Problémový partner
25. 03. 2026 v 16:33
Anonym
Anonym Jak mám donutit partnera aby mě polykal? Zvykl jsem si na standart od něj, že mě vždy ráno před prací než jsem šel polkl a bylo to velmi antistresové na celý den a již to odmítá dělat.
Vyměnit za mladší inovativní model :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vztah je o kompromisu. I v sexuální oblasti. Neměl bys ho nutit do něčeho, co nechce. Na stranu druhou spousta vztahů ztroskotala kvůli neshodám v posteli.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jaký standart po ránu mu na oplátku poskytuješ ty anonyme?
Pokud jsi si zvykl, že je u vás jen jednosměrný provoz, tak se není co divit. Všechno jednou omrzí, pokud mu to nekompenzuješ jinak.
Pokud jsi si zvykl, že je u vás jen jednosměrný provoz, tak se není co divit. Všechno jednou omrzí, pokud mu to nekompenzuješ jinak.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
On ti poskytuje “rozkoš” to ještě neznamená, že to pro něj je nějaký terno. ;-)
To, že to dělal (“s chutí”), neznamená ještě že z toho byl kdo ví jak odvařený z této rutiny po ránu.
Pokud považuješ něco za samozřejmost, pro něj to třeba žádna výhra nebyla po určité době.
To, že to dělal (“s chutí”), neznamená ještě že z toho byl kdo ví jak odvařený z této rutiny po ránu.
Pokud považuješ něco za samozřejmost, pro něj to třeba žádna výhra nebyla po určité době.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonym
Přece moje semeno ne?
------------------
A možná proto tě poslal do p***le. Nejde ani tak o tuto rutinu, jako spíš o tvůj přístup. Kdy a jak (často) jsi uspokojil ty jeho?
Přece moje semeno ne?
------------------
A možná proto tě poslal do p***le. Nejde ani tak o tuto rutinu, jako spíš o tvůj přístup. Kdy a jak (často) jsi uspokojil ty jeho?
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
A,co mu nabízíš ty,kromě svého výstřiku?
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Označit svého partnera jako problémového jen proto, že se nenechá využívat jako kus masa, je fakt hnus.
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A to, že ho k tomu chceš nutit, ačkoliv si jsi vědom jeho odmítnutí, znamená, že jsou Ti ukradené jeho hranice a stopka. Když se nás ptáš, jak ho donutit, ptáš se nás tedy, jak ho znásilnit?
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím
Nahlásit
Důležitý je, že tě udělá a není to ženská, co chce nový boty, abymusel polykat. Dobrej sex a vztah přece není o tom jestli polkne nebo ne. Pokud by orál nechtěl vůbec tak chápu, kdyby ti anál nestačil, pokud pomineme honění, mazlení líbání atd, ale dělat dusno kvůli polykání??? Narovinu jseš si jistej, že jemu třeba taky něo nechybí nebo nevadí u tebe?
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
A co se zeptat, proč už nepolyká??? Třeba se změnila chuť.... Zjistí důvod. Je třeba to řešit sním, ne tady....
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je to egoista a děsnej vůl.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Problémový jsi spíše ty, na to jsi ve své sebestřednosti asi nepomyslel, že, anonyme?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Vemen sebe ... :-)
---------
Co je to vemen? i8051 ty sám si nejspíš vemen(o).... :))
https://ctrlv.cz/uRwA
Vemen sebe ... :-)
---------
Co je to vemen? i8051 ty sám si nejspíš vemen(o).... :))
https://ctrlv.cz/uRwA
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vrat se k manželce.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Asi to semeno už není dobré. Mně za mlada kluk řekl, že mám ohromně dobrý semeno, tak bych chtěl vyzkoušet, jestli je to stále pravda .
Nahlásit
Jako nutit někoho k něčemu, co sám nechce je blbost a zbytečně vnáší hádky do vztahu. Buď rád, že si rozumíte po sexuální stránce, to co požaduješ navíc bych neřešil a nechal u ledu.
Nahlásit
Anonym
Jak mám donutit partnera aby mě polykal?
+
Denis36 (62/-/-)
Buď rád, že si rozumíte po sexuální stránce, to co požaduješ navíc bych neřešil a nechal u ledu.
--------
Vazne si myslis, ze si po sexualni strance rozumi? ... :-)
Jak mám donutit partnera aby mě polykal?
+
Denis36 (62/-/-)
Buď rád, že si rozumíte po sexuální stránce, to co požaduješ navíc bych neřešil a nechal u ledu.
--------
Vazne si myslis, ze si po sexualni strance rozumi? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Když někoho k něčemu nutíš,nikdy to nedopadne dobře.Vzpamatuj se!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.