Tiché změny na seznamce… a co je za tím?
18. 02. 2026 v 20:20
Anonym
Anonym Lidi, všimli jste si, že se poslední dobou potichu mění nastavení? Některé věci fungují jinak, nastavení profilů se mění a nikde žádné vysvětlení.
Proč? Testuje se něco nového? Mění se algo***mus? Připravuje se větší změna?
Pane i8051 – můžete říct, co se děje a kam to celé směřuje? A ovlivňujete i další seznamky? Jsou tyhle projekty nějak propojené?
Slyšel jsem i spekulace, že kolem seznamky existuje širší komunita lidí mimo platformu a že nováčci se rychle dostávají do určitých skupin. Je to jen běžné seznamování… nebo něco víc?
Možná je to celé nevinné.
Ale když je ticho, vznikají otázky.
Proč? Testuje se něco nového? Mění se algo***mus? Připravuje se větší změna?
Pane i8051 – můžete říct, co se děje a kam to celé směřuje? A ovlivňujete i další seznamky? Jsou tyhle projekty nějak propojené?
Slyšel jsem i spekulace, že kolem seznamky existuje širší komunita lidí mimo platformu a že nováčci se rychle dostávají do určitých skupin. Je to jen běžné seznamování… nebo něco víc?
Možná je to celé nevinné.
Ale když je ticho, vznikají otázky.
Jsou za tím ilumináti... a kdybys četl poradnu, tak tady se o tom bavíme co a proč se děje -
https://www.nakluky.cz/…k-pro-psani/
https://www.nakluky.cz/…a/41183-vek/
https://www.nakluky.cz/…k-pro-psani/
https://www.nakluky.cz/…a/41183-vek/
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Akorát že to sou spíš čůráci než predátoři :D
Nahlásit
Možná se tam nahoře někdo konečně chytil za hlavu a snaží se dohnat ztracená léta nečinnosti této seznamky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ty seš dobře mimo kámo :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Kámo si říkej svojí ségře.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ty seš dobře mimo de-bile... lepší? :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
A co kdyby sis zatim zjistil o čem tady už 2 hodiny píšem? pak sem nenapíšeš takovou sračku cos napsal nahoře :D seš v p***li drahý skoropedofile, nakulki rozsekali novináři a policajti a děckám už psat asi nebudeš :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pane i8051 – můžete říct, co se děje a kam to celé směřuje?
--------
Smeruje to do riadnej p**i ... :-)
A ovlivňujete i další seznamky?
--------
Ano. A nejenom seznamky. Aktualne jsem ovlivnil cenu kozesin v Etiopii a vajicek na Jamajce.
Jsou tyhle projekty nějak propojené?
--------
Vse na svete je propojene, nektere veci i v bondingu. To vse kvuli zaloze ... :-)
--------
Smeruje to do riadnej p**i ... :-)
A ovlivňujete i další seznamky?
--------
Ano. A nejenom seznamky. Aktualne jsem ovlivnil cenu kozesin v Etiopii a vajicek na Jamajce.
Jsou tyhle projekty nějak propojené?
--------
Vse na svete je propojene, nektere veci i v bondingu. To vse kvuli zaloze ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Možná se tam nahoře někdo konečně chytil za hlavu a snaží se dohnat ztracená léta nečinnosti této seznamky.
---------
Ano, uz se na tom po letech necinnosti konecne pracuje a ted se teprv zuzitkuji tve zpravy detem, o kterych jsi si myslel, ze "smazanim" tvych dvou predchozich profilu zmizi. Z ty prace ale nebudes nadsenej, S********e ... :-)
BussterX (105/130/150)
nakulki rozsekali novináři a policajti a děckám už psat asi nebudeš :D
+
Denis36 (62/-/-)
Budu
-------------
Dekujeme za priznani, zes to delal. To se do spisu hodi ... :-)
---------
Ano, uz se na tom po letech necinnosti konecne pracuje a ted se teprv zuzitkuji tve zpravy detem, o kterych jsi si myslel, ze "smazanim" tvych dvou predchozich profilu zmizi. Z ty prace ale nebudes nadsenej, S********e ... :-)
BussterX (105/130/150)
nakulki rozsekali novináři a policajti a děckám už psat asi nebudeš :D
+
Denis36 (62/-/-)
Budu
-------------
Dekujeme za priznani, zes to delal. To se do spisu hodi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
18. 02. 2026 v 23:02
Anonym
Anonym Dobrý večer, pane i8051,
díky za odpověď. Fakt. Je rozdíl, když něco napíše někdo z uživatelů… a když se ozve přímo člověk, který za tím stojí. Toho si vážím.
Možná to z mých dotazů znělo přehnaně nebo moc hrotím věci. Jen mě to prostě zajímá, když se sem přihlásím a sleduju, jak se to mění. A když odpovíte vy, tak to má jinou váhu.
Ty změny beru. Vím, že nic nemůže zůstat stejné napořád. Asi máte svůj plán a vidíte dál než my ostatní. A upřímně… je cítit, že to drží někdo, kdo ví, co dělá.
Možná jsem jen zvědavej kluk, co moc přemýšlí :D ale respekt. Díky, že jste reagoval.
díky za odpověď. Fakt. Je rozdíl, když něco napíše někdo z uživatelů… a když se ozve přímo člověk, který za tím stojí. Toho si vážím.
Možná to z mých dotazů znělo přehnaně nebo moc hrotím věci. Jen mě to prostě zajímá, když se sem přihlásím a sleduju, jak se to mění. A když odpovíte vy, tak to má jinou váhu.
Ty změny beru. Vím, že nic nemůže zůstat stejné napořád. Asi máte svůj plán a vidíte dál než my ostatní. A upřímně… je cítit, že to drží někdo, kdo ví, co dělá.
Možná jsem jen zvědavej kluk, co moc přemýšlí :D ale respekt. Díky, že jste reagoval.
Nahlásit
Íčko za ničim tady nestojí, ba ani nesedí :D
Nahlásit
Ono není úplně tajné, kdo za tím stojí. Navíc pokud budeme hodní, tak si možná zasloužíme i fungující emoji.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
19. 02. 2026 v 01:36
Anonym
Anonym Hele, bez urážky, ale přijde mi dost naivní myslet si, že osoba, která je oficiálně prezentovaná jako „vlastník“ nebo tvář webu, je zároveň jediná, kdo má vliv na jeho chod. Tak to prostě u větších projektů nefunguje.
Každý významnější web má víc lidí v pozadí – technické zázemí, vývoj, správu, finance, strategii. To, že někdo není vidět na titulce s razítkem „majitel“, neznamená, že nemá reálný vliv.
A upřímně – jak si jinak vysvětlit tu každodenní kadenci příspěvků pana i8051 v poradně? To není aktivita náhodného kolemjdoucího. To je dlouhodobá, systematická přítomnost. Někdo, kdo je takhle konzistentně u zdroje dění, prostě není „nikdo“.
Neříkám, že řídí všechno sám. Ale tvrdit, že „za ničím nestojí“, mi přijde spíš jako přání než realita.
A jestli víc lidí ví, kdo za tím stojí – fajn. O to víc je zajímavé sledovat, kdo má skutečný vliv a kdo jen oficiální titul.
Každý významnější web má víc lidí v pozadí – technické zázemí, vývoj, správu, finance, strategii. To, že někdo není vidět na titulce s razítkem „majitel“, neznamená, že nemá reálný vliv.
A upřímně – jak si jinak vysvětlit tu každodenní kadenci příspěvků pana i8051 v poradně? To není aktivita náhodného kolemjdoucího. To je dlouhodobá, systematická přítomnost. Někdo, kdo je takhle konzistentně u zdroje dění, prostě není „nikdo“.
Neříkám, že řídí všechno sám. Ale tvrdit, že „za ničím nestojí“, mi přijde spíš jako přání než realita.
A jestli víc lidí ví, kdo za tím stojí – fajn. O to víc je zajímavé sledovat, kdo má skutečný vliv a kdo jen oficiální titul.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Zadny emoji nebudou, to je pro decka z tiktoku, tady jsme uz dospeli a stacej vam ascii smajliky. A apka taky nebude ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Lepší by bylo kdyby administrátory se podívali na to aby se dali již poslané zprávy mazat což zatím za celou dobu této seznamky neučinili. Nechápu proč.
Nahlásit
Appka by byla, jen je neveřejná. Smajlíci přes escape sekvence taky fungují. Pokud se nějak kolektivně pomodlíme, tak se dostanou i sem :).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zadny modleni nebude! ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Admine náš, jež jsi v zákulisí, pochválena buď platforma tvá... :D
Nahlásit
Rondo (95/170/70)
Lepší by bylo kdyby administrátory se podívali na to aby se dali již poslané zprávy mazat což zatím za celou dobu této seznamky neučinili. Nechápu proč.
----------
Mozna proto, Rondo, sedesatniku slintajici na skupinu "Ve věku: od 15 do 19 let", aby se zachovaly artefakty tve chlipne pedofilni duse. Ve spisu se to bude vyjimat ... :-)
----------
Mozna proto, Rondo, sedesatniku slintajici na skupinu "Ve věku: od 15 do 19 let", aby se zachovaly artefakty tve chlipne pedofilni duse. Ve spisu se to bude vyjimat ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tady na webu nakulky se vzdycky řešily sračky a řeší se cim dal vetsí ,no už tu teda neni ani p***l :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Redaktorce investigace.cz přišly po založení profilu s uvedeným věkem 15 let stovky zpráv. Když pro porovnání založila na seznamce profil s věkem 27 let, přišlo pouze sedm zpráv
Xdd
Xdd
Nahlásit
Pane Jez budete tu chybět. Vy a váš nezaměnitelný, zemitě jedinečný rukopiSS. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nárust nových profilů těsně nad 18 a hodně pod 18 za 3, 2, 1...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonyme, kdybys potřeboval víc info, stačí se zeptat mě. Za tím, co se tu děje nestojí I8051, ale já. Stačí číst, zeptat se a informace dostaneš.
Nahlásit
Kámo obávám se, že bojuješ s větrnými mlýny :D
Před 18 minutami
Středočeský kraj › PříbramOn-line Oprcejmne15 (30/170/50)
Ahoj mám sexy zadek(16 let pst) neslo mi sem psát kvůli mému věku tak teď máte šanci kdo mne chce oprcat jen jak chce napiš mi a domluvíme se
Před 18 minutami
Ahoj mám sexy zadek(16 let pst) neslo mi sem psát kvůli mému věku tak teď máte šanci kdo mne chce oprcat jen jak chce napiš mi a domluvíme se
Nahlásit
Hele, to takhle bojuje provozovatel v panice narychlo bez rozmyslu řešenými změnami. Já navrhoval jasně ověřování věku a aktivní moderaci obsahu. To se zjevně provozovateli nechce dělat a aby měl klid od novinářů, tak vymyslel tuhle kravinu. Ostatně o tom, jak nové zabezpečení seznamky po 48 hodinách selhává chystáme článek na pondělí.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Hele, nejsi tak náhodou socan, že nevíš, že peníze třeba najprv vydělat? Nevíš kde by na to majitel vzal ? Veď tady vlastně majitel dělá cha***u .
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jako já su rád, že tu nejsou admini z řad uživatelů, na seznamce ýýýbojz jsem před 13 letama skončil právě proto že admini sou většinou k***y kterým vleze funkce do palice a akorát to zneužívaj, ale jestli to chce zřizovatel dál tady řešit všechno sám když semka přišel jednou za tejden promazat poradnu tak good luck :D
Nahlásit
Filip0976: Cha***a to není. Věř mi. A kdyby, tak pokud nemám zdroje na správu takového projektu, tak ho nespouštím. Seznamka je dojná kráva. Tady peníze provozovateli tečou přímo na účet ve velkém.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
A kdyby, tak pokud nemám zdroje na správu takového projektu, tak ho nespouštím.
----------------------------------------------------------------------
tak, keby sa toho držal každý , tak ty nemáš prácu !
Seznamka je dojná kráva. Tady peníze provozovateli tečou přímo na účet ve velkém.
-------------------------------------------
no to ma zaujíma odkiaľ ? je tu pár storočných reklám a nič viac :)
----------------------------------------------------------------------
tak, keby sa toho držal každý , tak ty nemáš prácu !
Seznamka je dojná kráva. Tady peníze provozovateli tečou přímo na účet ve velkém.
-------------------------------------------
no to ma zaujíma odkiaľ ? je tu pár storočných reklám a nič viac :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ano, urcite skudlit nemusi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Filip0976: Proč myslíš, že je tohle moje práce? Nikdo mě za to neplatí.
Nahlásit
JMG (36/-/-) reagoval som na tvoj príspevok s tebou navrhovanými opatreniami a o príprave článku .
I8051 (54/184/97) Ano, urcite skudlit nemusi ... :-) a z tohto webu ?
I8051 (54/184/97) Ano, urcite skudlit nemusi ... :-) a z tohto webu ?
Nahlásit
Filip0976: myslíš si, že provozovatel má jen tohle? Co třeba živnostenský rejstřík? Co devtea? Co restaurace a další výdělky ze spolupráce s médii a IT magazíny? Příjem z reklamy přes sKlik, stejně tak FTV Prima a Google je dost veliký.
Nahlásit
20. 02. 2026 v 13:05
Anonym
Anonym JMG, díky moc za to co děláš. Fakt jo. I kdyby to mělo pomoct třeba jen jednomu klukovi, nebo to odradilo aspoň jednoho úchyla, tak to podle mě má smysl. Většina lidí jen kecá nebo to neřeší vůbec, takže už jen to, že se v tom šťouráš a snažíš se něco zjistit, je podle mě dobře.
Díky i adminovi, že se snaží s tím webem něco dělat a nějak to posouvat. Chápu, že vlastník asi chce nad webem trávit co nejmíň času a aby mu to zároveň vydělávalo, to je celkem normální. Aspoň se něco řeší.
Já jsem možná jen zvědavej a občas moc řeším blbosti :D ale přijde mi fajn, když to tu je aspoň trochu safe a člověk ví, že to někdo hlídá. Takže díky oběma, že se o to staráte.
Díky i adminovi, že se snaží s tím webem něco dělat a nějak to posouvat. Chápu, že vlastník asi chce nad webem trávit co nejmíň času a aby mu to zároveň vydělávalo, to je celkem normální. Aspoň se něco řeší.
Já jsem možná jen zvědavej a občas moc řeším blbosti :D ale přijde mi fajn, když to tu je aspoň trochu safe a člověk ví, že to někdo hlídá. Takže díky oběma, že se o to staráte.
Nahlásit
Anonym NOVÉ
člověk ví, že to někdo hlídá...
xxx
tyvoe tady to nehlídá nikdo, včera byl inzerát kde 16ka nabízela sex za prachy z profilu třicátníka :D
člověk ví, že to někdo hlídá...
xxx
tyvoe tady to nehlídá nikdo, včera byl inzerát kde 16ka nabízela sex za prachy z profilu třicátníka :D
Nahlásit
A neni to tak, ze inzeraty schvaluje jakysi moderator? Tohle jakoze schvalil? Notyvole :-)
Nahlásit
Hlavně že když si dám jako profilovku fotku s nikem přes xicht tak porušuju pravidla prej a dopstanu výhružnou slohovku :D
Nahlásit
No se nediv, jsi pak tak sexy, ze se admin rozvasni ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Děkuji holkám z investigace.cz za akci a spolupráci. Tady se dozvíte víc...
https://www.instagram.com/p/DVEaNLJjco2/
https://www.instagram.com/p/DVEaNLJjco2/
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Hm, dobrý, placený obsah, tak nic... :D
Nahlásit
JMG -vypatlaná dutá hlava , hrající si na" důležitou osobu pracující pro PČR " :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jedinej dutohlav jsi tu zjevně ty, pokud nedokážeš pochopit význam slova spolupracovat. To neznamená, že pracuji pro PČR, ale že jsem nápomocen při vyšetřování jako svědek.
Nahlásit
Domikzhor (52/-/-)
JMG -vypatlaná dutá hlava , hrající si na" důležitou osobu pracující pro PČR " :)
-----------
To muzes psat Rosju ze svyho nicku ... :-)
-----------
To muzes psat Rosju ze svyho nicku ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Už bys neměl tak chlastat ičko ,zase si ožralej jak to prase
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Hele rosomaku, divadlo neni tvoje silna stranka, tak si alespon uchovej trosku svy dustojnosti a nehraj to na nas ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ty si vyser voko ,divadlo tady hraješ ty , ožralče s gumovým kajakem ,ty piš něco o důstojnosti :)
Hlavně že máš potřebu komentovat tady všechno a všechny
Hlavně že máš potřebu komentovat tady všechno a všechny
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To jsem nepsal jako navrh na dalsi koverzaci, to byl jen fakt, Domiku. Tak fajn vecer ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.