Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nevím jak na tom jsem

08. 01. 2014 v 10:19Off-line Duny  (38/178/82)
Ty slintáš po klucích, co jdou kolem, sex a vztah s holkou už tě nepřitahuje, sníš o klucích a toužíš s nimi mít všechno a nejsi si jistý svou orientací? ale prosím tě :) jinak si prožíváš úplně to samé, co všichni z nás - učíš se z vlastního života a k tomu chyby patří :) a jestli máš být trošku naivní, než se z tebe stane Muž, lepší, než abys byl nějaká s***ě ;) :)
08. 01. 2014 v 10:29Off-line Anonym
Trochu ještě soupeřím se svým vnitřním coming outem.. tak sem chtěl vědět jak to třeba vidíte vy. S***ě nejsem... Kdybych byl s***ě, tak bych asi kvůli blbému pisálkovi 4 dny jedl namísto té depky kvůli které nemůžu nic sníst. Navíc o mě vědí jen dva lidi, že jsem gay.. Jeden kamarád a jeden spolužák. Spolužák proto, protože jsem to dřív nemohl vydržet. Strašně se mi líbil a nijak nedával najevo k čemu má blíž, tak sem to risknul a řekl jsem mu, že se mi líbí. Risk je zisk, ale né v tomto případě. Naštěstí to vzal celkem dobře a nikomu to nevyžvanil :) Naivní si připadám dost.. každý si mě omotává kolem prstu a skutek utek.. Jde mi o vztah.. chtěl bych mít své první zážitky s někým, na kom mi záleží.. né s někým kdo to vede stylem na jednu noc, ale to bych toho chtěl asi moc...
08. 01. 2014 v 10:41Off-line Duny  (38/178/82)
Soupeříš? to si to bojíš přiznat? :) a nějak se otrkat musíš - všichni děláme chyby, časem nám nepřijdou tak hrozné a čaast ose jim i smějeme :) a s tím vztahem - to tu asi chtějí všichni, ale každý čeká na svého prince a než přijde, je třeba si alespoň ukrátit čas něčím příjemným ...
08. 01. 2014 v 10:49Off-line Anonym
Bojím i nebojím.. na jednu stranu se prostě cítím dobře když si řeknu, že jsem gay. Cítím se najednou sám sebou.. žádné přetvářky. Rodiče jsou ale homofóbní stejně jako většina mích přátel.. takže si říkám, jestli si to, že jsem gay jen nepřidávám k tomu, že jsem dlouho sám. Můj názor? Já sám sebe jako gaye vidím. Jj jinak máš pravdu.. Někdo to holt nevydrží a z kluka co tu čeká na vztah se stane kluk, co si hodí inzerát na sex, protože čekat na prince je dost únavné, ale mě to příjde škoda. Já čekat chci, jen nevím, co dělám špatně.. proto bych tu chtěl najít něco, co by mi pomohlo..
08. 01. 2014 v 11:01Off-line Duny  (38/178/82)
Takže obavy z toho, jak tvé skutečné já přijme tvé okolí, tví nejbližší? pokud tě mají opravdu rádi, budou mít i potom, pokud ne, byla to z jejich strany jen faleš - takže to je nejen zkouška pro tebe, ale i pro ně, ovšem zatímco ty z toho můžeš jen získat, když se nebudeš muset schovávat sám před sebou, budeš se moci svobodně nadechnout a budeš vědět, komu můžeš opravdu věřit, tvé okolí ukáže svou pravou tvář a ti nepřející budou vlivem své netolerance akorát trpět - a o to víc, že si to ani neuvědomí :) ale jo, klidně čekej, jen aby ti mezitím něco pěknýho neuteklo ... a pokud se budeš bát chyby, neuděláš nikdy nic a o hodně toho přijdeš ... :)
08. 01. 2014 v 11:23Off-line onlip  (61/180/84)
Strašně si nevěříš, to je ten problém. Protože to na tobě ostatní poznají, reagují podle toho. Přesně tohle řeším se svým totálně hetero kamarádem: je krásný, mladý, ale všechny vztahy s holkama mu časem krachují. Spící princ. Rozhodně není gay. Všechno to vázne na nedostatku sebedůvěry. V jeho třiceti jsem ho snad už vyprovokoval, že s tím začneme něco dělat. Neutrať tu dobu.
08. 01. 2014 v 11:38Off-line lucky_bas  (31/189/85)
Napis mi zpravu, muzem pokecat ;-)
08. 01. 2014 v 20:51Off-line Anonym
@onlip - Je pravda, že si moc nevěřím... možná, že to bude podstatná část problému. Spíš určitě než možná :D ale nevím.. chovám se tak, je to prostě reflex. Možná, že je to ze mě skutečně cítit.
08. 01. 2014 v 21:54Off-line Martens  (45/193/88)
Buď sám sebou, pak budeš v pohodě a okolí to na Tobě pozná, myslím, že se spoustu věcí tím vyjasní a vyřeší... Co se týká Tvých dalších dotazů - věkový rozdíl neřeš, pokud se mají dva rádi, tohle vůbec neřeší... vztah na dálku - no to je dost složitý, záleží na jakou... zas to každý má trochu jinak...
08. 01. 2014 v 23:34Off-line igni  (36/192/130)
Dalka, pokud neni opravdu obrovska neni tak dulezita. ja za svoji prvni opravdovou laskou, prvnim klukem se kterym sem mel vztah, dojizdel skoro dve hodiny. A bylo to krasne, uzasne, i kdyz to nakonec nedopadlo. Ale ta vzdalenost nam nevadila, proste sme se milovali a tak se nejaka ta hodina na ceste proste neresila ;)
08. 01. 2014 v 23:47Off-line Darren  (27/170/66)
Jo nízký sebevědomí je s***ě...sám o tom vím svý, taky mi letos bude 18 a mám jen takové kamarády/nekamarády, protože nejsem moc schopnej se s lidma bavit a ví to o mně jen jedna osoba a to je můj kluk :) v tomhle jediném jsem měl dost štěstí...jinak ten vztah na dálku je podle mě celkem složák..záleží to na vzdálenosti...řekl bych, že to jde, když jste oba aspoň ze stejnýho kraje..pak už je to celkem dálka...a co si myslíme o věkovém rozdílu je dost individuální..já si moc staršího přítele představit nedokážu...ale je to fakt čistě jen můj názor, pokud někoho máš opravdu velmi rád, tak to asi takovej problém nebude :) 10 ještě jde :) ...mimochodem, proč nepíšeš ze svého profilu, když ho tu teda máš? :)
09. 01. 2014 v 00:03Off-line Anonym
@Darren - k tomu profilu - Myslel sem, že bude můj příspěvek třeba dost nudný, nebo tu vypukne flame war.. nebyl sem si jistý co všechno napíšu.. Těžko říct.

- Kamarády mám takhle úplně stejně. Ve větším počtu lidí sem dost zamlklý, neumím se tak odvázat. Na jednu stranu sem v sobě dřív ale našel trochu nějakého toho sebevědomí a pár skutečných kamarádů našel.
09. 01. 2014 v 18:24Off-line Anonym
@Martens - Myslím třeba dálku z Prahy do Ústí.. když si to vezmeš, tak náklady na dopravu z místa A do místa B jsou prostě nehorázné.. s tím malým kapesným a zatím žádnou brigádou tak nemám šanci za někým super dojíždět.. neřeknu v létě, vezmu mapu a kolo a jedu klidně i 100km bez problémů, ale těch 70-100km je můj max, pak už mám vážný problém... a strašně mě to mrzí, protože se tu třeba bavím se super klukama..jenže mi ta dálka neumožňuje je vůbec navštívit.. nebo navštívit ano, ale třeba maximálně jednou za dva týdny.. kdo by chtěl takový vztah..
09. 01. 2014 v 18:27Off-line igni  (36/192/130)
Anonym: kdyz se budete stridat, tak je to jednou tydne. a pokud mate chapave rodice, tak kdyz budete na stridacku o vikendu u tebe a u nej, tak to neni tak zly ;)
09. 01. 2014 v 18:36Off-line Rover  (37/189/73)
K první otázce - na to musíš přijít jen ty sám. Nikdo za tebe přece nemůže rozhodnout, zda jsi teplej nebo ne...
Čekat na ten pravý vztah se určitě vyplatí. Bude ti 18, to přece je ještě dost času ;-) Možná se najednou někdo najde, ani nebudeš vědět jak. Ale ta sebedůvěra je vážně důležitá, i když je hrozně těžký si ji nějak uměle přivodit. Je asi třeba si najít lidi, se kterými si skvěle rozumíš a možná budeš najednou koukat, jak jsi výřečný a zábavný.
S tou vzdáleností to může být problém, když nemáš peníze nazbyt. Pokud jsou peníze na cesty, tak dálka není problém, kor když jeden z páru je ochotný se za druhým odstěhovat (můj kluk za mnou přišel z Prahy do Brna, za což mu dík :*)
Jestli si chceš jen tak pokecat, tak klidně napiš...
09. 01. 2014 v 18:41Off-line Anonym
@igni - Víš on je problém v tom, že jsem kluka ani neměl.. to by takový problém nebyl, jenže je to problém k mému coming outu. Dokuď si nenajdu kluka tak prostě nejsem schopný říct rodičům, že jsem gay.. Rodině bych to právě řekl, kdyby se našel někdo na delší vztah.. to bych pak klidně i vykřičel do světa a bylo by mi jedno co si o mě kdo myslí. Jak psal Duny, až se přiznám, tak praví přátelé zůstanou a falešní odejdou a alespoň budu vědět kdo si ze mě dělal dobrý den. Na coming out se těším.. ale hlavně se těším na toho, kvůli kterému budu schopný se sebrat a zahodit svou masku. Pak nebudu mít problém říct rodičům o něco navíc, ale nechci jim lhát, že mám holku.. to je pak strašné bombardování..
09. 01. 2014 v 18:44Off-line igni  (36/192/130)
To chapu, ja to mel stejne, taky sem to doma rekl az kdyz sem mel p***ele, ale z druhe strany krome rodiny to o me vedeli vlastne vsichni. a za tim p***elem sem taky dojizdel skoro 100 kilometru ;)
09. 01. 2014 v 22:02Off-line Martens  (45/193/88)
Jj, taky o tom něco vím, takhle jsem jezdil 200 Km za přítelem... a přesto jsme to spolu vydrželi rok a půl... a to si piš, že mě to štvalo, že nemůžem být víc spolu a s kámošema, chybí pak takový obyčejný věci, jako se odpol sebrat a jít někam na kafe.....
09. 01. 2014 v 22:33Off-line Darren  (27/170/66)
Nudný? prosím tě :) je to poradna? je ;) a navíc, když se podíváš na ostatní příspěvky, kde se ptají na velikost penisu nebo se zoufale nabízejí k sexu, tak myslím, že tvůj příspěvek je jeden z mála, kterej tu má smysl :) ... Jinak do budoucna ti přeju štěstí s těma klukama a snad to budeš mít snažší až ho budeš mít :) Já mám kluka rok a půl a všichni si jen myslí, že je to můj nejlepší kamarád :D klidně někdy napiš, kdyby si chtěl, když budu mít čas, rád si popovídám :)
13. 01. 2014 v 20:26Off-line Trea  (28/178/-)
Nejsi sám! Něco podobného mám já. Co podobného, úplně stejného :) Třeba kdyby jsi chtěl, tak napiš :) Budu rád :) Můžeme si popovídat. Pokud jsi Romantik, jak říkáš, tak tě někam klidně pozvu :) Miluji Romantiku :) Budu rád! Měj se a nezoufej. Někdo se někdy objeví. A ať to bude holka, nebo kluk, uvidíš, že to bude fajn :)
13. 01. 2014 v 22:20Off-line mailo  (34/195/110)
Ja to mam podobny pořad takova ta vnitřni nejistota vím jak se citíš
14. 01. 2014 v 18:35Off-line alundra  (34/182/133)
Poznas svoju sexualnu orientaciu ale tlak okolia a rodiny je natolko silny ze si podvedomo ulahcujes svoju volbu byt radsej normalny neistotou. asi treba skusit a ked to nebude ono mozes sa rozhodnut.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload