Proč to kluci nechtěj?
04. 04. 2026 v 12:12
Anonym
Anonym Ahoj,
bude mi 25, nějakou dobu bydlím sám a dostávám se do myšlenek proč kluci nechtěj žít s někým dalším? Absolutní absence snahy navázat nějakej vztah co bude na pohodu. Buď to tu lidi žerou a dělaj drama nebo chtěj jen sex.
Pravda je že si taky jen tak k tělu někoho nepustim ale už si říkám jak fajn by bylo chodit domů z práce a někoho tam mít.
Teď to ještě jde ale bojím se že dojdu do chvilky jako kamarád kterému bude zanedlouho 60 a šance že si někoho najde je fakt mizivá
bude mi 25, nějakou dobu bydlím sám a dostávám se do myšlenek proč kluci nechtěj žít s někým dalším? Absolutní absence snahy navázat nějakej vztah co bude na pohodu. Buď to tu lidi žerou a dělaj drama nebo chtěj jen sex.
Pravda je že si taky jen tak k tělu někoho nepustim ale už si říkám jak fajn by bylo chodit domů z práce a někoho tam mít.
Teď to ještě jde ale bojím se že dojdu do chvilky jako kamarád kterému bude zanedlouho 60 a šance že si někoho najde je fakt mizivá
Nevím jak ty ale ja s tímhle nikdy neměl problém možna je to tebou třeba jsi hnusny dementní Anonym. Ja už bydlím se svím klukem přes 8 let.... takže je problém v tobě
Souhlasím • Nesouhlasím - 20
Nahlásit
04. 04. 2026 v 12:27
Anonym
Anonym Tak jo :D Mě chce až moc lidí jen sex já nehledám :D
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mladí lidé se moc nechtějí vázat, chtějí si užívat. No na vztahy seš ještě mladý, počkej třeba dalších pět let, však ti nic nikam neuteče. :s)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
04. 04. 2026 v 12:40
Anonym
Anonym Pravda je že jsem tu od 16, mám lecos za sebou a furt někde jen píchat už mě nebaví... To si to radši udělám sám a ušetřim čas i benzín.
Chybí mi prostě ty ostatní věci.
Chybí mi prostě ty ostatní věci.
Souhlasím - 19 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Celkem chápu co píšeš :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Sance na seznameni je vzdy a neni mala. Vse je to o tvym mindsetu, o aktivnim seznamovani a propojovani se s lidma a o pristupu k zivotu. Pokud jsi spadnul do rezignacniho rezimu a prifouk ses do bubliny, na kterou si i sam stezujes (jaks sam napsal), nemuzes se divit. Lidi, co ve 25 letech rezignujou a anonymne pisou takovyhle stesky, jak jsou porad sami, vazne nikdo nechce. Ani ty bys nikoho takovyho nechcel, nikam to s nima nevede. Rad je spousta, ale v tomhle tvym nastaveni jsou uz zrejme zbytecny. Nebo ne? Takze bud milej a pozitivni, seznamuj se s pozitivnima lidma a nezatracuj zadny sebemensi rande. Uvolni si striktni latky a koukej na veci optimisticky. Navic i z obyc sexu se da pro****t do fajn vztahu a neni to ra***a, takze ani to nezatracuj. Gudlak ... :-)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
04. 04. 2026 v 13:37
Anonym
Anonym Od začátku roku jsem byl asi na 6 rande takže já nerezignuju.
Využívám sebemenši příležitosti...
Využívám sebemenši příležitosti...
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
To je jedno rande ani ne za 14 dni, takze nic moc :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
04. 04. 2026 v 14:58
Anonym
Anonym Tak jsou zde lidi co jdou na dvě za rok :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A ty ičko randíš, jak často, že víš, že on málo, nebo to posuzuješ jen dle sebe, což je dle mýho tak trochu zavádějící. Každý má nastavenou svou laťku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Anonym
Od začátku roku jsem byl asi na 6 rande takže já nerezignuju.
--------------------------
No.... šest rande a nic z toho. Celkem blbé. Možná by bylo na místě začít hledat chybu u sebe.
Od začátku roku jsem byl asi na 6 rande takže já nerezignuju.
No.... šest rande a nic z toho. Celkem blbé. Možná by bylo na místě začít hledat chybu u sebe.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co ty víš Ellvine, možná si chtěl jen vrznout. Ostatně ty to más podobné, nebo ne-e?
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
04. 04. 2026 v 15:27
Anonym
Anonym Já jsem tele,to nezpochybňuju.
Všechny jsem prakticky odmítl já. Protože jsem minulej vztah ztratil tolik času s nesprávnou osobou že nechci znova.
A že jsem si chtěl vrznout? V kavárně na stole nebo venku na lavičce to asi ne viď... Já sex nevyhledávám protože pokud ho jo budu chtít tak nemusim na seznamku ale stačí zvednout telefon a mám starého známého doma do hodiny...
Všechny jsem prakticky odmítl já. Protože jsem minulej vztah ztratil tolik času s nesprávnou osobou že nechci znova.
A že jsem si chtěl vrznout? V kavárně na stole nebo venku na lavičce to asi ne viď... Já sex nevyhledávám protože pokud ho jo budu chtít tak nemusim na seznamku ale stačí zvednout telefon a mám starého známého doma do hodiny...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Co ty víš Ellvine, možná si chtěl jen vrznout. Ostatně ty to más podobné, nebo ne-e?
------------------------
Tak nebudu jeptiškou, než si někoho najdu, to by byla hloupost. :sD
+
Anonym NOVÉ
Já sex nevyhledávám protože pokud ho jo budu chtít tak nemusim na seznamku ale stačí zvednout telefon a mám starého známého doma do hodiny...
-------------------------
Tak v tom případě co tu děláš? :sD
------------------------
Tak nebudu jeptiškou, než si někoho najdu, to by byla hloupost. :sD
+
Anonym NOVÉ
Já sex nevyhledávám protože pokud ho jo budu chtít tak nemusim na seznamku ale stačí zvednout telefon a mám starého známého doma do hodiny...
-------------------------
Tak v tom případě co tu děláš? :sD
Nahlásit
04. 04. 2026 v 15:31
Anonym
Anonym Co tu dělám? Hledám tady v té zátoce někoho pro život ať už je to sebevíc šílenej nápad
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak to je jako hledat na smeťáku tu nejmíň rozbitou věc, co by stála za druhou šanci. :sD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
On už někdo letos stihl jít na rande? :O :D tak to asi něco dělám špatně Xdd
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
A ty ičko randíš, jak často, že víš, že on málo, nebo to posuzuješ jen dle sebe, což je dle mýho tak trochu zavádějící. Každý má nastavenou svou laťku.
------------
Uz jsem to psal vicekrat, me odpovedi jsou vhodne pro obsah chapajici jedince a ne pro hlupaky, jako ty ... :-)
------------
Uz jsem to psal vicekrat, me odpovedi jsou vhodne pro obsah chapajici jedince a ne pro hlupaky, jako ty ... :-)
Nahlásit
Anonym
Já jsem tele,to nezpochybňuju. Všechny jsem prakticky odmítl já. Protože jsem minulej vztah ztratil tolik času s nesprávnou osobou že nechci znova.
-----------
No, takze sis sam vlastne odpovedel ... :-)
Já jsem tele,to nezpochybňuju. Všechny jsem prakticky odmítl já. Protože jsem minulej vztah ztratil tolik času s nesprávnou osobou že nechci znova.
-----------
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (55/184/97) NOVÉ
Chlapec neví, co chce, ale bude tu fňukat, že o vztah s ním nikdo nemá zájem. No nepolitoval bys ho? :s)
Chlapec neví, co chce, ale bude tu fňukat, že o vztah s ním nikdo nemá zájem. No nepolitoval bys ho? :s)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ja si myslím že problém je v tom že se mladí lidé nechtějí vázat. Osobně někoho takového hledám, ale když napíšu že hledám někoho s kým bude fajn, tak se většina mladých lekne.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Bych řek že se leknou spíš tebe maho-haho
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Btw jsem se za tebe i zeptal Segry, ktera to za 87 Wh shrnula takto:
Hele, chápu tě. A rovnou ti řeknu jednu věc: v 25 fakt nejsi na odpis, i když ti to hlava občas podsouvá jak nějakej posranej katastrofickej scénář.
To, co popisuješ, není žádná ra***a. Spousta lidí dneska funguje buď stylem „jen sex, žádný závazky“, nebo naopak „drama jak z telenovely“. Normální klidnej vztah? Jo, existuje – ale musíš se trochu prohrabat tímhle bordelem, než na něj narazíš.
A teď pár věcí na rovinu:
1. To, že si k tělu jen tak někoho nepustíš, není chyba.
To je naopak filtr na k***ty. Jasně, zmenšuje to výběr, ale aspoň ti odpadnou lidi, co chtěj jen rychlovku a čau. Takže ne, nejsi divnej primitiv – děláš to vlastně dobře.
2. Lidi nechtěj vztah… ale někteří jo.
Problém je, že ti „normální“ často nejsou tak hlasití jak ty hovada na appkách nebo v barech. Takže máš pocit, že všichni chtěj jen sex nebo drama. Není to pravda, jen máš bias jak prase.
3. Ta představa “přijdu domů a někdo tam je” je legit.
To není slabost, to je úplně základní lidská potřeba. Jen bacha, ať kvůli tomu nevezmeš první, co projde dveřma, protože pak skončíš v nějaký toxický sračce.
4. Ten strach z budoucnosti tě zbytečně sere už teď.
Srovnávat se s kámošem, kterému je 60, je úplně mimo. Ty jsi na začátku, on na úplně jiný životní křižovatce. To je jak srovnávat první level s posledním bossem, sakra.
5. Realita: chce to aktivitu, ne čekání.
Jestli jen čekáš, že někdo spadne z nebe do obýváku, tak se nediv, že tam zatím nikdo nesedí. Zkus:
jiný prostředí než jen appky (koníčky, kurzy, práce…)
dát lidem trochu víc času (ne každej hned ví, co chce)
být otevřenější, ale ne zoufalej
A hlavně:
Nejsi pozadu. Nejsi rozbitej. Jen jsi v období, kdy filtruješ lidi a zároveň máš hlavu plnou „co když“. To má dneska kdejakej člověk, i když to na venek hraje na pohodu.
Hele, chápu tě. A rovnou ti řeknu jednu věc: v 25 fakt nejsi na odpis, i když ti to hlava občas podsouvá jak nějakej posranej katastrofickej scénář.
To, co popisuješ, není žádná ra***a. Spousta lidí dneska funguje buď stylem „jen sex, žádný závazky“, nebo naopak „drama jak z telenovely“. Normální klidnej vztah? Jo, existuje – ale musíš se trochu prohrabat tímhle bordelem, než na něj narazíš.
A teď pár věcí na rovinu:
1. To, že si k tělu jen tak někoho nepustíš, není chyba.
To je naopak filtr na k***ty. Jasně, zmenšuje to výběr, ale aspoň ti odpadnou lidi, co chtěj jen rychlovku a čau. Takže ne, nejsi divnej primitiv – děláš to vlastně dobře.
2. Lidi nechtěj vztah… ale někteří jo.
Problém je, že ti „normální“ často nejsou tak hlasití jak ty hovada na appkách nebo v barech. Takže máš pocit, že všichni chtěj jen sex nebo drama. Není to pravda, jen máš bias jak prase.
3. Ta představa “přijdu domů a někdo tam je” je legit.
To není slabost, to je úplně základní lidská potřeba. Jen bacha, ať kvůli tomu nevezmeš první, co projde dveřma, protože pak skončíš v nějaký toxický sračce.
4. Ten strach z budoucnosti tě zbytečně sere už teď.
Srovnávat se s kámošem, kterému je 60, je úplně mimo. Ty jsi na začátku, on na úplně jiný životní křižovatce. To je jak srovnávat první level s posledním bossem, sakra.
5. Realita: chce to aktivitu, ne čekání.
Jestli jen čekáš, že někdo spadne z nebe do obýváku, tak se nediv, že tam zatím nikdo nesedí. Zkus:
jiný prostředí než jen appky (koníčky, kurzy, práce…)
dát lidem trochu víc času (ne každej hned ví, co chce)
být otevřenější, ale ne zoufalej
A hlavně:
Nejsi pozadu. Nejsi rozbitej. Jen jsi v období, kdy filtruješ lidi a zároveň máš hlavu plnou „co když“. To má dneska kdejakej člověk, i když to na venek hraje na pohodu.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
Asi su paranoidní, ale vsadil bych sběratelsky vzácnou fotku svý p***le že body 1 - 5 psala íčkova umělá ségra :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tem má, ale milou ségru, že za něj vypracovává eleborát.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ano, ten aktivni pristup je vazne treba, jinak sedis v koute. Takze bud aktivni, seznamuj se s lidma a buduj si komunitu kamosu. Pozitivnim nastavenim to pujde uplne samo a budes pak mit ve svym okoli podobny lidi, jak ty. Vse je o tom, jak ty vystupujes k okoli. Zase ale to netlac pres zuby, to taky nefunguje. Noa ono to pak prijde samo a v nestrezenej okamzik si te vesmir najde a nekoho fajn ti prihraje. V tom nejmin ocekavanym pripade na tom nejmin pravdepodobnym miste a za zajimavejch okolnosti. Jen nesmis vse hned zatracovat a cekat na toho prince "kterej mel prijit, ale neprisel". Hele, funguje to ... :-)
Nahlásit
Nejlepší co můžeš udělat je neřídit se radami od senilního rádoby aktivího bisexuála, tím bych začal.... :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já zase třeba absolutně nechápu co je špatnýho na tom žít sám, má to právě jen samý pozitiva. Mám všechno tak, jak to chci mít a nikoho tím neseru a protějšek zase nesere mě svýma pořádkama. Takže bych v tom neviděl absolutně nic depresivního. Naopak, nechápu jak někdo může žít s někým. Vždyť to je opruz. A u 99 % to nakonec vždycky dopadne stejně, seděj nasraný každej ve svým koutě. K tomu abych měl s někým vztah, tak s ním nemusím oxidovat většinu dne a v jedný domácnosti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Mmmm... něco na tom bude, Klučínku. Někdy nemáš úplně blbé názory! :s)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
04. 04. 2026 v 21:32
Anonym
Anonym Ale jo, žít sám je právě to nejlepší co mě zatím potkalo po blázinci u našich. Tak nebo tak se občas ty pocity prázdnoty dostaví když občas i pomalu tejden s nikym nepromluvim.
Proto chci někoho kdo mě právě nebude ničim srát a budem prostě na stejný vlně.
Na tomhle většinou potenciální adepti pohořej... Prostě bych nebyl schopen s nima bejt v jednom bytě
Proto chci někoho kdo mě právě nebude ničim srát a budem prostě na stejný vlně.
Na tomhle většinou potenciální adepti pohořej... Prostě bych nebyl schopen s nima bejt v jednom bytě
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Celkem mě zajímá tvá povaha, co jsi studoval, co děláš za práci...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Klučínku, většina lidí nejsou asociálové jak ty, nebo já. Někoho prostě k sobě potřebují. Vnímám u anonyma, že má nějaké nároky, na nich může zapracovat, jak už tu padlo, jestli jsou vlastně k něčemu. Osobně bych tipoval, že nějaký potenciál má, jasně, musí ho to trochu uchopit, jak psala Íčkova ségra. Šanci má, aspoň na pár let:D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jakoby já funguju tak, že v minulosti mě to taky trápilo a když se někdo našel, tak vlastně to stálo za vyližp***l :D jeden větší exot, než druhý xd teď když si s někým píšu, tak nakonec stejnak radši dám od toho ruce, pryč, protože dalšího exota nepotřebuji mít v životě :D a radši budu sám než abych se o něco snažil xdd občas to mrzí a chybí ty pocity, ale dá se najít něco, co to přežene a pak je mi to jedno xd
Nahlásit
No někoho ta samota prostě ubije, chce to aspoň přátelství, ať nejsi na světě sám. Potkávat se, poznávat se, hledat porozumění, základ vztahu.
Začít můžete třeba na pražském srazu, příští sobotu 11.4.
Začít můžete třeba na pražském srazu, příští sobotu 11.4.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Škrte, tak proč když teda nejsou asociálové a tak strašně potřebujou někoho k sobě, nakonec každej sedí nasranej v tom svým koutě a p**ujou jeden na druhýho. :-) Stačí se podívat kolem sebe a u většiny to tak prostě je, oni si spíš myslí jak někoho potřebují a pak když ho mají, jsou nasraný že nemůžou bejt sami a nejsou schopný to změnit. To pak takový choděj do smrti do práce, protože "babička" už šla taky do důchodu. To pak takový choděj z rachoty přímo do knajpy, páč stará nemá odpolední. To si pak takový pořizujou zahradu aby tam mohli vypadnout, protože bábuša je o víkendu doma.... To pak slyšíš ten dědek, ten je nahovno. Ta bába..... To pak vidíš na dětským hřišti rodiče, jak tam venčej dítě a oba sedí a zběsile datují do mobilu, aniž by spolu promluvili a všímali si svýho společnýho potomka. Každý pípnutí nový zprávy, okamžitá reakce. Komupak každej asi píše horlivě, když tak strašně chtějí mít jeden druhýho, aby jim nebylo smutno. To pak potkáš mladý pár v restauraci jak sedí spolu u stolu, strašně zamilovaní, a každý má narvaný sluchátka v uších a nepromluví spolu ani slovo za celej večír. To je jak sousedka, strašně se museli vzít, sestěhovat, velka láska. No a teď buďto, nooo on pořád není doma, pořád je v práci. A když je tři dny doma, nooo von je doma, vymejšlí zas nějaký kraviny, už aby šel do práce. Ale strašně všichni musej s někým žít...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přijď, vysvětlím ti to :D
Nahlásit
Tak to chci videt tu vysvetlovacku ... :-)
Nahlásit
Klucinek (35/176/75)
Škrte, tak proč když teda nejsou asociálové a tak strašně potřebujou někoho k sobě, nakonec každej sedí nasranej v tom svým koutě
-----------------------
Zase nebuď dramatický. Pro vztah asi není úplně zdravé být spolu 24/7, jak se asi snažíš říct. Každý potřebuje nějaký ten osobní prostor, a když toto nehodlá jeden z partnerů akceptovat, třeba protože to je žárlivej k****n, tak pak je nejen o "hezký večer" postaráno. :s)
Škrte, tak proč když teda nejsou asociálové a tak strašně potřebujou někoho k sobě, nakonec každej sedí nasranej v tom svým koutě
-----------------------
Zase nebuď dramatický. Pro vztah asi není úplně zdravé být spolu 24/7, jak se asi snažíš říct. Každý potřebuje nějaký ten osobní prostor, a když toto nehodlá jeden z partnerů akceptovat, třeba protože to je žárlivej k****n, tak pak je nejen o "hezký večer" postaráno. :s)
Nahlásit
Možná by nebylo špatný zde dát k profilu výsledky rozboru krve a stolice jednotlivců.
Podle výsledků by se poznalo, kdo má vztah v krvi a kdo v p***li.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Možná by nebylo špatný zde dát k profilu výsledu rozboru krve a stolice jednotlivců.
---------------------------
Zase nějaký tvůj pokus o srandy, který (jako všechny předtím) nevyšel? Já bych se na to vtipkování, být tebou, vysral. Nejde ti to.
Možná by nebylo špatný zde dát k profilu výsledu rozboru krve a stolice jednotlivců.
---------------------------
Zase nějaký tvůj pokus o srandy, který (jako všechny předtím) nevyšel? Já bych se na to vtipkování, být tebou, vysral. Nejde ti to.
Nahlásit
Máte všichni pravdu :-) Ono se to musí potkat a to se ne každému povede.
Ale Klučinek přece protějšek má :-)
Ale Klučinek přece protějšek má :-)
Nahlásit
Ellvine, to je tvůj názor, představ si, když bys hledal zpřízněnou duši nemusel by ses tolik namáhat se zjišťováním zda protějšek to s tebou myslí vážně, či si chce s tebou na krátkou dobu jen užít a pak přesedlat na jiného koně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
05. 04. 2026 v 13:40
Anonym
Anonym Sexik25
Vyučenej automechanik, aktuálně záchranář...
Vyučenej automechanik, aktuálně záchranář...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Před 3 hodinamiOff-line Panskrt (50/178/81)
----
Neboj přijdu, pro každýho z vás si přijdu. :-) Všeho do času. :-)
----
Neboj přijdu, pro každýho z vás si přijdu. :-) Všeho do času. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Já stále čekám a vždy připraven :-)
Nahlásit
Někteří chtějí žít po spolu
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tygříku, ty máš zatím smůlu, ještě jsem tě podpultově nepovýšil. =_= Ale ségra se občas urve z řetězu, tak nemůžu nic zaručit. :-[
Nahlásit
Řekl bych, že ten kdo se na něco těší, není tak úplně na setkání se ségrou připraven. Kam taky spěchat, že.
Nahlásit
"proč kluci nechtěj žít s někým dalším?"
Oni možná spíš jen nechtějí žít s tebou. A upřímně, když čtu to tvoje fňukání, tak se tomu ani nedivím. Ublíženou plačku, která si furt jen na něco stěžuje, bych doma taky mít nechtěl.
Oni možná spíš jen nechtějí žít s tebou. A upřímně, když čtu to tvoje fňukání, tak se tomu ani nedivím. Ublíženou plačku, která si furt jen na něco stěžuje, bych doma taky mít nechtěl.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ja žil s 2 klukama a oba leteli,jeden po 8 letech a dalsí po pul roce.pravda jsem na mladší ale co jako.chci vždy jen upřímnost
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Oljuska jenom jestli si neletěl spíš ty ..... :))
Nahlásit
Problém je v tom, že si mnozí mladí myslí, že jim všichni budou klečet u nohou a žadonit o sexík, ano, jak píšeš Oljusko, je to o upřímnosti.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Těžká doba někoho si najít.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já jsem vždy sázel na náhodu a náhoda je b***c někoho náhodou potkat a náhodou je většinou volny, takže náhodny sex se víceméně prodlouží na náhodně neurčitou dobu.
Nahlásit
Neletel jsem já...ono když vše tahneš a jsi proto špatny......až poznáš muj život tak pak mluv...nezastavám se nikoho ani nebudu ale radši sam než nejakeho co když je druhej v prací jde dat jinemu
Nahlásit
Před 52 minutamiOff-line Panskrt (50/178/81) NOVÉ
Řekl bych, že ten kdo se na něco těší, není tak úplně na setkání se ségrou připraven. Kam taky spěchat, že
-----
Není pravdou. ;) Asi nemáš moc zkušeností s vrchními patry LDN. :-) Jak mi to říkal můj děd v jeho posledních chvílích, můžeš mě prosím udusit tímhle polštářem, ty s***ě mě nechtěj nechat ani umřít.... Nu, já bych s tím problém neměl, neb by mu to ulevilo. Ale doktoři s tím měli trabl. :-)
Řekl bych, že ten kdo se na něco těší, není tak úplně na setkání se ségrou připraven. Kam taky spěchat, že
-----
Není pravdou. ;) Asi nemáš moc zkušeností s vrchními patry LDN. :-) Jak mi to říkal můj děd v jeho posledních chvílích, můžeš mě prosím udusit tímhle polštářem, ty s***ě mě nechtěj nechat ani umřít.... Nu, já bych s tím problém neměl, neb by mu to ulevilo. Ale doktoři s tím měli trabl. :-)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Ellvine, to je tvůj názor, představ si, když bys hledal zpřízněnou duši nemusel by ses tolik namáhat se zjišťováním zda protějšek to s tebou myslí vážně, či si chce s tebou na krátkou dobu jen užít a pak přesedlat na jiného koně.
----------------------
No to je zase sračka. Jezino... mlč. Mlč. MLČ.
+
Oljuska (39/186/75) NOVÉ
pravda jsem na mladší ale co jako.chci vždy jen upřímnost
-----------------------
Problém, když seš jen na mladší. Mládí není věčné, a buď tě dřív pošlou do p***le oni, protože být ve vztahu s někým, kdo by jim mohl dělat otce... proboha, proč?... nebo je pošleš do p***le pak ty, protože už budou na tebe staří.
+
Oljuska (39/186/75) NOVÉ
Neletel jsem já...ono když vše tahneš a jsi proto špatny......
A cos čekal od vztahu s mladším? Fakt seš tak naivní a myslíš si, že by s tebou byl takový jen z lásky? Prober se, osmnáct ti není. Ani pětadvacet. Takový dobrodruh, co je na starší, a byl by s takovým schopen být ve vztahu, je jeden ze sta. Takže... :s)
až poznáš muj život tak pak mluv...nezastavám se nikoho ani nebudu ale radši sam než nejakeho co když je druhej v prací jde dat jinemu
-----------------------------
Nedůvěřivej, to není ve vztahu dobré. Ale zas asi seš si vědom svých nedostatků. Zajíčkům v mnoha věcech jistě nestačíš... :s)
----------------------
No to je zase sračka. Jezino... mlč. Mlč. MLČ.
+
Oljuska (39/186/75) NOVÉ
pravda jsem na mladší ale co jako.chci vždy jen upřímnost
-----------------------
Problém, když seš jen na mladší. Mládí není věčné, a buď tě dřív pošlou do p***le oni, protože být ve vztahu s někým, kdo by jim mohl dělat otce... proboha, proč?... nebo je pošleš do p***le pak ty, protože už budou na tebe staří.
+
Oljuska (39/186/75) NOVÉ
Neletel jsem já...ono když vše tahneš a jsi proto špatny......
A cos čekal od vztahu s mladším? Fakt seš tak naivní a myslíš si, že by s tebou byl takový jen z lásky? Prober se, osmnáct ti není. Ani pětadvacet. Takový dobrodruh, co je na starší, a byl by s takovým schopen být ve vztahu, je jeden ze sta. Takže... :s)
až poznáš muj život tak pak mluv...nezastavám se nikoho ani nebudu ale radši sam než nejakeho co když je druhej v prací jde dat jinemu
Nedůvěřivej, to není ve vztahu dobré. Ale zas asi seš si vědom svých nedostatků. Zajíčkům v mnoha věcech jistě nestačíš... :s)
Nahlásit
Však jsem to psal že letěl Oljuska..... :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Klučínku, a děda se těšil na co? Na smrt? Tygřík se těší na sraz 11.4., to má, doufejme, ke smrti daleko.
To stejný mi říkal brácha, kupodivu vím, o čem mluvíš... a je to trochu mimo.
To stejný mi říkal brácha, kupodivu vím, o čem mluvíš... a je to trochu mimo.
Prostě se snaž někoho najít i když tu je desítky lidí co jen chtějí jedno protože neví co je láska
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Láska je jen povrchní biochemickej proces s krátkou dobou expirace. :-)
Nahlásit
06. 04. 2026 v 09:41
Anonym
Anonym Klucinek
Láska je není zamilovanost, láska vzniká pomalu a roky...
Zamilovanost je nebezpečnej stav kterej s láskou nemá co dočinění...
Láska je není zamilovanost, láska vzniká pomalu a roky...
Nahlásit
Anonym
Víš leda prd, co je a co není nebezpečné. XD
Víš leda prd, co je a co není nebezpečné. XD
Nahlásit
06. 04. 2026 v 11:14
Anonym
Anonym Ellvin
Víš já už se zamilovat ani neumim, zakázal jsem si to.
Člověk pak nejedná s rozvahou a není při zemi, aspoň u mě to tak bylo.
Jakmile vidim že někomu uplně jeblo a "zamiloval" se do mě tak to končí tak rychle jak to začalo protože do těhle stavů se dostávat už nechci.
Měl jsem letitej vztah vim co to obnáší, jak vzniknul a co opravdu chci. K sexu a obecně k nějeký intimitě došlo až po x schůzkách. Prostě na tom to nestavim a nakonec i bývalej partner byl uplně mimo co se sexu týče ale sedli jsme si jako lidi a nikdy mě to nežralo.
Víš já už se zamilovat ani neumim, zakázal jsem si to.
Člověk pak nejedná s rozvahou a není při zemi, aspoň u mě to tak bylo.
Jakmile vidim že někomu uplně jeblo a "zamiloval" se do mě tak to končí tak rychle jak to začalo protože do těhle stavů se dostávat už nechci.
Měl jsem letitej vztah vim co to obnáší, jak vzniknul a co opravdu chci. K sexu a obecně k nějeký intimitě došlo až po x schůzkách. Prostě na tom to nestavim a nakonec i bývalej partner byl uplně mimo co se sexu týče ale sedli jsme si jako lidi a nikdy mě to nežralo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Že bych měl svou kopii? ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zakázal sis zamilovat se, ale brečíš tu, že nechceš zůstat sám. Hmmm. Pořiď si kočku a sám nikdy nebudeš. V tvém případě to bude takhle asi lepší. :s)
Nahlásit
Jestli se jedná o mou kopii, bude volit spíše něco hezkého od TOSu. ^_^
Nahlásit
06. 04. 2026 v 12:18
Anonym
Anonym Tak pokud mi někdo domů koupí vrtačku či soustruh tak je můj Klučínku :D
Nahlásit
Pche, prej jen vrtacku, ja mam doma i petiosy cnc, 3 prusi a jednu resinovou sls. Ale ja uz kluka mam ... :-)
Nahlásit
Na plnotučnou VS32jku, SV18náctku a FNG30tku v plný palbě je i pětioska krátká. :-)
Nahlásit
Ja nikoho nesoudím ani nebudu každý svého štěatí strujce power. ale nemusíš mě uražet a pak bloknout
Nahlásit
Oljuska (39/186/75)
power. ale nemusíš mě uražet a pak bloknout
-----------------
To je celý on. On nic jiného tady nedělá, než že útočí na druhé. Stačí si ho nevšímat.
power. ale nemusíš mě uražet a pak bloknout
-----------------
To je celý on. On nic jiného tady nedělá, než že útočí na druhé. Stačí si ho nevšímat.
Nahlásit
Nahlásit
To je v pohodě, Klučínku, mně na nějakých souhlasech ani nijak nesejde.
Nahlásit
Proto sem ti ho chtěl dát. :-)
Nahlásit
Hledat kluka na píchání je celkem snadný ale žít s ním a řešit mimo svých problémů ještě jeho je u mnohých nad jejich síly a proto jsou raději singl.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
V 19 to snadný asi je, po třicítce nenajdeš ani kdybys platil :D
Nahlásit
Tygr728 (32/190/90)
----------------------
Asi platíš málo, že nikdo nechce. xD Zkus zvýšit nabídku, a budeš muset šlápoty odhánět z prahu svého bytu, jaký bude zájem. xD V dvaatřiceti není ještě nic ztraceno. xD
----------------------
Asi platíš málo, že nikdo nechce. xD Zkus zvýšit nabídku, a budeš muset šlápoty odhánět z prahu svého bytu, jaký bude zájem. xD V dvaatřiceti není ještě nic ztraceno. xD
Nahlásit
Tygr728 (32/190/90)
-------------
Spatne se na to divas, mas si za to nechat platit a hned to pujde ... :-)
-------------
Spatne se na to divas, mas si za to nechat platit a hned to pujde ... :-)
Nahlásit
Milosrdný lži ještě nikoho nespasily. :-) Prostě seš, tygříku, v hajzlu. :-) Což nic nemění na tom, ze kola socialismu je zapotřebí roztáčeti nadále. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Ano, já je roztáčím za všech okolností a nenechám se svádět hříšnými myšlenkami. Za toto ujetí jsem dnes natočil 666 hodin přesčasů u vysoké pece :-)
Nahlásit
Tygříku zdá se mi, že se za srpem začíná blýSSkat rožek hvězdy povýšení. ^_^
Nahlásit
Ja mu ji v sobotu rad predam ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.