Typická gay práce
12. 04. 2026 v 08:57
Anonym
Anonym Říká se, že nejvíce gayů je mezi prácemi jako průvodčí, kadeřník a další umělecké práce. Proč se tento stereotyp drží? A proč začal? Boříte tento stereotyp svými jinými pracemi? Co děláte?
Průvodčí patří mezi umělecké práce?
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Těžkej, k***a těžkej, průmysl. :-) Megawatty výkonu, hydraulika s hadicema jak ruka, pneumatika, desítky tun železa, kilometry kabelů, spínače velký jak auto, spalovací motory s pístem větším jak děcko a řevem mocným tak, jak sám ďábel. :-)
Prostě běžná buzní facha. :-)
Prostě běžná buzní facha. :-)
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Průvodčí se vážou ke kadeřníkům? :3
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Klucinek zapomněl si na dřepění na hajzlu, to je teprve ta pravá práce.... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
12. 04. 2026 v 09:59
Anonym
Anonym To sice ne, ale je to samostat. ach jo, pro Freudy to příště rozepíšu nejlíp na pět řádků, aby to pochopili i ti nejpomalejší. Už jsem pochopil, že tady druhé akorát chytáš za slovo, ale ostatní to pochopili správně
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Nejpomalejší budeš spíš ty, když si myslíš že jsem něco opravdu nepochopil a že ten komentář myslím vážně :D Na to jak moc si otvíráš pusu o "chápání" jsi teda dost nedůvtipný jouda :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
12. 04. 2026 v 10:25
Anonym
Anonym Když si b***c myslí, že je chytrý. Ale nebudu se s tebou hádat, koneckonců tahle diskuze o tobě není. Každý ať si obrázek udělá sám.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Ale argument pro to proč bych měl být b***c dohromady dát nedokážeš, viď? je to jen nicneříkající jedovatý plivanec který může ulpět jen mysli už předem zaujatého uraženého blbečka.
Ano ať si každý udělá obrázek sám, ať si otevře ty ostatní diskuze a podívá se jak tam "druhé akorát chytám za slovo" a uvidí že to není vůbec tak časté a že se spíš jedná jen o ojedinělé případy a zrovna tady se z takového případu jedna potrefená husa ozývá s anonymní zbabělostí ve které se ani nedokáže podepsat k dotazu na práci. Borec který se ptá na "typickou gay práci" není v žádném směru kompetentní k tomu aby hodnotil číkoliv inteligenci.
Ano ať si každý udělá obrázek sám, ať si otevře ty ostatní diskuze a podívá se jak tam "druhé akorát chytám za slovo" a uvidí že to není vůbec tak časté a že se spíš jedná jen o ojedinělé případy a zrovna tady se z takového případu jedna potrefená husa ozývá s anonymní zbabělostí ve které se ani nedokáže podepsat k dotazu na práci. Borec který se ptá na "typickou gay práci" není v žádném směru kompetentní k tomu aby hodnotil číkoliv inteligenci.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
12. 04. 2026 v 10:44
Anonym
Anonym Tak být blbcem nemusí hned znamenat to, že jsi hloupý. Prostě seš arogantní a nafoukaný, rozdáváš chytré kecy, kde tě o to nikdo nežádal, ale k tématu neodpovíš nic. A že jinde nechytáš za slovo? V jiném tématu nedávno ses vztekal, že anonym použil slovo začarovaný kruh, kde neměl.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Třeba u kadeřníka mě napadá ta možnost, že to je výhradně ženská práce. Aspoň já málo narazil na chlapa kadeřníka. Možná proto si mnozí, řekněme jednodušší, myslí, že každý kadeřník je automaticky gay. Pro nějaké stereotypy mám minimum pochopení. Jinak já pracuji jako řidič v zásobování, což, doufám, není teplé. :sD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
A co jsou barbeři Ellvis? Tam jsou v principu pouze muži. Nebo aspoň ženu jsem tam nikdy neviděl. Historicky holiči, či lazebníci byli výhradně muži. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Klucinek (35/176/75)
A co jsou barbeři Ellvis? Tam jsou v principu pouze muži. Nebo aspoň ženu jsem tam nikdy neviděl. Historicky holiči, či lazebníci byli výhradně muži. :-)
----------------------
Tak barber je zas o level výš, než jen obyčejný holič. A že z historického hlediska holiči byli výhradně muži, ono když žena byla jen vařičkou a chůvou dětí... o jak daleké historii se vlastně bavíme?
----------------------
Tak barber je zas o level výš, než jen obyčejný holič. A že z historického hlediska holiči byli výhradně muži, ono když žena byla jen vařičkou a chůvou dětí... o jak daleké historii se vlastně bavíme?
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Jinak já pracuji jako řidič v zásobování, což, doufám, není teplé. :sD
----
Pokud vozis mrazeny polotovary, tak neni ... :-)
Jinak já pracuji jako řidič v zásobování, což, doufám, není teplé. :sD
----
Pokud vozis mrazeny polotovary, tak neni ... :-)
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
řidič v zásobování
-------
Tak to je fakt práce snů, na to jaký tady děláš machry.... :))
řidič v zásobování
-------
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
A co delas ty, Powere? Pomocnou silu v Kolbence? Fakt to je prace snu ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Stačí že víme co děláš ty, nejsi vůbec anonymní jak si myslíš, vše je dohledatelné.
Stačí že víme co děláš ty, nejsi vůbec anonymní jak si myslíš, vše je dohledatelné.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
No sak jo, to vi spousta lidi, ja nejsem anonym. I o tobe toho vime spoustu. Nebo co jsi tim chtel rict? ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65)
--------------------
Jestli se tomu dá říct práce snů, to nevím, ale už mezi osmou a devátou ráno jsem doma, takže mám celý den pro sebe, což je prima. A když si dodělám céčko, které jsem začal, tak v tom budu za podobné peníze jako v předešlé práci.
--------------------
Jestli se tomu dá říct práce snů, to nevím, ale už mezi osmou a devátou ráno jsem doma, takže mám celý den pro sebe, což je prima. A když si dodělám céčko, které jsem začal, tak v tom budu za podobné peníze jako v předešlé práci.
Nahlásit
To ja teprv po devaty vstavam ... :-)
Nahlásit
Seš v 8 doma, ale jdeš chrápat, takže máš celej den v pi.i
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Proc by chodil hned chrapat tatramane? Ty snad chodis po "praci" taky hned spat? ... :-)
Nahlásit
Tatrman (29/183/75) NOVÉ
--------------------------
Já jdu spát většinou kolem šesté hodiny, někdy až v osm. Nakládku mám většinou kolem druhé, takže těch pět až šest hodin spánku je pro mě tak akorát.
--------------------------
Já jdu spát většinou kolem šesté hodiny, někdy až v osm. Nakládku mám většinou kolem druhé, takže těch pět až šest hodin spánku je pro mě tak akorát.
Nahlásit
Já jezdím dodávkou a vykendy dělám třeba auta nebo zednicinu což je výhoda protože od auta až po domácnost vše sám nepotřebují nikoho na todle
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Před 10 hodinamiOff-line Ikar (46/182/80) NOVÉ
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Ano práce průvodčího je umělecká práce. Ono správně a v určitém úhlu štípnout jízdenku nemůže dělat každý, na to študuje škola.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Ano práce průvodčího je umělecká práce. Ono správně a v určitém úhlu štípnout jízdenku nemůže dělat každý, na to študuje škola.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Freud b***c určitě není, komplikovaný jistě ano, zvlášť pro sebe;) A Íčko zase tak anonymní není, včera třeba pytlík přes hlavu vůbec neměl:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pytlík přes hlavu a kozy přes ramena většinou až po šedesátce. :-)
Nahlásit
Oljuska (39/186/75)
Já jezdím dodávkou a vykendy dělám třeba auta nebo zednicinu
------------
Tak doufam, ze ta auta a zednicinu nedelas tak nekvalitne, jako pises, ty vYkende ... :-)
Já jezdím dodávkou a vykendy dělám třeba auta nebo zednicinu
------------
Tak doufam, ze ta auta a zednicinu nedelas tak nekvalitne, jako pises, ty vYkende ... :-)
Nahlásit
Kromě kadeřnictví co takhle Hasič, Automechanik nebo sestřička/opatrovník
Nahlásit
Mikimii (27/183/60)
Až za to bude aspoň kilo tak o téhle práci pouvažuju..... :))
Až za to bude aspoň kilo tak o téhle práci pouvažuju..... :))
Nahlásit
Hele jsem profesi Elektrikar Slaboproud ale zivil jsem se celej zivot jako udrzbar hotelu a kancelarskych budov po Praze. Nyni jsem v oficialne mrzak... aneb invalidni duchod.
Nahlásit
Musím potvrdit, že u Českých drah a JLV je hodně gayu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hm to by byl možná zajímavý výzkum :) ....tak nedávno jsem ve vlaku potkal jednoho hezkýho průvodčího a ted ten palubní steward nebo jak se tomu říká byl taky takový slaďouš.
Asi jsem měl být strojvedoucí :)
Asi jsem měl být strojvedoucí :)
Nahlásit
Musím potvrdit, že u Českých drah a JLV je hodně gayu.
---
Hodně je jich i v letecké dopravě - obzvlášť mezi CC.
---
Hodně je jich i v letecké dopravě - obzvlášť mezi CC.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Neměl tygříku. :-)
Nahlásit
:D no tobě to Klucinku jako odborníkovi věřím, ale zase to má aspoň trochu prestiž :)
....Já jsem už hodněkrát přemýšlel a nikdo mi ještě neodpověděl, jak je to u těch dálkových vlaků? kde ten fíra spí?
....Já jsem už hodněkrát přemýšlel a nikdo mi ještě neodpověděl, jak je to u těch dálkových vlaků? kde ten fíra spí?
Nahlásit
U dálkových, mezistátních spojů se na hranicích, nebo kousek za hranicemi mění strojvedoucí. Nebo celá lokomotiva. Naši za hranice zajíždí třeba skrze Děčín. Ale je to komplikované, protože musí mít státní zkoušky z jazyka atd. Což je problém. Na Slovensko naši zajíždí třeba až do Blavy, nebo Vrůtek. Tam buďto berou vlak zpět a předávají vlak kolegovi, tj. střídání osa-osa. A buďto jedou zpět, nebo když mají normu tak mají odpočinek na místě a pak přebírají vlak. Normálně chrápou na odpočívárnách, někde jsou pokoje. Dneska už spíš jen fírcimra kde si pár hodin oddechnou v křesle a zas dalších dvanáct, nebo víc hodin za kontrolér. Popř. když máš třeba dvoudenku s přerušením tak za ty dva dny spíš třeba čtyři hodiny někde v křesle a za 48 hodin v práci máš zaplacených třeba 18. No a kargonauti chrápou na mašině. Fírové od soukromníků nemají vůbec kde spát, tak buďto jedou třeba tři dny v kuse, páč jsou z většiny od jiných dopravců pro které jezdí, a nebo chrápou na zemi v jednotkách. Asi něco jako řidiči autobusů.
Hm, ja kdyz jsem jel na kseft do Itosky, kam mi posadka priletela, spal jsem v Rakousich na parkovisti vedle auta na karimatce ve spacaku. A zaspal jsem a malem mi ujel trajekt ... :-)
Je to drsná realita. Já jsem pár let v dopravě dělal, a tak nějak napůl ještě dělám s pauzou, a také jsem dospěl k názoru že to dneska nestojí moc za to.
Ten čas je extrém co tomu věnuješ.
Ale dřív pro to byli lepší podmínky a peníze aspoň.
Jako fíra asi chudej kluk nebude, ale taky nebude mít tolik aby to pokrylo to co tomu obětuje.
Já jsem si dřív myslel, že jede třeba až někam uplně megadaleko, jako třeba když jedeš kamionem, že to by mohlo bejt dobrý...
Ten čas je extrém co tomu věnuješ.
Ale dřív pro to byli lepší podmínky a peníze aspoň.
Jako fíra asi chudej kluk nebude, ale taky nebude mít tolik aby to pokrylo to co tomu obětuje.
Já jsem si dřív myslel, že jede třeba až někam uplně megadaleko, jako třeba když jedeš kamionem, že to by mohlo bejt dobrý...
Tak děda třeba na páře jako topič na nexákách točil za směnu Praha - Vrůtky- Třebová, kde v depu končil. A to žádný vysílačky, zabezpečovače ani přenos kódu nebylo, všechno mechanika a petrolejky v noci. To moc dobrý nebylo. Na elektrikách když jezdil rakety se jezdilo PHA - Vrůtky- PHA - Třebová. Hrbatá a za sebou 2200 tun, taky nic moc.
Nahlásit
2.2 kt, to je uz ZHN ... :-)
Nahlásit
Tak Sergej tahal i 3600. 850m dlouhej vlak, s tim je p***l. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Prostě tyhle hračky už něco váží :-) 850 to už se blíží nějakému limitu maximálnímu ne.
Nahlásit
Tak dneska už vlak nesmí být delší než 720m. Ale se zase vracíme na 750. Jenže dneska maj problém když tě maj vyhnout ve stanici i se soupravou 300m. Když třeba jezdíme s párou a máš devět vozů už ve většině hlavně menších stanic lidi nevystoupí. Jelikož při modernizaci zkrátili perony.
Nahlásit
Tak než to odbrzdilo tak to trvá klidně i 15 minut a reakční doba brzd třeba i víc 20 sekund. S tim je p***l při 10 promilích klesání. Obzvlášť když ti jako obvykle bouchla hadice na jednom ze dvou kompresorů.
Nahlásit
Tak ona s tim musi bejt p***l i pri 2 promilich v zile ... :-)
Nahlásit
Zase to ovládat byl kumšt :-)
Nahlásit
To uz pak jede samo, staci to jen roztlacit z kopce ... :-)
Nahlásit
Jednoho máme i tady, ale fejkovýho ..... :))
Nahlásit
Já chci být taky teplý právník :D s mladým koecipientem :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Abych byl SSpravedlivý hnidpopich, jak vypadá takový koecipient? O_o
Nahlásit
Jako konspicient s koeficientem.
Nahlásit
No je to existencni koexistence s koncipientem, ze jo? ... :-)
Nahlásit
No, asi vás zklamu, ale fakt jich není veľa a už vůbec ne extrémně. Advokátní kanceláře ani soudní budovy rozhodně nejsou ideální místa pro balení borců.
Nahlásit
To je fakt:) lepší místo je to, které následuje potom.
Kam tě z té soudní síně odvedou. Máš na to zpravidla dost času a nulovou ženskou konkurenci :-)
Kam tě z té soudní síně odvedou. Máš na to zpravidla dost času a nulovou ženskou konkurenci :-)
Nahlásit
Právě že těch "dámiček" tam bude docela doSSti. ^_^
Nahlásit
Do jakýho dolu :D už jsme všichni nahoře a nechtějí nás pustit zpátky :) a vůbec i kdyby, žádný umělce nám tam neser, to není nic pro slečinky.
A nezasírej to tady, já teď jsem ztratil přehled, to abych si na to zavedl tabulku v excelu boha (smajlík se plácá po hlavě)
A nezasírej to tady, já teď jsem ztratil přehled, to abych si na to zavedl tabulku v excelu boha (smajlík se plácá po hlavě)
Nahlásit
Žádnej kapitalistickej Excel, tabulku na nástěnce. =_=
Nahlásit
Klučinek, mohl bys mi pls spočítat, kolik vagonů taženejch párou bylo potřeba na přepravu 400 tun ocelové výztuže v prutech (průměry 10, 15 a 20 mm, ale to neni podstatný)? Já nevím jaká byla běžná přepravvní nosnost vagonu a ani nevim jakej typ vagonu se na přepravu železných prutů tehdy v době páry (30 léta)používal, ale zajímalo by mně kolik vagonů případně vlaků na to bylo potřeba... a kdyby ses nudil, tak kolik vlaků by bylo potřeba na přepravu 30 tisíc kubíků betonu (cca 75 tisíc tun)... tak až b udeš mít dlouhej večer tak máš co dělat :)
Nahlásit
Tvle zase opruzuješ s tímhle. Atomofej bungr si kup na aliku, do tejdne ho máš v alzaboxu. A dozimetr si vyžádej u soudruha ropušana. ^_^ Jako kdybys chtěl vědět kolik "fošen" na stojáka se vejde na metr čtverečnej dobytčáku, to v evidenci vedu na počkání. =_=
Nahlásit
Tygr728 (32/190/90)
Do jakýho dolu :D už jsme všichni nahoře a nechtějí nás pustit zpátky :) a vůbec i kdyby, žádný umělce nám tam neser, to není nic pro slečinky.
---------------------
Ale že na něj vůbec reaguješ. Vždyť vidíš, jakým stylem on reaguje. Na to, že mu je údajně devatenáct, je to opravdu zoufalé. Ale asi na psychiatrii zapnuli pacientům internet, tak toho tenhle ihned využil, aby nás "obšťastnil" svými "moudry". :sD Heheh... aspoň tu je p***l. :sD
---------------------
Ale že na něj vůbec reaguješ. Vždyť vidíš, jakým stylem on reaguje. Na to, že mu je údajně devatenáct, je to opravdu zoufalé. Ale asi na psychiatrii zapnuli pacientům internet, tak toho tenhle ihned využil, aby nás "obšťastnil" svými "moudry". :sD Heheh... aspoň tu je p***l. :sD
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No dobrý, když to neumíš spočítat tak si to najdu sám :P
Nahlásit
Chápu že to má bejt provokace, bych se hecnul a vyblil ti výsledek. Ale smůla, jsem školen kapitalistickými příslušníky moderního gestapa, teda pardon moderními manažery, tudíž tohle na mě nefunguje. Kdyby něco, budu na hajzlu. :-P
Nahlásit
Buss:
400 t oceli
= 8–15 vagónů
= 1 vlak
75 kt betonu
= 1000–2500 vagónů
= 35–60 vlaků
Vypocet pro kontrolu je kdyztak u Segry v supliku ... :-)
400 t oceli
= 8–15 vagónů
= 1 vlak
75 kt betonu
= 1000–2500 vagónů
= 35–60 vlaků
Vypocet pro kontrolu je kdyztak u Segry v supliku ... :-)
Nahlásit
Jéééééééééééééé :) dííííííííííííííííííííííííííík :****
Nahlásit
Parní lokomotivou z třicátých let, v té době krmenou nejspíše hnědým uhlím, s vagony s listovým pevným uložením, na trati se stoupáním převyšujícím 12 promile, s obržděním soupravy odpovídající té době kdy se ještě používala vyčerpatelná brzda, s traťovými poměry a přechodností takovými jaké tam jsou a omezeným tlakem na nápravu? Tu trať mám sjetou víc jak tisíckrát. :-) Je vidět že ségra ještě nedospěla. Takže ať si ho úhledně složí a nacpe si ho tam kam slunce neSSvítí.:-) Do tohohle se neserte, když o tom víte babkyn cocot. :-)
Předpokládám že buřt má na mysli dopravu tam knim do těch řití. :-)
Předpokládám že buřt má na mysli dopravu tam knim do těch řití. :-)
Nahlásit
Segra vedela, jak te vytahnout z hajzlu ... :-)
Nahlásit
Ach vy mladý, já na něm pořád sem. :-) Jak mě vytáhnout z hajzlu vědí jen v jídelně. :-)
Nahlásit
Jako nemusí to bejt sem k nám do ř**i, spíš rámcově, pro představu, to železo sem sice fakt vozili na nádr do grulichu ale betonová směs se míchala tady, sem se vozil jenom cement a písek, mě šlo spíš obecně, ne každcej si umí představit 75 tisíc tun betonu, když řeknu 60 vlaků, tak to už zní jinak :)
Rekni 200 vlaku a uslysis pokazdy opevny waaaaaaaaaaaaaaaau ... :-)
Nahlásit
60 je tak akorát 8)
Nahlásit
Odkdy se u nás vozí beton vlakem? :-)
Nahlásit
Od doby, kdy mame rychlovlaky ... :-)
Nahlásit
Beton vlakem je fajn, ale je opruz ke každé stavbě zavádět koleje. On ten vlak by vlastně mohl vozit celou betonarku
To byl dotaz, kolik by to bylo vlaků kdyby se mělo 30 tisíc kubíků betonu o hmotnosti 75 tisíc tun naložit na vagony... jenom pro představu... beton se vlakem nevozil, jenom cement a písek a armatury.... kamenná frakce byla z lomů v místě a ty šutry se vozily náklaďákama nebo konimami 8)
Nojoo, tak to jsi tak na pulce, ty sutry a voda neco vazej :-)
Nahlásit
Serem na to, začínám se v těch vagonech ztrácet :D
Nahlásit
Tvle kdyby mě nějakej průvodce někde plácnul že se beton vozí vlakem, tak bych chtěl vrátit vstupný a jako suvenýr si odnýst lampičku se stínítkem z jeho kůže. :-)
Nahlásit
Nahlásit
Teď to ještě přepočítat na velikost tohohle vláčku :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.