Proč chce bývalá koalice, dnes opozice zachovat TV poplatky?
Najděte mi jediný pádný důvod.
A ne nejde o nezávislost TV, nebo mi snad chcete tvrdit, že veřejnoprávní TV ve Francii, Belgii a Nizozemsku nejsou nezávislé? Takhle falešně a hloupě může argumentovat jedině Rakušan ze STANu.
Nizozemsko: Koncesionářské poplatky zde byly zrušeny již v roce 2000 a televize je placena z obecných daňových příjmů.
Estonsko, Litva a Lotyšsko: Všechny tři pobaltské země postupně přešly na rozpočtový model (Lotyšsko jako poslední v roce 2021).
Francie: V roce 2022 došlo k definitivnímu zrušení televizního poplatku, který byl nahrazen přerozdělením části výnosu z DPH.
Belgie: Vlámská i frankofonní část země financuje svá média z regionálních rozpočtů.
A ne nejde o nezávislost TV, nebo mi snad chcete tvrdit, že veřejnoprávní TV ve Francii, Belgii a Nizozemsku nejsou nezávislé? Takhle falešně a hloupě může argumentovat jedině Rakušan ze STANu.
Nizozemsko: Koncesionářské poplatky zde byly zrušeny již v roce 2000 a televize je placena z obecných daňových příjmů.
Estonsko, Litva a Lotyšsko: Všechny tři pobaltské země postupně přešly na rozpočtový model (Lotyšsko jako poslední v roce 2021).
Francie: V roce 2022 došlo k definitivnímu zrušení televizního poplatku, který byl nahrazen přerozdělením části výnosu z DPH.
Belgie: Vlámská i frankofonní část země financuje svá média z regionálních rozpočtů.
Tatrmane -toto téma rozhodně nepatří do poradny na buznavebu ,chápu že jsi už zřejmě impotentní,ale otravný jsi ze svými tématy stoprocentně :(
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já bych úplně nebral Francii jako bernou minci...tohle fakt není nic proti tobě
Ale ty si neuvědomuješ, že to tak, jako tak půjde z tvé kapsy...buď přímo v podobě těch poplatků, nebo nepřímo z tvých daní.
A ta nezávislost je celkem dost velký důvod...ano...občas je to zpravodajství dost tendenční, ale teď si nalijme čistého vína...tím, že by se to přesunulo, tak by ČT byla vydíratelná a mnohem více zaujatá...ať už jedním či druhým směrem...těch pár stovek fakt nikoho nezabije...jen vám život krátí ten princip...ale nic hroznýho, ne?;-)
Ale ty si neuvědomuješ, že to tak, jako tak půjde z tvé kapsy...buď přímo v podobě těch poplatků, nebo nepřímo z tvých daní.
A ta nezávislost je celkem dost velký důvod...ano...občas je to zpravodajství dost tendenční, ale teď si nalijme čistého vína...tím, že by se to přesunulo, tak by ČT byla vydíratelná a mnohem více zaujatá...ať už jedním či druhým směrem...těch pár stovek fakt nikoho nezabije...jen vám život krátí ten princip...ale nic hroznýho, ne?;-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tatrmane -téma o demonstraci vyblil anonym , já takové témata na rozdíl od dementů jako jsi ty nezakládám, jenže ty máš tak vysračkovaný mozek, že jsi podobnými tématy posedlý a protože se ve tvém okolí nevyskytuje nikdo ,koho bys mohl obtěžovat,zasíráš místní poradnu ,výblitku :)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
To je jako s odpouštěním OZE. Z daní zaplatíš to za sebe, nějaký podíl za firmy a přirážku, když se to platí z daní (stát není tak efektivní, jako když si to zaplatíš přímo ty). A budou to platit i ti, kteří doteď nemuseli. A ještě si na to stát půjčí (i to v čase zaplatí daňový poplatník). Rozhoduje to, jestli pracuješ (platíš daně). Ještě pořád se ti to zdá jako něco, co by jsi chtěl?
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pche prostě vystrašená stařena ...škoda slov.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Myslím si, že tohle téma je všude možně probíráno dost na to, abys z toho něco vyvodil. Ještě něco?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
nebo mi snad chcete tvrdit, že veřejnoprávní TV ve Francii, Belgii a Nizozemsku nejsou nezávislé?
--------------
Naopak, jsou nezavisle, jsou totiz placene konkretnim pevnym promilem z HDP, ktere je fixni a nikoli podle toho, jak se ktera partaj vyspi a kolik mu odklepne v nasledujicim rozpoctu podle "lonske kvality zprav" :-)
Hele, ty jsi hrozne neodbytna stenice, ty musis FURT neco resit a manipulovat ostatni do svejch nesmyslnejch teorii. Spis si vyres konecne sebe a svoje OCD na vajicka, byty a televizni poplatky. Uz je fakt vsem jasny, proc jsi sam. S tebou nevydrzi ani fikus nebo stolek z Ikea. Jsi uplne zbytecnej nasirak a siric nenavisti ... :-)
nebo mi snad chcete tvrdit, že veřejnoprávní TV ve Francii, Belgii a Nizozemsku nejsou nezávislé?
--------------
Naopak, jsou nezavisle, jsou totiz placene konkretnim pevnym promilem z HDP, ktere je fixni a nikoli podle toho, jak se ktera partaj vyspi a kolik mu odklepne v nasledujicim rozpoctu podle "lonske kvality zprav" :-)
Hele, ty jsi hrozne neodbytna stenice, ty musis FURT neco resit a manipulovat ostatni do svejch nesmyslnejch teorii. Spis si vyres konecne sebe a svoje OCD na vajicka, byty a televizni poplatky. Uz je fakt vsem jasny, proc jsi sam. S tebou nevydrzi ani fikus nebo stolek z Ikea. Jsi uplne zbytecnej nasirak a siric nenavisti ... :-)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím
Nahlásit
Procpak jsi tatramane smazal ty 4 tvoje prispevky sprostejch nadavek na Rosomaka? Neudrzel sis svuj radobyklid a rezim nad veci? Nepovedla se ti manipulace? Nebo moralni kocovina po nocnim navratu z Paladka? No tak to je vlastne u komousu bezny ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak ani bývalá koalice (SPOLU), dnes opozice se nijak zvlášť nezajímala o budoucnost české televize a rozhlasu. Však měla dost času na to odvolat z rady ČT Xavera Veselého, Pavla Matochu a další podobné ŠKŮDCE, které do rady navolila předchozí Babišova vláda s podporou SPD a komunistů. Stejně tak mohla způsob jejího financování (zachování veřejnoprávních poplatků) nějakým způsobem zavést do ústavy, aby se to nedalo tak snadno změnit. Jenže ve Fialově vládě byla spousta lidí, kteří taky nenávidí českou televizi a fakticky jim vyhovuje to co s ní dělá současná koalice, akorát o tom nikdy z logických důvodů veřejně nepromluví. To že se opozice tohoto tématu teď chytla a veřejnoprávních médií se zastává je jen pokrytectví a populismus pro jejich voliče, což je ten tvůj pádný důvod, který hledáš. :-P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Veřejnoprávní média byla celou dobu tak nějak sama od sebe automaticky provládně fialová... přestože řada radních házela ČT klacky pod nohy, tak Fiala je v tom nechal samotný máchat, páč si byl podporou ČT jistej a Fiala potřeboval vysílat signály a řešit "světovou" politiku a neměl čas řešit co se děje doma a ani ho to zas tak nezajímalo - takovej dojem jsem si z pana profesora odnesl...
Nahlásit
Tak možná je problém v tom, že pan profesor sice vidí za dva rohy, ale zjevně nedokáže vidět metr před sebe. :-P
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nezávislost může být podpořená fixním % nebo fixní částkou s valorizací. První způsob je bezpečnější, v dobách nouze musí šetřit i média, druhý vede k zadlužování, stává se pevným mandatorním výdajem, bez ohledu na příjmy.
První způsob, pevné % z výběru DPH navrhovala v roce 2009 ODS, ve straně na něm byla i shoda, petici podepsalo tenkrát 40tis. občanů (a nebylo to tak easy jako dnes). Nicméně k realizaci nedošlo pro odpor ČT a ČRo. I tehdy se objevoval argument nestrannosti. Vadilo i placení ze státního rozpočtu (ministerstvu financí).
Jedním z důvodů byla i úspora při výběru, už tehdy stál výběr 400-500 mil./rok. Zbytečně vyhozené peníze.
Fakt nevidím rozdíl mezi pevným % a koncesionářským poplatkem vztaženo k tzv. nezávislosti. Vidím nemalou úsporu. Koncesionářský poplatek je vlastně skrytá daň, která je prodražována samostatným výběrem.
První způsob, pevné % z výběru DPH navrhovala v roce 2009 ODS, ve straně na něm byla i shoda, petici podepsalo tenkrát 40tis. občanů (a nebylo to tak easy jako dnes). Nicméně k realizaci nedošlo pro odpor ČT a ČRo. I tehdy se objevoval argument nestrannosti. Vadilo i placení ze státního rozpočtu (ministerstvu financí).
Jedním z důvodů byla i úspora při výběru, už tehdy stál výběr 400-500 mil./rok. Zbytečně vyhozené peníze.
Fakt nevidím rozdíl mezi pevným % a koncesionářským poplatkem vztaženo k tzv. nezávislosti. Vidím nemalou úsporu. Koncesionářský poplatek je vlastně skrytá daň, která je prodražována samostatným výběrem.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Lukino, rada je koncipována právě tak, aby v ní byli i "škůdci", nikdy neměla být jednou politickou linií. Proto nakonec Spolu od změny celé rady ustoupilo.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Panskrt:Koncesionářský poplatek je vlastně skrytá daň, která je prodražována samostatným výběrem.
tak doufám, že teď ičko vyletí jako čert z eletriky a začne tě plísnit, že to není daň... ne to se nestane.... tihle blbečci to dělaj jen výběrově u někoho...
tak doufám, že teď ičko vyletí jako čert z eletriky a začne tě plísnit, že to není daň... ne to se nestane.... tihle blbečci to dělaj jen výběrově u někoho...
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jestli vyletí jak čert elektriky, tak spadne do vody :D
Poplatek je dán zákonem, vymáhán je pod sankcí, platí se bez ohledu na použití (veřejné) služby. Technicky sice v zákoně jako daň označen není, ale má všechny atributy.
Poplatek je dán zákonem, vymáhán je pod sankcí, platí se bez ohledu na použití (veřejné) služby. Technicky sice v zákoně jako daň označen není, ale má všechny atributy.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Neni to dan, neplati se na ucet statu nebo FU, ale primo na ucet CT nebo CRo. Pokud ho neplatis, nevymaha ho stat, ale soukroma agentura. A ze ma vsechny atributy neznamena, ze to tak je. Tatrman si taky mysli, ze ma vsechny atributy demokrata a p***om je to jen zavistivej komous ... :-)
Nahlásit
Daň ale není definována tím, kam se platí. Hlavní atributy daní jsou: nedostaneš individuální plnění, nedostaneš plnění ve výši odvedené daně, je nedobrovolná, je určena zákonem, nejde o smluvní vztah, není jednorázová a bývá neúčelová. U koncesionářských poplatků se můžeme bavit max. o posledním parametru, účelovosti, nicméně to není nutný atribut daně, v minulosti byly i účelové daně a i dnes máme kvaziúčelové daně (spotřební daň u pohonných hmot, uhlíkové daně apod.). Z hlediska individuálního plnění je ovšem poplatek také neúčelový. Ano, není součástí daňového řádu, to ale na charakteru nic nemění.
Důvod, proč není koncesionářský poplatek označován za daň je čistě legislativní a formální. Nakonec taky píšu o skryté dani, nikoliv jen o dani.
Důvod, proč není koncesionářský poplatek označován za daň je čistě legislativní a formální. Nakonec taky píšu o skryté dani, nikoliv jen o dani.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ať je to právně klasifikováno jako cokoli, je to zlodějina, která už dávno nemá existovat, stejně jako nějaká veřejnoprávní televize s absolutně nulovým přínosem a přidanou hodnotou. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Paneškrt z daní si platíme provoz státu a taky solida***u... z čeho asi se vyplácí sociální dáffky, mateřská dovolená, důchody etc... neříkám, že se s vybranýma prachama zachází hospodárně a efektivně, no to vůbec... jen samotná administrativa státu je podle mně předražená a nabobtnalá jako prase, ale ukaž mně stát kde nejsou daně :D
Nahlásit
Milý Tatrmane, ačkoliv si myslím, že jsem duší demokrat, lidi jako Ty mě totálně i***ují. I***uje mě to Tvé pravidelné kvílení nad zdražením vajec či teď aktuálně řešené televizní poplatky. Nemyslím si sice, že tohle téma (ani zdražení vajec) sem patří, nejsem přesvědčený ani o tom, že by kvalita programu veřejnoprávních médií byla extrémně vysoká, ale ty poplatky alespoň částečně chrání jejich nezávislost. V jiných zemích mají možná vyšší politickou kulturu, ale dovedu si představit, že v případě zrušení poplatků by vládní strany vydíraly média skrze finance a tím by ovlivňovaly to, co jim do karet jde a co ne. Chápu, že ty jsi zaslepený panem Babišem a Okamurou, ale já ne. A moc rád budu na televizi a rozhlas přispívat! A už s tím tady Tatrmane NEOTRAVUJ!!!!
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ikar, kde to můžu podepsat?
Nahlásit
Vpravo dole, hned vedle Ikarova a myho podpisu. A nech tam misto i pro ostatni ... :-)
Nahlásit
Bussi, státní média (chceš-li veřejnoprávní) spadají taky pod provoz státu. A solida***u s umělci :D
Nahlásit
Paneškrt, minulé období mně ukázalo (subjektivní pocit), že veřejnoprávní ještě neznamená NESTRANNÁ...
takže pozor, vyplodím geniální myšlenku: zrušil bych poplatky, zavedl bych financování veřejnoprávních medií z našich daní - tedy z rozpočtu o kterém každej rok rozhoduje vláda... takže televize by NADRŽOVALA tomu, kdo právě vyhrál volby, které zatím ještě furt máme domokratické, že... tím by se zajistilo, že televize bude nadržovat vždy politické straně která má větší úspěch/ohlas ve společnosti, takže bude zajištěna spokojenost většiny voličů ergo většiny diváků... HALELUJA su genius... tím by se vyloučilo, že TV vedená lepšočlověky z kavárny bude vysílat pořady co se líbí jen lepšočlověkům a buzerovat nás dezoláty jak to bylo posledních pár let a ne jen 4... :P
takže pozor, vyplodím geniální myšlenku: zrušil bych poplatky, zavedl bych financování veřejnoprávních medií z našich daní - tedy z rozpočtu o kterém každej rok rozhoduje vláda... takže televize by NADRŽOVALA tomu, kdo právě vyhrál volby, které zatím ještě furt máme domokratické, že... tím by se zajistilo, že televize bude nadržovat vždy politické straně která má větší úspěch/ohlas ve společnosti, takže bude zajištěna spokojenost většiny voličů ergo většiny diváků... HALELUJA su genius... tím by se vyloučilo, že TV vedená lepšočlověky z kavárny bude vysílat pořady co se líbí jen lepšočlověkům a buzerovat nás dezoláty jak to bylo posledních pár let a ne jen 4... :P
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Protože každá opozice chce dělat často pravý opak toho co koalice?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ikar:A moc rád budu na televizi a rozhlas přispívat!
to bych bral, aby přispívali ti, kteří chtějí. Ať si klidně ČT platí. To bych ponechal, alespoň by se rázem viděla skutečná podpora ČT u veřejnosti. Byl by to velmi zajímavý průzkum. Nechat jeden měsíc platit jen příznivce ČT. Sklo totiž snese všecko, realita je jiná.
to bych bral, aby přispívali ti, kteří chtějí. Ať si klidně ČT platí. To bych ponechal, alespoň by se rázem viděla skutečná podpora ČT u veřejnosti. Byl by to velmi zajímavý průzkum. Nechat jeden měsíc platit jen příznivce ČT. Sklo totiž snese všecko, realita je jiná.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ikar (46/182/80)
Milý Tatrmane, ačkoliv si myslím, že jsem duší demokrat, lidi jako Ty mě totálně i***ují.A už s tím tady Tatrmane NEOTRAVUJ!!!!
skutečnýho demokrata nei***uje odlišný názor, navíc podepřený pádnými argumenty. Takhle jako ty se chovají naopak diktátoři a despotové, ale ti se stejně jako ty mylně označují za demokraty docela často. Nemají na dobrý argument odpověď, tak se snaží ze všech sil oponenty ukřičet.
Milý Tatrmane, ačkoliv si myslím, že jsem duší demokrat, lidi jako Ty mě totálně i***ují.A už s tím tady Tatrmane NEOTRAVUJ!!!!
skutečnýho demokrata nei***uje odlišný názor, navíc podepřený pádnými argumenty. Takhle jako ty se chovají naopak diktátoři a despotové, ale ti se stejně jako ty mylně označují za demokraty docela často. Nemají na dobrý argument odpověď, tak se snaží ze všech sil oponenty ukřičet.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ale ty nemas tatramane odlisny nazor, ty jsi vlezlej manipulativni a otravnej picus. Tobe vubec nejde o to diskutovat, ty se chces predvadet a nasirat lidi. Jsi proste uplne zbytecnej clovek, kterej jen siri zast a zlo ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Před 4 hodinamiOff-line I8051 (55/184/97) NOVÉ
...ty se chces predvadet a nasirat lidi...
xxx
v tom jsem se našel, psal jsi to fakt tatrmanovi? to sedí na mě :D
...ty se chces predvadet a nasirat lidi...
xxx
v tom jsem se našel, psal jsi to fakt tatrmanovi? to sedí na mě :D
Nahlásit
Ne, že bych vyloženě chtěl, ale taky mi to nasírání jde :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale oba ste v tom správným povoleným názorovým táboře, takže vám to projde. Protože to je to hlavní. Tak to má byť...
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Zrovna my dva s Bussem, jo? To ti trochu ulítlo :D
Nahlásit
Mě by třeba zajímalo k čemu k***a někdo ještě dneska potřebuje nějakou pošahanou veřejnoprávní televizi. A je zajímavý že za její zachování kňučej hlavně ti, kteří nejvíc čuměj na Netflix a podobný placený zrůdnosti určený k vymejvání mozků a tyhle kanály vůbec nesledujou. Teda, kdo vůbec potřebuje televizi jako takovou? O_o To jsou lidi tak chudý duchem, že musej čumět na nějaký nesmyslný hejbající se obrázky. Místo toho aby se věnovali něčemu produktivnímu a reálnýmu. Jako pochopim to ještě v dobách kdy to lidi vnímali jako technologickej zázrak. Ale v dnešní době? Kdy to je kysna plná lacinýho obsahu, v čím dál větším rozsahu vygenerovanýho AI, pro prostoduchý. Nepochopitelný, až na jaký dno jsme klesli.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Tak vy dva se chováte drzeji než ta smečka alíků, kteří dovedou tak akorát papouškovat po ičkovi jeho pokřiky, aniž by tušili význam slov a proti čemu vlastně zaštěkali...:) ale páč ste jaksi v tý povolený Národní frontě či jak tomu bolševici říkali, tak vás po bolševicku toleruje. Podobně něco jako kdysi byli dnes pravicoví odpůrci komunismu lidovci nebo český svaz včelařů...:)
Nahlásit
Proti čemu bzučel ČSV? O_o
Nahlásit
Tatrmane, zrovna u tohohle tématu si s Íčkem notujeme, že. Umíš vůbec číst a chápat text?
Nahlásit
Neumi, je to jen manipulativni komous amater ... :-)
Nahlásit
Panskrte, já ano a ty?
nebo tam snad vidíš nějakou hrubou nadávku ala ičko k tobě? Já ne.
něco jako tohle, co napsal mně výše:
ty jsi vlezlej manipulativni a otravnej picus. Tobe vubec nejde o to diskutovat, ty se chces predvadet a nasirat lidi. Jsi proste uplne zbytecnej clovek, kterej jen siri zast a zlo
nebo tam snad vidíš nějakou hrubou nadávku ala ičko k tobě? Já ne.
něco jako tohle, co napsal mně výše:
ty jsi vlezlej manipulativni a otravnej picus. Tobe vubec nejde o to diskutovat, ty se chces predvadet a nasirat lidi. Jsi proste uplne zbytecnej clovek, kterej jen siri zast a zlo
Nahlásit
Ale to neni tatramane nadavka, to je tvuj objektivni popis, jak te tu vidi kazdej ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak někdo to jako technologickej zázrak vnímá stále :-))))
A jinak na co televizi? No LCD je k hovnu, ale v těch starých se dali pěstovat žampiony:)
A jinak na co televizi? No LCD je k hovnu, ale v těch starých se dali pěstovat žampiony:)
Nahlásit
Veřejnoprávní televizi bych zrušil uplně, a nahradil bych to apkou v mobilu... od státu potřebuju informace v případě živelné katastrofy nebo války - že se blíží tornádo, kde se mám shromáždit abych unikl povodni nebo kde je nejbližší protiatomový kryt (po st**tu raket máme 10 minut na to dostavit se do krytu, za tu dobu se tam ani nedobelhá ten dědek co má od něj klíče :D), kam se mám dostavit abych mohl být zmobilizován a odveden do pohraniční pevnosti bránit vlast proti zeleným nacistům z německa atd... tyhle informace potřebuju mít HNED... a kdo čumí na TV celej den? leda důchodec.... mobil má většina lidí u sebe furt... takže zrušit TV a dát veřejnoprávní info stát → občan do mobilu, to bude milionkrát levnější a efektivnější a zdarec palec...
Nahlásit
Buss
no joo, jenže pak by tě ičko nemohlo každej den krmit Moravcem a ještě za tvý prachy.
no joo, jenže pak by tě ičko nemohlo každej den krmit Moravcem a ještě za tvý prachy.
Nahlásit
Je videt, ze Moravec vzdy rozkopal manipulacnimu komousovi tatrousovi hracky. To jsem rad. Navic to nebylo kazdej den, ale jednou tydne ... :-)
Nahlásit
Nevim co pan Moravec rozkopal tatrmanovi. Ale co rozkopal s jistotou, byla slušnost, kultivovanost a nestrannost diskuzí. :-) Taková Tachecí s p***m, bez koz. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Já Moravce neviděl od základky, jen jednou tedy a to bylo venku. Ale Turek říkal že je to profesionál a nemyslel to ironicky ;-) co teď? Nevím co si mám myslet, potřebuji zjistit správný názor ať vím co mám opakovat a jsem lepší člověk.
Nahlásit
24. 03. 2026 v 15:35Off-line Tatrman (29/183/75)
-----------------------------------------------------------------
Čo tatra uvažuješ, že budeš voliť Fialu ?
-----------------------------------------------------------------
Čo tatra uvažuješ, že budeš voliť Fialu ?
Nahlásit
TatrNan je kdo? ... :-)
Nahlásit
To je vietnamská verze Tatrmana :D
Nahlásit
Název tohoto téomatu je cituji: Proč chce bývalá koalice, dnes opozice zachovat TV poplatky?
a já se ptám, proč chce najednou zachovat TV poplatky bývalá opozice, dnes koalice? :D nějaký problémek? to neva, sundá se odněkud pár ukrajinských vlajek, to voličům dezokoalice ucpe hubu :D
a já se ptám, proč chce najednou zachovat TV poplatky bývalá opozice, dnes koalice? :D nějaký problémek? to neva, sundá se odněkud pár ukrajinských vlajek, to voličům dezokoalice ucpe hubu :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Buss
pokud se něco změnilo, tak dej odkaz.
Pokud vím, tak současná vláda je pro zrušení poplatků. Proti je Rada ČT , která má 18 členů a ti byli zvoleni za předchozí vlády do funkcí. Takže její nesouhlas se zrušením poplatků je naprosto očekávaný...
cituji:
Aktuální stav (duben 2026): Většina současných radních byla zvolena ještě v období předchozí vládní koalice (SPOLU a PirSTAN). Nová vládní koalice (ANO, SPD, Motoristé) teprve začíná obsazovat uvolněná místa podle svých prio***.
Pokud vím, tak současná vláda je pro zrušení poplatků. Proti je Rada ČT , která má 18 členů a ti byli zvoleni za předchozí vlády do funkcí. Takže její nesouhlas se zrušením poplatků je naprosto očekávaný...
cituji:
Aktuální stav (duben 2026): Většina současných radních byla zvolena ještě v období předchozí vládní koalice (SPOLU a PirSTAN). Nová vládní koalice (ANO, SPD, Motoristé) teprve začíná obsazovat uvolněná místa podle svých prio***.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Rada ČT se schází dvakrát do měsíce odpoledne. a řadový radní za to dostává odměnu 40k měsíčně. Předseda 80k.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Před hodinouOff-line Tatrman (29/183/75) NOVÉ
xxx
cituju Havlíčka - „Dovedu si představit, že se může nezvládnout k 1. 1. 2027, i když se budeme snažit, aby to tak bylo,“ uvedl Havlíček k tématu rušení televizních a rozhlasových poplatků.
(...Koalice už dříve avizovala zrušení poplatků od ledna příštího roku, ale nenašla zatím způsob, jak je nahradit....)
https://www.novinky.cz/…out-40569949
xxx
cituju Havlíčka - „Dovedu si představit, že se může nezvládnout k 1. 1. 2027, i když se budeme snažit, aby to tak bylo,“ uvedl Havlíček k tématu rušení televizních a rozhlasových poplatků.
(...Koalice už dříve avizovala zrušení poplatků od ledna příštího roku, ale nenašla zatím způsob, jak je nahradit....)
https://www.novinky.cz/…out-40569949
Nahlásit
Buss
ale to je jen takové "kdyby" , to nic neznamená.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
Pokud vím, tak současná vláda je pro zrušení . Proti je Rada ČT.
--------------------------------------------------------------------------
Copak v ČR príjma zákony rada ČT ?
Môžeš byť v kľude Tatra nič sa meniť nebude, práve pre dôvody, ktoré si v úvode vymenoval .
Pokud vím, tak současná vláda je pro zrušení . Proti je Rada ČT.
--------------------------------------------------------------------------
Copak v ČR príjma zákony rada ČT ?
Môžeš byť v kľude Tatra nič sa meniť nebude, práve pre dôvody, ktoré si v úvode vymenoval .
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Že je to jinde hrazeno z rozpočtu, je docela možné, záleží na okolnostech.
Tady jde ale o to, co je za tím, A o nic jiného, než o ovládnutí a zneužití státních médií současné vládě bohužel nejde.
Tady jde ale o to, co je za tím, A o nic jiného, než o ovládnutí a zneužití státních médií současné vládě bohužel nejde.
Nahlásit
Hlavně aby nezavedli poplatek za dřepění na stránkách nakulky :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Jj, to by ses nedoplatil
Nahlásit
No já nevím, mě spíš sere výše pohonných hmot než nějaký TV poplatek :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Nahlásit
Lukrecius.01 (53/172/78)
Že je to jinde hrazeno z rozpočtu, je docela možné
----------------------------------------------------------
Alenka s Burešom si nenechajú rozkopať rozpočet, takže z rozpočtu sa to hradiť nebude a všetko ostane po starom .Čoskoro sa bude dotovať Ánofert . :)
Tatrman (29/183/75)
Buss
To bude sľub pre Tatrmanov až v ďalších voľbách o 4 roky. :-P
Že je to jinde hrazeno z rozpočtu, je docela možné
Alenka s Burešom si nenechajú rozkopať rozpočet, takže z rozpočtu sa to hradiť nebude a všetko ostane po starom .Čoskoro sa bude dotovať Ánofert . :)
Tatrman (29/183/75)
Buss
To bude sľub pre Tatrmanov až v ďalších voľbách o 4 roky. :-P
Nahlásit
Slováky hrozně sere, když se v česku probírá slovenská politika, ale co dělá tenhle čobol tady? denně se sere do české politiky.
Nahlásit
Ad rem, nikoliv ad hominem. Už se to nauč, ty demokrate.
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
Slováky hrozně sere, když se v česku probírá slovenská politika, ale co dělá tenhle čobol tady? denně se sere do české politiky.
----
Sak ty se do ni taky denne seres, ale ty jsi navic hyperhloupej ... :-)
----
Sak ty se do ni taky denne seres, ale ty jsi navic hyperhloupej ... :-)
Nahlásit
Pupkatej línej strejc, kterej do všeho strká rypák, ačkoliv ničemu nerozumí, není ten správnej arbitr, kdo bude určovat inteligenci ostatních...
Nahlásit
Hm, fajn. A kdo bude tedy tim arbitrem? Snad ne ty, komousi zavistiva ... :-)
Nahlásit
Nahlásit
To uz jsi psal, ja se ptam, jestli to budes ty? ... :-)
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
ačkoliv ničemu nerozumí, není ten správnej arbitr, kdo bude určovat inteligenci ostatních.
---------------------------------------------------------------
tak ičko ti nesľúbil, že ti zruší tv poplatky . Zas si sa dostal sám tým,že si skočil na levičácke sľuby o zrušení tv poplatkov a dostupnom bývaní :D
My ti zato nemôžeme, že sa správaš nerozumne :P
ačkoliv ničemu nerozumí, není ten správnej arbitr, kdo bude určovat inteligenci ostatních.
---------------------------------------------------------------
tak ičko ti nesľúbil, že ti zruší tv poplatky . Zas si sa dostal sám tým,že si skočil na levičácke sľuby o zrušení tv poplatkov a dostupnom bývaní :D
My ti zato nemôžeme, že sa správaš nerozumne :P
Nahlásit
Už jsem to psal, zrušit. 10 mld se dá využít efektivněji. tohle je jen mrhání. Mladší generace televizi ani nesledují, i jako kanál k přesvědčování selhává, vyhozený prachy.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Panskrt (50/178/81) NOVÉ
Už jsem to psal, zrušit. 10 mld se dá využít efektivněji. tohle je jen mrhání. Mladší generace televizi ani nesledují, i jako kanál k přesvědčování selhává, vyhozený prachy.
paradoxem je, že mně tady nadávaj do komunisty ti, kteří podporují tyto vnucené daně od státu vůči občanům. Přitom bych měl spíše právo já nadávat do bolševiků jim, protože bych je zrušil hned. Jenže já nejsem takový přízemní hovado jako oni, kteří nechápou ani skutečný význam a obsah slov, který vypouští z huby.
paradoxem je, že mně tady nadávaj do komunisty ti, kteří podporují tyto vnucené daně od státu vůči občanům. Přitom bych měl spíše právo já nadávat do bolševiků jim, protože bych je zrušil hned. Jenže já nejsem takový přízemní hovado jako oni, kteří nechápou ani skutečný význam a obsah slov, který vypouští z huby.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Konečně aspoň uznáváš, že být komunista je negativní rys. :D
Ve významu slov sám dost pokulháváš, tvrdíš o sobě, že jsi demokrat, ale bez skrupulí jiné z diskuze vyřazuješ. Vidno pár řádků nad. A tohle je s tebou pořád.
Ve významu slov sám dost pokulháváš, tvrdíš o sobě, že jsi demokrat, ale bez skrupulí jiné z diskuze vyřazuješ. Vidno pár řádků nad. A tohle je s tebou pořád.
Nahlásit
Já z diskuse vyřazuju jen slaboduché jako Rosju, kde z jeho strany ani o žádnou diskusi nešlo. Každý se může přesvědčit. Takže tady ty manipuluješ. Věta "a tohle je s tebou pořád" je opět manipulace a lež na druhou z tvojí strany bez důkazu.
Nikdy jsem se komunistů nezastával, to, že tě tak ostatní oponenti nazvou, neznamená, že je to pravda. Spíše ty nerozeznáváš, co kdo o sobě pronesl a smícháš to dohromady bez toho, abys byl schopen rozlišení.
Nikdy jsem se komunistů nezastával, to, že tě tak ostatní oponenti nazvou, neznamená, že je to pravda. Spíše ty nerozeznáváš, co kdo o sobě pronesl a smícháš to dohromady bez toho, abys byl schopen rozlišení.
Nahlásit
Pokud vyřazuješ z diskuse slaboduché, tak bys měl v první řadě začít u sebe.
Nahlásit
Tatrman
paradoxem je, že mně tady nadávaj do komunisty
------
To ale neni nadavka, to je pravdive oznaceni. Jen komunisti chteji znarodnovat a zavirat do vezeni za uspech a presne tohle chces ty ... :-)
Jenže já nejsem takový přízemní hovado
-----
Jojo, ty jsi mnohem vetsi nadzemni komunisticky hovado ... :-)
Každý se může přesvědčit.
------
To by mohl, kdybys nesmazal tech svych 6 urazejicich prispevku na Rosomaka, kdy ses projevoval jako mstivej komous. Ale tys je radeji smazal a ted si hrajes na slusnaka demokrata ... :-)
Věta "a tohle je s tebou pořád" je opět manipulace a lež na druhou z tvojí strany bez důkazu.
------
Bez dukazu? Tyvole ty si do huby nevidis. Dukazy k tomuto tvrzeni nam sem davas kazdy den ... :-)
Nikdy jsem se komunistů nezastával, to, že tě tak ostatní oponenti nazvou, neznamená, že je to pravda. Spíše ty nerozeznáváš, co kdo o sobě pronesl a smícháš to dohromady bez toho, abys byl schopen rozlišení
------
Vazne ne? Nechces zavirat za uspech a prerozdelovat lemplum? Stejne nako jsi chtel ukazat mym nezletilym detem, o cem je sex? Tyvole tim, ze neco smazes, to z internetu nezmizi ... :-)
paradoxem je, že mně tady nadávaj do komunisty
------
To ale neni nadavka, to je pravdive oznaceni. Jen komunisti chteji znarodnovat a zavirat do vezeni za uspech a presne tohle chces ty ... :-)
Jenže já nejsem takový přízemní hovado
-----
Jojo, ty jsi mnohem vetsi nadzemni komunisticky hovado ... :-)
Každý se může přesvědčit.
------
To by mohl, kdybys nesmazal tech svych 6 urazejicich prispevku na Rosomaka, kdy ses projevoval jako mstivej komous. Ale tys je radeji smazal a ted si hrajes na slusnaka demokrata ... :-)
Věta "a tohle je s tebou pořád" je opět manipulace a lež na druhou z tvojí strany bez důkazu.
------
Bez dukazu? Tyvole ty si do huby nevidis. Dukazy k tomuto tvrzeni nam sem davas kazdy den ... :-)
Nikdy jsem se komunistů nezastával, to, že tě tak ostatní oponenti nazvou, neznamená, že je to pravda. Spíše ty nerozeznáváš, co kdo o sobě pronesl a smícháš to dohromady bez toho, abys byl schopen rozlišení
------
Vazne ne? Nechces zavirat za uspech a prerozdelovat lemplum? Stejne nako jsi chtel ukazat mym nezletilym detem, o cem je sex? Tyvole tim, ze neco smazes, to z internetu nezmizi ... :-)
Nahlásit
Zem? Zem? O_o Ajo zrejt na mrkeff, málem bych zapomněl. =_=
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ičko už ses vykakalo nebo tam ještě něco máš ve střevě? To by chtělo pořádnej klystýr, nemyslíš? Mám ti objednat doktora Grünsteina?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tohle jsem měl na mysli, žádného Rosju...:
Tatrman (29/183/75)
Tatrman (29/183/75)
Nahlásit
Noale na svoje urazky ma tatraman selektivni slepotu. Navic do cesky politiky se smi srat prece jen on, odbornik na slovo vzaty. No ne? ... :-)
Nahlásit
Panskrte, součástí demokratického smýšlení je i to, že mám svobodu si vybrat s kým budu diskutovat a s kým ne. Ty ani nikdo jiný mi nebude despoticky nařizovat s kým mám nebo dokonce musím diskutovat. Je na mém svobodném rozhodnutí a zvážení, kdo je hoden mojí odpovědi/diskuse a kdo ne. To je součást demokracie. Nejsem zastupitel na radnici ani aktivní politik, abych byl nucen reagovat na každý šplouch na skle. A dokonce ani oni to nedělají, i když jsou za to placeni.
Vypadá to, že sis opět popletl pojmy a dojmy.
Vypadá to, že sis opět popletl pojmy a dojmy.
Nahlásit
Proste jsi tatramane namyslenej a hloupej komous ... :-)
Nahlásit
PS: a v reálu, každý diskutuje s tím, kdo diskutovat umí nebo alespoň chce a umí argumentovat k věci. Spousta lidí tohle prostě neumí, jako např. ičko a jeho sekta tupě štěkajících papouškujících ratlíků. A to mě nebaví.
A tím bych to uzavřel.
A tím bych to uzavřel.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Fajn, tak to uzavri a jdi do p***le. My taky mame demokraticke pravo mit klid a nemuset to tvy neustaly stekani tady porad trpet. Nikdo s tebou, komousem, diskutovat nechce, protoze ty jsi spise manipulator., ale ty tu porad prudis. Argumenty nemas zadny, jen utopisticky myslenky uplne mimo realitu. Proste rozesirac. Tak zavri za sebou a ahoooj ... :-)
Nahlásit
Není nad to, když demokrat bolševickou metodou utne diskuzi. ^_^ Asi jako když si demokraté v diskuzích za svými neochvějnými a samozřejmě správnými názory osvojili zakončení "a tečka". :-)
Nahlásit
I8051: Nikdo s tebou, komousem, diskutovat nechce.
fajn, tohle vítám, doufám, že od týhle chvíle to je tvůj trvalej závazek a konečně už nebudeš otevírat tu svoji nevymáchanou sprostou hubu plnou tisíckrát opakovaných lží a manipulace a dáš všem tady pokoj. Nikdo totiž na tvoje výblitky ke KAŽDÝMU otevřenýmu tématu není zvědavej. Nakrm se od Rohlíku k prasknutí na gauči a dej všem svatej pokoj. Uleví se všem.
Uvidíme jak dlouho ti tvůj závazek vydrží...
fajn, tohle vítám, doufám, že od týhle chvíle to je tvůj trvalej závazek a konečně už nebudeš otevírat tu svoji nevymáchanou sprostou hubu plnou tisíckrát opakovaných lží a manipulace a dáš všem tady pokoj. Nikdo totiž na tvoje výblitky ke KAŽDÝMU otevřenýmu tématu není zvědavej. Nakrm se od Rohlíku k prasknutí na gauči a dej všem svatej pokoj. Uleví se všem.
Uvidíme jak dlouho ti tvůj závazek vydrží...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ne, nepochopils to, tatramane. Zkus si to precist znovu ... :-)
Nahlásit
Takže nevydržel ani chvíli. To se dalo čekat od lháře a manipulátora.
Nahlásit
Tatrman (29/183/75)
A tím bych to uzavřel.
+
Tatrman (29/183/75)
-----
Presne ses popsal ... :-)
A tím bych to uzavřel.
+
Tatrman (29/183/75)
-----
Presne ses popsal ... :-)
Nahlásit
Jeeee i8051 se právě vyspinkal..... :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
F35 možná na obranu naše země nepotřebuje (přestože sousední polsko jich kupuje násobně víc než my a v rámci kooperace bysme mohli spoupracovat když bysme měli stejný bojový systémy)... ale už je máme koupený defakto ty F35, zavázali jsme se k odběru a jsou předplacený, zrušit ten deal by nás stálo ranec a byly by to prachy vyhozený za nic, a znamenalo by to ztrátu reputace v rámci NATO což v dnešní době nejhorší geopolitické situace za posledních 50 let neni radno podceňovat... takže fňukat nad f35 je s křížkem po funuse... ad kuchyně kalich - MNO nakonec ty kuchyně mělo koupit se 60% slevou, takže předražený zřejmě nakonec nebyly... ale ani NEměly být, přestože firma která je chtěla státu prodat byla spoluvlastněná bývalým papalášem z ODS.. ta cena o které se mluvilo jako o předražené byla podle znalců o 3% nižší než cena obvyklá v ten čas a místo (před pár letama byly sice levnější, ale to nebyla válka na UA) ale jak říkám, nakonec to stálo ještě asi víc jak o půlku míň než byla původní nasmlouvaná cena která i tak byla nižší než průměr... takže tzv. předražení je umělá mediální bublina která dodneška nesplaskla... to nepíšu tady pedomírovi, ale všem který maj k***ický myšlenmí a jsou přístupní argumentům :D
Nahlásit
Buss
k těm F35
ty se v tom možná líp orientuješ v tý armádní technice. Už se nějak vyjasnilo, jak je to s tím "tajným tlačítkem" výrobce v USA, kdy bude schopen ty F35 vypnout na dálku? Izraelci to nějak obešli, ale ostatní maj smolíka? Švýcaři ty nákupy zrušili? nebo i Dánové. Něco se o tom psalo.
Na mě ty předražený vnucený nákupy spíše působí jako kamuflovaný odpustky za zápornou obchodní bilanci USA s Evropou. Neměla by Evropa spíše chrlit miliardy a biliony eur do vlastního průmyslu, když už Donald několikrát zopakoval, že z NATO hodlá vystoupit?
Pořizovací cena: cca 150 miliard Kč za 24 letounů (dodání do 2034)
k těm F35
ty se v tom možná líp orientuješ v tý armádní technice. Už se nějak vyjasnilo, jak je to s tím "tajným tlačítkem" výrobce v USA, kdy bude schopen ty F35 vypnout na dálku? Izraelci to nějak obešli, ale ostatní maj smolíka? Švýcaři ty nákupy zrušili? nebo i Dánové. Něco se o tom psalo.
Na mě ty předražený vnucený nákupy spíše působí jako kamuflovaný odpustky za zápornou obchodní bilanci USA s Evropou. Neměla by Evropa spíše chrlit miliardy a biliony eur do vlastního průmyslu, když už Donald několikrát zopakoval, že z NATO hodlá vystoupit?
Pořizovací cena: cca 150 miliard Kč za 24 letounů (dodání do 2034)
Nahlásit
Není potřeba tajný tlačítko, když američanům stačí vypnout zbytku světa GPS a Starlink :D čímž neřikám, že tam "tajný tlačítko" neni :D:D https://www.youtube.com/watch?…
Nahlásit
Pro obecenstvo: to nebylo srovnání, kde bych konstatoval jací sou poláci borci a my sráči že jich budeme mít míň těch f35, ale konstatování, že páteř polskýho letectva budou tvořit f35... polsko je náš nejbližší soused a v případě že by se něco dosralo na východě a rusko by napadlo litvu nebo lotyšsko a začala 3 světová což si nemyslim že se stane tak se vyplatí mít jednotnou kompatibilní výzbroj s naším sousedem se kterým sme v NATO notabene když pár dalších zemí EU v NATO bude mít taky f35, toto logiku dává... ale já z z f35 odvázanej nejsu, když už teda "MUSÍME" mít proudová bojová letadla tak bych pokračoval s Gripenama na který už máme vycvičenej personál lítací i pozemní a logistiku a opravárenský zázemí a ne všechno zas všechno předělávat za drahý prachy na f35... každej žvaní jen vo ceně letadel, ale to bude stát daleko víc ta sranda... ale s tím už se toho moc dělat nedá, děkujeme pí černošce a minulé vládě ale budu jakože věřit, že ta letadla f35 chtěli naši vojáci - odborníci a ne politici...
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
Jediná věc, která může naši zemi zachránit, je co nejrychlejší vystoupení z EU, NATO a WHO, zrušení Senátu, atd., jak jsem ostatně už to tady několikrát napsal. Naše země by měla jít úplně jinou cestou. Tou, že by dala KAŽDÉMU potencionálnímu útočníkovi jasně na srozuměnou, že pokud zaútočí, nebudeme se ohlížet na kohokoliv a cokoliv a bude to jeho útok poslední. Že naše země použije naprosto cokoliv a pokud nás napadne, umře s námi!
--------------
Prosiiiim, netrap nas pedomire temito tebou stokrat opakovanymi nesmysly. Pis si je do sesitku a pak ho zahod. Vzdyt jsi uplne mimo ... :-)
Jediná věc, která může naši zemi zachránit, je co nejrychlejší vystoupení z EU, NATO a WHO, zrušení Senátu, atd., jak jsem ostatně už to tady několikrát napsal. Naše země by měla jít úplně jinou cestou. Tou, že by dala KAŽDÉMU potencionálnímu útočníkovi jasně na srozuměnou, že pokud zaútočí, nebudeme se ohlížet na kohokoliv a cokoliv a bude to jeho útok poslední. Že naše země použije naprosto cokoliv a pokud nás napadne, umře s námi!
--------------
Prosiiiim, netrap nas pedomire temito tebou stokrat opakovanymi nesmysly. Pis si je do sesitku a pak ho zahod. Vzdyt jsi uplne mimo ... :-)
Nahlásit
I8051 Proste jsi tatramane namyslenej a hloupej komous ... :-)
-------------------------------------------------------------------
íčko to nevieš, že nadmnožina komouša je b***c :-)
-------------------------------------------------------------------
íčko to nevieš, že nadmnožina komouša je b***c :-)
Nahlásit
Lubomir (98/-/-)
Já si budu psát co budu chtít a kam budu chtít!
-------------
Vážně si to myslíš? ... :-)
Já si budu psát co budu chtít a kam budu chtít!
-------------
Vážně si to myslíš? ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Uz jsi se Pedomirku vyblinkal? ... :-)
Nahlásit
Aktuálně od ledna konec poplatků, pokud se stihne a parlamentní obstrukce Fialovců nebudou úspěšné.
https://www.novinky.cz/…las-40573295#…
https://www.novinky.cz/…las-40573295#…
Nahlásit
To je jen dobře, že toto okrádání občanů bude zrušeno, nevidím důvod, proč bych měl platit něco, co nevyužívám, ať si ČT a ČRo svoje programy zakódují, mně chybět nebudou, stejně tyto stanice ignoruju.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Komisarjuve (100/-/-) NOVÉ
To je jen dobře, že toto okrádání občanů bude zrušeno, nevidím důvod, proč bych měl platit něco, co nevyužívám, ať si ČT a ČRo svoje programy zakódují, mně chybět nebudou, stejně tyto stanice ignoruju.
----------------------
Jenže ty ty poplatky dál budeš platit, blbečku, ale ne přímo těmto médiím, ale daněmi, které posíláme vládě do státního rozpočtu. Z něj pak budou rozhlas i televize financovány. Pořád to budou naše peníze z naší kapsy, jenom budou putovat přes státní rozpočet a vládní pravomoc.
----------------------
Jenže ty ty poplatky dál budeš platit, blbečku, ale ne přímo těmto médiím, ale daněmi, které posíláme vládě do státního rozpočtu. Z něj pak budou rozhlas i televize financovány. Pořád to budou naše peníze z naší kapsy, jenom budou putovat přes státní rozpočet a vládní pravomoc.
Nahlásit
Jenže důchodci prozatím žádné daně z příjmu neplatí, máš špatné informace, „duševní gigante"! Těší mě, že za mě to budou platit takové špíny jak jsi ty!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Ja to rikal, nas "dusevni gigant" Lubomir, je tu zpet :-)
Komisarjuve (100/-/-)
Jenže důchodci prozatím žádné daně neplatí.
----------------
Ale plati pane ekonome, plati spoustu neprimych dani. Napriklad DPH, spotebni dan, DNV a spoustu dalsich dani, ktere se budou muset zvednout vsem, i tobe, duchodce "spino" Pedomire. A vzhledem k tomu, ze duchod je mensi, nez prumerny plat, tato danova zatez je v absolutni hodnote naopak vetsi ... :-)
Komisarjuve (100/-/-)
Jenže důchodci prozatím žádné daně neplatí.
----------------
Ale plati pane ekonome, plati spoustu neprimych dani. Napriklad DPH, spotebni dan, DNV a spoustu dalsich dani, ktere se budou muset zvednout vsem, i tobe, duchodce "spino" Pedomire. A vzhledem k tomu, ze duchod je mensi, nez prumerny plat, tato danova zatez je v absolutni hodnote naopak vetsi ... :-)
Nahlásit
Já jsem psal o dani z příjmu, šašku pražský, ty neumíš ani číst! Vrať se do první třídy nebo spíš do Malé Chuchle, odkud jsi zdrhl! :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Komisarjuve (100/-/-)
Já jsem o dani z příjmu, šašku pražský, ty neumíš ani číst!
----------
A ty neumis zase psat. Ale to je fuk, ze neplatis dan z prijmu, zaplatis to jinak a skodnej budes vic, nez kdybys ji platil. Takze zase nekopej nozickama, kdyz to nechapes ... :-)
Já jsem o dani z příjmu, šašku pražský, ty neumíš ani číst!
----------
A ty neumis zase psat. Ale to je fuk, ze neplatis dan z prijmu, zaplatis to jinak a skodnej budes vic, nez kdybys ji platil. Takze zase nekopej nozickama, kdyz to nechapes ... :-)
Nahlásit
Nemám náladu ztrácet čas s tupým omezencem z Prahýýý! Padej do Malé Chuchle, prý jim odtamtud zdrhlo jedno divoké prase! :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Nrozčiluj se komisaři. :sD
Nahlásit
Nojo, Pedolubik ukazal, ze je hlupak, nema jak to zargumentovat, tak hnedka nema cas a mame tu ohrane prase z Prahýýý. Ok, jak myslis, zase ti to brzo pojede a mozna uz navzdy ... :-)
Nahlásit
Hňupovi jako jsi ty se jen usměju, piš dál svoje bláboly, aspoň se s kamarády máme čemu smát, jakému volovi dal někdo řidičák, nadarmo se neříká, že dodávka, to je diagnóza! :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Ehm... ty máš kamarády? :s)
Nahlásit
Ty mas Pedomire kamarady? UKcka na ubytovne? ... :-)
Nahlásit
Sakra, byls rychlejsi ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
S tím zdejším spolkem namistrovaných blbů nemá cenu ztrácet čas!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Skvela volba, Pedomire. Ahooooj ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Twink1515 (19/179/82) NOVÉ
Protože čt je k hovnu stači netflix bez reklam
---------------------
Tak Netflix je úplně o něčem jiném, než ČT. A taky cílí na jiný typ diváků. :sD Vážně ti je 19? Protože mi přijdeš, a teď si pedo-Lubo a Jezino zakryjte oči a NEČTĚTE DÁL, jako desetiletý fracek, který neví nic, ale má názor. Aspoň tak reaguješ. :sD
Protože čt je k hovnu stači netflix bez reklam
---------------------
Tak Netflix je úplně o něčem jiném, než ČT. A taky cílí na jiný typ diváků. :sD Vážně ti je 19? Protože mi přijdeš, a teď si pedo-Lubo a Jezino zakryjte oči a NEČTĚTE DÁL, jako desetiletý fracek, který neví nic, ale má názor. Aspoň tak reaguješ. :sD
Nahlásit
Koukám pouze na čt déčko na kreslené pohádky, to se doufám nebavíme že to zrušit :)
Zachvíli bude nový kreslený pořad o mě :)
Zachvíli bude nový kreslený pořad o mě :)
Nahlásit
To už jsme se bavili nedávno v jiném vlákně, mrkni do excelu :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jasně, hlavně že ti chytrolíni z Prahýýý a okolí vědí všechno nejlíp, co na tom, že mají v makovicích nakakáno, ale oni jsou přece všemu rozumějící brouci Pytlíci...:D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Komisarjuve (100/-/-) NOVÉ
Jasně, hlavně že ti chytrolíni z Prahýýý a okolí vědí všechno nejlíp, co na tom, že mají v makovicích nakakáno, ale oni jsou přece všemu rozumějící brouci Pytlíci...:D
-------------------------
Kdybys radši napsal, v čem nemáme pravdu, namísto tohoto trapného útočení. Ale co čekat od někoho, kdo tu má 150 profilů, kdo si sám dává souhlasy, a v neposlední řadě kdo není schopen psát, jako my ostatní, pod svou vlastní identitou. Jinými slovy ne jako fake.
-------------------------
Kdybys radši napsal, v čem nemáme pravdu, namísto tohoto trapného útočení. Ale co čekat od někoho, kdo tu má 150 profilů, kdo si sám dává souhlasy, a v neposlední řadě kdo není schopen psát, jako my ostatní, pod svou vlastní identitou. Jinými slovy ne jako fake.
Nahlásit
Lída přišla točit Péčko
Vysílat to bude Déčko
Když přišlo na hráz lízání
Pan Rosenberg neměl stání
Byla velká jako hradba
Však o tom bude tato skladba
Jazykem když začal házet
Musel při tom popocházet
Velká jako Akropolis
Než jí celou dvakrát olíz
Jak po tréninku celodenním
Padl na zem vysílením
^_^
Vysílat to bude Déčko
Když přišlo na hráz lízání
Pan Rosenberg neměl stání
Byla velká jako hradba
Však o tom bude tato skladba
Jazykem když začal házet
Musel při tom popocházet
Velká jako Akropolis
Než jí celou dvakrát olíz
Jak po tréninku celodenním
Padl na zem vysílením
^_^
Nahlásit
Ellvin jestli chceš psát pod vlastní identitou, tak si dej do profilu vyšpulenou díru ve výtahu / ve křoví ..... :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin jestli chceš psát pod vlastní identitou, tak si dej do profilu vyšpulenou díru ve výtahu / ve křoví ..... :))
-----------------------
Vidíš. Kdyby ses nechoval jak naprosto d***lní p**a, tak jsi taky mohl zasunout. Takhle ti nezbyde nic než se věnovat dětským slipečkům a pumpičce až do posledních svých mrzkých dnů na planetě Zemi, a závidět těm v tomhle směru úspěšnějším. :sD
-----------------------
Vidíš. Kdyby ses nechoval jak naprosto d***lní p**a, tak jsi taky mohl zasunout. Takhle ti nezbyde nic než se věnovat dětským slipečkům a pumpičce až do posledních svých mrzkých dnů na planetě Zemi, a závidět těm v tomhle směru úspěšnějším. :sD
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
jsi taky mohl zasunout
-----------
Ellvin o tvoji p***l opravdu nestojím. Je vidět že ji nabízíš fakt kdekomu...... :))
jsi taky mohl zasunout
-----------
Ellvin o tvoji p***l opravdu nestojím. Je vidět že ji nabízíš fakt kdekomu...... :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
---------------------
Až na to, že pasivní nejsem už nějaký ten delší čas, ale nevadí. :sD Hele, já nemluvil o sobě. Taky bych nestál o čtyřicetiletého ztroskotance se sklony k pedofilii. Jako zlob se na mě nebo ne, je mi to u p***le, ale honit si nad dětskými slipy prostě není oukej. :s)
---------------------
Až na to, že pasivní nejsem už nějaký ten delší čas, ale nevadí. :sD Hele, já nemluvil o sobě. Taky bych nestál o čtyřicetiletého ztroskotance se sklony k pedofilii. Jako zlob se na mě nebo ne, je mi to u p***le, ale honit si nad dětskými slipy prostě není oukej. :s)
Nahlásit
Hmmm, snaha o distingovanou reakci na totální p**ovinu vždy více poníží pisatele než tazatele. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.