85 sekund...
Aktuálně teď, v roce 2026 se minutová ručička Hodin soudného dne posunula na 85 sekund před půlnoc...
https://thebulletin.org/doomsday-clock/
https://thebulletin.org/doomsday-clock/
Me teda prijde, ze uz jsou 3 hodiny rano ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak snad to dají už na půlnoc a dají předem vědět totální atomovou válku, abych to mohl prospat :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
To jistě Klučínka potěší :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Psali ve zprávách, že tu bude extrémní horko. . . . :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Pane kolego, vy se raději připravujte na příští květnový animefest na brněnském výstavišti kde jistě bude mnoho náctiletých zajíců připravených zažít dobrodružství s obstarožním seladonem a strčte hlavu do písku před světem dospělých :P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Raději bych postavil pískové baterie po vzoru Finů na uchování energie z těch ruskejch atomovek, pokud je sem pošlou, abychom ušetřili za teplo, když se bude znovu zdražovat.
Kulwa, kdo to má pořád platit?
Kulwa, kdo to má pořád platit?
Nahlásit
Tak zacni Jezino, uz preci stavis podzemni klimatizaci a filtr na vodu z tvejch starejch trenek ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Proč nenapíšeš minuta a 25 sekund? :D
Nahlásit
It is now 85 seconds to midnight...
Nahlásit
On January 27, 2026, the Doomsday Clock was set at 85 seconds to midnight, the closest the Clock has ever been to midnight in its history. The Bulletin of the Atomic Scientists’ Science and Secu***y Board (SASB), which sets the Clock, called for urgent action to limit nuclear a**enals, create international guidelines on the use of AI, and form multilateral agreements to address global biological threats.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já umím číst, klikl jsem na to....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Všude píšou 85 sekund, ne minuta a 25 sekund... :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak my matematici bysme to spise napsali jako 8.5E+1 ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Busstere, kolegové jsme snad jen věkem tady, jinak netuším o čem točíš. Každokundopádně proč ses tak rozdivočil? :)
Nahlásit
Pane kolego uživateli nakulekcézet, rozdivočilo mě naše hezké desetileté výročí a stále čekám na slibované:
Toy26. 01. 2016 Nahlásit
Tak dobře. Už nemám zájem s tebou komunikovat, protože jsi arogantní hlupák, co se skrývá za fiktivním profilem v domnění, že na něj nikdo nemůže. Mýlíš se a já se postarám o to, aby se tohle dál nedělo. Jsi ostuda celé komunity a jsem přesvědčen, že tady nemáš co dělat. Píšu ti tohle zatím ve vší slušnosti, tak snad to jako dospělej člověk pochopíš. Co se týče toho kluka, můžu tě ubezpečit že jde o jeho fotografie. Dál nemám potřebu ti jakkoliv vysvětlovat podrobnosti. Tuto zprávu ber jako jedinou a doufám že poslední, kterou jsem ti napsal.
Toy26. 01. 2016 Nahlásit
Tak dobře. Už nemám zájem s tebou komunikovat, protože jsi arogantní hlupák, co se skrývá za fiktivním profilem v domnění, že na něj nikdo nemůže. Mýlíš se a já se postarám o to, aby se tohle dál nedělo. Jsi ostuda celé komunity a jsem přesvědčen, že tady nemáš co dělat. Píšu ti tohle zatím ve vší slušnosti, tak snad to jako dospělej člověk pochopíš. Co se týče toho kluka, můžu tě ubezpečit že jde o jeho fotografie. Dál nemám potřebu ti jakkoliv vysvětlovat podrobnosti. Tuto zprávu ber jako jedinou a doufám že poslední, kterou jsem ti napsal.
Nahlásit
Jo takhle. To nemáš nic lepšího na práci, než extrahovat jakousi dávnou konverzaci a vylepit ji sem, abys všem ukázal, jakej jsem byl na tebe zlej? :) Možná jsem k tomu měl důvod, stejně jako ty míváš své důvody šlapat po některých uživatelích. Hele nechme to už být. Stejně už nevím o čem to bylo :)
Nahlásit
No když už jste mi pane kolego uživateli nedávno zavítal do profilu, tak mi nedalo a rozklikl jsem ten symbol psaníčka komunikace, páč jsem viděl že tam byla jakási dávná zpráva, tak proč si ji v rámci výročí nepřipomenout, že... a už sem teda patřim nebo eště ne? O_o
Nahlásit
Jasně že patříš. Vlastně celá sajtna původních staroosídlenců sem patříme. Bez nás by na tomhle buznawebu nebyla rovnováha. Tímto se ti omlouvám za způsobená traumata z minula i budoucna :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
No tak ale to je dost na howno toto, já jsem bažil po řádné hádce, toto mě nebaví, jdu pryč -_-
Nahlásit
Nafackujte si, roztrhejte PM a bezte na pivo, ja se pridam ... :-)
Nahlásit
85 sekund stříká jen bombakoule, kdo dá víc?
Nahlásit
Tak to je ovšem pořádnej orgáč :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Bez megakoulí toho nedosáhneš.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.