Sex
Inzeráty jsou hnedle vedle. :s)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
S nezkusenym? Tak to vubec. To by se ti libilo, aby te nekdo ucil zadarmo ... :-)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hele pedofil arxon to ma rad je totiz na deticky tak treba jemu by se chtelo me se snazil v mych 17 letech znasilnit ale arxonovi jsem utekl takze dobry
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Otvurek (26/180/75)
Hele pedofil arxon to ma rad je totiz na deticky tak treba jemu by se chtelo me se snazil v mych 17 letech znasilnit ale arxonovi jsem utekl takze dobry
-------------------
V sedmnácti už nejsi dítě. Což ale nic nemění na faktu, že Arxon je úchylný z**d, pokud je to, co píšeš, pravda.
-------------------
V sedmnácti už nejsi dítě. Což ale nic nemění na faktu, že Arxon je úchylný z**d, pokud je to, co píšeš, pravda.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
https://www.nakluky.cz/…9366/684858/
Jsi to měl moc snadné Otvore. Aspoň nelži ty vykroucená buzno. XD
A btw seš uplnej dement Otvurku máš v bloku a tvrdíš jak sem ti psal nebo jak si mu utekl a nemáš nic ....žadný důkaz ba naopak dáváš mě munici proti tobě.....Jsi opravdu Dement
Jsi to měl moc snadné Otvore. Aspoň nelži ty vykroucená buzno. XD
A btw seš uplnej dement Otvurku máš v bloku a tvrdíš jak sem ti psal nebo jak si mu utekl a nemáš nic ....žadný důkaz ba naopak dáváš mě munici proti tobě.....Jsi opravdu Dement
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ellvin tak hlavně pro tebe. Rádi si to milačci překroutí ale pravda je že ja sem byl v 14 znasilněný ve furry komunitě dvakrát a uživatele a členové komunity jsou it tady. Nikdy sem nebyl na mladší můj první partnerovi bylo 37 a mě bylo 16. A ted aktualně sem sice svobodný ale žiju se svím ex kterej je o sedm let starší. Tady na téhle strance sem hledal jen medvědy a tlusté a silné lidi jelikož to je můj vkus a co já rád. Takže se směju jak ty vychrtlé kostry tady tvrdí jak je chci XD. A posledních pět let tady nepíšu nikomu jen fake učtům a odepisuji těm co napíšou mě. Vše co je 18 a mín instatně blokuji.
Otvůrek čistě lže jelikož viděl minula dramata tady v poradně a taky chtěl být hvězda jen je dement jelikož ja podám vždy důkazy.
Otvůrek čistě lže jelikož viděl minula dramata tady v poradně a taky chtěl být hvězda jen je dement jelikož ja podám vždy důkazy.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Arxon (28/175/63)
Ellvin tak hlavně pro tebe.
------------------
Všiml sis, doufám, že jsem napsal, že si to myslím, pokud jsou Otvůrkova slova pravdivá? Ale upřímně mi to je úplně u p***le. Rozhodl jsem se lidi neřešit, tím spíš tady na seznamce, které nikdy neuvidím, a na kterých mi houby záleží. Nemusíš se mi tu obhajovat, já se na nic neptal a nikoho neobviňoval.
Ellvin tak hlavně pro tebe.
------------------
Všiml sis, doufám, že jsem napsal, že si to myslím, pokud jsou Otvůrkova slova pravdivá? Ale upřímně mi to je úplně u p***le. Rozhodl jsem se lidi neřešit, tím spíš tady na seznamce, které nikdy neuvidím, a na kterých mi houby záleží. Nemusíš se mi tu obhajovat, já se na nic neptal a nikoho neobviňoval.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jo arxon ten mi znasilnil kamarada a pak se vymlouval ze svazat chtel prase arxonovsky
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
No Arxon tu má víc profilů a když dítě nejde na schůzku, kde je pak často znásilní, a pak tvrdí, že to chtěli, tak jí z ostatních účtů, co tu má, posílá výhružné zprávy, že to pošle rodičům atd. nebo že je zmlátí
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
XD Wow vtipné XD bavím se. Jak takovej člověk může bejt na svobodě. A víte co sraby že nešli na polici.....mám tak nudnej život že by to mohlo bejt koření do něj.... XD zajímavé že se zajímají o stránku a ne o mě když tolik lidí mají údajně se mnou takové zkušenosti ....cs cs cs XD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Sex je zbytečně pro***anej čas.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
-----------------
Píše ten, kdo ho naposled měl v minulém století. xD
-----------------
Píše ten, kdo ho naposled měl v minulém století. xD
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Lepší v minulém století než anonymně ve křoví.... :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
------------------------
Ale zas lepší anonymně v křoví, než s pumpičkou a dětskými slipy. :sD
------------------------
Ale zas lepší anonymně v křoví, než s pumpičkou a dětskými slipy. :sD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
30. 03. 2026 v 20:05On-line Power (25/180/65) NOVÉ
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Kecášššš.
Vrať se do křoví u autobusáku ke svým klientům.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Kecášššš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
30. 03. 2026 v 20:05On-line Power (25/180/65)
Kecášššš.
-----------------
Ja to rikal vzdy, ze tihle posahani pumpickari tam chodi ... :-)
30. 03. 2026 v 20:05On-line Power (25/180/65)
Kecášššš.
-----------------
Ja to rikal vzdy, ze tihle posahani pumpickari tam chodi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.