Randění na maloměstě
Ahoj,
je mi 27 a žiju v Šumperku. Poslední dobou hodně přemýšlím nad tím, jaký to vlastně je být gay na maloměstě – hlavně co se týče seznamování.
Nemám pocit, že bych byl asociál nebo že bych neměl život. Mám práci, svoje věci, něco buduju. Ale čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, že ten „výběr“ je tady strašně omezený. A upřímně – mám pocit, že většina rozumných gayů v mém věku už dávno odešla. Šli na vysokou, přestěhovali se do Brna, Prahy… prostě zmizeli za větším městem a větší bublinou.
Tady to někdy působí, jako by člověk vybíral ze strašně malého okruhu lidí. Všichni se nějak znají, drby jedou rychlostí světla a do toho spousta „straight“ borců, co mají doma borku, ale o víkendu píšou mně. Jenže to je přesně ten typ situace, do které nechceš jít, pokud nehledáš tajnej režim a drama. A aplikace? Často jen kolotoč „čau, co děláš“ bez reálného posunu.
Občas si říkám, jestli je tenhle struggle normální součást maloměsta, nebo jestli je problém ve mně a mám jen moc vysoké nároky?
Nechci se stěhovat jen proto, abych si někoho našel. Mám tu práci a zázemí. Ale zároveň nechci ve 30 zjistit, že jsem jen čekal, až se něco samo stane.
Máte to taky tak?
– Daří se vám najít vztah mimo velké město?
– Má smysl to lámat přes aplikace nebo snad vztah na dálku?
– Přestěhovali byste se (nebo jste se přestěhovali) hlavně kvůli datingu?
Zajímá mě realita ostatních, ne pohádky.
je mi 27 a žiju v Šumperku. Poslední dobou hodně přemýšlím nad tím, jaký to vlastně je být gay na maloměstě – hlavně co se týče seznamování.
Nemám pocit, že bych byl asociál nebo že bych neměl život. Mám práci, svoje věci, něco buduju. Ale čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, že ten „výběr“ je tady strašně omezený. A upřímně – mám pocit, že většina rozumných gayů v mém věku už dávno odešla. Šli na vysokou, přestěhovali se do Brna, Prahy… prostě zmizeli za větším městem a větší bublinou.
Tady to někdy působí, jako by člověk vybíral ze strašně malého okruhu lidí. Všichni se nějak znají, drby jedou rychlostí světla a do toho spousta „straight“ borců, co mají doma borku, ale o víkendu píšou mně. Jenže to je přesně ten typ situace, do které nechceš jít, pokud nehledáš tajnej režim a drama. A aplikace? Často jen kolotoč „čau, co děláš“ bez reálného posunu.
Občas si říkám, jestli je tenhle struggle normální součást maloměsta, nebo jestli je problém ve mně a mám jen moc vysoké nároky?
Nechci se stěhovat jen proto, abych si někoho našel. Mám tu práci a zázemí. Ale zároveň nechci ve 30 zjistit, že jsem jen čekal, až se něco samo stane.
Máte to taky tak?
Zajímá mě realita ostatních, ne pohádky.
Tak jasne, kdyz hledas v nejakym casovym intervalu ve velky mnozine jednoho pasujiciho jedince, mas sanci vyrazne vetsi, nez ve skupine maly. Samozrejme ten kus muzes najit i v ty maly skupine, ale zase za delsi cas. Proste stroha matematika, cim je to mensi na vejsku, tim to musi bejt delsi na dylku... :-)
Takze bud musis rozsi*** hledani do vzalenejsiho okoli, cims zase snizis mnozstvi protikusu, kterym by ta dalka vyhovovala, nebo se proste musis soupnout do centra deni. Je to jak s tim Mohamedem ... :-)
Ja jsem prakticky kousek za Prahou, ale je to vlastne jeste velka Praha. A tam problem neni :-)
Takze bud musis rozsi*** hledani do vzalenejsiho okoli, cims zase snizis mnozstvi protikusu, kterym by ta dalka vyhovovala, nebo se proste musis soupnout do centra deni. Je to jak s tim Mohamedem ... :-)
Ja jsem prakticky kousek za Prahou, ale je to vlastne jeste velka Praha. A tam problem neni :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Řekl bych, že to bude spíš komunitou. Když se přestěhuješ do většího města, tak se akorát rozšíří okruh lidi se kteryma můžete m***t, ale tím to tak končí.
Aneb, když hovno necháš pozlatit stále bude hovnem :)
Aneb, když hovno necháš pozlatit stále bude hovnem :)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak zase hovno se blbe zlati, to neni jak zachod ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tyvole staré poleno acarum je tady, dobří holubi se vracejí :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nojo, taky jsem zestárnul, a už vám držím místa v domově důchodců
Nahlásit
Ale sak hardomet sem obcas zajde a uz ma takovy dospely nazory, to je hezky ... :-)
Btw na duchodak kasli, makej nam na duchod ... :-)
Btw na duchodak kasli, makej nam na duchod ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ses posral, ne? Do duchodu se těším už do doby co mi bylo 18 :)
Nahlásit
No, ale ja to mam za 10 let, Buss uz tam 40 let je a ty? 35 let chlapce, drzim palce, mozna to jeste zvednou :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tyvole, Ičko, ty si zas pozitivni jak HIV test...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
To je jen realita hochu, ale zase bud rad, budes tu dyl nez my a uzijes si spoutu veselych veci, co se ve svete stanou :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To je pravda, ale zas, už jste ve věku kdy by bylo vhodne sepisovat závěť, už mám zálusk na tvoju jachtu a busostěruv byt. Noniic, za mlada jste nahaněli vy mě, teď je čas abych začal nahánět já vas xd
Nahlásit
Fajn, stoupni si do fronty, teba na tebe neco zbyde :-) Noale kdyz mas rad ty zviratka, to bysme z ni mohli udelal novodobou Noemovu Archu, co? Na to urcite je nejakej dotacni program, co by na to sel napasovat (a zneuzit) ... :-)
Nahlásit
Já tě vole hadromete nenaháněl :P
Nahlásit
Adoptujem busostěra, ten už si taky nic nepamatuje, to bude asi ten alzheimer. Vyfásnem pár dotací na provoz důchoďáku, a pořádně to(ho) podojíme.
Nahlásit
Sehnat duchodak je fakt problem, jakoze o tom neco vim :-)
Nahlásit
Vole hadroš já jsem s tebou jen akorát párkrát kultivovaně konverzoval v PM, ani jednou jsem po tobě nechtěl fotku p**a ani nic, tak neser :P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Me hadros radil, co s nebostikem Kimem, ale to uz je davno. RIP ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tyvole, želvy přežily dinosaury, ale Ičkovu péči už ne :(
Nahlásit
Ale uz ho nezajimame, ma ted svyho milacka 4060Ti :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
To nebyla zelva, ale chameleon, jsem si teda myslel, ze rozdil poznas, kdyz to zvladnu ja. Ikdyz 4 nohy a hlavu to ma oboji, tak se to asi splest da ... :-)
Nahlásit
Tyvole, nebo že bych začal senilnět já? To už bude ten gay důchod, nebo prohulená palice :--)
Nahlásit
Zeby B? Ale co, kdyz ti to chutna ... :-)
Nahlásit
Myslím si, že jak to píšeš že to tak nějak je.... Praha a Brno to jsou buzní ráje, většina mladých teploušů tam jde protože malý město a jeho okolí (vesnice s dostupností do toho malého města) -tam to je tak jak to je.
Tím neříkám že to nejde, defakto platí co píše níže Íčko, ale prostě je to tak i logické.
Tím neříkám že to nejde, defakto platí co píše níže Íčko, ale prostě je to tak i logické.
Nahlásit
Za prve, sumperk je zapadakov, za druhe apps smysl maji, za posledni rok jsem na nich poznal min. 4 kluky osobne, za treti ""mam svoje veci, neco buduju" zni sice tajemne, ale tak se neprodas
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Já jsem žil od narození v brně - to je takový shluk obydlí které má některé rysy kterými se podobá městu... a su rád, že sem z tama na starý kulena vypadl na venkovský vidlákov :D ale pro mladýho bazeranta je asi větší město dobrý :D
Nahlásit
Tak já třeba taky odešel z maloměsta... na malovesnici. A naopak je to absolutně super. Traktory, krávy, koně, včely, normální lidi, nekonečný lány, sekačky, svobodně kokrhající kohouti, dílna kam se člověk podívá, žádný d***lní bungalovy s pošahanýma lufťákama. Jen naproti kurevsky velkej statek s lakatošem, spoustou traktorů a techniky. A přítele mám z jiný vesnice, tak nevim jakej je problém. :-) Takže problém hledej u sebe. :-) A naopak čím dál od těhlech z******ých velkých měst, tím lepší a normálnější lidi..:-)
Nahlásit
Acarum ekvivalent gay incelu mi sem bude psát rady…To sem se rovnou mohl zeptat záchodového prkénka a dozvěděl bych se lepší rady…
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tak co ti prkýnko poradilo, povídej... 8)
Nahlásit
Já jsem strávil na vesnici skoro 90 procent života (necelé 4 roky město, zbytek vesnice) a z toho přes půlku v takové zapadlé dedine kde jak se říká lišky davaji dobrou noc, jezdil tam jeden autobus a provoz tvořily převážně traktory.
Taky se těším až se jednou z toho velkého města na vesnici zase vrátím.... také jsem názoru že na té vesnici je takové zlaté jádro společnosti - nebo driv bylo dnes nevím.... Ale dneska je to úplně jiné, ty vesnice se proměnily. Možná ještě někde v horách to funguje, ale ty lidi bych si tam neidealizoval, těch vzájemných bojů jen co já pamatuji, ale aspoň to bylo rozděleno na tábory, dneska už jede pouze každý za sebe. A cokoliv udělat je problém. Jsou konflikty co se táhnou už několik generací.
Dále spousty vesnic zničili prazaci, udělali si z toho předměstí Prahy a celé to tam dojebali. Je to prostě tak jak to je.
No nic nechtěl jsem být negativní takhle po ránu:-)
Taky se těším až se jednou z toho velkého města na vesnici zase vrátím.... také jsem názoru že na té vesnici je takové zlaté jádro společnosti - nebo driv bylo dnes nevím.... Ale dneska je to úplně jiné, ty vesnice se proměnily. Možná ještě někde v horách to funguje, ale ty lidi bych si tam neidealizoval, těch vzájemných bojů jen co já pamatuji, ale aspoň to bylo rozděleno na tábory, dneska už jede pouze každý za sebe. A cokoliv udělat je problém. Jsou konflikty co se táhnou už několik generací.
Dále spousty vesnic zničili prazaci, udělali si z toho předměstí Prahy a celé to tam dojebali. Je to prostě tak jak to je.
No nic nechtěl jsem být negativní takhle po ránu:-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pane tygr, lidi sou sfině jak ve městě tak na vesnici, ale když je někdo sfiňa na vesnici tak je na něj víc vidět :D téma ovšem nebylo o proměnách dnešní vesnice ale jak tam sbalit chlapa na vztah :D
Nahlásit
Sbalit vs nesbalit, přebrat vs nepřebrat … :D
Moc na vyber nebudete mít, :-) jen jeden doktor, jeden zubař, jeden vedoucí jednoty, řezník krkovička, děda Lebeda …malá čarodějnice, kremilek, a další … ten chlap co má Modro Očko (kocoura)
Moc na vyber nebudete mít, :-) jen jeden doktor, jeden zubař, jeden vedoucí jednoty, řezník krkovička, děda Lebeda …malá čarodějnice, kremilek, a další … ten chlap co má Modro Očko (kocoura)
Nahlásit
Nahlásit
Jaky gay incel ty loupaku? XD
Můžeš prosimtě tuhle myšlenku, která je hlubší než můj anál něják dále rozvést? Nebo sis na twitteru přečetl velké libtardí slovíčka a teď je jako světaznalý učenec házíš všude okolo?
Hele, a nebo ten problém s hledáním partnerů nebude v lokalitě, ale v tom týpkovi co je hledá? (:
Můžeš prosimtě tuhle myšlenku, která je hlubší než můj anál něják dále rozvést? Nebo sis na twitteru přečetl velké libtardí slovíčka a teď je jako světaznalý učenec házíš všude okolo?
Hele, a nebo ten problém s hledáním partnerů nebude v lokalitě, ale v tom týpkovi co je hledá? (:
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tygře pražáci využívají nízkých cen pozemků na vesnicích, což může využít každý, komu to pálí, jezdit do práce z útulného domova se zahradou než betonového bytu s mizerným balkonem.
Proč jsem si pořídil chatu se zahradou a kadibudkou, když žiju v betonovém bytě ( bez balkonu) je snad každému jasné.
Proč jsem si pořídil chatu se zahradou a kadibudkou, když žiju v betonovém bytě ( bez balkonu) je snad každému jasné.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Levnej pozemek na vesnici je možná před plotem dukovan :D tady u sjezdovek je to drahý jak p**a
Nahlásit
Ahoj Štěpánku. Ve svém příspěvku sis zároveň odpověděl. Nakonec bude záležet, jakou prio***u si vybereš. Pocházím z pohraničního p***lákova menšího než je Šumperk a ve svých 21 - 24 letech jsem řešil stejné věci, jako ty. Byť jsem tam měl své vlastní bydlení, práci, koníčky i přátele, po dvou vztazích na dálku jsem to tam vzdal a začal nový život v Praze. Nikdy jsem svého rozhodnutí nelitoval.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Stepanek1998 (28/183/80)
Acarum ekvivalent gay incelu mi sem bude psát rady…To sem se rovnou mohl zeptat záchodového prkénka a dozvěděl bych se lepší rady…
-----------
A p***om ti napsal pravdu, mozna bude tedy problem v tobe ... :-)
-----------
A p***om ti napsal pravdu, mozna bude tedy problem v tobe ... :-)
Nahlásit
Nene, pravdu bude mít ten, kdo mně první pošle foto své p***le :P
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Tygře pražáci využívají nízkých cen pozemků na vesnicích, což může využít každý, komu to pálí, jezdit do práce z útulného domova se zahradou než betonového bytu s mizerným balkonem.
-------------
Je videt, ze jsi dlouho nestudoval ceny pozemku v rozumny dojezdovy vzdalenosti kolem Prahy, ani rozvahu nad dojezdovym casem ... :-)
Denis36 (62/-/-)
-----------
Abys tam mohl prznit ty skolaky do 16+ a nebylo to u sousedu slyset? Nebo? ... :-)
-------------
Je videt, ze jsi dlouho nestudoval ceny pozemku v rozumny dojezdovy vzdalenosti kolem Prahy, ani rozvahu nad dojezdovym casem ... :-)
Denis36 (62/-/-)
-----------
Abys tam mohl prznit ty skolaky do 16+ a nebylo to u sousedu slyset? Nebo? ... :-)
Nahlásit
BussterX (105/130/150)
----------
Vazne to chces? ... :-)
----------
Vazne to chces? ... :-)
Nahlásit
Klidně, já bysem to unesl, ale jedná se o spor mezi akarumem a štepanem, ne že mně budeš cpát nějakou jinou prcinu... :P
Nahlásit
Jo tak, ja myslel, ze jsme ve pri my :-)
Nahlásit
My sme možná jenom vepri :D
Nahlásit
Bude se grilovat? :-) Rožeň mám tlustej jak z tatrovky hřídel. :-)
Nahlásit
To je zas nějakej dvojsmysl ne? O_o
Nahlásit
Ty už si fakt voe nandi nějakýho rákosáka, buřte. =_= Neb se chováš jak nevycválnej kandidát na jezinův sklep. =_=
Nahlásit
Před hodinouOff-line I8051 (54/184/97) NOVÉ
Denis36 (62/-/-)
-------------
Denis36 (62/-/-)
-----------
Ne nestudoval jsem cenu pozemků, ostatně cena není všude rovnoměrná.
Na przněni školáčků zapomeň, nejsem tvůj případ.
Denis36 (62/-/-)
-------------
Denis36 (62/-/-)
-----------
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Před 4 minutamiOn-line Denis36 (62/-/-)
xxx
hele pane jezina nenuť mě abysem tu postnul tu komunikaci mezi tebou a supervizírem kterou mě suprák posílal když mu bylo 16 :D
xxx
hele pane jezina nenuť mě abysem tu postnul tu komunikaci mezi tebou a supervizírem kterou mě suprák posílal když mu bylo 16 :D
Nahlásit
BussterX (105/130/150) NOVÉ
-------------------------
Čo ho chcel polievať krabičákom lol ?
-------------------------
Čo ho chcel polievať krabičákom lol ?
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
-----
V tom pripade se k nevyjadruj, kdyz o tom nic nevis, jaks prave potvrdil :-)
----
No muj pripad nejsi, to je fakt ... :-)
-----
V tom pripade se k nevyjadruj, kdyz o tom nic nevis, jaks prave potvrdil :-)
----
No muj pripad nejsi, to je fakt ... :-)
Nahlásit
Acarum mi napsal pravdu??? Ten jeho názor, který prodává jako pravdu, a vy mu to jen všichni žerete, protože jste stejně ublížení buzíčci... Ten týpek je no-life týpek, kterému někdo kdysi dávno ublížil, a proto teď hejtuje celou naši komunitu, a vy mu jen přitakáváte. To víc vypovídá o vás než o mně lol... Celej tenhle slet komentářů vypovídá o tom, co jste za opice. Děkuji těm, co opravdu poradili a nepřišli si sem jen krátit svůj nudný život chatováním. :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
* No... ani ve velkém městě se mi to nedařilo, natožpak na tom malém. Chyba není v tobě, ale ve takhle mladí lidé se moc nechtějí vázat. A když už, tak většinou už stejně někoho mají. Anebo jsou to vypočítavé s***ě, co to hrají na více stran, ale to už je jiný příběh,
* Když miluješ, nepodvedeš. Zas na druhou stranu pokud byste bydleli každý tisíc kilometrů od sebe a viděli se jednou za půl roku, tak by to smysl snad ani nemělo.
* Tohle mi jako důvod je stěhování teda nepřijde.
* No... ani ve velkém městě se mi to nedařilo, natožpak na tom malém. Chyba není v tobě, ale ve takhle mladí lidé se moc nechtějí vázat. A když už, tak většinou už stejně někoho mají. Anebo jsou to vypočítavé s***ě, co to hrají na více stran, ale to už je jiný příběh,
* Když miluješ, nepodvedeš. Zas na druhou stranu pokud byste bydleli každý tisíc kilometrů od sebe a viděli se jednou za půl roku, tak by to smysl snad ani nemělo.
* Tohle mi jako důvod je stěhování teda nepřijde.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Už Olomouc je malé město, jde i o to jak LGBT friendly město je
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
ani ve velkém městě se mi to nedařilo
-------
Fňuk :))
-------
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Adam024 (23/-/-) NOVÉ
Ellvin (25/183/81)
-------
---
Honidíře Elvíře by se nedařilo ani v galaxii plný buzen :-)
Ellvin (25/183/81)
-------
---
Honidíře Elvíře by se nedařilo ani v galaxii plný buzen :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Hej co vy jste někteří za k***ty??? To se tady někdo někomu vysmívá, protože sdílí svoji životní zkušenost??? Jaký fňuk ty lemple, co se za sebe stydí a ani tu nemá svoji pravou fotku. Zas se potvrzuje pravidlo, že svaly nejsou vše a v tomhle případě asi ani dost....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Stepanek řekni si pak íčkovi, von ti nějaký pravý fotky adama024 pošle :D btw šíříš dost negativní energii, to máš furt nebo jsou to jenom nějaké periody? :D
Nahlásit
Víš zrcadlo ukazuje to jaký si, je těžké být pozitivní tady v tomhle prostředí. Ale jo hrajte si na nějaký šluníčkáře. :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Takže furt... sem myslel, že kdyby to bylo jednou za měsíc, že by to mohly bejt krámy, tak asi ne teda :D
Nahlásit
Stepanek1998 (28/183/80) NOVÉ
Hej co vy jste někteří za k***ty??? To se tady někdo někomu vysmívá, protože sdílí svoji životní zkušenost??? Jaký fňuk ty lemple, co se za sebe stydí
-------------------------------
To víš, když někdo dělá podřadnou práci za otrocký peníz, pak se nelze divit, že se ten dotyčný chová tak, jak nemá. Heheh... a to jsem se s ním, je to asi půl roku nazpět, chytl. Byl zvědav, jestli mu budu schopen říct do očí to, co jsem mu tu napsal. Naší schůzku jsem si podmínil zasláním jeho fotky... a nic. Samozřejmě ve výsledku jsem byl já ten připosraný a on byl ten borec nakonec. Jo jo, tady si s tímhle cvokem užiješ kopec srandy. :s)
Hej co vy jste někteří za k***ty??? To se tady někdo někomu vysmívá, protože sdílí svoji životní zkušenost??? Jaký fňuk ty lemple, co se za sebe stydí
-------------------------------
To víš, když někdo dělá podřadnou práci za otrocký peníz, pak se nelze divit, že se ten dotyčný chová tak, jak nemá. Heheh... a to jsem se s ním, je to asi půl roku nazpět, chytl. Byl zvědav, jestli mu budu schopen říct do očí to, co jsem mu tu napsal. Naší schůzku jsem si podmínil zasláním jeho fotky... a nic. Samozřejmě ve výsledku jsem byl já ten připosraný a on byl ten borec nakonec. Jo jo, tady si s tímhle cvokem užiješ kopec srandy. :s)
Nahlásit
Ono to není asi snadné nikde. Já bydlím kousek od Brna. A stejně se těžko někdo hledá, protože fakt je to o tom, že mnoho slušných už někoho má a píšou mi obvykle kluci, kterým by šlo jen o sex.
Nahlásit
Spíš bych víc sázel na to maloměsto. Praha není také zrovna něco extra pro vztahy. Většina chlapů chce jen prcat, ale závazek, to ne. To je vážnější než divoký sex :D
Nahlásit
A my mysleli že tam máš vážný vztah a ono to bylo jen kvůli prcu. To se ti muselo fakt vyplatit:)
Nahlásit
Skoro za humny vesnic stál stoh balíků ze slámy, popřípadě ve staré stodole u vejminku, kde se sláma se senem taky skladovala, jsi nemusel řešit, kde si v klidu zaprcáš.
Zde platil jen zákaz kouření cigaret.
Zde platil jen zákaz kouření cigaret.
Nahlásit
A tys tam byl Jezino nekdy prcat? Vypravej nam to. Prosiiim ... :-)
Nahlásit
Máš u baráku stodolu, tak to zcela jistě znáš.
Nahlásit
My jsme Jezino chodili jako lidi prcat do postele. Proto chci od tebe, jako znalce sukani ve stohu, popsat, jaks to v tom stohu za humny delal ty ... :-)
Nahlásit
Jo vona ti už spadla s tou vycpanou krávou?
Nahlásit
Jo aha, ty jsi Jezino zase vylitej, tak to netreba dalsi otazky ... :-)
Nahlásit
Chtěl jsem něco napsat, ale pak mi došlo že to bylo vše už na toto téma stokrát řečeno :D pořád dokola.
Ale všimnětě si prosím jednoho kontrastu.
objekt ,,A" má vyplněný profil, s fotkami, je sdílný, má koníčky a reálně se setkává s lidmi -říká že nemá problém se seznamováním.
objekt ,,B" nemá vyplněný profil, nemá nikde fotky, nikdo neví co dělá a co má rád, neschází se --říká že se dnes seznámit nejde protože (doba, prachy, drahý byty, nároky, instagram, zlí lidé.....a tisíc dalších).
objekt ,,C" má možná vyplněný profil, dává fotky, asi i chodí mezi lidi ale je to takovej k****n že není divu.
Ale všimnětě si prosím jednoho kontrastu.
objekt ,,A" má vyplněný profil, s fotkami, je sdílný, má koníčky a reálně se setkává s lidmi -říká že nemá problém se seznamováním.
objekt ,,B" nemá vyplněný profil, nemá nikde fotky, nikdo neví co dělá a co má rád, neschází se --říká že se dnes seznámit nejde protože (doba, prachy, drahý byty, nároky, instagram, zlí lidé.....a tisíc dalších).
objekt ,,C" má možná vyplněný profil, dává fotky, asi i chodí mezi lidi ale je to takovej k****n že není divu.
Nahlásit
Ovšem objekty A, B i C spojuje jedna linka. Ani jeden nemá soustruh, takže tak, či tak, všechno vylejt. :-\
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jeden známej má minisoustruh v paneláku v praze (inženýr ajtý kterej dělá kulisáka) a většího kkta skoro neznam :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Milenkou mou fréza je
Milencem tvým soustruh!
k naší lásce zahraje
nám na garmošku soudruh!
Milencem tvým soustruh!
k naší lásce zahraje
nám na garmošku soudruh!
Nahlásit
Kdyby nám chtěl někdo bránit,
tak se se zlou potáže!
Budeme svá pole chránit
od západní pakáže
tak se se zlou potáže!
Budeme svá pole chránit
od západní pakáže
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
"zapadni" lze dle situace zamenit za "vychodni" nebo i jakoukoli jinou svetovou stranu ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jo, no. Současnej nájemník Pražskýho hradu to zná moc dobře.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Kdyby nám chtěl někdo bránit,
tak se se zlou potáže!
Budeme svá pole chránit
od * .... pakáže
----
* doplnit dle aktuální politické situace
tak se se zlou potáže!
Budeme svá pole chránit
od * .... pakáže
----
* doplnit dle aktuální politické situace
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.