"Ženský" orgazmus u mužů
14. 04. 2026 v 14:32
Anonym
Anonym Je zde někdo, kdo má zkušenost s vyvoláváním a prožíváním tzv. "ženského" orgazmu u mužů? Nepište že je to blbost, ptám se na zkušenosti.
Nemůžu napsat, že to je blbost, ale když napíšu, že to je p**ovina, bude to v pohodě?
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
14. 04. 2026 v 17:10
Anonym
Anonym Nazdárek, přátelé,
pokud si mohu neskromně dovolit prohlásit, že se o uvedé fenomény (jak teoreticky, tak prakticky) zajímám, pak vás snad mohu seznámit s tím co jsem za roky objevil, zkusil a prověřil. ((R))
- - - - -
Jak vypadá a co je to "ženský orgazmus" u muže?
Termín "ženský orgasmus" u muže je lidové a nepříliš přesné označení pro a) multiorgastmický, celostní orgazmus; nebo b) prostatický orgasmus, který se svými charakteristikami (průběhem, intenzitou, prožitkem, projevem) liší od běžného tradičního mužského ejakulačního orgasmu a je mnohem více podobný orgazmu u žen.
- - - - -
Zde je podrobný popis toho, jak tento prožitek vypadá a v čem se liší:
1. Absence refrakterní fáze
Hlavní rozdíl a důvod, proč se mu říká "ŽENSKÝ", je ten, že po něm u muže nemusí následovat tzv. refrakterní fáze (doba, kdy muž po ejakulaci ztratí vzrušení a není schopen další aktivity). Muž může prožít několik (někdy i desítky) takových vrcholů za sebou, podobně jako ženy u multiorgasmičnosti. Tyto vrcholy se mohou event. překrývat a následně splývat do jednoho dlouhého a souvislého zážitku.
- - - - -
2. "Suchý" průběh (bez ejakulace)
Tento typ orgasmu často probíhá bez ejakulace (= výronu semene). Díky tomu tělo nedostane hormonální signál "je hotovo a končíš", který obvykle spouští útlum. Energie a vzrušení zůstávají, což umožňuje zážitek dále stupňovat a prožívat.
- - - - -
3. Zapojení celého těla
Zatímco běžný mužský orgasmus je většinou lokalizován v oblasti genitálií (penisu) a trvá 5–10 sekund, tento (ženský) typ je popisován zcela jinak a sice jako:
a) Vlnovitý: Přichází v několika vlnách, které mohou trvat mnohem déle (minuty či i mnoho minut). Tyto jednotlivé vlny se mohou překrývat a splývat do jedné obří "bouře".
b) Celotělový: Muži uvádějí pocit slastného slabého i silnějšího "brnění", nebo výrony elektrických výbojů, které se šíří z podbřišku či pánve do páteře, končetin a hlavy.
c) Intenzivnější svalové křeče: Dochází k silným mimovolným (nezvladatelným) vibracím či záškubům celého těla, nikoliv jen k pulzování penisu. U některých vnímavých mužů je tento prožitek popisován jako silná (příjemná) křeč od zásahu elektrickým proudem, přes výboj blesku při bouřce, až po zkrat či "blackout" mozku, tzv. "umrtvení", (La petite mort = zahraj si malou smrt); rozpuštění; synestezie; trans.
- - - - -
4. Role prostaty (tzv. bod "P" u mužů)
Velmi často je tento orgazmický prožitek spojen se stimulací prostaty. Orgasmický pocit vycházející z prostaty bývá popisován jako sice méně "ostrý", ale zato silnější, hlubší, "temnější" a tím více pohlcující (t.j. pohlcující do prostoru) než ten, který vzniká pouze a jenom stimulací penisu. Mnoho mužů toto popisuje jako pocit, kdy se "rozplynou" - jsou pohlceni prostorem a letí či se vznášejí vzduchem, vesmírem; až po propadávání se do černé díry, do nekonečna.
(viz pozn.č. 38 níže "Astrální cestování u orgazmu mužů")
- - - - -
5. Změna vědomí
(viz pozn.č. 39 níže "Změna vědomí při orgazmu mužů")
Kvůli délce a intenzitě zážitku dochází často k hlubšímu propadu do stavu změněného vědomí/nevědomí. Dech je hluboký, nebo naopak může dojít k jeho zadržování, provázené bušením srdce a současně synchronním třesem celého těla. Oči bývají jakoby nepřítomné, nehybné, stočeny "v sloup", mění barvu (projasňují se) a často dochází k výrazné vokalizaci (sténání nebo výkřiky popisované jako řev šelmy). Občas jsou u těchto stavů popisovány i zážitky podobné astrálnímu cestování (duše opouští tělo); tato fáze může trvat minuty až desítky minut včetně následného napojování se duše zpět na tělo po zklidnění.
Zpracoval:(R) =Romantik-2. Případné podněty či dotazy prosím do SZ. Děkuji.
pokud si mohu neskromně dovolit prohlásit, že se o uvedé fenomény (jak teoreticky, tak prakticky) zajímám, pak vás snad mohu seznámit s tím co jsem za roky objevil, zkusil a prověřil. ((R))
- - - - -
Jak vypadá a co je to "ženský orgazmus" u muže?
Termín "ženský orgasmus" u muže je lidové a nepříliš přesné označení pro a) multiorgastmický, celostní orgazmus; nebo b) prostatický orgasmus, který se svými charakteristikami (průběhem, intenzitou, prožitkem, projevem) liší od běžného tradičního mužského ejakulačního orgasmu a je mnohem více podobný orgazmu u žen.
- - - - -
Zde je podrobný popis toho, jak tento prožitek vypadá a v čem se liší:
1. Absence refrakterní fáze
Hlavní rozdíl a důvod, proč se mu říká "ŽENSKÝ", je ten, že po něm u muže nemusí následovat tzv. refrakterní fáze (doba, kdy muž po ejakulaci ztratí vzrušení a není schopen další aktivity). Muž může prožít několik (někdy i desítky) takových vrcholů za sebou, podobně jako ženy u multiorgasmičnosti. Tyto vrcholy se mohou event. překrývat a následně splývat do jednoho dlouhého a souvislého zážitku.
- - - - -
2. "Suchý" průběh (bez ejakulace)
Tento typ orgasmu často probíhá bez ejakulace (= výronu semene). Díky tomu tělo nedostane hormonální signál "je hotovo a končíš", který obvykle spouští útlum. Energie a vzrušení zůstávají, což umožňuje zážitek dále stupňovat a prožívat.
- - - - -
3. Zapojení celého těla
Zatímco běžný mužský orgasmus je většinou lokalizován v oblasti genitálií (penisu) a trvá 5–10 sekund, tento (ženský) typ je popisován zcela jinak a sice jako:
a) Vlnovitý: Přichází v několika vlnách, které mohou trvat mnohem déle (minuty či i mnoho minut). Tyto jednotlivé vlny se mohou překrývat a splývat do jedné obří "bouře".
b) Celotělový: Muži uvádějí pocit slastného slabého i silnějšího "brnění", nebo výrony elektrických výbojů, které se šíří z podbřišku či pánve do páteře, končetin a hlavy.
c) Intenzivnější svalové křeče: Dochází k silným mimovolným (nezvladatelným) vibracím či záškubům celého těla, nikoliv jen k pulzování penisu. U některých vnímavých mužů je tento prožitek popisován jako silná (příjemná) křeč od zásahu elektrickým proudem, přes výboj blesku při bouřce, až po zkrat či "blackout" mozku, tzv. "umrtvení", (La petite mort = zahraj si malou smrt); rozpuštění; synestezie; trans.
- - - - -
4. Role prostaty (tzv. bod "P" u mužů)
Velmi často je tento orgazmický prožitek spojen se stimulací prostaty. Orgasmický pocit vycházející z prostaty bývá popisován jako sice méně "ostrý", ale zato silnější, hlubší, "temnější" a tím více pohlcující (t.j. pohlcující do prostoru) než ten, který vzniká pouze a jenom stimulací penisu. Mnoho mužů toto popisuje jako pocit, kdy se "rozplynou" - jsou pohlceni prostorem a letí či se vznášejí vzduchem, vesmírem; až po propadávání se do černé díry, do nekonečna.
(viz pozn.č. 38 níže "Astrální cestování u orgazmu mužů")
- - - - -
5. Změna vědomí
(viz pozn.č. 39 níže "Změna vědomí při orgazmu mužů")
Kvůli délce a intenzitě zážitku dochází často k hlubšímu propadu do stavu změněného vědomí/nevědomí. Dech je hluboký, nebo naopak může dojít k jeho zadržování, provázené bušením srdce a současně synchronním třesem celého těla. Oči bývají jakoby nepřítomné, nehybné, stočeny "v sloup", mění barvu (projasňují se) a často dochází k výrazné vokalizaci (sténání nebo výkřiky popisované jako řev šelmy). Občas jsou u těchto stavů popisovány i zážitky podobné astrálnímu cestování (duše opouští tělo); tato fáze může trvat minuty až desítky minut včetně následného napojování se duše zpět na tělo po zklidnění.
Zpracoval:(R) =Romantik-2. Případné podněty či dotazy prosím do SZ. Děkuji.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
14. 04. 2026 v 17:22
Anonym
Anonym ELLVIN 25/183/81 Ahoj, myslel jsem si že ve tvém věku už bys mohl být normální (slušný). Že bych se zmýlil...? Pokud chceš, dá se příspěvek upravit. Hezký den. ((R))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Ellvin je prostě jeden z těch lidí co potřebuje vyvolávat konflikt.... Zajímalo by mě kolik lidí mu řeklo ať se začne chovat normálně a nemělo to do teď žádnej efekt.... Ale i tak mu přeju ať si někoho najde třeba ho to srovná
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
V realitě se chovám jinak, lépe, než tady v diskuzních fóru k přihlouplým anonymům. Hezký den i tobě. :s)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
V realitě se chováš jinak, lépe, protože máš strach že bys za svoje chování dostal po kušně. :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
V realitě se chováš jinak, lépe, protože máš strach že bys za svoje chování dostal po kušně. :-)
---
To je jasný. Kdyby v reálu průměrnej týpek takovýhle chcíplotině jednu cinknul, tak už se nezvedne.
Tak aspoň dělá ramena tady, schovanej za klávesnicí.
---
To je jasný. Kdyby v reálu průměrnej týpek takovýhle chcíplotině jednu cinknul, tak už se nezvedne.
Tak aspoň dělá ramena tady, schovanej za klávesnicí.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
EduardLeAdam (27/186/57)
Ellvin je prostě jeden z těch lidí co potřebuje vyvolávat konflikt.... Zajímalo by mě kolik lidí mu řeklo ať se začne chovat normálně a nemělo to do teď žádnej efekt.... Ale i tak mu přeju ať si někoho najde třeba ho to srovná
-----
Pochybuju, že by o tuhle zakomplexovanou chudinku někdo stál. Tomu nezbyde nic jinýho, než štěkat po ostatních na diskusních fórech. Na víc nemá.
-----
Pochybuju, že by o tuhle zakomplexovanou chudinku někdo stál. Tomu nezbyde nic jinýho, než štěkat po ostatních na diskusních fórech. Na víc nemá.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Patrik025 (23/180/72) NOVÉ
Pochybuju, že by o tuhle zakomplexovanou chudinku někdo stál. Tomu nezbyde nic jinýho, než štěkat po ostatních na diskusních fórech. Na víc nemá
---------------
Miláčku, aspoň tu nep**uju jako anonym... narozdíl od tebe. Aneb podle sebe soudím ostatní? Zkus se řídit těmi svými radami, a možná taky zasuneš. Jednou. :sD
Pochybuju, že by o tuhle zakomplexovanou chudinku někdo stál. Tomu nezbyde nic jinýho, než štěkat po ostatních na diskusních fórech. Na víc nemá
---------------
Miláčku, aspoň tu nep**uju jako anonym... narozdíl od tebe. Aneb podle sebe soudím ostatní? Zkus se řídit těmi svými radami, a možná taky zasuneš. Jednou. :sD
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
15. 04. 2026 v 09:41
Anonym
Anonym Elllwin : docela by mě zajímalo, jak poznáš (tady na fóru) hloupého anonyma od chytrého anonyma...? Tedy já to většinou poznám podle (počtu) sprostých slov v příspěvku . . . . . Přeju ti krásný den.
((R)) = Romantik-2.
((R)) = Romantik-2.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Chytrý anonym je silné slovo. Pokud nepoloží nějakou fakt d***lní otázku, tak neřeknu, že je hloupý, ale ani že je chytrý. Chytrého anonyma nepoznáš, ale toho hloupého ještě předtím, než otevřeš téma. :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
15. 04. 2026 v 11:05
Anonym
Anonym Ellwin: Souhlas, díky za objasnění, a proto se podepisuju a nechci být anonym. Pouze ten můj první příspěvek mi "utekl" jako "anonymní", jinak se podepisuju. Hezký den. ((Rom)) . . . . a nejsem rom jako cikán, jsem Rom, jako Romantik-02.....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Mě rozsekává to že stačí šťouchnout do ellvina a téma se hned ztratí protože kolem sebe začne kopat jako natahovací kachnička v bazénu
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
A ano rejpu do tebe jenom aby jsi si konečně uvědomil že nejsem jedinej kdo má tenhle názor a že na tom asi něco bude
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ellvin nezažil obdobu ženského orgasmu při sexu, jako pasiv.
To něco mi napovídá, že dává přednost honěním svý bambulky před spontálním orgasmem.
Prc Mudrc
To něco mi napovídá, že dává přednost honěním svý bambulky před spontálním orgasmem.
Prc Mudrc
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Anonym
Pouze ten můj první příspěvek mi "utekl" jako "anonymní", jinak se podepisuju.
-----------------------
Ano, on sám "utekl" jako anonymní. Tak to pak jo! :s)
+
EduardLeAdam (27/186/57)
Mě rozsekává to že stačí šťouchnout do ellvina a téma se hned ztratí protože kolem sebe začne kopat jako natahovací kachnička v bazénu
-----------------------
Je roztomilé, jak si myslíš, že tuhle poradnu a lidi v ní snad prožívám. :sD
+
EduardLeAdam (27/186/57)
A ano rejpu do tebe jenom aby jsi si konečně uvědomil že nejsem jedinej kdo má tenhle názor a že na tom asi něco bude
-----------------------
No... tak proti mně máš výhrady ty, anonym, Vajco a jeho XYZ fake účtů, no a Klučínek. Z toho budu mít fakt těžkou noc. Asi neusnu, smrk. :s(
+
Denis36 (62/-/-)
-----------------------
Pasivem jsem už pár let nebyl, no... :s( Ale i být aktivem je fajn. :s)
Pouze ten můj první příspěvek mi "utekl" jako "anonymní", jinak se podepisuju.
-----------------------
Ano, on sám "utekl" jako anonymní. Tak to pak jo! :s)
+
EduardLeAdam (27/186/57)
-----------------------
Je roztomilé, jak si myslíš, že tuhle poradnu a lidi v ní snad prožívám. :sD
+
EduardLeAdam (27/186/57)
-----------------------
No... tak proti mně máš výhrady ty, anonym, Vajco a jeho XYZ fake účtů, no a Klučínek. Z toho budu mít fakt těžkou noc. Asi neusnu, smrk. :s(
+
Denis36 (62/-/-)
-----------------------
Pasivem jsem už pár let nebyl, no... :s( Ale i být aktivem je fajn. :s)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
To trháš aktivně klukům kytičky za autobusákem?
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
To něco mi napovídá, že dává přednost honěním svý bambulky před spontálním orgasmem. Prc Mudrc
----
Rika Mudrc Jezina, ktery orgasmus s klukem nebo s holkou v tohle tisicileti jeste nikdy nemel ... :-)
Btw co je to za slovo "spontální" ??
To něco mi napovídá, že dává přednost honěním svý bambulky před spontálním orgasmem. Prc Mudrc
----
Rika Mudrc Jezina, ktery orgasmus s klukem nebo s holkou v tohle tisicileti jeste nikdy nemel ... :-)
Btw co je to za slovo "spontální" ??
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
------------------
Cože? :)
------------------
Cože? :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Prostě už lidi sereš... Někdo sem hodí téma a jsi jeden z těch co hned p**uje ... Ano některý témata jsou trolololo... ale některý i ty nejd***lnější můžou být reálná otázka
Nahlásit
Když tě téma uráží tak na to nereaguj a nep**uj a nech ostatní lidi co o tom něco vědí něco napsat
Nahlásit
EduardLeAdam (27/186/57) NOVÉ
Prostě už lidi sereš...
----------------
Pokud těmi "lidmi" máš na mysli sebe, Klučínka a Vajca s jeho několika dalšími profily, tak jsem s tím asi v pohodě. :s)
+
Někdo sem hodí téma a jsi jeden z těch co hned p**uje ... Ano některý témata jsou trolololo... ale některý i ty nejd***lnější můžou být reálná otázka
----------------
Vidíš. A kdybys na mě nereagoval, tak to tu zbytečně nezaseru ani já. Napsal bych své, a víc by mě zdejší diskuze nezajímala. Jenže ty jsi to prostě musel posrat tím, že jsi na mě zareagoval. Ale je zajímavé, že nejsem jediný, kdo píše trošku mimo téma, ale jsem jediný, na koho držkuješ. Nu což... :)
+
Když tě téma uráží tak na to nereaguj a nep**uj
-----------------
Skvělý nápad! Ale víš, je to trošku blbé doporučovat ostatním, když to sám děláš. Protože tu nikde nevidím tvou věcnou odpověď na anonymův "problém".
Prostě už lidi sereš...
----------------
Pokud těmi "lidmi" máš na mysli sebe, Klučínka a Vajca s jeho několika dalšími profily, tak jsem s tím asi v pohodě. :s)
+
Někdo sem hodí téma a jsi jeden z těch co hned p**uje ... Ano některý témata jsou trolololo... ale některý i ty nejd***lnější můžou být reálná otázka
----------------
Vidíš. A kdybys na mě nereagoval, tak to tu zbytečně nezaseru ani já. Napsal bych své, a víc by mě zdejší diskuze nezajímala. Jenže ty jsi to prostě musel posrat tím, že jsi na mě zareagoval. Ale je zajímavé, že nejsem jediný, kdo píše trošku mimo téma, ale jsem jediný, na koho držkuješ. Nu což... :)
+
Když tě téma uráží tak na to nereaguj a nep**uj
-----------------
Skvělý nápad! Ale víš, je to trošku blbé doporučovat ostatním, když to sám děláš. Protože tu nikde nevidím tvou věcnou odpověď na anonymův "problém".
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Věcná odpověď na anonymův problém tu není od nikoho, jen tři dny bulls**tu.
Mě by zajímala poznámka 38 a 39 :)
Mě by zajímala poznámka 38 a 39 :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Takzvaný anální orgasmus je možné vyvolat při sexu žaludem partnera, kdy partner tře žalud o stěnu tlustého střeva v místě, kde je prostata, čímž dochází k dráždění takzvaného bodu G který je na prostatě. Podmínkou úspěchu je široký žakud partnera, kterým je šance na vyvolání orgasmu podstatně větší.
Orgasmus se dá vyvolat i prsty patrnera, ktermi bude prostatu přes střevo dráždit. Zde je podmínkou mít řádně zastřižení nehtů, aby nedošlo k poranění střeva.
Orgasmus se dá vyvolat i prsty patrnera, ktermi bude prostatu přes střevo dráždit. Zde je podmínkou mít řádně zastřižení nehtů, aby nedošlo k poranění střeva.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Takzavny G bod na takzvane prostate takzvane zpusobi takzvany analni orgasmus? Waaaau ... :-)
Nahlásit
A když napíšu, že tohle téma je p**ovina, tak se na mě tady ještě sesypou. Edo, Anonyme, kde jste, morální kazatelé? Teď tu nemístně p**uje zase Íčko. Ukažte, že nejste zaujatí jen vůči mně a dejte mu, co jen snese. :sD
Nahlásit
Pořád lepší i8051, než psát ženský orgasmus.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Takzvaný G-bod u mužů je popsán např. zde:
https://www.medicalnewstoday.com/…/male-g-spot
Cestou na sraz jsem četl o výzkumu nervových zakončení na penisu, končil lokalizací druhého G-bodu pro změnu na penisu. Trojúhelníček u uzdičky, pro zvídavé.
https://www.medicalnewstoday.com/…/male-g-spot
Cestou na sraz jsem četl o výzkumu nervových zakončení na penisu, končil lokalizací druhého G-bodu pro změnu na penisu. Trojúhelníček u uzdičky, pro zvídavé.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já má takzvaný T-bod. Tento tygří bod se aktivuje, když je podrážděn dobrým rumem :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak snad ten T-bod není taky někde v konečníku, to by mi přišlo jako mrhání rumem :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Na chlapskoženskej orgasmus bych si dával majzla, to už je jen krůček k tomu, aby taky otěhotněl :).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.