Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem zvláštní, ale vyrovnaný

04. 02. 2026 v 10:49Off-line Toylover  (61/178/92)
Sexuálně jsem orientovaný na ženy, byl jsem i dvakrát ženatý. A byť mě sex s ženou dokáže plně uspokojovat, mám občas i chuť na něco jiného.
Jako školák jsem měl kamaráda spolužáka. Oba jsme měli holky a občas jsme se sešli a objevovali jsme jejich mladičká tělíčka, bobtnající prsíčka a jejich prví chloupky. A občas jsme je nechali pohrát si s našimi malými penisy a občas jsme si přitom pohráli s našimi penisy s kamarádem navzájem.
Pak jsme šli na střední, každý někam jinam a hrátkám byl konec. Já měl pak několik normálních vztahů s holkama a na nějaké chlapy jsem ani nepomyslel. Pak jsem šel na vejšku a měli jsme kroužek samých kluků. Né, nic nebylo. Měl jsem vážný vztah s dívkou a na kluky jsem fakt vůbec nemyslel. Ale stalo se jednou po návratu z pitky na kolej, že jsem skončil s jedním spolužákem ve sprše. Tehdá jsme se jen vzájemně umyli a trochu ošmatávali. No a druhý den nám z toho bylo nepříjemně. A já si říkal, jasně, jsi hetero.
Po vejšce jsem šel na rok na vojnu, samí chlapi. A nic nikdy nebylo, nedíval jsem se po nich ani ve sprchách. No a po vojně jsem se oženil a měl synka. Heterák, né? :-) Jezdíval jsem často na Šeberák a zůstával tam do pozdních večerních hodin. A stalo se, že občas ke mě přišel nějaký chlápek a pochválil mi ho a jestli se může podívat na kroužky, které jsem na penisu nosil. A někdy jsem je nechal pohrát si s mým okroužkovaným penisem rukama i pusou. Nechal jsem v******t. Bylo to podobný ne-li stejný jako od manželky. Já nedělal nic a ani jsem nechtěl. Šahat na chlapy? Neé!
No občas se stalo, že jsem přece jen šáhl, když jsme si ho vyhonili vzájemně. Ale tím to končilo! Jak šel čas, zjistil jsem, že vyhonit jiného chlapa mě vlastně celkem rajcuje, takže tomu jsem se nebránil. Ale nic víc. Žádný líbání. Nic s p***lkou. Jó zkusil jsem doma dildo mé ženy do mé dírky. Několikrát. Ale fakt mi to nic nedělá. Ani dráždění prostaty dildem mi nic nedělá. Takže ani po péru v mé dírce netoužím. No jak říkám, heterák.
No ale stala se taková věc. Byl jsem na Kanárech a na hotelové střeše byla terasa pro nudisty. Jednou z rána jsem tam šel na cigáro a tam stál mladej chlapík a kouřil cigáro. A přitom si ho honil. Tak jsem taky začal a pak jsme se honili vzájemně. Vůbec nevím, co se to se mnou dělo, jestli jsem byl nějak obzvlášť nadrženej, ale najednou jsem si klekl a jeho penis jsem měl v puse. Poprvé v životě. A bylo to vzrušující. Proboha, to zní tak divně. No je to tak, líbilo se mi to, chtěl bych znovu. Ale vždy když se vrátím domů k mé ženě, tak mě ty choutky na kouření cizího p**a vůbec nenapadnou. Jen když jsem někde dlouho mimo domov, tak při masturbaci myslím buď na nějakou ženskou a kompletní sex s ní, nebo na to, že kouřím hezký p**o. Ale jsem věrný manžel!
Dočetli jste až sem? Tak pak mi možná napíšete vaše pocity a názory na můj stav. Já jsem dost zmatený. Nemám chuť na SEX s chlapem, ne líbání, ne anál. Ale pohonit a pokouřit klidně. Napište mi.
05. 02. 2026 v 03:38Off-line Bruno.Vach  (104/180/70)
Jsi věrný manžel ale na oboje pohlaví. Vše se časem projeví a budeš chtít více zkoumat a na jednou ti dojde že.-)
05. 02. 2026 v 08:02Off-line BussterX  (105/130/150)
Cením, že to nenapsal jako anonym, tak vynechám jedovaté poznámky, ale zdá se mi, že toto řešit v jedenašedesáti letech je trohu jako pozdě :)
05. 02. 2026 v 08:52Off-line Lukrecius.01  (53/172/78)
Tak sexualita má různý vývoj v čase, zarážející je spíš to, že zatímco v dotazu ze sebe dělá neanonym tak max. spoluonanistu s minimem zkuš., tak v infu o sobě uvádí:
bondage • fetish • kožené řemeny • piss • prádlo • rifle • SM - dom • SM - sub • SM - soft • SM - hard • sportovní oblečení • svazování • swingers párty • tantra • trojka • webkamera
05. 02. 2026 v 09:07Off-line BussterX  (105/130/150)
Notyvole to je slušněj rejstřík :D:D
05. 02. 2026 v 09:33On-line Pepino111  (68/169/73)
Lukrecius.01 tam soupis je fakt dlouhý na heteraka. Spíš to vypadá na zkušeného gaye .

Dotaz je slušná slohová práce nezkušeného v gay světě, ale profil vypovídá spíš o opaku.
05. 02. 2026 v 14:10Off-line Rondo  (95/170/70)
Kámo jsem na tom stejně jako Ty Ani já nemám chut na líbaní ani na anal jen honění i kouření.
05. 02. 2026 v 14:23Off-line Tatrman  (29/183/75)
Pěkná pohádka, a teď tu o Karkulce
05. 02. 2026 v 15:08Off-line Toylover  (61/178/92)
Děkuji za vaše příspěvky a za vaše reakce. Jak správně píše Lukrecius, sexualita se vyvíjí v čase. Já byl hlavně překvapený sám , když jsem na Kanárech po tom mladym Španělovi vyjel. Jinak já v sexu rád experimentuju. Mnoho věcí ale žena neakceptuje, tak je dělám na služebkách nebo prostě mimo domov. A zpravidla sám. Nechodím do žádných klubů. A nebo své fantazie (viz zmíněný výběr v mém profilu) alespoň sleduji ne netu. A některé provádím sám na sobě. Podvazování koulí a penisu, závaží a kovové erekční kroužky, svorky na bradavky, ball busting, kopřivy, piss. Ono se toho dá dělat tolik. Ale doma to nejde.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 02. 2026 v 15:42Off-line FreudToldYou  (29/179/67)
Prozřetelnost přinesla pohlavní choroby přesně pro takové jako jsi ty :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2026 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload