Je možné najít kluka v Praze
15. 04. 2026 v 08:27
Anonym
Anonym Ahoj,
z Prahy nejsem ale rád tam jezdím a vzhledem k velké koncentraci kluků se tam snažím i s někým seznámit a zatím nic moc.
Myslíte že se tak dá najít kluk co by chtěl vztah aniž by mě potřebu se povyšovat a měl nějakej respekt?
z Prahy nejsem ale rád tam jezdím a vzhledem k velké koncentraci kluků se tam snažím i s někým seznámit a zatím nic moc.
Myslíte že se tak dá najít kluk co by chtěl vztah aniž by mě potřebu se povyšovat a měl nějakej respekt?
Seznámit se určitě dá, ale nesmíš hledat na stránkách nakulky. Doporučuji nainstalovat appky jako Grindr, Romeo a podobně. A taky chodit na reálné akce - různé pravidelné queer sportovní aktivity, turistika a podobně. Vyhni se slizkým tzv. slezinám viz. i8051 :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
15. 04. 2026 v 08:51
Anonym
Anonym Jasan, já hledám někoho úměrně měmu věku takže byť proti íčku nemám nic tak padesátníky nehledám :)
Grindr mám a nepřišlo mi to lepší popravdě… Člověk se zmíní že neni tamní a často dostane ignor či chtěj hned za keř.
Grindr mám a nepřišlo mi to lepší popravdě… Člověk se zmíní že neni tamní a často dostane ignor či chtěj hned za keř.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale, anonyme, Powera ignoruj. Ten pošuk si není schopen najít chlapa ani na mrdání, natožpak na vztah. Musí se spokojit jen s pumpičkou a dětskými slipy až do smrti, prostě tragéd. Takhle dopadnout fakt nechceš. :s)
A co se tvého dotazu týče, tak vysedáváním na seznamce a čekáním na prince na bílém koni plnohodnotný vztah opravdu nenajdeš, i když malá šance tu samozřejmě také je. Zkus vyrazit do nějakého teploušského baru do společnosti. V Praze máš větší možnosti, a tím pádem i větší šance se seznámit. Ale musíš být trošku akční, no. :s)
A co se tvého dotazu týče, tak vysedáváním na seznamce a čekáním na prince na bílém koni plnohodnotný vztah opravdu nenajdeš, i když malá šance tu samozřejmě také je. Zkus vyrazit do nějakého teploušského baru do společnosti. V Praze máš větší možnosti, a tím pádem i větší šance se seznámit. Ale musíš být trošku akční, no. :s)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
15. 04. 2026 v 10:25
Anonym
Anonym Ellvin
Na bary jsem už taky myslel ale k tomu zatím nedošlo to je pravda.
Jak to tam je? Přišlo mi že z většiny tam stejně každej pujde za sexem
Na bary jsem už taky myslel ale k tomu zatím nedošlo to je pravda.
Jak to tam je? Přišlo mi že z většiny tam stejně každej pujde za sexem
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Většina nejsou všichni. A je lepší se o to pokusit někde z oka do oka, než přes seznamku. Víš, jak takové snahy většinou dopadnou? Odmlčením protějšku. Můžeš se snažit, jak chceš, konverzace může mezi vámi plynout krásně, budeš si s tím protějškem mít co říct, ale stejně to dopadne tak, že se dříve nebo později odmlčí. Tady jsou ty lidi vesměs stejní, a tohle se ti v reálu stát nemůže. Maximálně tě ten někdo pošle do p***le, ale aspoň budeš vědět, na čem seš. Tady je to akorát jen samá přetvářka a faleš.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Urcite se najit da i v Praze, ja ho treba nasel mezi Kapriji a Žirje a tam na jare moc lidi neni. Ale nejsem si jistej, ze najdes kluka, kterej te bude respektovat, jak sis napsal do podminky. Takhle to nefunguje ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nechápu z čeho vznikla ta věta,,neměl potřebu se povysivat "
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ta tam nekde je? ... :-)
Nahlásit
Na Grindr kašli. Kluků tam je sice dost, ale víc jak 90% hledá jen hookups. Hlavně tady v Praze. Asi už máš lepší zajít někam do baru, ale ne takového kde je darkroom. Spíše ty sofistikovanější. Tak snad časem někoho najdeš ;)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Na seznamky se vvykašli, na seznamkách jde všem jen o jedno a pak papá.
Reál je jistější, víš s kým mluvíš, nejdříve zkus kamarádství, oťukej si ho a pokud si sednete můžeš zkusit i víc včetně vztahu. Hlavně měj respekt i ty k němu, což by mělo byt oboustranné.
Reál je jistější, víš s kým mluvíš, nejdříve zkus kamarádství, oťukej si ho a pokud si sednete můžeš zkusit i víc včetně vztahu. Hlavně měj respekt i ty k němu, což by mělo byt oboustranné.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jezina, skvely to teoretik. Skoda jen, ze sve teorie v tomto tisicileti jeste v praxi neuplatnil a nekoho si za ty desitky let nenasel. Proste pan Lorenc ... :-)
Ale budme za jeho priklad radi. Je to ukazka, ze kdyz jsi hloupej, nikdo te na zivot moc chtit nebude. Mozna tak na prodlouzenej vikend. Takze vy fnukalove typu "nikdo me, fnuk, nechce", holt musite bejt nejak zajimavi pro ten protejsek, aby vas fakt chtel na vic, nez postel. To, ze se nakrucujete pred zrcadlem a chodite 5x tejdne do fitka, coz date vsem vedet fotkama ze satny, tim vysledku nepridate, to pro vztah nema zadnou relevanci. Zkuste ho zaujmout jinak. Treba tim, co umite, ze jste samostatni, ze mate nejaky realny konicky, ze jste spolecensti nebo ze mate nejaky cile. Budujte si realnej networking fajn lidi, budte otevreni, neanonymni, nezatracujte zadnou prilezitost. A ono to fakt funguje. A je jedno, jakej prostredek na seznameni pouzijete, o nem to neni ... :-)
Ale budme za jeho priklad radi. Je to ukazka, ze kdyz jsi hloupej, nikdo te na zivot moc chtit nebude. Mozna tak na prodlouzenej vikend. Takze vy fnukalove typu "nikdo me, fnuk, nechce", holt musite bejt nejak zajimavi pro ten protejsek, aby vas fakt chtel na vic, nez postel. To, ze se nakrucujete pred zrcadlem a chodite 5x tejdne do fitka, coz date vsem vedet fotkama ze satny, tim vysledku nepridate, to pro vztah nema zadnou relevanci. Zkuste ho zaujmout jinak. Treba tim, co umite, ze jste samostatni, ze mate nejaky realny konicky, ze jste spolecensti nebo ze mate nejaky cile. Budujte si realnej networking fajn lidi, budte otevreni, neanonymni, nezatracujte zadnou prilezitost. A ono to fakt funguje. A je jedno, jakej prostredek na seznameni pouzijete, o nem to neni ... :-)
Nahlásit
Šak se říká že účel světí prostředky :-) ...původní význam je sice trochu jiný, ale při troše fantazie se to na to našroubovat dá :-)
Nahlásit
V Praze je možné najít všechno.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.