Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zbytečně vyhrocený rozchod

02. 03. 2026 v 13:59Off-line Anonym
Zdravím,
jdu k vám ani ne tak pro radu, na ní je už pozdě, jako spíše pro názor. Seděl jsem ve vězení, kde jsem se seznámil s klukem. On udělal první krok ten, že si mě přepsal k sobě na celu, protože poznal, že jsem gay. Slovo dalo slovo, a zjistili jsme, že i když toho nemáme moc společného, i tak si rozumíme. Protiklady se přitahují, ne? Jenže po necelém týdnu se chtěl z cely vypsat, a snad každé ráno otravoval referenty žádankami o přesun na celu k jistému zbohatlickému invalidovi, kterého, jak mi později řekl, zneužíval po finanční stránce, neboť on nic neměl. A rodina mu balíky posílala sporad**ky, takže nevím, co si o odůvodnění, že se k němu chtěl přepsat, protože nechtěl zneužívat a věčně žádat o něco svou rodinu, mám myslet. A tak přišel čas, kdy ho sbalili a přemístili na celu k onomu zbohatlíkovi. Postupem času, a ne z jeho úst, jsem se dozvěděl pro mě šokující informaci - léčí se s HIV. Až když nabyl přesvědčení, že něco tuším, řekl mi to, ale tím tónem, jako kdyby o nic nešlo. Nakonec jsem to přešel a přislíbil mu, že mu dám šanci na náš vztah. Jenže postupem času jsem nad tím vším začal přemýšlet, a uvědomil si, že mi neříká všechno. Jistě, každý máme nějaká tajemství, jenže on si hrál na otevřenost a mé soukromí neuznával. Dopis od kamaráda mi vytrhl z ruky dřív, než jsem si ho stihl vůbec přečíst. Proč to píšu? Když mi jednou ukazoval něco mezi svými dokumenty, ukázal se zastrčený papír se srdíčkem v nadpisu. Tak jsem si ho vzal, že si ho přečtu, a on mi ho vyrval z ruky a vyhodil s tím, že to je jeho minulost, která s námi dvěma nemá nic společného. „Každý máme nějakou minulost“, řekl mi. Pak mě odvezli na lágr, zatímco jeho tři měsíce poté propustili z vazby na podmínku. Byl v kontaktu s mou babičkou, které jindy (ve vězení) volal několikrát do týdne, ale když byl venku, zavolal jí třikrát během dvou měsíců, kdy pak pustili i mě. Jednou ji volal, aby přes ní mně předal vzkaz, že podmínka mu vyšla, a pak 2x, jednou požádal o zaslání svých věcí, které měl u mě, a pak ještě jednou, to chtěl půjčit peníze, protože po propuštění nic neměl. No a když jsem vylezl já, rozhodl jsem se mu osladit život. Udělal ze mě d***la, páč když jsem se mu v posledním dopise zmiňoval o jeho přesunu na jinou celu, tak místo aby mi napsal pravdu, tak mi odepsal, že ty žádanky po nějakém čase přestal dávat, protože si uvědomil, že žádné prachy mu nenahradí mě, jenže pak ho referent přestěhoval na základě žádanky toho zbohatlíka, který je podával současně s ním, což byla pravda. To s těmi žádankami pravda je jen částečná, po čase je přestal dávat, protože byl referentům pro smích. Ale každé ráno měl nějakou připravenou, protože co kdyby přišla směna, která vycházela vstříc jeho požadavkům? Tehdy jsem pochopil, že mi prostě něco skrývá... vnitřní intuice. Vlastně do poslední chvíle se tvářil jako svatoušek, který nic a o ničem neví. Nuže k tomu oslazení. Vyprávěl mi o klukovi, do kterého byl zamilován, a který splňoval všechna jeho k***éria. Po čase mi řekl, protože si myslel, že jsem žárlivý, že s ním on i jeho rodina přerušili veškeré styky kvůli nějaké zradě z jeho strany. Po měsíci koukám na žádanku o přidání telefonního čísla, mezi kterými bylo i číslo onoho kluka, které chtěl odstranit, aby se vešel do limitu maximálně deseti možných povolených čísel. Na můj pohled mi opáčil, že se s ním dohadoval o koupi knížce Harry Potter. Laciná výmluva, já vím, ale nic jsem mu tehdy na to neřekl, což mě do teď mrzí. Během toho měsíce vymazal a znovu si přidával několik čísel svých kamarádů, tak cože až po takové dlouhé době se odhodlal k vymazání čísla člověka, se kterým si údajně nemá už co říct? Navíc... po svém propuštění jsem si všiml, že se vzájemně na Instagramu sledují. Nerozuměl jsem tomu, i přesto, že mi ten jeho objekt touhy napsal, že už nejsou spolu. Proč jsem si s ním psal? Abych ho informoval, že ten jeho Romeo má HIV, tak aby nevymyslel na něj stejné překvapení, jako na mě.
A teď k jádru problému. Myslíte si, že jsem to přehnal? Léčené HIV není infekční a přenosnost nulová. HIV+ lidi můžou bez obav žít sexuálním životem, aniž by nakazili druhého, což jsem si zjistil až pak.

Děkuji za věcné komentáře. A takové pindy, že ať trollím jinde, že si vymýšlím, a tak dále, ty si, prosím, nechte tentokrát od cesty! Tímhle tématem se nesnažím vyvolat prudké diskuze, hádky, ani nic z toho, takže prosím, PROSÍM k věci, ano?! Děkuji. AntiRomeo.
02. 03. 2026 v 15:43Off-line I8051  (54/184/97)
Tak v tom jsem se uz ztratil ... :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 03. 2026 v 15:55Off-line Anonym
Promiň, ale nedokážu to shrnout do tří vět. Nechceš mi svou odpovědí pomoci - nereaguj. Easy. Nechápu, proč na sílu musíš na všechno reagovat.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
02. 03. 2026 v 16:46Off-line BussterX  (105/130/150)
Nepsala to umělá inteligence?
02. 03. 2026 v 17:17Off-line Kady  (27/-/-)
Jsi napsal asi 4 důvody k rozchodu a teď myslíš, že to bylo zbytečně vyhrocené?
Ani bych neřekl
02. 03. 2026 v 17:38Off-line Anonym
Já jestli to byly legitimní důvody, a jestli to, co jsem udělal na závěr, nebyla sviňárna z mé strany, Kady
02. 03. 2026 v 18:00Off-line Panskrt  (50/178/81)
Čtu to tak, že mu nemůžeš věřit, to je jako důvod k rozchodu naprosto dostačující.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 03. 2026 v 18:25On-line Ellvin  (25/183/81)
Tak určitě ti o svém zdravotním stavu neřekl, protože by na to zapomněl. Jestli si chtěl hrát na milujícího partnera, měl ti o tom říct hned na začátku, a ne čekat, jestli si všimneš. Vůbec nezáleží, jestli je či není infekční.
02. 03. 2026 v 22:26Off-line Anonym
Jde o to, Panskrte, jestli to je fakt legitimní důvod k rozchodu. Přece pouhá domněnka, to je hloupost, ne?
02. 03. 2026 v 22:57Off-line I8051  (54/184/97)
Ja ti nevim, ale z toho, co jsi o nem napsal, pokud to samozrejme byla pravda a nepribarvils nam to, jednoznacne vychazi, ze je to kkt. Takze pokud nechces byt s kktem, dalsi duvod nepotrebujes. A pokud jeste premyslis, jestli neni nahodou dobrej, mozna jsi rozbitej i ty ... :-)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 03. 2026 v 23:45Off-line Panskrt  (50/178/81)
To se ptáš, jestli to, že mu už nevěříš, je důvod k rozchodu? Nedovedu si představit funkční vztah bez důvěry. Jde o to, jak to vnímáš ty, nepotřebuješ žádné schválení a už vůbec to nemá cokoliv společného s legitimitou.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 03. 2026 v 07:48Off-line Kady  (27/-/-)
Jen pro info, legitimní/nelegitimní důvod u tohohle fakt nehledej, neměli jste rozvod, který musíš řešit před soudem
Prostě pokud jsi mu dlouhodobě nevěřil a neviděl jsi žádnou, či minimální šanci na dobrý vztah, tak jsi to prostě ukončil
03. 03. 2026 v 09:01On-line Ellvin  (25/183/81)
Přesně jak píše Kady. Už jen to, že ti lhal o svém přesunu na celu k tomu zbohatlíkovi jasně dokazuje, že ten chlap je nedůvěryhodná osoba. Proč by ti lhal o takové prkotině?
05. 03. 2026 v 15:24Off-line Anonym
Asi jste nepochopili, o co mi jde. Jde mi o to, jestli jsem si něco jen vzal do hlavy, nebo jestli byste v mé kůži nereagovali jinak.
05. 03. 2026 v 16:29Off-line I8051  (54/184/97)
Uz jsme ti na to odpovedeli vyse, dalsi odpovedi uz budou zpoplatnene ... :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 03. 2026 v 16:51On-line Ellvin  (25/183/81)
No prostě si tě k sobě na celu přepsal, aby si mohl zam***t. Pak zjistil, že u jiného se bude mít líp, že o něj bude postaráno, tak tě poslal do p***le. To ostatní byly jen kecy a sračky. Stačí ti to takhle jako odpověď? A už dej pokoj!
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2026 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload