Honení mrdka
01. 02. 2026 v 05:17
Anonym
Anonym Pořád se tu řeší od kolika kdo honí pero, no je to taky zajímavý a, ale mně by spíš zajímalo kdy vám po prvně ztvrdlo pero prostě jste zjistili že vám stojí a že to není taková měkota jako když chčijete na WC a byli jste vyvalený co se to stalo a jak dál s ním zacházet?
Mně asi ve 14ti jsem zistil že mam poluce a myslel si že jsem se počúral.Teprvé v 15ti jsem začal honit a při pocitu před výstříkem jsem nevěděl co se semnou děje až kámoš spolužák mi to vysvětlil vyhonil a od té doby se mi to s klukem zalíbilo.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Je všeobecně známo, že p**o stojí i miminku. Batolatum i v pozdějším věku, ale až nástupem puberty si to kluk dá do souvislosti se sexem
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tvl to je nejaka extra vec v zivote, ze si to musime pamatovat a zde to porovnavat? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (54/184/97)
Tvl to je nejaka edtra vec v zivote, ze si to musime pamatovat a zde to porovnavat? ... :-)
-------
i8051 co je to edtra? Asi máš zase solidně vypitej mozeček že ani nevíš co píšeš :))
Tvl to je nejaka edtra vec v zivote, ze si to musime pamatovat a zde to porovnavat? ... :-)
-------
i8051 co je to edtra? Asi máš zase solidně vypitej mozeček že ani nevíš co píšeš :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A kdy sis toho anonyme všiml, když jsi spal, kdy ti poprvé v tom spánku houpnul?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65)
i8051 co je to edtra? Asi máš zase solidně vypytej mozeček
----
VypYtej? :-)
i8051 co je to edtra? Asi máš zase solidně vypytej mozeček
----
VypYtej? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co se ičko divíš, ještě buď rád, že ti to mapsal slušně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mapsal? VypYtej? Ty vole vy jedete ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 tak hlavně že ty si to zpětně přepsal , to je v 54 letech fakt hrdinství :))
Nahlásit
Ja si bezne powere preklepy opravuju, ale tvoje slovo "vypytej" neni preklep, ale negramotost ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já asi od prvních 10 minut od narození pan doktor už to v porodnici nevydržel a rovnou mě i připravil o panictví moc se mi to líbilo :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
S kámošem, který byl bi, ztvrdnul mi na kamen a chtěl jsem ho líbat a bylo to ono, malej úlet mezi kámošema.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.