Mládí a slušnost
30. 03. 2026 v 18:34
Anonym
Anonym Píšu hlavně k mladším ročníkům, aby se vzpamatovali, a když je někdo slušně osloví a napíše jim, aby k němu nebyli vulgární. I když lepší, než to ticho. Slušnost je odpovědět, vážení. I vy totiž jednou budete staří, na to zapomínáte
Ono je ale také důležité zmínit, komu se píše. Mám v profilu napsáno, že hledám jen pokec...no a co mi (většinou o 30 let) starší strejdové píšou? Spousta kluků má taky jasně a pevně stanovený limit...to pak může bejt zpráva sebeslušnější, ale i tak je ta zpráva prostě nevyžádaná, tak se nemusí odepisovat...to, že je někdo sprostej je asi špatně, ale je to pochopitelný...
Souhlasím - 16 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na seznamkách není slušnost odepsat všem. Když ti někdo napíše nad nebo pod věkový limit, tak slušnost porušil první. Neočekávej respekt když nerespektuješ.
Souhlasím - 16 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
To jsi napsal trefně... to ale platí pro všechny starší...s tím respektem. Líbí se mi, jak ti starší furt nadávají na mladší, ale přitom jsou oni z devadesáti procent "ty špatný"
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
To jako fakt? Snažte se aspoň na malou chvilku zamyslet mozkem, a ne něčím jiným. To nemáte v sobě kousek úcty a hrdosti, že se vnucujete někomu, kdo o vás evidentně nejeví zájem? Ve skutečnosti si takový patnáctiletý kluk užívá naplno svého mládí a určitě se nesetká s kdejakým čtyřicetiletým Pepou, a to proto, že má na víc. Takže zapněte mozky místo překrvování jiných partií.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Ve skutečnosti si takový patnáctiletý kluk užívá naplno svého mládí
-----------
No vida tak se provalilo že Ellvin je na 15ky :))
Ve skutečnosti si takový patnáctiletý kluk užívá naplno svého mládí
-----------
No vida tak se provalilo že Ellvin je na 15ky :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Zřejmě nějakej strejda středního věku otravuje mlaďochy a když ho pošlou do p***le tak se chová uraženej jak důchodec kterýho v šalině nepustí zkažená mládež sednout :D to mě dycky baví jak strejcové slintaj po mladým mase a v hlavě to maj nastavený jak zaprděný důchodci :D BTW já su taky strejc, ale vím kde mám svoje limity a necpu se nikam kde by z toho mohl bejt trapas... :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Slušnost určitě není odpovědět, protože v naší krajině se odmítá bezhlučně. Polopaticky neodpovídá se nic, aby se šetřila důstojnost nevhodného nápadníka.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Hele stareno, mozna se vzpamatuj ty a nepis tem mladejm ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
To že se na seznamkách neodpovídá je standart a nejde jen o starší a mladší, ale he to obecný jev. Mrkněte na inzeráty tady nebo jinde, na xchat apod. a těch mladších, kteří chtějí starší není zrovna málo, ale uznávám nejsou to davy, svalovci 15-25 s velkejma kládama budou vítězit vždy, co si budem, znáš to, víš to.. Hetero to mají stejně viz Bohuš Matuš a ta jeho nebo Marián ve výměně a jeho žena vzezření 13leté holky.
U zájmu mladších o starší nemusí jít nutně o FO. Spousta lidí tu kolem voleb slíntalo nad Petrem Pavlem, že je určitě vybavenej, při chuti a že takového tátu/strejdu ve flanelce by chtěli nejen do postele, že je to extra horny samec atd. Jo uznávám oproti Zemanovi s Klausem je to vzhledově mnohem lepší a to na starší nejsem.
Pamatuju i "modu" místo neodpovědi nebo slušného: díky nemám zájem psát teď nemůžu, protože...dokonce s odůvodněním, že napsat nemám zájem je neslušné a tak se má raději psát, že nemáš čas, protože jsi v práci atd...Jenže jak odlišíš co je lež a co pravda?
Spíš mi vadí, když ten druhej zpravidla starší než mí rodiče nechce pochopit slušné Ne a pravidelně to zkouší jestli jsem si to nerozmyslel.
Když je někdo starší je logické, že chce mladší, protože s mladším se "vrátí v čase, bude mít motivaci, aby o sebe více dbal a i erekce bude přinejmenším částečně lepší. Myslíte, že ti, co jsou dnes mladí kolem 20ti až zestárnou po mladých nepůjdou?! Pche, půjdou a jak...Já vždycky říkám, že žijeme jen jednou a pořád je lepší si užít lásku třeba chvilkovou nebo aspoń pořádnej sex, než vzpomínat na pracovní úspěchy a k tomu přidávám staré známé žij a nech žit...
U zájmu mladších o starší nemusí jít nutně o FO. Spousta lidí tu kolem voleb slíntalo nad Petrem Pavlem, že je určitě vybavenej, při chuti a že takového tátu/strejdu ve flanelce by chtěli nejen do postele, že je to extra horny samec atd. Jo uznávám oproti Zemanovi s Klausem je to vzhledově mnohem lepší a to na starší nejsem.
Pamatuju i "modu" místo neodpovědi nebo slušného: díky nemám zájem psát teď nemůžu, protože...dokonce s odůvodněním, že napsat nemám zájem je neslušné a tak se má raději psát, že nemáš čas, protože jsi v práci atd...Jenže jak odlišíš co je lež a co pravda?
Spíš mi vadí, když ten druhej zpravidla starší než mí rodiče nechce pochopit slušné Ne a pravidelně to zkouší jestli jsem si to nerozmyslel.
Když je někdo starší je logické, že chce mladší, protože s mladším se "vrátí v čase, bude mít motivaci, aby o sebe více dbal a i erekce bude přinejmenším částečně lepší. Myslíte, že ti, co jsou dnes mladí kolem 20ti až zestárnou po mladých nepůjdou?! Pche, půjdou a jak...Já vždycky říkám, že žijeme jen jednou a pořád je lepší si užít lásku třeba chvilkovou nebo aspoń pořádnej sex, než vzpomínat na pracovní úspěchy a k tomu přidávám staré známé žij a nech žit...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jestli mne něco vadí tak jsou lidi, co s tebou propíšou 2-3dni, kdy jsou nebo já jsem mimo Prahu, takže se nemůžeme sejít a když se ozvu ani neodpoví a na to, že sami se ozvali před 3 dny první si tak nějak nemohou vzpomenout!!!
Co takhle napsat první jediné slovo:,,Ahoj" a na odpověď už nereagovat? To bych vraždil!!!
Co takhle napsat první jediné slovo:,,Ahoj" a na odpověď už nereagovat? To bych vraždil!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tommy1991 (34/167/85)
Když se chceš seznamovat tak máš být v Praze. To fakt dává logiku seznamovat se tam kde nejsem :))
Když se chceš seznamovat tak máš být v Praze. To fakt dává logiku seznamovat se tam kde nejsem :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak sorry, ale pokud žiju v Praze, někoho na seznamce z Prahy najdu, tak snad vidět se za 3 dni není neúnosná doba...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonyme, slušnost je neotravovat, když nemají zájem si psát. A pokud si popíší spíš z nudy a čekání na kluky s kterými by rádi něco zažili, takže, když přestanou psát je to z nezájmu o tebe. S tím se musíš chtě- nechtě smířit. . .
Je to jejich doba my máme svou už za zenitem.
Je to jejich doba my máme svou už za zenitem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Pokud někdo se nechce seznamovat (buď mladší, nebo starší), mi to vůbec nevadí. Vetším problémem jsou lidé, se kterými jste si několik měsíců píšete, možná se i domluvíte na setkání a pak dotyčný bez žádného vysvětlení zmizí, přestane reagovat na zprávy.
Mladší kluci asi neumí komunikovat, protože jejích dospívání probíhalo během covidu, když jsme všichni byli izolovaní a osamělí. Místo studentského života seděli doma u počítače a teď si stěžují, že nemají žádné kamarády, natož vážný vztah.
Mladší kluci asi neumí komunikovat, protože jejích dospívání probíhalo během covidu, když jsme všichni byli izolovaní a osamělí. Místo studentského života seděli doma u počítače a teď si stěžují, že nemají žádné kamarády, natož vážný vztah.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Děláš, jako by mladší kluci, díky covidu, doma seděli 10 let :-) ...To spíš teď doma sedí dnešní mládež a covidem to fakt není... :-D
Jo a většina se osaměle fakt necítí, sice online, ale kámošů mají dost a pak k reálu může chybět už jen kousek...
Jo a většina se osaměle fakt necítí, sice online, ale kámošů mají dost a pak k reálu může chybět už jen kousek...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Autumn (41/180/70)
Mladší kluci asi neumí komunikovat, protože jejích dospívání probíhalo během covidu, když jsme všichni byli izolovaní a osamělí.
------------------------
Píšeš sračky, Autumne.
Mladší kluci asi neumí komunikovat, protože jejích dospívání probíhalo během covidu, když jsme všichni byli izolovaní a osamělí.
------------------------
Píšeš sračky, Autumne.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vůbec neříkám, že seděli doma 10 let, ale byli izolovaní během toho životného období, kdy člověk potřebuje kamarády.
Když vidíš v MHD mladí lidé ve studiových sluchátkách, kteří nevnímají své okolí, připadá Ti to v pořádku? Jsou mezi lidmi, ale úplně odříznutí od reality.
Když vidíš v MHD mladí lidé ve studiových sluchátkách, kteří nevnímají své okolí, připadá Ti to v pořádku? Jsou mezi lidmi, ale úplně odříznutí od reality.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Autumn (41/180/70) NOVÉ
Vůbec neříkám, že seděli doma 10 let, ale byli izolovaní během toho životného období, kdy člověk potřebuje kamarády.
----------------------------
Jasně, ale svádět na tohle neschopnost těch kluků narovinu napsat, že nemají zájem o reál, ale jen o psaní, je trošku hloupost, ne?
----------------------------
Jasně, ale svádět na tohle neschopnost těch kluků narovinu napsat, že nemají zájem o reál, ale jen o psaní, je trošku hloupost, ne?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Autumn (41/180/70)
Když vidíš v MHD mladí lidé v studiových sluchátkách, kteří nevnímají své okolí, připadá Ti to v pořádku? Jsou úplně odříznutí od reality.
-------------------------------------------------------------------------------
Podobně si to o nás mysleli naši otcové a světe div se, žijeme a většina v pohodě... :-)
Když vidíš v MHD mladí lidé v studiových sluchátkách, kteří nevnímají své okolí, připadá Ti to v pořádku? Jsou úplně odříznutí od reality.
-------------------------------------------------------------------------------
Podobně si to o nás mysleli naši otcové a světe div se, žijeme a většina v pohodě... :-)
Nahlásit
Tak nejsou to jenom moje stařecké kecy, podobně myslí i psychologové: https://zpravy.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/ Takže nemá smysl to zlehčovat
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Autumn (41/180/70) NOVÉ
xxx
a co chceš v MHD kterým někdo jezdí každý den hodinu do školy a hodinu ze školy dělat? čumět z vokna na dopravní zácpy? :D v naší neziskovce je dost hodně mladejch brigošů a dobrovolníků a serou mě vším možným jenom ne tím že by byli odtržení od reality :D
xxx
a co chceš v MHD kterým někdo jezdí každý den hodinu do školy a hodinu ze školy dělat? čumět z vokna na dopravní zácpy? :D v naší neziskovce je dost hodně mladejch brigošů a dobrovolníků a serou mě vším možným jenom ne tím že by byli odtržení od reality :D
Nahlásit
Na jedné reportáži svět nestojí. Mladí jsou vesměs v pohodě. Psychicky narušení jedinci byli v každé době. Někdy víc, někdy míň, ale svět se z toho nezboří...
Nahlásit
BussterX, pokud jezdíš každý den stejnou linkou, tak pravděpodobně jezdíš se stejnými lidmi. Když jsem byl mladší, tak jednou jsem se seznámil s klukem, kterého jsem často viděl v MHD. Ale pro ti, kdo dnes sedí naproti sobě a čumí do mobilu jako dva zombie, je to určíte sci-fi.
Martin_z_Moravy, pravě, že není to jedná reportáže. Stačí zagooglit "duševní zdraví mladých" a najdeš hned několik studií.
Kluci, přestaňte nasazovat obrovská sluchátka a uzavírat se. Venku je krásně.
Martin_z_Moravy, pravě, že není to jedná reportáže. Stačí zagooglit "duševní zdraví mladých" a najdeš hned několik studií.
Kluci, přestaňte nasazovat obrovská sluchátka a uzavírat se. Venku je krásně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Chuj s mladými.vAkorat to jsou feťaci a odpad společnosti
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Hrabuvka (42/180/75) NOVÉ
------------------------------
Ale no tak, Hrabůvko, klídek! Klídek, ju? Tak se mi tu vyplač na rameno. Který mladý cucák, kterého jsi svými nevyžádanými sexuálními návrhy obtěžoval, tě poslal do p***le tentokrát? Označ mi ho tu. :s)
------------------------------
Ale no tak, Hrabůvko, klídek! Klídek, ju? Tak se mi tu vyplač na rameno. Který mladý cucák, kterého jsi svými nevyžádanými sexuálními návrhy obtěžoval, tě poslal do p***le tentokrát? Označ mi ho tu. :s)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je těžký překousnout to, že tě někdo nechce :D. Ale tak je no. Neodepisování je fér a nemá s neslušností nic společnýho.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Autumn (41/180/70)
Když vidíš v MHD mladí lidé v studiových sluchátkách
----
V cem? Vis, co jsou to studiovy sluchatka? ... :-)
Btw v Chorvatsku je to podobny, taky tam vsichni cumej v MHD do mobilu, ve stredu jsem to videl ... :-)
Když vidíš v MHD mladí lidé v studiových sluchátkách
----
V cem? Vis, co jsou to studiovy sluchatka? ... :-)
Btw v Chorvatsku je to podobny, taky tam vsichni cumej v MHD do mobilu, ve stredu jsem to videl ... :-)
Nahlásit
Pche, ty mám v originálu. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Proč mě to nepřekvapuje? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Asi nechceš bejt překvapenej. :-) Mam aj inčejší udělátka. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.