Jak být alfa?
Milé Brávíčko,
Mám vážný problém s image. Snažím se být na lidi zlej, abych působil jako alfa samec, ale pořád dokola trapně selhávám. Třeba včera jsem chtěl někoho jen tak cvičně poslat do háje, ale nakonec jsem mu podržel dveře.
Jak se naučit tu správnou dávku arogance, aby se mě lidi aspoň trochu štítili a nechtěli si se mnou hned povídat? Nemáte nějaký tip, jak si zablokovat tyhle zbytky lidskosti? Mám si pořídit nějaký manuál na urážky, nebo stačí jen tři dny nespat a jíst jenom kyselý okurky?
Já prostě nechci v této moderní společnosti působit jako exot, co má dobrou náladu. Bojím se, že když se nezačnu chovat jako k****n, tak mě lidi nakonec zvolí za maskota nějaký cha***y a já už se z toho nikdy nevyhrabu. Poraďte, jak tento povahový defekt konečně opravit.
Předem díky za nenávistné komentáře!
Mám vážný problém s image. Snažím se být na lidi zlej, abych působil jako alfa samec, ale pořád dokola trapně selhávám. Třeba včera jsem chtěl někoho jen tak cvičně poslat do háje, ale nakonec jsem mu podržel dveře.
Jak se naučit tu správnou dávku arogance, aby se mě lidi aspoň trochu štítili a nechtěli si se mnou hned povídat? Nemáte nějaký tip, jak si zablokovat tyhle zbytky lidskosti? Mám si pořídit nějaký manuál na urážky, nebo stačí jen tři dny nespat a jíst jenom kyselý okurky?
Já prostě nechci v této moderní společnosti působit jako exot, co má dobrou náladu. Bojím se, že když se nezačnu chovat jako k****n, tak mě lidi nakonec zvolí za maskota nějaký cha***y a já už se z toho nikdy nevyhrabu. Poraďte, jak tento povahový defekt konečně opravit.
Předem díky za nenávistné komentáře!
Tvoje slova o tom, že to člověk musí mít v sobě, mě úplně vykolejila. Sedím tu a místo abych z té sklenice čerpal nenávist, začínám mít k těm okurkám otcovské city. Uvažuju, že jim dám jména a budu je chránit před okolním světem. Možná je moje genetika pro kariéru k****na vážně příliš velkou překážkou :).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Lidi právě nejvíc nasere když má někdo dobrou náladu zatímco voni sou po krk v depkách a nasraní na život :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Konečně dobrá rada. Jdu trénovat i***ující úsměv :).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
K****n jsi již tím dotazem.
Ale spíš jsi trol
Ale spíš jsi trol
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pepino, tvůj komentář mě tak zasáhl, že jsem si o tom musel promluvit se svýma okurkama. Shodli jsme se, že máš velký potenciál mě vytrénovat. Kolik bereš na hodinu :)?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jen tak mimochodem, troll chce především vyvolávat hádky a rozbroje. Jestli je tohle trolling, tak byli Svěrák se Smoljakem největší trollové století. Já v tom vidím spíš kus poctivé cimrmanologie ;).
Chytřejší to pochopí a buď se zasměje nebo to prostě přejde. Pomalejší člověk to často spolkne i s navijákem, ale tomu se vážně snažím předejít velkou mírou absurdity.
No, a kyselý okurky to nevyhnutelně nakrkne. Jenomže ty sere všechno, s tím já bohužel nic neudělám ;).
Chytřejší to pochopí a buď se zasměje nebo to prostě přejde. Pomalejší člověk to často spolkne i s navijákem, ale tomu se vážně snažím předejít velkou mírou absurdity.
No, a kyselý okurky to nevyhnutelně nakrkne. Jenomže ty sere všechno, s tím já bohužel nic neudělám ;).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ser na Alfu, lepsi je bejt Sigma ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jedno po druhém, velké věci je potřeba rozdělit na více menších kroků ;).
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Lidi právě nejvíc nasere když má někdo dobrou náladu zatímco voni sou po krk v depkách a nasraní na život :D
No já to mám obráceně. Jsem denně nasraný na život, ale když potkám někoho s dobrou náladou tak jsem rád protože to na mě přenese :-) Takže to neplatí absolutně
No já to mám obráceně. Jsem denně nasraný na život, ale když potkám někoho s dobrou náladou tak jsem rád protože to na mě přenese :-) Takže to neplatí absolutně
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Transfer dobre nalady funguje v pripade, ze je na to prijimac vhodne naladen :-)
Nahlásit
Po bete ho ceka vetsinou jeste RC ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Že to někdo bere vážně, dotaz i nějaké škatulkování. :D
Tygře, sám tu dobrou náladu taky šíříš, už jen tím, že jsi pohodář.
Tygře, sám tu dobrou náladu taky šíříš, už jen tím, že jsi pohodář.
Pokud chceš aby s tebou lidi nemluvili, vůbec nemusíš být arogantní, stačí se přestat mejt, neměnit a neprat prádlo a lidi tě budou obcházet obloukem i bez arogance. ;)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.