Jak najít toho pravého?
26. 04. 2026 v 16:43
Anonym
Anonym Jak najít partnera pro dobře fungující vztah? Ptám se vás, co vztahy máte. Jak jste se poznali se svou polovičkou? Přijde mi, že vysedávání na seznamce není cesta. Jak se s někým seznámit i mimo ní? Vaše zkušenosti?
Hele, jestli bude vztah dobře fungující, na začátku nikdy nepoznáš. Je to o tom, jak jste schopni řešit problémy, který časem nastanou v každým vztahu. My se seznámili tady na seznamce a já osobně jsem od toho na začátku nic moc nečekal. Samozřejmě jsou chvilky, kdy bych ho nejradši zabil (a on mě taky), ale přesto spolu letos začneme desátej rok ;) Prostě tomu musíš dát šanci i když se to začne srát, protože vztah navždy zalitý sluncem neexistuje :)
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Mě ho našli v lese:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Samiku, to je přesně to, co jsi napsal plno kluků v počínajícím vztahu nezvládá.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Hele vysedávání na seznamce, je jako by jsi měl pracovní CV na pracáku …..moc z toho očekávat nemůžeš.
Jak najít partnera na fungující vztah?
V první řadě, musíš byt na takové seznamce, kde se lidé pravdu chtějí setkat. Třeba jen rychle na kafe po práci na půl hodiny.
V druhé řadě, je to jako při pohovoru jakmile otevřeš pusu….do 3-5 minut člověk z protější strany bude vědět zda budeš se hodit do jeho prostředí, rodiny, kolektivu….atd.
Zbytek je už jednoduchý: prostě se musíte vzájemně oťukat a mezi 1-6 měsíci ten vztah přirozeně půjde nějakou cestou. Nebo se vypaří, jak pára nad hrncem.
Jak najít partnera na fungující vztah?
V první řadě, musíš byt na takové seznamce, kde se lidé pravdu chtějí setkat. Třeba jen rychle na kafe po práci na půl hodiny.
V druhé řadě, je to jako při pohovoru jakmile otevřeš pusu….do 3-5 minut člověk z protější strany bude vědět zda budeš se hodit do jeho prostředí, rodiny, kolektivu….atd.
Zbytek je už jednoduchý: prostě se musíte vzájemně oťukat a mezi 1-6 měsíci ten vztah přirozeně půjde nějakou cestou. Nebo se vypaří, jak pára nad hrncem.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
S.a.m.i.k (55/183/87)
desátej rok
-----------------
Děkujeme za přiznání k sexu s nezletilými ....... :))
desátej rok
-----------------
Děkujeme za přiznání k sexu s nezletilými ....... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
To jsi ho samiku prcal v 17? A neměl jsi na nějaké muže ve tvém věku? A nebo ti už jsou moc chytří?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Je legracni, jak zoufalci, co nikdy vztah pro svou hloupost a uchylnost nemeli, obzvlaste Power, budou na nekoho remcat, pricemz by sami radi takovej vztah meli. Ale nebudou mit nic, dobre jim tak ... :-)
Jinak jo, fajn partner se da najit urcite. A asi uplne vsude. Neni to totiz o tom, kde hledas, ale o tom, jakej mate oba mindset. Musi tam bejt shoda ve spouste veci, ve smysleni a pohledu na svet, v cilech a hodnotach. Pak uz vas vesmir proste propoji na tom nejmin ocekavanym miste. My se treba potkali pred 10 roky na kurzu, co delam pro zacinajici jachtare. On je to takovej sport, kde dost poznas, jakej kdo je, jak reaguje, jak funguje, jak resi problemy. Obzvlaste v nejakejch krizovkach nebo pruserech. No a to nastalo a od ty doby jsme spolu. Btw aktualne jsem ted na kotve pod Zmajanem s dalsima dvema partama kurzistu a je to vlastne tak 3 mile od mista, kde jsme se tenkrat dali dokupy. Tak snad me tu nekdo novej nesbali, to more je zaludny ... :-)
Takze jek na to? Je nutnej networking, seznamovat a propojovat se s lidma, nepromarnit a nezahodit zadnou sebemensi sanci, ikdyz vypada uplne zbytecna. Pivo, zajimavej vikend, jakakoli akce. Ale hlavne bejt otevrenej, pozitivni, pratelskej a taky vyautovanej. Tim poznas spoustu lidi a taky das o sobe vedet a i ostatni poznaji tebe. A pak se ti to vrati :-)
Jinak jo, fajn partner se da najit urcite. A asi uplne vsude. Neni to totiz o tom, kde hledas, ale o tom, jakej mate oba mindset. Musi tam bejt shoda ve spouste veci, ve smysleni a pohledu na svet, v cilech a hodnotach. Pak uz vas vesmir proste propoji na tom nejmin ocekavanym miste. My se treba potkali pred 10 roky na kurzu, co delam pro zacinajici jachtare. On je to takovej sport, kde dost poznas, jakej kdo je, jak reaguje, jak funguje, jak resi problemy. Obzvlaste v nejakejch krizovkach nebo pruserech. No a to nastalo a od ty doby jsme spolu. Btw aktualne jsem ted na kotve pod Zmajanem s dalsima dvema partama kurzistu a je to vlastne tak 3 mile od mista, kde jsme se tenkrat dali dokupy. Tak snad me tu nekdo novej nesbali, to more je zaludny ... :-)
Takze jek na to? Je nutnej networking, seznamovat a propojovat se s lidma, nepromarnit a nezahodit zadnou sebemensi sanci, ikdyz vypada uplne zbytecna. Pivo, zajimavej vikend, jakakoli akce. Ale hlavne bejt otevrenej, pozitivni, pratelskej a taky vyautovanej. Tim poznas spoustu lidi a taky das o sobe vedet a i ostatni poznaji tebe. A pak se ti to vrati :-)
Nahlásit
No, k Vajcovi se vyjadřovat nebudu i když přiznávám, že mě překvapilo, že mi nedal k postu mínus :D
Takže milý Domčule. Asi máš trochu problém s pochopením psaného textu, tedy ti to vysvětlím.
Psal jsem, že spolu letos budeme ZAČÍNAT desátý rok. A mladýmu bude za měsíc 28. A až za sebou budeme mít těch 10 let, bude mu 29. Takže ne, neprcal jsem ho v sedmnácti. Btw poprvé napsal on mě. Proto jsem psal, že na začátku jsem od toho moc nečekal.
Takže ti přeju hezký zbytek života a zkus nejdřív trochu přemýšlet, než začneš jednat. Mnohdy se to vyplatí ;)
Takže milý Domčule. Asi máš trochu problém s pochopením psaného textu, tedy ti to vysvětlím.
Psal jsem, že spolu letos budeme ZAČÍNAT desátý rok. A mladýmu bude za měsíc 28. A až za sebou budeme mít těch 10 let, bude mu 29. Takže ne, neprcal jsem ho v sedmnácti. Btw poprvé napsal on mě. Proto jsem psal, že na začátku jsem od toho moc nečekal.
Takže ti přeju hezký zbytek života a zkus nejdřív trochu přemýšlet, než začneš jednat. Mnohdy se to vyplatí ;)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tihle mladi, kteri si o sobe mysli, jak jsou dokonali a neodolatelni na fotce z fitka, zjisti za par let, ze jsou vlastne uplne obycejni a nezajimavi a ze byli jen hloupi. Ale to uz bude pozde. Nechme je se v tom vymachat ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale to nic nemění na tom, že mu pořád děláš dědečka. No, když vás to tak rajcuje, nesoudím.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Simtě, kolik znáš lidí, který sekaj generace po 13-14 letech :D? To mi nevychádza.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Asi jen nepřejícnost, možná i závist :)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
S.a.m.i.k (55/183/87)
27 není 29, opravdu trapné ty náš daddy sugárku.... :))
i8051 (55/184/97)
Tihle mladi, kteri si o sobe mysli, jak jsou dokonali a neodolatelni na fotce z fitka
---------------
To nic nemění na tom schvaluješ sex s nezletilými, pedofile..... :))
27 není 29, opravdu trapné ty náš daddy sugárku.... :))
i8051 (55/184/97)
Tihle mladi, kteri si o sobe mysli, jak jsou dokonali a neodolatelni na fotce z fitka
---------------
To nic nemění na tom schvaluješ sex s nezletilými, pedofile..... :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Sex s 18 letym je Powere nezakonna pedofilie? Bohajeho jak ty jsi hloupy. Bez se radeji ukajet do detskych slipu ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
17 let, nauč se počítat ty vepřové prase .... :))
17 let, nauč se počítat ty vepřové prase .... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Samík od začátku píše "spolu letos začneme desátej rok" a klukovi je 27. 27-9=18. Fakt jednoduché základní počty, mlha bude někde jinde.
Nahlásit
Panskrt (50/178/81)
To chceš, aby tě v čerstvých 18 prcal 55 letý starec, to je opravdu normální ..... :))
To chceš, aby tě v čerstvých 18 prcal 55 letý starec, to je opravdu normální ..... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
55-9=46. 55 je Samíkovi teď. To je přeci na nich, ne? Některý mladý přitahujou chlapi ve věku jejich otců, třeba pro nabité životní zkušenosti, rozhled a klid.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nebo pro nabitou kešeňu :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Bussi, jasňačka. Nechtěl jsem být po ránu tak cynický :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Každopádně je to věc každýho a ať si každej žije svůj život jak chce, když to oběma z jakýhokoliv důvodu vyhovuje žít spolu přes velkej věkovej rozdíl tak je to jejich věc 8)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Seznamky jsou k ničemu. Nejlepší je se seznámit v reálu. Chce to chodit na místa, kde se buzinky sdružujou - záchody, parky, kluby, sauny.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Při oslavě výročí zlaté svatby: "a dědo, kde jste se s babičkou seznámili?"
"na hajzlu, milé dítě"
"na hajzlu, milé dítě"
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zvoneček u dveří každého prověří.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Tak on je rozdíl, když 18tiletý osloví 45 letého, protože ho prostě přitahují chlapi v pravém slova smyslu chlap, a ne kluci či případně kloučci.... Od toho, když 45+ cíleně obtěžuje mladé, co o to nestojí.
A upřímně, k těm hypotetickým 17ti..... V tomhle věku už ví co dělá, takže i kdyby tak co (smajlík hodící se k tomuto) (smajlík) (ještě jeden smajlík)
A to neříkám proto, protože mám Samika rád a těším se až dáme konečně to pivko! Ale i proto, že je to prostě tak jak bylo řečeno každýho věc a strašně mě fascinuje, co na tom někoho fascinuje (smajík smajlík)
A upřímně, k těm hypotetickým 17ti..... V tomhle věku už ví co dělá, takže i kdyby tak co (smajlík hodící se k tomuto) (smajlík) (ještě jeden smajlík)
A to neříkám proto, protože mám Samika rád a těším se až dáme konečně to pivko! Ale i proto, že je to prostě tak jak bylo řečeno každýho věc a strašně mě fascinuje, co na tom někoho fascinuje (smajík smajlík)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ešte aj to keď nájdeš toho pravého, aspoň po 4 rokoch vzťahu si myslíš, že je ten pravý, tak ani to ešte nebudeš mať vyhraté. :D :D Základ je nešpekulovať, vedieť sa prispôsobiť a HLAVNE nevymýšľať stále nejaké hovadiny. Domov kde na teba čaká tvoj partner má byť miesto pokoja, pochopenia, podpory.
Nahlásit
Krokynko (27/186/79)
Domov kde na teba čaká tvoj partner
-----------
To je nějaká povinnost bydlet s partnerem? To by mě fakt nebavilo..... :))
Domov kde na teba čaká tvoj partner
-----------
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Povinnost s partnerem bydlet není, to je pravda. V neposlední řadě je to přirozený proces/ výsledek/ cíl dvou lidí, co jsou si blízcí, a sdílí nějaké ty hodnoty v dlouhém časovém horizontu a plánují budoucnost.
Pár se navzájem podporuje ve všech aspektech života, do čeho zapadá přirozeně budování společného zázemí/ útočiště před okolním světem.
Jestliže někdo upřednostňuje celý život žít sám, v prázdném bytě, baráku je čisté jeho věc, ale je to nepřirozené.
Je spousta lidi co žijí jak žijí, ne zrovna protože si to tak vybrali, ale protože jim nic jiného nezbývá. Obě varianty mají +/-.
Pár se navzájem podporuje ve všech aspektech života, do čeho zapadá přirozeně budování společného zázemí/ útočiště před okolním světem.
Jestliže někdo upřednostňuje celý život žít sám, v prázdném bytě, baráku je čisté jeho věc, ale je to nepřirozené.
Je spousta lidi co žijí jak žijí, ne zrovna protože si to tak vybrali, ale protože jim nic jiného nezbývá. Obě varianty mají +/-.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Presne tak. Treba blbce slipeckovy, Powerovi, nic jinyho, nez bydlet sam, nezbyde, protoze nikdo normalni by s nim nebyl ... :-)
Nahlásit
---------
Máš naprostou pravdu, Powere! Proč si kvůli deseti dekám klobásy hned pořizovat celý prase!
---------
Máš naprostou pravdu, Powere! Proč si kvůli deseti dekám klobásy hned pořizovat celý prase!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
R77 (49/-/-) NOVÉ
....V neposlední řadě je to přirozený proces/ výsledek/ cíl dvou lidí, co jsou si blízcí, a sdílí nějaké ty hodnoty v dlouhém časovém horizontu a plánují budoucnost.
xxx
taky bych nepodceňoval fakt, že týpek pak nemusí někde na hajzlech nahánět náhodnej prc s nejistým výsledkem ale má to doma takříkajíc pod nosem... 8)
....V neposlední řadě je to přirozený proces/ výsledek/ cíl dvou lidí, co jsou si blízcí, a sdílí nějaké ty hodnoty v dlouhém časovém horizontu a plánují budoucnost.
xxx
taky bych nepodceňoval fakt, že týpek pak nemusí někde na hajzlech nahánět náhodnej prc s nejistým výsledkem ale má to doma takříkajíc pod nosem... 8)
Nahlásit
Presne, z****as si, ikdyz nechces. Power si nez****a, ikdyby chtel ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
z****as si
--------------------
Když si představím tvojí miniaturu v sádle a kaďák tvýho starýho, tak se mi dělá fest nevolno a jsem rád že takovou aktivitu nemusím podstupovat ..... :))
z****as si
--------------------
Když si představím tvojí miniaturu v sádle a kaďák tvýho starýho, tak se mi dělá fest nevolno a jsem rád že takovou aktivitu nemusím podstupovat ..... :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Muzes bejt v klidu, slipeckovy hrdino, sak ji taky nikdy s nikym nepodstoupis ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
hrdino
----------
i8051 hrdina jsi ty, 15 dávek a celej potentěnej z chřipečky-19..... :))
hrdino
----------
i8051 hrdina jsi ty, 15 dávek a celej potentěnej z chřipečky-19..... :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Uz tu mame najednou zase kovid? A uz 15? Waaaau. Pred mesicem jsi psal 6. Ale jsi proste vymletej, tak uz nevis, co pises ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Kde před měsícem, můžeš to dokázat a dát sem odkaz? Aha nemůžeš, protože sis to jako obvykle vycucal z prstu...... :))
Kde před měsícem, můžeš to dokázat a dát sem odkaz? Aha nemůžeš, protože sis to jako obvykle vycucal z prstu...... :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Aha nemůžeš, protože sis to jako obvykle vycucal z prstu...... :))
-------------------
Zrovna ty o vycucávání lživých informací z prstu bys měl držet pysk především. :sD To je tak, když už nevíš, jak bys druhé očernil, o musíš si vymýšlet. Naneštěstí na vymýšlení věcí nemáš inteligenci. :s)
Aha nemůžeš, protože sis to jako obvykle vycucal z prstu...... :))
-------------------
Zrovna ty o vycucávání lživých informací z prstu bys měl držet pysk především. :sD To je tak, když už nevíš, jak bys druhé očernil, o musíš si vymýšlet. Naneštěstí na vymýšlení věcí nemáš inteligenci. :s)
Nahlásit
19. 10. 2024 v 20:23 Off-line Power (25/180/65)
I8051 (53/184/97)
Ty máš 6 dávek = úplně nejvíc pokakanej z chřipečky :-))
https://www.nakluky.cz/…-a-ockovani/
I8051 (53/184/97)
https://www.nakluky.cz/…-a-ockovani/
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65)
I8051 (55/184/97)
HERE:
Power (25/180/65) NOVÉ
I8051 (53/184/97)
-----------------------
Blbé je, že internety si pamatují všechno, Vajco. xD
I8051 (55/184/97)
HERE:
Power (25/180/65) NOVÉ
I8051 (53/184/97)
-----------------------
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
TJ2002 (24/-/-) NOVÉ
A ty mi pořád neodepisuj, hlupáku:)
--------------------
Fňuk, já tady do něj v jednom kuse šiju, a on na mě reaguje... :,-( No, nepolitovali byste ho, vy ostatní? :-)
A ty mi pořád neodepisuj, hlupáku:)
--------------------
Fňuk, já tady do něj v jednom kuse šiju, a on na mě reaguje... :,-( No, nepolitovali byste ho, vy ostatní? :-)
Nahlásit
To je ale nehezké, jak na sebe neustále útočíte... svět je plný nenávisti a potřebuje lásku a porozumění, tak na sebe buďte milí a mějte se rádi vy dva zpí*čení čur*áci :*
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Power (25/180/65)
I8051 (55/184/97)
HERE:
Power (25/180/65) NOVÉ
I8051 (53/184/97)
-----------------------
----------------------
Elvin-blbko tři roky starej příspěvek není relevantní, množství dávek vzrostlo úměrně s dementností tvého obtloustlého kamaráda. Přátelit se s takovým hlupákem to si klesnul fakt hodně hluboko, není poptávka po díře tak ti evidentně nic jiného nezbývá ...... :))
Power (25/180/65)
I8051 (55/184/97)
HERE:
Power (25/180/65) NOVÉ
I8051 (53/184/97)
-----------------------
----------------------
Elvin-blbko tři roky starej příspěvek není relevantní, množství dávek vzrostlo úměrně s dementností tvého obtloustlého kamaráda. Přátelit se s takovým hlupákem to si klesnul fakt hodně hluboko, není poptávka po díře tak ti evidentně nic jiného nezbývá ...... :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Co jsi nam tim chtel Powere sdelit? Nebo sis jen potreboval brzo rano cestou k pasu odplivnout a dat si souhlas, aby byl tvuj zpackany zivot prijemnejsi? ...:-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
"To je nějaká povinnost bydlet s partnerem? To by mě fakt nebavilo....."
Ono by spíš nikoho fakt nebavilo bydlet s tebou, vajco.
Ono by spíš nikoho fakt nebavilo bydlet s tebou, vajco.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na druhou stranu je to pěkné, takové pomáhání mentálně nemocným lidem:) Alespoň jednoho dobrého přítele Ellvin má:)
----
A cena za takovou pomoc bude taková, že mentál nastaví obéznímu pánovi díru. Takže je to vlastně takovej obchod. Win-Win.
----
A cena za takovou pomoc bude taková, že mentál nastaví obéznímu pánovi díru. Takže je to vlastně takovej obchod. Win-Win.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Tak zoufalci toiletfun (nechajic si srat/chcat v kabinkach do huby), Power (cakajici do detskych slipu a strkajic si sedlovku do p***le) a TJ (majici obsesi na skupinu pismen) se nam sesli. Skvela prace hosi, postavte si trojdomek "U tri zoufalcu" ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97) NOVÉ
Tak zoufalci toiletfun, Power a TJ se nam sesli.
------------------
Ruku do ohně bych zato nedal, ale myslím si, že minimálně Toiletfun a TJ--- jsou jedna a ta samá osoba. Protože jak jinak si vysvětlit, že TJ má kolikrát do minuty na svém komentáři i dva souhlasy? Jeden určitě. Celkem by mě zajímal jeho psychologický profil, za mě ten člověk prostě není v cajku. :s)
Tak zoufalci toiletfun, Power a TJ se nam sesli.
------------------
Ruku do ohně bych zato nedal, ale myslím si, že minimálně Toiletfun a TJ--- jsou jedna a ta samá osoba. Protože jak jinak si vysvětlit, že TJ má kolikrát do minuty na svém komentáři i dva souhlasy? Jeden určitě. Celkem by mě zajímal jeho psychologický profil, za mě ten člověk prostě není v cajku. :s)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Od obtloustlého milovníka scat praktik v neprénu to opravdu sedí, viď i8051..... :))
Od obtloustlého milovníka scat praktik v neprénu to opravdu sedí, viď i8051..... :))
Nahlásit
Oniu se seznámili ještě na střední škole, když se denodenně vídali s více než stowekou vstevníků stejného věku. To skončilo. Lidi nechodí ven, všechno dělají on-line.
Jak se seznámit na seznamce?. musíš překonat bariéru. Venku poznáš člověka, co je zač, podle chůze a gest.
Polovina lidí je však nesympatických, že se s nimi nedá vydržet. Vščimni si politioků. Každý politik má kromě fanoušků také velkou hordu nepřátel.
Ti špatní se ti klidně můžou líbit na fotkách. To je ten problém.
Jak najít pravého?. Bylo změřeno, že musíš přijít na schůzku se 17 lidna, aby byla ta pravděpodobnost, že najdeš. Pochopitelně přijde víc těch nevhodných.
Existuje aplikace, která ti předem odhalí nevhodné chlápky, a tak se nemusíš tráoit chystáním na schůzku s nimii a na zklamání. A ta aplikace ti pomůže dostat na schůzku chlápky, kteř jsou vhodní vytvořit s tebou vztah, a třeba se jim nechce přijít.
Jak se seznámit na seznamce?. musíš překonat bariéru. Venku poznáš člověka, co je zač, podle chůze a gest.
Polovina lidí je však nesympatických, že se s nimi nedá vydržet. Vščimni si politioků. Každý politik má kromě fanoušků také velkou hordu nepřátel.
Ti špatní se ti klidně můžou líbit na fotkách. To je ten problém.
Jak najít pravého?. Bylo změřeno, že musíš přijít na schůzku se 17 lidna, aby byla ta pravděpodobnost, že najdeš. Pochopitelně přijde víc těch nevhodných.
Existuje aplikace, která ti předem odhalí nevhodné chlápky, a tak se nemusíš tráoit chystáním na schůzku s nimii a na zklamání. A ta aplikace ti pomůže dostat na schůzku chlápky, kteř jsou vhodní vytvořit s tebou vztah, a třeba se jim nechce přijít.
Nahlásit
Tu apku bych tedy chtěl vidět, fakt jo :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
------------------------
Pročpak? Chceš zvýšit řady těch, kteří se budou zobrazovat jako nevhodný protějšky, a to každému? :)
------------------------
Pročpak? Chceš zvýšit řady těch, kteří se budou zobrazovat jako nevhodný protějšky, a to každému? :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Nejlepší je asi v realitě. Gayové jsou lide jako každý jiný. Taky jezdí MHD nebo chodí do krámu a dělám to taky já jako těžkej intelektuál co nehraje hry, nekouká na televizi atd... Můj ex mě oslovil na Smíchovském nádraží. Jako říkal že mu je 18 a já mu věřil protože už měl vousy ani mě nenapadlo že mu je 16. Trvalo to jen pár měsíců ale bylo to hezké i když hodne divné pro mě svým způsobem jelikož je těžké byt s někým kto je nezletilej a já se jako daddy necítím.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Upřímně… jedna náhoda na grindru kdy kluk po x letech vztahu tam nakouknul a já se s ním sešel. Jsme na začátku ale je neuvěřitelně uvolňující a super bejt s někym kdo je mraky let mimo tuhle situaci a systém co panuje na seznamkách a mezi gayi obecně. Neni prostě zkaženej a stále dokáže věřit v lásku.
Je to složitý ale i na těch seznamkách to může jít ale je to dost o náhodě.
Druhá podstatná podmínka je nemít přehnaný požadavky a očekávání který nemaj šanci se vyplnit. To mě život od 16 co se seznamuju naučil
Je to složitý ale i na těch seznamkách to může jít ale je to dost o náhodě.
Druhá podstatná podmínka je nemít přehnaný požadavky a očekávání který nemaj šanci se vyplnit. To mě život od 16 co se seznamuju naučil
Nahlásit
Držím palce, ať to vyjde, nebo ať si to přinejmenším užiješ.
Jo, je to o náhodě, i tady ovšem platí, že štěstí přeje připraveným. Nebo jak psalo Íčko, správný mindset.:)
Jo, je to o náhodě, i tady ovšem platí, že štěstí přeje připraveným. Nebo jak psalo Íčko, správný mindset.:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
L_ks (23/180/82)
jedna náhoda na grindru kdy kluk po x letech vztahu tam nakouknul a já se s ním sešel
----------------
Jojo bokovka se zadanými je vždy nejlepší.... :))
jedna náhoda na grindru kdy kluk po x letech vztahu tam nakouknul a já se s ním sešel
----------------
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
--------------------------
A jak to můžeš vědět zrovna ty, který se za svůj mrzký život musel spokojit jen s dětskými slipečky a pendrekem, čtyřicátníku Vajceslave? :)
A jak to můžeš vědět zrovna ty, který se za svůj mrzký život musel spokojit jen s dětskými slipečky a pendrekem, čtyřicátníku Vajceslave? :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jak najít toho pravého?
------------------
Ellvinovi se nedaří najít ani toho levého :))
------------------
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
------------------------
Chtělo by to trošku sjednotit ty své... ehm... představy. :sD Jednou někomu nastavuji zadek v křoví u nákupáku, tedy vlastně pořád, protože mi to dost často píšeš, pak se mi nedaří najít ani toho levého... Vajco, Vajco... :sD
------------------------
Chtělo by to trošku sjednotit ty své... ehm... představy. :sD Jednou někomu nastavuji zadek v křoví u nákupáku, tedy vlastně pořád, protože mi to dost často píšeš, pak se mi nedaří najít ani toho levého... Vajco, Vajco... :sD
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
sjednotit
----------------
Nastavit p***l ve křoví vs. funkční vztah je dost rozdíl..... stále to nepobíráš? :))
sjednotit
----------------
Nastavit p***l ve křoví vs. funkční vztah je dost rozdíl..... stále to nepobíráš? :))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Nastavit p***l ve křoví vs. funkční vztah je dost rozdíl...
A co ty o funkčních vztazích můžeš tak vědět? Jinak já jsem na tebe zareagoval v reakci na tvůj komentář, ve kterém jsi psal, že bokovka se zadanými je nejlepší. Tak neodváděj řeč v reakci na mé komentáře na vztahy, když o nich (aspoň z mé strany) řeč nebyla. :)
Nastavit p***l ve křoví vs. funkční vztah je dost rozdíl...
A co ty o funkčních vztazích můžeš tak vědět? Jinak já jsem na tebe zareagoval v reakci na tvůj komentář, ve kterém jsi psal, že bokovka se zadanými je nejlepší. Tak neodváděj řeč v reakci na mé komentáře na vztahy, když o nich (aspoň z mé strany) řeč nebyla. :)
Nahlásit
Power
Jaká bokovka? Má minulost dávno vyřešenou…
Jaká bokovka? Má minulost dávno vyřešenou…
Nahlásit
Powera neres, je to jen prestarlej picus bez vyhledu budoucnosti. Takova rozbita AI, ktera na jedno slovo vytvori nahodnou off topic vetu z 50 slov, co zna. Zbytecna existence ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 ty si v 55 letech zbytečnej absolutně, ze zoufalosti už ti zbývá akorát Ellvinova p***l..... odpudivé, ani si to nechci představovat :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Dekuji, zes potvrdil, co jsem napsal ... :-)
Nahlásit
Dá si někdo popcorn u pročítání ultra dlouhých textů v hádce, která nedává smysl:D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Popcorn nejím, to si dám raději arašídové křupky, ty hádky jsou někdy zábavné, když se kluci virtuáně mlátí kabelkami.
K tématu: kluk se dá najít, problémem je, že pasivky samy neoslovují, jako to dělají ženy/ dívky, když loví pohledné chlapy/ kluky k sexu, případně do vztahu, což je škoda se vzdát takové výhody nejen na buznaseznamce a čekat zda se některý aktiv ozve.
Ve městech je plno kluků, kteří by rádi měli přítele, jenže to oslovování oboustranně vázne, přitom může vzniknout kamarádství, setkávání se, poznávání druhéhoa jeho zálib, koníčků, jako jsou vycházky, tůry, kinologie, stavění tunkčních leteckých a lodních modelů, rybaření, rýžování zlata a dalších aktivit spojených s pohybem. Časem přibydou vzájemné dotyky a současně může přeskočit jiskra, po které může vzniknout i ten vzájemný intimní vztah, ktery je už krůčkem k vážnému vztahu na dlouhou dobu.
Sice ičko bude po tom, co jsem napsal opět prudit na mou adresu, sám ví, že mi je totálně ukradený se svými kecy.
K tématu: kluk se dá najít, problémem je, že pasivky samy neoslovují, jako to dělají ženy/ dívky, když loví pohledné chlapy/ kluky k sexu, případně do vztahu, což je škoda se vzdát takové výhody nejen na buznaseznamce a čekat zda se některý aktiv ozve.
Ve městech je plno kluků, kteří by rádi měli přítele, jenže to oslovování oboustranně vázne, přitom může vzniknout kamarádství, setkávání se, poznávání druhéhoa jeho zálib, koníčků, jako jsou vycházky, tůry, kinologie, stavění tunkčních leteckých a lodních modelů, rybaření, rýžování zlata a dalších aktivit spojených s pohybem. Časem přibydou vzájemné dotyky a současně může přeskočit jiskra, po které může vzniknout i ten vzájemný intimní vztah, ktery je už krůčkem k vážnému vztahu na dlouhou dobu.
Sice ičko bude po tom, co jsem napsal opět prudit na mou adresu, sám ví, že mi je totálně ukradený se svými kecy.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Proč by měl prudit, je to dost pravdivé
Nahlásit
Soryjako, proste musim :-)
Denis36 (62/-/-)
kluk se dá najít, problémem je, že pasivky samy neoslovují, což je škoda se vzdát takové výhody nejen na buznaseznamce a čekat zda se některý aktiv ozve.
-------------
To sis vymyslel nebo se ti o tom zdalo? Nebo jaky k tomuhle nesmyslu mas dukazy? :-)
Denis36 (62/-/-)
Ve městech je plno kluků, kteří by rádi měli přítele, jenže to oslovování oboustranně vázne, přitom může vzniknout kamarádství, setkávání se, poznávání druhéhoa jeho zálib, koníčků, jako jsou vycházky, tůry, kinologie, stavění tunkčních leteckých a lodních modelů, rybaření, rýžování zlata a dalších aktivit spojených s pohybem.
-------------
Takze p***ele poznas pri ryzovani zlata? Nebo pri staveni funkcnich modelu? U nefunkcnich modelu to seznameni nefunguje? Prosim vas, kolik lidi se takto seznamilo? Je tu takovy nekdo? Je to prece podle Jeziny naprosto bezna aktivita, ne? :-)
Denis36 (62/-/-)
kluk se dá najít, problémem je, že pasivky samy neoslovují, což je škoda se vzdát takové výhody nejen na buznaseznamce a čekat zda se některý aktiv ozve.
-------------
To sis vymyslel nebo se ti o tom zdalo? Nebo jaky k tomuhle nesmyslu mas dukazy? :-)
Denis36 (62/-/-)
Ve městech je plno kluků, kteří by rádi měli přítele, jenže to oslovování oboustranně vázne, přitom může vzniknout kamarádství, setkávání se, poznávání druhéhoa jeho zálib, koníčků, jako jsou vycházky, tůry, kinologie, stavění tunkčních leteckých a lodních modelů, rybaření, rýžování zlata a dalších aktivit spojených s pohybem.
-------------
Takze p***ele poznas pri ryzovani zlata? Nebo pri staveni funkcnich modelu? U nefunkcnich modelu to seznameni nefunguje? Prosim vas, kolik lidi se takto seznamilo? Je tu takovy nekdo? Je to prece podle Jeziny naprosto bezna aktivita, ne? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Znáš ička, rád vše otáčí proti.
Ještě bych chtěl dodat, to, že někdo bude sedět doma u kompu, či čumět do mobilu, popřípadě sedět někde sám u stolu si partnera nenajde. Měl by, pokud má zájem se snažit sám, se zapojit do konerzace, hry a tak získat důvěru druhých s kterými by se setkával a možná se i s někým seznámil i přes jeho kamarády.
Jsou i nesmělí kluci, ovšem nesmělost neznamená, že nebude skvělý partner.
Ještě bych chtěl dodat, to, že někdo bude sedět doma u kompu, či čumět do mobilu, popřípadě sedět někde sám u stolu si partnera nenajde. Měl by, pokud má zájem se snažit sám, se zapojit do konerzace, hry a tak získat důvěru druhých s kterými by se setkával a možná se i s někým seznámil i přes jeho kamarády.
Jsou i nesmělí kluci, ovšem nesmělost neznamená, že nebude skvělý partner.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
--------
Copak je tam proti? Jediny, co je proti, ze jsi napsal zase uplnej nesmysl. Nevim, proc se porad snazis radit, jak si najit kluka nebo vztah nebo i obycejnej sex, kdyz sis 30 (TRICET!) let nikoho, opravdu NIKOHO, nenasel. Vis o tom uplny prd, jen pises bludy nebo zkopirujes jiny. Proste takovej pan Lorenc, co? ... :-)
Treba tohle jsem psal ja a R77 a tys to jen vyraboval, navic jsi to ani nepochopil:
Denis36 (62/-/-)
"Ještě bych chtěl dodat, to, že někdo bude sedět doma u kompu, či čumět do mobilu, popřípadě sedět někde sám u stolu si partnera nenajde. Měl by, pokud má zájem se snažit sám, se zapojit do konerzace, hry a tak získat důvěru druhých s kterými by se setkával a možná se i s někým seznámil i přes jeho kamarády."
Napsals to ale presne na tebe, kdyz te chtel snad jedinej kluk dostat na rande, vymluvil ses, ze to je busem hodinu a musel bys prestupovat. Notyvole WTF? Nicmene si mnyslim, ze pokud by se dal s tebou nekdo do ty tvoji doporucovany konverzace, bylo by za tech 3-5 minut (jak pise R77) uplne jasno a dalsi prosim ... :-)
--------
Copak je tam proti? Jediny, co je proti, ze jsi napsal zase uplnej nesmysl. Nevim, proc se porad snazis radit, jak si najit kluka nebo vztah nebo i obycejnej sex, kdyz sis 30 (TRICET!) let nikoho, opravdu NIKOHO, nenasel. Vis o tom uplny prd, jen pises bludy nebo zkopirujes jiny. Proste takovej pan Lorenc, co? ... :-)
Treba tohle jsem psal ja a R77 a tys to jen vyraboval, navic jsi to ani nepochopil:
Denis36 (62/-/-)
"Ještě bych chtěl dodat, to, že někdo bude sedět doma u kompu, či čumět do mobilu, popřípadě sedět někde sám u stolu si partnera nenajde. Měl by, pokud má zájem se snažit sám, se zapojit do konerzace, hry a tak získat důvěru druhých s kterými by se setkával a možná se i s někým seznámil i přes jeho kamarády."
Napsals to ale presne na tebe, kdyz te chtel snad jedinej kluk dostat na rande, vymluvil ses, ze to je busem hodinu a musel bys prestupovat. Notyvole WTF? Nicmene si mnyslim, ze pokud by se dal s tebou nekdo do ty tvoji doporucovany konverzace, bylo by za tech 3-5 minut (jak pise R77) uplne jasno a dalsi prosim ... :-)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
------------
Tohle ma prosim jakou hlubokou myslenku v kontextu s tematem prispevku? Probudil ses z kocoviny? Je to presne o cem pisu, psanim hlouposti sexy nebudes ... :-)
------------
Tohle ma prosim jakou hlubokou myslenku v kontextu s tematem prispevku? Probudil ses z kocoviny? Je to presne o cem pisu, psanim hlouposti sexy nebudes ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97) NOVÉ
Je to presne o cem pisu, psanim hlouposti sexy nebudes ... :-)
-------------------
Ano, přesně tak! Hloupé žvatlání je roztomilé u miminek, ne u šedesátiletých ožralců. :s)
Je to presne o cem pisu, psanim hlouposti sexy nebudes ... :-)
-------------------
Ano, přesně tak! Hloupé žvatlání je roztomilé u miminek, ne u šedesátiletých ožralců. :s)
Nahlásit
Ellvine, ty tak můžeš radit, ty, který má problém udržet vzta Mohl bys tu popsat proč se ti rozpadl ten poslední, ty chtrolíne.
Ičko a jeho argumenty o opilcích, kterým sám je, jsem očekával, není to nic nového pod sluncem.
Jà jsem běžný abstinent, který neměl závislost na alkoholu, takže jsem neměl problém přestat pít, na rozdíl od alkoholika, který i když zrovna abstinuje je stále alkoholikem, což je tvůj případ, který si nechceš přiznat, ostatně rozpad tvého manželství je důkazem, jak jsi psal, že tvé ex manželce tvá bisexualita nevadila. Takže usuzuji, že alkoholismus a časté vysedávání po hospodách s přáteli byl hlavní příčinou rozvratu manželství.
Ičko a jeho argumenty o opilcích, kterým sám je, jsem očekával, není to nic nového pod sluncem.
Jà jsem běžný abstinent, který neměl závislost na alkoholu, takže jsem neměl problém přestat pít, na rozdíl od alkoholika, který i když zrovna abstinuje je stále alkoholikem, což je tvůj případ, který si nechceš přiznat, ostatně rozpad tvého manželství je důkazem, jak jsi psal, že tvé ex manželce tvá bisexualita nevadila. Takže usuzuji, že alkoholismus a časté vysedávání po hospodách s přáteli byl hlavní příčinou rozvratu manželství.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Ellvine, ty tak můžeš radit, ty, který má problém udržet vzta
---------------
Nevšiml jsem si, že bych se tu vyjadřoval k dotazu. Spíše reaguji na jednotlivé komentáře. :s)
Ellvine, ty tak můžeš radit, ty, který má problém udržet vzta
---------------
Nevšiml jsem si, že bych se tu vyjadřoval k dotazu. Spíše reaguji na jednotlivé komentáře. :s)
Nahlásit
To máš fuk, stejně jsi už odepsanej.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
---------------
Ne, nebudu ti na to věcně odpovídat. Tady by tě odpálkovat bylo snadné, a já dneska budu hodný. :s)
---------------
Ne, nebudu ti na to věcně odpovídat. Tady by tě odpálkovat bylo snadné, a já dneska budu hodný. :s)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
-------
Ja zde nic o opilcich nepsal. Tos nasel kde? ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Jà jsem běžný abstinent, který neměl závislost na alkoholu, takže jsem neměl problém přestat pít, na rozdíl od alkoholika, který i když zrovna abstinuje je stále alkoholikem
--------
Vazne? A tve nedavne priznani, ze jsi chlastal cely mladi a kazdej den jsi byl v hospode na 6 dvanactek, flasku cinzana a dalsi? Uz jsi zapomnel, vid? ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Takže usuzuji, že alkoholismus a časté vysedávání po hospodách s přáteli byl hlavní příčinou rozvratu manželství.
------------
Tak prosim neusuzuj, kdyz o tom nic nevis, nebudes pak za hlupaka ... :-)
-------
Ja zde nic o opilcich nepsal. Tos nasel kde? ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Jà jsem běžný abstinent, který neměl závislost na alkoholu, takže jsem neměl problém přestat pít, na rozdíl od alkoholika, který i když zrovna abstinuje je stále alkoholikem
--------
Vazne? A tve nedavne priznani, ze jsi chlastal cely mladi a kazdej den jsi byl v hospode na 6 dvanactek, flasku cinzana a dalsi? Uz jsi zapomnel, vid? ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Takže usuzuji, že alkoholismus a časté vysedávání po hospodách s přáteli byl hlavní příčinou rozvratu manželství.
------------
Tak prosim neusuzuj, kdyz o tom nic nevis, nebudes pak za hlupaka ... :-)
Nahlásit
Hmmm páníček se vzteká. Chudáčku, oni ti všichni ubližují?
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Kdo se kde Jezino vzteka? Zvladnes to v mym textu oznacit? Zrejme ne, vid? ... :-)
Nahlásit
To je ti podobný:
https://www.facebook.com/…/1B6akkht6B/
Když ty máš rád ty svý pohádky
Jen se děti podívejte, jak to dopadne s ičkem, když si dá ten svůj RUM.
https://www.facebook.com/…/1B6akkht6B/
Když ty máš rád ty svý pohádky
Jen se děti podívejte, jak to dopadne s ičkem, když si dá ten svůj RUM.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Samozřejmě že piju ve velkém minerální vody, kafe, čaj.
Kdybych blbe nepil uschnul bych žízní.
Kdybych blbe nepil uschnul bych žízní.
Nahlásit
Kazdy Jezino vi, ze jsi chlastal dlouhy leta prvni ligu v alkoholu, takze tvoje trapny vtipky o mineralce vazne nepomuzou. Jen ze sebe delas kkta ... :-)
Nahlásit
Hmm, ftipný, jak sám rumový autor.
Na rozdíl od tebe tu nikoho nezvu na pivo a nechci, aby na mě koukali kluci, jak popíjím colu s ledem a citronem.
Na rozdíl od tebe tu nikoho nezvu na pivo a nechci, aby na mě koukali kluci, jak popíjím colu s ledem a citronem.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Tak on by s tebou na pivo ani nikdo nesel. Tvoje cilovka ma totiz pivo ze zakona zakazany ... :-)
Nahlásit
Že to píšeš zrovna ty, kterej podávání alkoholu mladistvým toleruje, viz tvůj vypečený synáček, který koupil nezletilýmu supervajzovi pivo na koncertě.
Byt tebou, nežvanil bych tak nahlas ty tvá moudra.
Byt tebou, nežvanil bych tak nahlas ty tvá moudra.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Supervizír se mi s tím pivem pochlubil a tys tehda napsal, že tam byl s tvým mladým synáčkem. Chlapče to nezakecáš.
Víš, kdyby Supervizír tam byl se mnou dostal by colu s bublinkama, mladým zásadně nekupuji a ani nenalejvám alkohol, na to si budou muset počkat do dovršení věku 18 let, kdy to budou mít legálně.
Víš, kdyby Supervizír tam byl se mnou dostal by colu s bublinkama, mladým zásadně nekupuji a ani nenalejvám alkohol, na to si budou muset počkat do dovršení věku 18 let, kdy to budou mít legálně.
Nahlásit
Takže ty tvrdíš, že by ses rád setkával s kluky pod 18. Chudáci kluci. Snad nejsou tak blbý
Nahlásit
Na druhou stranu, jak vlastně Denis, vlastně Jez začínal? Jako chytrej kluk? Nenech se vysmát.
Nahlásit
Fantomas, máš děti? Pokud ne, tak drž hubu.
Pokud máš podporu v rodině, berou tě i když jsi gay, máš komu předat svůj majetek, až přijde tvůj čas.
Já ji nemám, takže dostane ten, kdo si jej zaslouží.
Chápeš?
Pokud máš podporu v rodině, berou tě i když jsi gay, máš komu předat svůj majetek, až přijde tvůj čas.
Já ji nemám, takže dostane ten, kdo si jej zaslouží.
Chápeš?
Nahlásit
Tak takovýhle důvod jsem ještě neslyšel. Ještě, že víš, že jediné, co těm klukům můžeš nabídnout je majetek. Jinak jim zrovna ty fakt nemáš co nabídnout
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Supervizír se mi s tím pivem pochlubil a tys tehda napsal, že tam byl s tvým mladým synáčkem. Chlapče to nezakecáš
-----
Fajn, hod sem dukaz. Optimalne screenshot. Hm? ... :-)
Btw Jezina by mel svoji maringotku s kadibudkou u lesa darovat treba nam, zalozili bysme tam Muzeum pedofilie ... :-)
Supervizír se mi s tím pivem pochlubil a tys tehda napsal, že tam byl s tvým mladým synáčkem. Chlapče to nezakecáš
-----
Fajn, hod sem dukaz. Optimalne screenshot. Hm? ... :-)
Btw Jezina by mel svoji maringotku s kadibudkou u lesa darovat treba nam, zalozili bysme tam Muzeum pedofilie ... :-)
Nahlásit
Založ si ho doma, tam budou děti v bezpečí . . . možná.
Že rád zapíráš a překrucuješ je známé, bohužel už to dokázat nemohu, páč mám jiný profil a na starý v duplikátu se zprávami se nedostanu a to ti nahrává do noty.
Že rád zapíráš a překrucuješ je známé, bohužel už to dokázat nemohu, páč mám jiný profil a na starý v duplikátu se zprávami se nedostanu a to ti nahrává do noty.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Takze jen zvatlas a vymejslis si. Ale zes ho nechal vypnout, to se ti nedivim, tam by mel vysetrovatel zne ... :-)
Ale kdyz supervajzr napsal pred par dny, ze ses mu tam (v tom smazanym profilu) priznal, ze jsi alkoholik, tak jsi to zase hned poprel a tady najednou budes zvatlat, ze neco popiram. Ty jsi kaspar ... :-)
Btw jakej duplikat profilu? To je co zase? :-)
Ale kdyz supervajzr napsal pred par dny, ze ses mu tam (v tom smazanym profilu) priznal, ze jsi alkoholik, tak jsi to zase hned poprel a tady najednou budes zvatlat, ze neco popiram. Ty jsi kaspar ... :-)
Btw jakej duplikat profilu? To je co zase? :-)
Nahlásit
Nespletl sis to s povinným sekundárním profilem? :D
https://paralelnilisty.cz/…lacni-limit/
https://paralelnilisty.cz/…lacni-limit/
Nahlásit
,,Jako já nechápu, proč bych se nemohl dvakrát naprosto zásadně vyjádřit k jedné věci" :-)))) ........Klucinek ví odkud to je :-)
Nahlásit
Samozrejme, ze muses, dokonce pokazde jinak. A zacni balit, za mesic jedem ... :-)
Nahlásit
Jo kdysi jsem pil, ostatně kdo dneska z mladých nepije a neprolejzá bary? A ty z toho děláš kovbojku.
D***le
D***le
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Zadni mladi, kteri mysli na svoji budoucnost a chteji to nekam dotahnout, zadne bary neprolezaji. Tos delal ty, Jezino, a koukni, jaks skoncil. Alkoholik z chatrce ... :-)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Jo kdysi jsem pil, ostatně kdo dneska z mladých nepije a neprolejzá bary? A ty z toho děláš kovbojku.
---------------------
Já se alkoholu dotknu jen jednou v roce, a to na přípitek na Silvestra, a ještě s nechutí, a v baru jsem nebyl... ani nepamatuju vlastně. Hele, ne každý jsme ožrala jako jsi kdysi býval ty. I když tobě to zůstalo do stáří, brrr... nechtěl bych. :)
---------------------
Já se alkoholu dotknu jen jednou v roce, a to na přípitek na Silvestra, a ještě s nechutí, a v baru jsem nebyl... ani nepamatuju vlastně. Hele, ne každý jsme ožrala jako jsi kdysi býval ty. I když tobě to zůstalo do stáří, brrr... nechtěl bych. :)
Nahlásit
Nahlásit
Presne Jezino, pisou tam o tobe, jako o alkoholikovi, cili o tom, kdo musi furt chlastat. Nebo mi chces rict, ze ty, kterej se tu pochlubil, ze spousty let KAZDY den chodil po praci na 6 dvanactek, flasku Cinzana a jeste pul flasky neceho dalsiho, neni alkoholik? Nenech se vysmat tvl a nerozslapavej furt to svoje alkohovno. Proste jsi alkac, netreba dalsich tvych odkazu na G ... :-)
Nahlásit
Za 1, po práci se na pivo chodilo, doplnit tekutiny, protože jsem pracoval v hutní výrobě, kde člověk vypotil mraky potu. Za 2, Cinzano a vodka byly tak max 2x do měsíce, když se šlo do vinárny, takže to opět překrucuješ.
Že ty se nedokážeš oprostit od piva a rumu, je jen tvůj boj.
Blbečku
Že ty se nedokážeš oprostit od piva a rumu, je jen tvůj boj.
Blbečku
Nahlásit
Doplnovani tekutin neznamena si dat kazdej den po praci 6 dvanactek ... :-)
Jak pisu, nerozmazavej to. Vsichni uz to vi a hlavne z tvych komentaru vidi ... :-)
Jak pisu, nerozmazavej to. Vsichni uz to vi a hlavne z tvych komentaru vidi ... :-)
Nahlásit
Samozřejmě, že to ví díky tvým komentářům.
A co je ti dotoho to řešit, starej se o sebe a ne o druhý!!!
A co je ti dotoho to řešit, starej se o sebe a ne o druhý!!!
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
------------------
Tak on nevěděl, že jsi alkoholik, dokud jsi to nenapsal, blbečku. Ale jisté indicie tu byly...
------------------
Tak on nevěděl, že jsi alkoholik, dokud jsi to nenapsal, blbečku. Ale jisté indicie tu byly...
Nahlásit
Ty se taky starej, aby ti neutíkali klienti z roští za autobusákem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
---
Jeho věrnej klient i8051 mu neuteče :-D
---
Jeho věrnej klient i8051 mu neuteče :-D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
------------------
Eh... jací klienti, d***le?
------------------
Eh... jací klienti, d***le?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
,,Zadni mladi, kteri mysli na svoji budoucnost a chteji to nekam dotahnout, zadne bary neprolezaji"
:D Jo přesně, prolézat bary můžeme jen my staří co už nás čeká jen důchoďák :-)
:D Jo přesně, prolézat bary můžeme jen my staří co už nás čeká jen důchoďák :-)
Nahlásit
Jenže ty to máš tygře728 ještě z milion do důchodu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.