzkumy Rada ČT zjistily, že Otázky Václava Moravce trpí nevyvážeností, zároveň si však rada odhlasovala, že se tato informace z neznámých důvodů nemá dostat do Výroční zprávy o činnosti ČT za rok 2022
selhání moderátora Martina Řezníčka při loňské prezidentské debatě, jak to konstatovala analýza Rady ČT
kauza nezveřejnění reportáže o čachrech s pozemky v Lysolajích, do kterých měli být namočeni kromě jiných politici STAN (zejména proslulý Petr "Slepičák" Hlubuček, známý z kauzy Dozimetr)
kauza moderátora Jakuba Železného ohledně incidentu s městskou policií v Praze
podle zjištění Rady ČT v roce 2022 porušily Kodex ČT pořady Reportéři ČT (1x), 168 hodin (1x), Máte slovo (1x), Události (1x) a Newsroom ČT24 (1x)
kauza Marka Wollnera, který byl nařčen z údajného sexuálního obtěžování a bossingu v rámci Reportérů ČT. Výsledkem byl Wollnerův odchod z veřejnoprávní televize na počátku roku 2023. Komentář ředitele ČT Součka: "Pokud jde o tým Reportérů ČT a Marka Wollnera, musím říci, že protokoly obsahují popisy situací, se kterými jsem se za 30 let své profesní dráhy v médiích nikdy nesetkal a které považuji za nepřijatelné. Komise konstatovala, že k nim s nejvyšší mírou pravděpodobnosti došlo."
šetření Nory Fridrichové kvůli údajnému bossingu
kauza redaktora Reportérů ČT Ondřeje Stratilíka, kterému podle všeho jednu cestu do zahraničí platila švédská zbrojařská asociace. Stratilík byl z pořadu následně odstaven
Nahlásit
Ta dnešní mládež má opravdu vymyté mozky propagandou fialového hnusu!
Nahlásit
Ta dnešní stářež má opravdu vymyté mozky propagandou rusského hnusu!
Nahlásit
Ne, že bych byl úplně paranoidní, ale založit si prázdný profil na gay seznamce a hned se pustit do diskuze čistě jen k tématu poplatků...
Bych si s tou mládeží jistý nebyl, pokud ovšem připustím hypotetickou možnost, že by to přeci jen někdo mladý byl, pak je jedině dobře, že je ochoten a schopen diskuze.
Bych si s tou mládeží jistý nebyl, pokud ovšem připustím hypotetickou možnost, že by to přeci jen někdo mladý byl, pak je jedině dobře, že je ochoten a schopen diskuze.
Nahlásit
Že by se Tedybera vrátila? Ta a jiní, kteří to tu opustili jsou schopni skočit do poradny.
Nahlásit
To je jedno pane škrt, hlavně že ideově SPRÁVNĚ orientovaný, že...:D .. kde byly tady všichni ti ochránci vyváženosti a nestrannosti ČT celou dobu, když ČT valila očividně jednostrannou propagandu...
taky mám otázku, kde byl ten posranej Milion chvilek, když se řešily průsery Fialové vlády - dozimetr a zašifrovaný hovory ministra Rakušana s mafošama a bitkoiny a schůzky dona Pabla Blažka s mafošama v hospodě nemluvě o kampeličce... a teď najednou se Milion chvilek probere a svolává nějakou demošku po Macinkových esemeskách prezidentovi? Hošivole jestli má týpek vypláchnutej mozek vod dezolátů nebo eurohujerů je upe jedno, furt je to zmanipulovanej tydýt... :D
taky mám otázku, kde byl ten posranej Milion chvilek, když se řešily průsery Fialové vlády - dozimetr a zašifrovaný hovory ministra Rakušana s mafošama a bitkoiny a schůzky dona Pabla Blažka s mafošama v hospodě nemluvě o kampeličce... a teď najednou se Milion chvilek probere a svolává nějakou demošku po Macinkových esemeskách prezidentovi? Hošivole jestli má týpek vypláchnutej mozek vod dezolátů nebo eurohujerů je upe jedno, furt je to zmanipulovanej tydýt... :D
Nahlásit
Proč zmizely ty předchozí příspěvky od Zabava sex, co psal ty blbiny? On to smazal?
teď to vypadá, že jsem reagoval sám na sebe...
teď to vypadá, že jsem reagoval sám na sebe...
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Nebo to někdo jiný smazal
Nahlásit
https://www.facebook.com/…528625980440 naprostý souhlas
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Nemusis to pedomire Lubomire davat do vsech vlaken, my vime, ze jsi nemocnej ... :-)
Nahlásit
Tady ke plno těch posil...:D
Tady ke plno těch posil...:D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
https://www.facebook.com/photo/?… Jiná varianta (že by Poklad ve stříbrném Bruselu?) Tak tady jsou, legendární postavy naší politiky, Petr Pavel, statečný komunista, který při první příležitosti převlékl kabát, stal hrdinským odpůrcem komunismu a v Divokém Bruselu vykonal hrdinské činy, které mu vynesly nesmrtelnou slávu a Petr Fiala, poslední předseda ODS, na kterého už doléhá stín tragiky jeho ODS, ale přesto se nebojí použít jakoukoliv lež, aby se dopomohlo ODS k vítězství ve volbách. Tož vydejme se na pouť nekonečnými dálavami naší i světové politiky a prožívejme s nimi boje za získávání jakéhokoliv jejich osobního prospěchu...???? Otázka zní, která varianta je správná? A nebo B? Správnou odpověď si každý může doplnit podle sebe. Podle mě jsou správné obě! ????Kampelička, Dozimetr, bicoiny, střelba na FF, atd.
Nahlásit
Stli má týpek vypláchnutej mozek vod dezolátů nebo eurohujerů je upe jedno, furt je to zmanipulovanej tydýt... :D
Což je 90 procent lidí na této pavlaci xDD
A zajímalo by mě, jestli někdo klika na ty lumirovi odkazy, že by nám řekl co tam je.
Což je 90 procent lidí na této pavlaci xDD
A zajímalo by mě, jestli někdo klika na ty lumirovi odkazy, že by nám řekl co tam je.
Nahlásit
Tygr728: A ty na ty odkazy klikáš? Jak je vidět, ochota k diskuzi není, zato k napadání, urážkám a udávání oponenta adminům ano! V těchto ohledech je tu plno takých píííííííííííííííííííííp! :D
Nahlásit
Možná ještě doplnění z životní zkušenosti: dezolati jsou sice často hloupí a někdy naplňují liberální narativ o zubech apod. Ale v principu jsou neskodni, jen hloupí.
Jenže pak je ta druhá stránka věci ze dezolat je každý kdo nehuli ukacka a má motorku.
Jenže pak je ta druhá stránka věci ze dezolat je každý kdo nehuli ukacka a má motorku.
Nahlásit
Já na ně neklikam Lumíre, protože si to tady tím zaspamoval. Zkus nějaký názor bez omáčky, pak se dá diskutovat. Opakování něčeho dokola je točení se v kruhu, to nikam nevede.
Nahlásit
Jj, ti kdo diskutovat nechtějí, tak jim nezbývá, než se jako brouci Pytlíci vyjadřovat k jakémukoliv tématu i když o tom tématu nevědí zhola nic a napadat, pomlouvat a urážet kohokoliv, kdo si dovolil s jejich "Excelencemi" polemizovat. Ale to je tady běžné.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tygr728: Jako když s tím, co je na odkaze, souhlasím, myslíš, že to sem budu přepisovat jen proto, aby to někdo nebral jako spam? To se nezlob, to nebudu! Nikoho přece nenutím, aby se mnou diskutoval. Nechceš diskutovat? Tak mě ignoruj a nereaguj, jak prosté...
Nahlásit
Zrejme jsi pedomire Lubomire nepochopil, ze tohle neni misto na kopirovani odkazu z fb, ktere jsi nekde nasel a souhlasis s nimi. Ani to sem nemusis z nich opisovat. Ze jsi hloupej, to uz vime ... :-)
Nahlásit
INFO POLARKA 27
SOUDRUH JENERÁL SE STAROU S OŠATNÝM ZA 95 000
REGISTROVANÝ DOBROVOLNÝ SPOLUPRACOVNÍK STB/VKR OD KONCE ROKU 1985, REG. ČÍSLO 179579
NA AGENTA ŠEL STUDOVAT NA JAZYKOVÝ ROK 1988
a jak vidět udávání a práskání má v krvi (ostatně jako někteří odsud)
a jestli někdo považuje za fér rychle najmenovat 60 velvyslanců poplatných minulé vládě a soudruhovi jenrálovi za bezprecedentní - tak já považuju zasahování soudruha pávka do legitimně zvolené vlády za bezprecedentní a čím spíš seberou vyžírce koryto, tím líp
SOUDRUH JENERÁL SE STAROU S OŠATNÝM ZA 95 000
REGISTROVANÝ DOBROVOLNÝ SPOLUPRACOVNÍK STB/VKR OD KONCE ROKU 1985, REG. ČÍSLO 179579
NA AGENTA ŠEL STUDOVAT NA JAZYKOVÝ ROK 1988
a jak vidět udávání a práskání má v krvi (ostatně jako někteří odsud)
a jestli někdo považuje za fér rychle najmenovat 60 velvyslanců poplatných minulé vládě a soudruhovi jenrálovi za bezprecedentní - tak já považuju zasahování soudruha pávka do legitimně zvolené vlády za bezprecedentní a čím spíš seberou vyžírce koryto, tím líp
Nahlásit
Kolář z hradu soptí, nová vláda mu zamítla jeho vybrané velvyslance. :D Vláda by teď ještě měla zavřít Hradu penězovody a rázem by bylo po rozumu! :D
Nahlásit
Skoro stejnej kolaborant s komunisty jako ty;-)
Nebo jak to bylo s VŠ za minulého režimu? Co jsi vše musel podepsat, než si mohl začít studovat medicínu?;-)
Nebo jak to bylo s VŠ za minulého režimu? Co jsi vše musel podepsat, než si mohl začít studovat medicínu?;-)
Nahlásit
Leckdo ohnul hřeb, ale to není příklad úřadujícího prezidenta, nakonec byl z bolševické rodiny:
V posudku k propůjčení medaile Za službu vlasti roku 1988 byl hodnocen jako třídně uvědomělý a politicky vyspělý, napomáhající prosazovat vedoucí úlohu komunistické strany mezi podřízenými, dobře zabezpečující bojovou pohotovost jednotky a odvádějící „vytrvalou, obětavou a příkladnou práci“.
V posudku k propůjčení medaile Za službu vlasti roku 1988 byl hodnocen jako třídně uvědomělý a politicky vyspělý, napomáhající prosazovat vedoucí úlohu komunistické strany mezi podřízenými, dobře zabezpečující bojovou pohotovost jednotky a odvádějící „vytrvalou, obětavou a příkladnou práci“.
Nahlásit
Ano ano, byl to kovaný soudruh, stejně jako jeho budoucí soudružka manželka, která ovšem něměla tak dobrý kádrový profil jako budoucí soudruh manžel a proto ji odmítli když chtěla studovat prestižní Vojenskou politickou akademii Klementa Gottwalda v Bratislavě... soudružka neváhala a aby si vylepšila kádrový profil, vstoupila do KSČ a poté byla na školu přijata... z KSČ vystoupila hned 20 listopadu 1989, tedy projevila se jako ideově nepevná soudružka (a měla asi geniální čuch na to odkud vítr fouká :D)... mno... nejhorší na tom je, že Hned po Havlovi je ex soudruh Pavel ten nejlepší "polistopadový" prezident kterýho jsme měli pokud jde o prezentaci Česka ve světě... a kladení věnců taky zvládá mistrně... ve světě je fakt vnímanej velmi dobře a proto prezidenta máme - aby nedělal ostudu a nemlel sračky a pokud možno nekradl propisky cizím státníkům... 8) jeho žena mě poněkud sere, 100 táců měsíčně z našich daní na kadeřníka je trochu přeháňka... trochu mě móresama připomíná Martu Gottwadovou - i v tomto případě se ze soudružky se stala namlsaná buržoazní panička :D ačkoli ministryně financí za hnutí ANO, Hranolka Šilerová kdysi utratila miliony z našiích daní za pár fotek na fejsbuka -_-
Nahlásit
Tak z mého pohledu je to čistý kariérista, jasně že si to odpracoval, tihle lidi vždy změní kabát dle potřeby a loajalitou k novému režimu si odpracují tu bývalou ke starému.
Ale takových lidí je strašně moc, tenhle byl výš tak je to více vidět. Ale technicky to na téhle politické úrovni není nic neobvyklého, naopak.
Ale prostě si myslím, že z jeho hlavy nic z toho co se děje není. On jen vykonává to co se mu řekne.
Pokud ho volilo 3,5 milionu lidí, tak je to legitimní prezident o tom žádná, ale moc nevěřím jeho autentičnost.
Myslím že tomu co dělá ani ve skutečnosti moc nerozumí.
Já jsem prostě jiný v tomhle než vy ostatní, mě to že to někomu sluší na fotkách a má super koníčky prostě nestačí na takovouhle funkci.
Ale jsem v naprostém míru s vědomím, že jsem v menšině.
Já už jsem to psal jednou, já funkci prezidenta vnímám jako takové vyvrcholení politické kariéry. Technicky to splňovali Zeman a Klaus.
Technicky by to absolutně nesplňoval Babiš (jako druhý kandidát na prezidenta) ale nesplňuje to ani Pávek.
Tím ale neříkám že to tak musí být a že to co si myslím je správné, dokonce je dost možné že časem ten názor změním :-)
amen.
PS.: mám takový návrh. Vypusťme ze života už tu proklatou ,,komunistickou minulost". Má jí ten má jí druhej, u jednoho nevadí u druhého nepřijatelné. Tak to vykraťtme a koukejme spíš co bude než co kdo někam napsal v roce 80.
Ale takových lidí je strašně moc, tenhle byl výš tak je to více vidět. Ale technicky to na téhle politické úrovni není nic neobvyklého, naopak.
Ale prostě si myslím, že z jeho hlavy nic z toho co se děje není. On jen vykonává to co se mu řekne.
Pokud ho volilo 3,5 milionu lidí, tak je to legitimní prezident o tom žádná, ale moc nevěřím jeho autentičnost.
Myslím že tomu co dělá ani ve skutečnosti moc nerozumí.
Já jsem prostě jiný v tomhle než vy ostatní, mě to že to někomu sluší na fotkách a má super koníčky prostě nestačí na takovouhle funkci.
Ale jsem v naprostém míru s vědomím, že jsem v menšině.
Já už jsem to psal jednou, já funkci prezidenta vnímám jako takové vyvrcholení politické kariéry. Technicky to splňovali Zeman a Klaus.
Technicky by to absolutně nesplňoval Babiš (jako druhý kandidát na prezidenta) ale nesplňuje to ani Pávek.
Tím ale neříkám že to tak musí být a že to co si myslím je správné, dokonce je dost možné že časem ten názor změním :-)
amen.
PS.: mám takový návrh. Vypusťme ze života už tu proklatou ,,komunistickou minulost". Má jí ten má jí druhej, u jednoho nevadí u druhého nepřijatelné. Tak to vykraťtme a koukejme spíš co bude než co kdo někam napsal v roce 80.
Nahlásit
Dezoláti řvou, že je Pávek bolševickej agent a nevadí jim estebackej donašeč Bureš, a eurohujeři z kavárny zas řvou, že je Babiš konfident STB a neřeší Pávka :D:D já měřim ffšem stejně, páč nejsu zaujatý :P
Nahlásit
Zaorálkovi se jeho postoj nelíbí „Místo aby se jednalo s novou vládou o nové podobě zahraniční politiky, prezident Petr Pavel vyhodil do prostoru granát, vykřikne, že je mu vyhrožováno, že je vydírán a že se obrací na bezpečnostní složky a právníky,“ pokračoval Lubomír Zaorálek. „Ovšem místo aby to řešil a uklidnil situaci a například se sešel s premiérem, práskne do koní a zmizí někam do Španělska, kde si zřejmě hodlá čistit hlavu proháněním se na motorce,“ zmínil s odkazem na úterní tiskovou konferenci, během které Petr Pavel obvinil ministra zahraničí Petra Macinku z vydírání a zveřejnil konverzaci, kterou měl Macinka s tiskovým mluvčím prezidenta Petrem Kolářem.
Zdroj: https://www.extra.cz/…volene-0562e?…
Zdroj: https://www.extra.cz/…volene-0562e?…
Nahlásit
To uz jsi pedomire Lubomire psal vedle. Ale zase je genialni ze zvladas ctrlc+ctrlv ... :-)
Nahlásit
Nahlásit
Televizní poplatky (koncesionářské poplatky) se neplatí, respektive jsou financovány přímo ze státního rozpočtu nebo jiných zdrojů (reklama, daně), v zemích jako je například Nizozemsko, Španělsko, Belgie (většina regionů), Finsko, Švédsko, Island a také například v USA či Kanadě. V těchto zemích je veřejnoprávní vysílání odděleno od přímé platby domácností.
Evropa: V mnoha evropských zemích se od koncesionářských poplatků upouští a financování se mění na daňové (např. Finsko, Švédsko). Proč bych měl platit službu, kterou nevyužívám?
Evropa: V mnoha evropských zemích se od koncesionářských poplatků upouští a financování se mění na daňové (např. Finsko, Švédsko). Proč bych měl platit službu, kterou nevyužívám?
Nahlásit
No ale zaplatis ji stejne, jen to tva hloupost nepobere ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A kam si máme zaradiť súdruhov, ktorí si obliekli uniformu ruskej armády a viedli proti ČR ruskú hybridnú vojnu ?
A kam si máme zaradiť súdruhov, ktorí si obliekli uniformu ruskej armády a viedli proti ČR ruskú hybridnú vojnu ?
Nahlásit
Před 8 minutamiOn-line Filip0976 (33/190/75)
xxx
takovéto jedince minulá vláda označovala slovem dezolát a proruský šváb... teda ona tak označovala nejen kolaboranty, ale každého, kdo měl jiný názor než hlásala mejnstrýmová media, ale rozumíme si.... :D
xxx
takovéto jedince minulá vláda označovala slovem dezolát a proruský šváb... teda ona tak označovala nejen kolaboranty, ale každého, kdo měl jiný názor než hlásala mejnstrýmová media, ale rozumíme si.... :D
Nahlásit
Ale rozumíme si
No nerozumíme si, bo si napísal, faktom je , že minulá vláda bola neobjektívna tj. jej hodnoteniu sa nedá veriť rovnako ako Dezolátom.
No nerozumíme si, bo si napísal, faktom je , že minulá vláda bola neobjektívna tj. jej hodnoteniu sa nedá veriť rovnako ako Dezolátom.
Nahlásit
Správně, oběma stranám se dá věřit stejně :)
Akorát že nejsou žádné 2 strany, pohledů na tu jednu a samou věc je přehršel. I pokud řekneš, že můj pohled je jediný správný, pak to neznamená, že stojíš jen proti jednomu pohledu.
Správně, oběma stranám se dá věřit stejně :)
Akorát že nejsou žádné 2 strany, pohledů na tu jednu a samou věc je přehršel. I pokud řekneš, že můj pohled je jediný správný, pak to neznamená, že stojíš jen proti jednomu pohledu.
Nahlásit
Tvl. tak to som nečakal, aký podraz :D je pravda , že ekonomika ČR má rast 3%
"„Já České republice závidím,“ podotkl slovenský ministr, podle nějž nová vláda v Praze převzala stát v mnohem lepší ekonomické kondici, než jak tomu bylo na Slovensku."
https://www.novinky.cz/…nci-40560354
Kdepak je Tatrman a dezoláti :)
"„Já České republice závidím,“ podotkl slovenský ministr, podle nějž nová vláda v Praze převzala stát v mnohem lepší ekonomické kondici, než jak tomu bylo na Slovensku."
https://www.novinky.cz/…nci-40560354
Kdepak je Tatrman a dezoláti :)
Nahlásit
Ale my jsme přeci dlouhodobě v mnohem lepší kondici než je Slovensko, to už by musel být snad ekonomický Armagedon. Ale zase energetiku máte v lepší formě, ne?
Nahlásit
Tak ANO vo voľbách tvrdilo : "Vždyť Alča přeci říkala, že jsme spálená zem" :)
"než je Slovensko" hneď ako Slovensko dostalo názov Tatranský Tiger, tak potom to zobral do rúk Fico, takže príčiny stavu Slovenskej ekonomiky, by som hľadal vo Ficovi.
Keby nebolo Fica, tak SR je v lepšom stave ako Estónsko
"než je Slovensko" hneď ako Slovensko dostalo názov Tatranský Tiger, tak potom to zobral do rúk Fico, takže príčiny stavu Slovenskej ekonomiky, by som hľadal vo Ficovi.
Keby nebolo Fica, tak SR je v lepšom stave ako Estónsko
Nahlásit
To bude tím, že v Tatrách tygři nežijou, nebo že si volíte socany:D
Nahlásit
Nejspravnejsi nazor ziskate integraci vsech nazoru napric spektrem ... :-)
Nahlásit
Integrací a následnou abstrakcí :D
Nebo-li cesta k principům.
Nebo-li cesta k principům.
Nahlásit
Proste to nasyp do mixeru a zamichej. Jako pred chvili led, kokosovej liker, skorici a rum. Vysledek byl bozi .. :-)
Nahlásit
On-line I8051 (54/184/97) NOVÉ
xxx
výše uvedená metóda zove se v podstatě k***ické myšlení... nevýhoda onoho jest spočívati v tom, že aplikována v praxi vede k tomu, že do tebe dezoláti jebou, že seš progresivista a progresivisti do tebe jebou, že seš dezolát... potvrzuje devět Bussterixů z deseti :D
xxx
výše uvedená metóda zove se v podstatě k***ické myšlení... nevýhoda onoho jest spočívati v tom, že aplikována v praxi vede k tomu, že do tebe dezoláti jebou, že seš progresivista a progresivisti do tebe jebou, že seš dezolát... potvrzuje devět Bussterixů z deseti :D
Nahlásit
Člověk by řek, že nejeden z nás ještě pamatuje, jak státní televize vypadala. Ale asi ne...
Nahlásit
Lukrecius: Stála za hovno, ale tu a tam se přece jen dala aspoň někdy sledovat. Zato dnes stojí úplně za hovno, to, co se tam dnes vysílá, bohužel některé jiné kanály nejsou na tom o nic líp, jsou vysílána samá nekonečná hovna, viz např. Ulice, Růžová zahrada, Výměna manželek, o zprávách ani nemluvě, buď je hlásáno jen to, co vyhovuje fialovému hnusu nebo je to jak černá kronika, případně je hlásáno, jaké zvířátko se kde narodilo nebo bylo zachráněno-to ještě se jakž takž dá...a za tyto sajrajty mám platit, když je nesleduju? Asi ses drobátko pomátl, neutrpěl jsi úraz hlavy nebo je to následek prodělané porodní asfyxie?
Nahlásit
Lukracius, ano, pamatuje, protlačovala jedno vidění světa, dost pokřivené. A co vlastně dělá teď?
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
jsou vysílána samá nekonečná hovna, viz např. Ulice, Růžová zahrada, Výměna manželek
-------------
Hmm, koukam, ze je znas nazpamnet. Mozna by tam misto zviratek mohli davat pedomira v kleci, neco jako Srstkovo Chcete me? ... :-)
jsou vysílána samá nekonečná hovna, viz např. Ulice, Růžová zahrada, Výměna manželek
-------------
Hmm, koukam, ze je znas nazpamnet. Mozna by tam misto zviratek mohli davat pedomira v kleci, neco jako Srstkovo Chcete me? ... :-)
Nahlásit
Chlape vyhledej psychiatra, nutně ho potřebuješ, tvoje obsedantní neuróza potřebuje léčení. Už jsi opravdu směšný s tím blábolením o věcech starých šest nebo více let, už si vymysli něco lepšího, jenže čím, to můžeš vymýšlet, když tvůj mozek už je nejspíš poškozený bublinkami dusíku...drž se tématu diskuze a nepřidávej nevhodné příspěvky, ale toho ty nejspíš nejsi schopný...:D
Nahlásit
Hotovo. A ted uz pujdes pediku Lubiku? Pak ti dame pokoj ... :-)
(ne, to neni vydirani pres SMS)
Lubomir (98/-/-)
Nutím snad někoho, aby se se mnou bavil a reagoval na mě? NE!!!
------------
A nutime snad tebe? ... :-)
(ne, to neni vydirani pres SMS)
Lubomir (98/-/-)
Nutím snad někoho, aby se se mnou bavil a reagoval na mě? NE!!!
------------
A nutime snad tebe? ... :-)
Nahlásit
Ty se považuješ za my? Jsi směšný šašek :D Prý my! Pošuci jako ty, mi neleží ani v ř**i! :D Mazej k psychiatrovi, šašku! :D
Nahlásit
Panskrte, jestli mezi tehdejší a současnou ČT nevidíš rozdíl, tak já ano.
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
Asi ses drobátko pomátl, neutrpěl jsi úraz hlavy nebo je to následek prodělané porodní asfyxie
+
Nutím snad někoho, aby se se mnou bavil a reagoval na mě? NE!!
=
Ukázkově nasráno v hlavě.
Seber se a táhni zpátky do své smradlavé díry, odkud jsi vylezl, dál rozesílat řetězovky dalším peďákům ve tvé bublině. Tady o tvé "rozumy" nikdo nestojí.
Asi ses drobátko pomátl, neutrpěl jsi úraz hlavy nebo je to následek prodělané porodní asfyxie
+
Nutím snad někoho, aby se se mnou bavil a reagoval na mě? NE!!
=
Ukázkově nasráno v hlavě.
Seber se a táhni zpátky do své smradlavé díry, odkud jsi vylezl, dál rozesílat řetězovky dalším peďákům ve tvé bublině. Tady o tvé "rozumy" nikdo nestojí.
Nahlásit
Kdybys na mě zvysoka kálel, nemáš potřebu na mé příspěvky reagovat, :o) Jsi tupý, až to bolí.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak já ti to sem dám celé, kdo na koho reagoval první (a jak), třeba se ti rozsvítí, ale dost o tom pochybuju:
Před 3 hodinamiOn-line Lubomir (98/-/-)
Lukrecius: Stála za hovno, ale tu a tam se přece jen dala aspoň někdy sledovat. Zato dnes stojí úplně za hovno, to, co se tam dnes vysílá, bohužel některé jiné kanály nejsou na tom o nic líp, jsou vysílána samá nekonečná hovna, viz např. Ulice, Růžová zahrada, Výměna manželek, o zprávách ani nemluvě, buď je hlásáno jen to, co vyhovuje fialovému hnusu nebo je to jak černá kronika, případně je hlásáno, jaké zvířátko se kde narodilo nebo bylo zachráněno-to ještě se jakž takž dá...a za tyto sajrajty mám platit, když je nesleduju? Asi ses drobátko pomátl, neutrpěl jsi úraz hlavy nebo je to následek prodělané porodní asfyxie?
Před 3 hodinamiOn-line Lubomir (98/-/-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ty jsi vazne kaspar Lubiku. Nejdriv tu napises, ze se ti mladi omlouvaji a kdyz to mas ukazat, tak kopes nozickama a vztekas se (protoze jsi lhal samozrejme), protoze to nemas jak dokazat a koule na to priznat tu lez taky nemas. Pak ti Lukrecius dokaze, ze jsi na nej vyjel prvne ty, coz je pravda, a ty zase zacnes nadavat a prskat a psat, at si ho nevsimas. P***om TY sis kazdyho zacal vsimat. Jsi vazne uplne zbytecnej clovek, skvele splnujes tu definici dezolata od Segry. Ty budes porad sam, s tebou nikdo nevydrzi, coz je videt, ze i ted v 66 letech nikoho desetileti nemas. A mit nebudes a to ani kdyz nabizis penize nezletilym (jo, mame na to dukazy). A z toho tvyho ciryho zoufalstvi ti bude stale hur (jasne, nezapomen zase napsat, ze se nam vsem smejes, ze jsme vymleti a nedostudovane nuly). A ja ti to i preju. Preje ti to asi kazdej v tvym okoli. Takovyhle kaspari si to vlastne i zaslouzej. Tak hezky den a nezapomen mi zase neco duchaplnyho napsat (ikdyz ja o to nestojim), nulo ... :-)
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
Už jsem ti xkrát napsal, aby ses nelísal
na to ti odpovim tvymi slovy :-)
Lubomir (98/-/-)
Já si budu reagovat kdy chci a jak chci
Už jsem ti xkrát napsal, aby ses nelísal
na to ti odpovim tvymi slovy :-)
Lubomir (98/-/-)
Já si budu reagovat kdy chci a jak chci
Nahlásit
Jak je libo, pak nefňukej, že ti bude patřičně odpovězeno! Jak je libo...lepší variantou pro obě strany je vzájemná ignorace, ale jak myslíš!
Nahlásit
Já fňukat nemusím, na pitomce, jak jsi ty zvysoka seru! Čáu, šašku!
Nahlásit
Tak mi ukaž, lubíku, kdepak jsem na tebe zaútočil:
Před 4 hodinamiOn-line Lukrecius.01 (53/172/78)
Člověk by řek, že nejeden z nás ještě pamatuje, jak státní televize vypadala. Ale asi ne...
Před 4 hodinamiOn-line Lukrecius.01 (53/172/78)
Nahlásit
Lukrécie, nikde netvrdím, že je stejná. Ale jistá podoba tam je, dřív byla dána názorová koherence svrchu. Stranicky. Dnes je dána souzněním redaktorů. Jsem toho názoru, že objektivitě by prospělo, kdyby byla obsazena větším názorovým rozptylem.
Nahlásit
Každým příspěvkem tady jen dokazuješ, jak moc máš v hlavě nasráno, peďáku.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Lukrecius: Polib si p***l, buzíku! Debata s tebou je jen ztrátou času! Od tebe to sedí, d***le!
Nahlásit
Tak já nevím, panskrte, v diskuzích vidím, resp. vždycky jsem viděl (teď TV prakticky nesleduju) zastoupeny vždy obě strany barikády.
ten problém je spíš jinde: v přehnané pseudovyváženosti, která je výsledkem tlaků politiků na to, aby do TV zváni byli, a to dokonce přes Radu, kde mají své lidi.
Něco tak základního, jako je radaktorská autonymita jde pak do háje a s ní i celý základ toho, jak by nezávislá novinařina měla vypadat.
A o tom to celé je. Ne o tom, že redaktoři ČTV jsou kašpárci politických tlaků.
ten problém je spíš jinde: v přehnané pseudovyváženosti, která je výsledkem tlaků politiků na to, aby do TV zváni byli, a to dokonce přes Radu, kde mají své lidi.
Něco tak základního, jako je radaktorská autonymita jde pak do háje a s ní i celý základ toho, jak by nezávislá novinařina měla vypadat.
A o tom to celé je. Ne o tom, že redaktoři ČTV jsou kašpárci politických tlaků.
Nahlásit
Přestaň se lísat, lubíku.
Nahlásit
To spíš přestaň ty, ty šašku počmáraný!
Nahlásit
A zase :o):
On-line Lubomir (98/-/-)
Tady to je spolek: 1. směs prostitutů a podvodníků...
Poslední návštěva: Před 5 hodinami
On-line Lubomir (98/-/-)
Tady to je spolek: 1. směs prostitutů a podvodníků...
Poslední návštěva: Před 5 hodinami
Nahlásit
Lukrecius: To jsou bohužel fakta! Smutná, ale fakta!
Nahlásit
Ach, opět nepochopil...
Nahlásit
No ještěže tvoje chápavost to zachrání...:D Naivní troubo!
Nahlásit
Lukrécie, je otázka, co chceš vidět. Sám bych chtěl vidět moderátory, co moderují a nejsou tou třetí stranou. Vím, je to těžké, zvlášť, když jsi aktivista. Mně nejde o protlačení mého pohledu, ale o rovné příležitosti. No dobře, o protlačení mého pohledu na rovné příležitosti. :D
Nahlásit
To co jsem popsal tam reálně je, není to o tom, co bych chtěl vidět.
A jestli máš pocit, že moderátor se ke straně A chová nějak a ke straně B jinak, tak jestli to než o politice není spíš o tom, že sice se stranou A nemusím (moderátor nemusí) souhlasit, ale jsou tam relativně normální, normálně se chovající a komunikující lidé, a ve straně B jsou ti, kteří používají argumentační fauly atp. K těm se samozřejmě jako redaktor zákonitě chováš jinak, ale to je problém lidí ve straně B, nikoliv moderátora.
A ano, ono to pak z pohledu voličů str. B může vypadat, že na jejich koně je moderátor ošklivý, ale použít na hrubý pytel hrubou záplatu je za mě naprosto cajk. Určitě tam není proto, aby si nechal srát na hlavu.
A znovu: ten problém je spíš jinde: v přehnané pseudovyváženosti, která je výsledkem tlaků politiků...
A jestli máš pocit, že moderátor se ke straně A chová nějak a ke straně B jinak, tak jestli to než o politice není spíš o tom, že sice se stranou A nemusím (moderátor nemusí) souhlasit, ale jsou tam relativně normální, normálně se chovající a komunikující lidé, a ve straně B jsou ti, kteří používají argumentační fauly atp. K těm se samozřejmě jako redaktor zákonitě chováš jinak, ale to je problém lidí ve straně B, nikoliv moderátora.
A ano, ono to pak z pohledu voličů str. B může vypadat, že na jejich koně je moderátor ošklivý, ale použít na hrubý pytel hrubou záplatu je za mě naprosto cajk. Určitě tam není proto, aby si nechal srát na hlavu.
A znovu: ten problém je spíš jinde: v přehnané pseudovyváženosti, která je výsledkem tlaků politiků...
Nahlásit
Moderování jsme zmínili oba. To ale není zdaleka vše, názorová koherence hraje roli i při výběru hostů k diskuzi, ale i témat reportáží, hloubce jejich zpracování a příp. chuti k manipulacím. Nakonec i pokrytí zpravodajských událostí (co jsme se všechno dozvěděli o reformách v Argentině).
Byl bych skutečně nerad, kdyby se naše veřejnoprávní média snížila na úroveň kdysi objektivní BBC (kauza Trumpova projevu).
Správně píšeš pseudovyváženost, veřejnoprávní média mají být vyvážená skutečně. Není jen jedna liberálně levicová pravda, pokrýt je proto třeba více pohledů, nakonec to přeci mají být média pro všechny. Rozhodně nemají být hlásnou troubou jednoho pohledu. Zkus si představit, že by ta partička redaktorů byla konzervativně pravicová, vsadím se, že bys chtěl rušit nejen poplatky, ale i média sama.
Byl bych skutečně nerad, kdyby se naše veřejnoprávní média snížila na úroveň kdysi objektivní BBC (kauza Trumpova projevu).
Správně píšeš pseudovyváženost, veřejnoprávní média mají být vyvážená skutečně. Není jen jedna liberálně levicová pravda, pokrýt je proto třeba více pohledů, nakonec to přeci mají být média pro všechny. Rozhodně nemají být hlásnou troubou jednoho pohledu. Zkus si představit, že by ta partička redaktorů byla konzervativně pravicová, vsadím se, že bys chtěl rušit nejen poplatky, ale i média sama.
Nahlásit
Tak nejsem zrovna levicový volič.
A celé je to spíš o tom, že ty jako redaktor bys taky asi nedělal reportáž o někom, na kom je zajímavé akorát to, že je kkt.
V každém případě je potřeba nechat redaktorům svobodu, jinak jde gró novinařiny do háje a nemá smysl ji vůbec dělat. Vyváž./nevyváž.
A celé je to spíš o tom, že ty jako redaktor bys taky asi nedělal reportáž o někom, na kom je zajímavé akorát to, že je kkt.
V každém případě je potřeba nechat redaktorům svobodu, jinak jde gró novinařiny do háje a nemá smysl ji vůbec dělat. Vyváž./nevyváž.
Nahlásit
Svobodu nemají, jsou zaměstnanci veřejnoprávních médií a vázáni kodexem. Svůj svobodný názor musí nechat při vstupu do práce za dveřmi a chovat se především profesionálně. Aktivismus si mají nechat na doma.
Nahlásit
Redaktor publicistiky veřejnoprávní televize nemůže využívat vysílací čas k tomu, aby vyjadřoval svoje osobní vnitřní postoje, preference a názory. Na to má prostor jako soukromá osoba třeba v hospodě nebo v anonymním davu na demonstraci. Nemůže zneužívat svého postavení k hlásání svojí pravdy.
Nahlásit
V každém případě tu ČTV není od toho, aby v ní nezazněla pravdivá verze.
Ani od toho, aby v rámci přehnané pseudovyváženosti zviditelňovali plochozemce atp.
Ani od toho, aby v rámci přehnané pseudovyváženosti zviditelňovali plochozemce atp.
Nahlásit
Plocha zeme je ukazka naproste vesmirne nevyvazenosti, to vam rekne kazdy fyzikar ... :-)
Nahlásit
Jj, plochá země na jednu stranu výrazně přepadává:o)
Nahlásit
Pravdivá verze čeho? U něčeho pravdu vůbec neznáme, jen se můžeme dívat z více pohledů a pravdu hledat. A diskutovat, pro diskuzi je ale třeba vyvážené zastoupení názorů. Někdy jsme totiž natolik v zaujetí vlastních názorů, že nejsme schopni vidět jejich slabiny.
Plochozemci, u nich máš jasné a jednoduché fyzikální důkazy, ale např. u provádění green dealů to tak jednoznačné není, stejně tak u boje proti dezinformacím, i u toho jsou skryté náklady a rozhodně může vzniknout více škody než užitku. A takových témat je přehršel.
Mimochodem, zástupci plochozemců jsou stejně tak marginální jako obdivovatelé čičin na gauči. Pro druhé se prostor našel, ne?
Plochozemci, u nich máš jasné a jednoduché fyzikální důkazy, ale např. u provádění green dealů to tak jednoznačné není, stejně tak u boje proti dezinformacím, i u toho jsou skryté náklady a rozhodně může vzniknout více škody než užitku. A takových témat je přehršel.
Mimochodem, zástupci plochozemců jsou stejně tak marginální jako obdivovatelé čičin na gauči. Pro druhé se prostor našel, ne?
Nahlásit
Panskrt (50/178/81)
Plochozemci, u nich máš jasné a jednoduché fyzikální důkazy
-----------------------
No jen aby, ja videl, ze celou fyziku a astronomii uplne rozkopali a nasli novou a pravdivou. Tak co kdyz je to fakt pravda? V USA veri kulatosti Zeme jen 84 % obcanu, na Slovensku uz 94 % a u nas 97 % ... :-)
Plochozemci, u nich máš jasné a jednoduché fyzikální důkazy
-----------------------
No jen aby, ja videl, ze celou fyziku a astronomii uplne rozkopali a nasli novou a pravdivou. Tak co kdyz je to fakt pravda? V USA veri kulatosti Zeme jen 84 % obcanu, na Slovensku uz 94 % a u nas 97 % ... :-)
Nahlásit
Panskrt
U něčeho pravdu vůbec neznáme, jen se můžeme dívat z více pohledů a pravdu hledat . A diskutovat, pro diskuzi je ale třeba vyvážené zastoupení názorů.
---------------------------------------------------
Když máš v byte na Sibíri náklon podlahy len 40°, tak sa ti tam pri pohľade z viacerých názorov až tak klouzat nemusíš , když se tu a tam něco upevní :)
To asi nebude otázka jiného pohledu, nemyslíš? Jiný pohled ale může být na to, jak takový panelák sanovat.
Panskrt
U něčeho pravdu vůbec neznáme, jen se můžeme dívat z více pohledů a pravdu hledat . A diskutovat, pro diskuzi je ale třeba vyvážené zastoupení názorů.
---------------------------------------------------
Když máš v byte na Sibíri náklon podlahy len 40°, tak sa ti tam pri pohľade z viacerých názorov až tak klouzat nemusíš , když se tu a tam něco upevní :)
To asi nebude otázka jiného pohledu, nemyslíš? Jiný pohled ale může být na to, jak takový panelák sanovat.
Nahlásit
Panskrt (50/178/81)
Pravdivou? Divil bych se, kdyby byli schopni ty své hypotézy podpořit nějakým důkazem.
--------------
Hele, ja ty earthflatovy fora a videa obcas sleduju, to by ses divil, co dokazou najit za dukazy a spiknuti ... :-)
Pravdivou? Divil bych se, kdyby byli schopni ty své hypotézy podpořit nějakým důkazem.
--------------
Hele, ja ty earthflatovy fora a videa obcas sleduju, to by ses divil, co dokazou najit za dukazy a spiknuti ... :-)
Nahlásit
No a čo vymysleli na gravitačnú silu contra tvar "Placky" a vplyv odstredivých síl na tvar ? Nepotrhá a nepoohýba sa im tá Placka ? :)
Nahlásit
Filip0976 (33/190/75)
Nepotrhá a nepoohýba sa im tá Placka ? :)
xxx
zeměplacka se prohnout nemůže, zde přikládám vědecký technický výkres jak to funguje https://im.zestolu.cz/…6x9.jpg.1152?…
Nepotrhá a nepoohýba sa im tá Placka ? :)
xxx
zeměplacka se prohnout nemůže, zde přikládám vědecký technický výkres jak to funguje https://im.zestolu.cz/…6x9.jpg.1152?…
Nahlásit
Ad BussterX:
Jj, média prý mají dokonce i etické kodexy novinářské práce, ale kodex nekodex, Tachecí je věčná a běda tázanému, který by si dovolil mít jiný názor než ona! Ta paní se asi minula dobou a povoláním.
Jj, média prý mají dokonce i etické kodexy novinářské práce, ale kodex nekodex, Tachecí je věčná a běda tázanému, který by si dovolil mít jiný názor než ona! Ta paní se asi minula dobou a povoláním.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.