Bez varlat
31. 03. 2026 v 08:54
Anonym
Anonym Rád bych vykouřil kluka nebo i staršího muže který je úplně bez varlat má někdo někdy také takovou touhu?
Horší je nemít koule..... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Myslíš, anonyme, že někdo bez koulí bude mít chuť na to si nechat v******t svůj povadlý úd?
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65)
----
Vlastni zkusenost, vid? ... :-)
----
Vlastni zkusenost, vid? ... :-)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme, jak může někdo někoho v******t bez koulí? Zamyslel jsem nad tím nesmyslem někdy, proč to není možné? Schválně, řekni... :-D :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Když pominu podivnost touhy tazatele, tak moc nechápu, reakce. Erekce nemá s varlaty nic společného. Ano, dojde k poklesu hladiny testosteronu, ale erektivní funkce penisu tím zákonitě nemizí.
A ještě k tazateli... Věř tomu, že když muž přijde o varlata, nechá si dát inplantát, takže pochybuji, že najdeš někoho s "prázdným" šourkem.
A ještě k tazateli... Věř tomu, že když muž přijde o varlata, nechá si dát inplantát, takže pochybuji, že najdeš někoho s "prázdným" šourkem.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Karkarove, zkus se taky zamyslet. V*******í někoho, kdo nemá varlata, není biologicky možné, fakt ne...
Pokud na to sám nepřijdeš, napovím... :-)
Pokud na to sám nepřijdeš, napovím... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Znám kluka s 1 varletem a ten je v poho. Docela zvláštní mu tam sáhnout pod boxerky
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
S jedním funkčním varletem kluka můžeš v******t bez problémů... Ale bez už v žádném případě...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Martin_z_Moravy Ano, muž bez varlat (po kastraci nebo odstranění varlat) může mít erekci. Erektilní funkce je řízena nervy a cévami v penisu, nikoliv samotnými varlaty.
NZIP – Národní zdravotnický informační portál
+1
Erekce: Schopnost dosáhnout erekce zůstává zachována, i když může dojít ke snížení libida (sexuální touhy) kvůli nižší hladině testosteronu.
Hormony: Pokud jsou odstraněna obě varlata, je obvykle nutná hormonální substituce (dodávání testosteronu) pro udržení sexuální touhy a celkového zdraví.
Ejakulace: Bez varlat dochází k tzv. suchému orgasmu, kdy muž dosáhne vyvrcholení bez ejakulace (nebo s velmi malým objemem tekutiny z prostaty).
Erekce být muže. Tak ráda nepiš hlouposti
+1
Erekce: Schopnost dosáhnout erekce zůstává zachována, i když může dojít ke snížení libida (sexuální touhy) kvůli nižší hladině testosteronu.
Hormony: Pokud jsou odstraněna obě varlata, je obvykle nutná hormonální substituce (dodávání testosteronu) pro udržení sexuální touhy a celkového zdraví.
Ejakulace: Bez varlat dochází k tzv. suchému orgasmu, kdy muž dosáhne vyvrcholení bez ejakulace (nebo s velmi malým objemem tekutiny z prostaty).
Erekce být muže. Tak ráda nepiš hlouposti
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Erekci jsem nikde nezpochybňoval. Já prostě jako plnohodnotné v*******í považuji ejakulaci včetně semene. Jinak máš pravdu...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Zejtra se schválně zeptám kámoše doktora, jak to je s tou kuřbou bez koulí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Martin_z_Moravy anonym jen chce kouřit a to muže jen nemusí mít plnou pusu semene
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonym ale napsal, že chce přímo v******t, ne jen kouřit, chlapa bez koulí, což je podle mě docela rozdíl. Ano, je to slovíčkaření, ale právě o tom to je...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Martin_z_Moravy slovíčkařit si začal ty
Jsem o něco starší než ty a nikdy sem od nikoho neslyšel že by dělal rozdíl mezi kouřením pera tak jak to máš ty .
Kouření je spíš jako předehra před zasunem
Jsem o něco starší než ty a nikdy sem od nikoho neslyšel že by dělal rozdíl mezi kouřením pera tak jak to máš ty .
Kouření je spíš jako předehra před zasunem
Nahlásit
I bez varlat penis je funkčni s tím rozdílem že nestříka.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja mam jen jedno (podezreni-rakovina) a nezmenilo se nic, ani mnozstvi
I testosteron je stejne nizky jako predtim (200)
I testosteron je stejne nizky jako predtim (200)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pepino111, ano začal jsem slovíčkařit, takže podle tebe je to stejné, někoho v******t do konce a jen někoho kouřit jako předehru před zásunem? To snad ne...
Rondo, samozřejmě, že i bez varlat penis může být, sice neplnohodnotně, funkčni...
Charli, samozřejmě i s jedním varletem můžeš fungovat stejně...
Rondo, samozřejmě, že i bez varlat penis může být, sice neplnohodnotně, funkčni...
Charli, samozřejmě i s jedním varletem můžeš fungovat stejně...
Nahlásit
Trochu súvisiaca téma
Katolícka cirkev v minulosti podporovala tretie pohlavie.
Dnes ale katolícka cirkev otočila a trans gender ľudí prenasleduje. Nenávisť krajnej pravice a cirkvi nie je sústredená ani tak voči gayom ako voči trans
Eunuchovia majú veľa spoločného s trans ľuďmi. Blokatori testosterón ktoré užívajú majú rovnaký efekt ako kastacia
https://www.mestskadivadlaprazska.cz/…ch-kastratu/
Katolícka cirkev v minulosti podporovala tretie pohlavie.
Dnes ale katolícka cirkev otočila a trans gender ľudí prenasleduje. Nenávisť krajnej pravice a cirkvi nie je sústredená ani tak voči gayom ako voči trans
Eunuchovia majú veľa spoločného s trans ľuďmi. Blokatori testosterón ktoré užívajú majú rovnaký efekt ako kastacia
https://www.mestskadivadlaprazska.cz/…ch-kastratu/
Sice to s touto diskuzí nesouvisí vůbec, bylo by vhodnější to dát jako nové téma, ale jako info OK...
Nahlásit
Martin_z_Moravy
Bereš to jen tak jak to máš rád ty. Ne každý má rád sperma v puse.
Kolik kluku tolik preferencí jak u kouření tak i u análu. Ten taky nemusí každý.
I u kouření je pro někoho jak to prožívá a prožitek dává najevo. Co s klukem který stříká jak fontána když u toho leží jak prkno a nevida ani hlasku
Bereš to jen tak jak to máš rád ty. Ne každý má rád sperma v puse.
Kolik kluku tolik preferencí jak u kouření tak i u análu. Ten taky nemusí každý.
I u kouření je pro někoho jak to prožívá a prožitek dává najevo. Co s klukem který stříká jak fontána když u toho leží jak prkno a nevida ani hlasku
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Martin von Moravia má samozřejmě pravdu, čeština má úžasný možnosti, jak drobnými nuancemi sdělit co nejpřesnější info a kouření a v*******í je fakt rozdíl, bohužel v posledních dekádách pozoruju, že užívání všech možností, které čeština nabízí se stává vzácným.... :D
Nahlásit
No konečně, kdo to chápe... :-)
Nahlásit
Pepino, opět musím slovíčkařit. V******t chlapa můžeš i bez semene v puse :-). Nikde jsem netvrdil, že sperma přímo v puse mám já rád...
Nahlásit
Takže to lingvistický okýnko zakončím shrnutím - kouření = proces který trvá; v*******í = výsledek, dokončený děj...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
A teď k tématu - já mám vobě kule a nikoho bez kulí sem eště neviděl, ale asi by mi to trochu chybělo, kdyby je týpek kterýho bych hulil neměl, páč při hulení je dobrý si s těma koulema pohrávat a mnout je atd., a výstřik mrdky je ta třešňa na dortu, hmatatelný výsledek... :D
Nahlásit
Pán je gurmán, tak to má být... :-D
Nahlásit
Když nemáš koule, tak ho máš fakt jen na čůrání, takže do pusy ho vemeš, ale budeš cumlat žížalu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Martine, zamýšlet se nepotřebuji. Reagoval jsem na to, že tu skoro rozjíždíte dehonestaci v tom smyslu, jak kdyby měl být muž po ztrátě varlat impotentní. To, že někdo bude v tomto tématu slovíčkařit a bude strašně vtipnej, to mě opravdu nenapadlo. Soudíš to podle sebe, někdo pojem "v******t" používá pro orální uspokojení obecně, nehledě na to, jestli dojde k vyvrcholení. Ale na tohle téma s tebou nemíním diskutovat.
A ty, Tomáši, možná máš dvě koule v šourku, ale zároveň máš v hlavě o kolečko méně.
A ty, Tomáši, možná máš dvě koule v šourku, ale zároveň máš v hlavě o kolečko méně.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Však proto má modrou knížku ... :))
Nahlásit
Karkarove, že to obecně někdo tak říká, ještě nemusí znamenat, že je to správně. A nevidím to tak sám. Jak psal Buss, užívání všech možností, které čeština nabízí se stává vzácným.
Ano, někdy slovíčkařím, protože slovní spojení, se kterými se neztotožňuji, mě občas vadí. A být vtipný, což si nemyslím, rozhodně můj záměr není. Asi tak...
Jinak, aby bylo jasno, já jsem se nikde nezmínil, že chlap bez koulí je impotentní, to mě ani nenapadlo...
Přesto respektuji tvůj názor, byť je jiný. Každý to vidí, podle sebe, jinak, to se prostě stává...
Ano, někdy slovíčkařím, protože slovní spojení, se kterými se neztotožňuji, mě občas vadí. A být vtipný, což si nemyslím, rozhodně můj záměr není. Asi tak...
Jinak, aby bylo jasno, já jsem se nikde nezmínil, že chlap bez koulí je impotentní, to mě ani nenapadlo...
Přesto respektuji tvůj názor, byť je jiný. Každý to vidí, podle sebe, jinak, to se prostě stává...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Martine, fajn, díky za dovyšvětlení tvého pohledu na věc.
Nahlásit
Martin_z_Moravy
Anonyme, jak může někdo někoho v******t bez koulí? Zamyslel jsem nad tím nesmyslem někdy, proč to není možné? Schválně, řekni..
A opět popíraš coc napsal v prvním tvém příspěvku
Anonyme, jak může někdo někoho v******t bez koulí? Zamyslel jsem nad tím nesmyslem někdy, proč to není možné? Schválně, řekni..
A opět popíraš coc napsal v prvním tvém příspěvku
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přesně... člověka bez kulí můžeš KOUŘIT, ale nikdy ne V******T.... :D to je přesně to o čem jsme psali nahoře v lingvistickém okénku :D
Nahlásit
Bez varlat normální kluci nejsou, můžou je mít zakrnělý jako pecky třešní, prostě nevyvinutý. Jednoho takového znám, penis sotva 5cm ve ztopořeném stavu s peckama v šourku, smířil se s tím a je to dost pohodovej kluk.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65)
-----
Ale on to nepsal me, blbko nechapava ... :-)
-----
Ale on to nepsal me, blbko nechapava ... :-)
Nahlásit
Ale psal, nechápavej si ty, vždyť ani nevíš kam patříš..... :))
Nahlásit
A co teprve, když je člověk úplně nullo.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.