Nahota
24. 04. 2026 v 04:14
Anonym
Anonym Chodíte doma nahý třeba před přítelem kamarádem nebo návštěvou.I když jste silné postavy.
Před návštěvou? To jako fakt?
Další úchylný d***l, co má fantasmagorální představy... :-D
Další úchylný d***l, co má fantasmagorální představy... :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Rozhodně ne....nejsem úchyl.
Nahlásit
No dop***le ty sexualní devianti tady mají jaro nebo co že lezou z děr a p***lí s takovýma dementníma dotazama
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
To je pecka, máš mou plnou pozornost. Na ně se vykašli a řekni nám víc. Jaký máš myšlenkový pochody, nebo ještě lépe zkušenosti? Budu si dělat poznámky xD.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Žalude, všiml jsem si, že si v úchylkách a různých podivnostech doslova rochníš... :-D
Nahlásit
Tak ono je v první řadě celkem vysoká šance, že se prostě neumí vyjadřovat. Jsou různý naturistický kempy, resorty a komunity. Že to napsal takhle, ještě nutně neznamená, že chce nahej otevřít tetičce nebo kolegovi z práce :).
V druhý řadě si úplně nelibuju ve vykřikování hesel ve stylu „Dementní úchyláku, běž se léčit“. Dám příklad: zkusit na mě třeba někdo chcát nebo srát, tak dostane pěstí, i kdyby měl dva metry. Ale zároveň je mi úplně volný, když si to diskutuje někde v placu nebo si to mimo mé zorné pole labužnicky provádí s někým jiným.
A pokud to fakt myslel tak, jak si domýšlíte vy, tak si na tom prostě s úplným klidem takhle při pátku ujebu ;). Nehodlám bejt nasranej na svět jenom proto, že není podle mých představ, vždycky je vhodná chvíle se zasmát ;).
V druhý řadě si úplně nelibuju ve vykřikování hesel ve stylu „Dementní úchyláku, běž se léčit“. Dám příklad: zkusit na mě třeba někdo chcát nebo srát, tak dostane pěstí, i kdyby měl dva metry. Ale zároveň je mi úplně volný, když si to diskutuje někde v placu nebo si to mimo mé zorné pole labužnicky provádí s někým jiným.
A pokud to fakt myslel tak, jak si domýšlíte vy, tak si na tom prostě s úplným klidem takhle při pátku ujebu ;). Nehodlám bejt nasranej na svět jenom proto, že není podle mých představ, vždycky je vhodná chvíle se zasmát ;).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Neumí vyjadřovat? Tak to pak nemůže čekat smysluplnou odpověď, stejně by ji nejspíš nepobral...
Nahlásit
To je recht, zatím žádnou smysluplnou odpověď nedostal, včetně té mé ;).
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Stejně si myslím, že se těmi dementními dotazy někdo baví a sleduje, jak se to vyvine, protože takoví i***ti snad nemůžou ani existovat... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale můžou. A i kdyby, bavím se s ním. Svět je takovej, jakej si ho uděláš :).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ale jo, bavím se někdy i já, podle nálady... V poslední době si mi to moc nedaří... :-)
Nahlásit
Vždycky, když mi dochází inspirace, pustím si něco jako Borata, a jsem zpátky na správný vlně ;).
Nahlásit
Já ani do vany nechodím nahý. Vždy v plavkách, abych si neviděl na lulínka.
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
------------
Takže si ho ani nemeješ. To musí být puch ..... :))
------------
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hele nahota doma ja úplně super. Nahotili sme kluci doma na chate na intru. Je to nej mít ho volně :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jj, běžně se nahotí na intru, nebo před návštěvou... :-D
A když jsi silný, je to jedině plus, přes ty špeky nejde p**o ani vidět, pak je to vlastně v cajku, ne?
A když jsi silný, je to jedině plus, přes ty špeky nejde p**o ani vidět, pak je to vlastně v cajku, ne?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Power (25/180/65)
--------------------
Proč jsem čekal takovou odpověď a zrovna od tebe, čtyřicátníku Vajco? :)
--------------------
Proč jsem čekal takovou odpověď a zrovna od tebe, čtyřicátníku Vajco? :)
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
A co si čekal za reakci, když napíšeš přispěvek na úrovni zvláštní školy? Asi proto považuješ řidičák za špičkovou dovednost, protože na víc nemáš ..... :))
A co si čekal za reakci, když napíšeš přispěvek na úrovni zvláštní školy? Asi proto považuješ řidičák za špičkovou dovednost, protože na víc nemáš ..... :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
A co si čekal za reakci, když napíšeš přispěvek na úrovni zvláštní školy?
------------------------
No na neinteligentní dotaz inteligentní odpověď není. :)
+
Asi proto považuješ řidičák za špičkovou dovednost, protože na víc nemáš ..... -------------------------
Tak řidičák za špičkovou dovednost zjevně považuješ ty, když o tom už podruhé píšeš. Já ani jednou nic takového nikde nenapsal/neřekl. :)
------------------------
No na neinteligentní dotaz inteligentní odpověď není. :)
+
Asi proto považuješ řidičák za špičkovou dovednost, protože na víc nemáš ..... -------------------------
Tak řidičák za špičkovou dovednost zjevně považuješ ty, když o tom už podruhé píšeš. Já ani jednou nic takového nikde nenapsal/neřekl. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65)
-----
Toz ucime se od tebe ... :-)
-----
Toz ucime se od tebe ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.