Řidičák
Ten anonym ti fakt sekne, TJ. Skoro jsem tě nepoznal, nebýt toho, že tuhle písničku hraješ už odnepaměti. Když vidím ten zápal, tak se mi tě chce virtuálně obejmout a poděkovat ti, že se tak obětuješ - je to fakt šílený a tvoje trápení je naprosto oprávněný ;)...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Neni. Takze ten, kdo ho dostal, neni mentalne postizenej. Ale anonymove jsou tak trosku mentalne postizeny, tak si dej bacha, at ti ho casem neseberou ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Porucha autistického spektra, dříve nazývaná Aspergerův syndrom nemá vliv na intelekt, ten bývá průměrný až nadprůměrný. Hendikepem je snížená emocionální a sociální inteligence. Takže opravdu není problém udělat si řidičák.
Tady je spíš otázka, jak jsi na tom s intelektem ty sám, příp. se sociální a emocionální inteligencí. Ani jedno žádná sláva nebude.
Tady je spíš otázka, jak jsi na tom s intelektem ty sám, příp. se sociální a emocionální inteligencí. Ani jedno žádná sláva nebude.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Když ho dostanou i slepci, proč bys ho neměl dostat i ty?
Teď vážně, bude na tom do jaké míry jsi mentálně postižený, ale podle pravopisu na tom nejsi tak špatně od některých jedinců, kteří i v 55 letecb neumí psát s diak***ikou.
Teď vážně, bude na tom do jaké míry jsi mentálně postižený, ale podle pravopisu na tom nejsi tak špatně od některých jedinců, kteří i v 55 letecb neumí psát s diak***ikou.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
04. 05. 2026 v 19:28
Anonym
Anonym Já se neptal ani na Aspergera, ani na PAS. Evidentně máš problémy s chápáním psaného textu, doporučuji obrátit se na odborníka.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
----------
Pro hlupky, jak Jezina, kratke vysvetleni: UJC povoluje psani textu bez diak***iky v neformalni komunikaci. Take ale rika, ze se maji pouzivat existujici slova a ne neznama, jako treba tvoje "letecb" ... :-)
----------
Pro hlupky, jak Jezina, kratke vysvetleni: UJC povoluje psani textu bez diak***iky v neformalni komunikaci. Take ale rika, ze se maji pouzivat existujici slova a ne neznama, jako treba tvoje "letecb" ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
NE, předpisy to výslovně vylučují!!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Je možný, že mentálně postiženej jedinec dostane řidičák?
ANO.
- ti co jezdi 60-70 a více ve městě
- ti co jezdí 200 po dálnici jako třeba Turek
- ti co najedou do davu lidi
- ti co neunesou své ego a musí někoho vybrzdit
- ti co sednou za volant pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek
Stačí….;-)
ANO.
Stačí….;-)
Nahlásit
Ale no tak, pánové. Třeba si chce udělat řidičák, a snaží se předem zjistit, jaké má šance, že bude moct udělat papíry. Anonyme, zavolej si do autoškoly, kam bys případně chtěl nastoupit. Oni ti řeknou vše potřebné, ale bojím se, že ne.
Jinak, eR77, ještě bych na ten tvůj seznam přidal řidiče Fábií, aby to bylo komplet.
Jinak, eR77, ještě bych na ten tvůj seznam přidal řidiče Fábií, aby to bylo komplet.
Nahlásit
Ale jen Fabii se stredoceskou RZ ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Slyším kola Pragovky jak se otáčí, já slyším kola Pragovky jak se otáčí, já slyším kola Pragovky jak se otáčí...otáčí, otáčí, otáčí.. =_=
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nebyla to nahodou mlynska kola? ... :-)
Nahlásit
Tady se někdo chystá na výlet do Práglu na Strossmayerák :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja ne, ja mam svatecni veceri, musite nekdo za me :)
Nahlásit
Taky nemáš Pragovku :D
Nahlásit
Ta bílá dálka to je láska má,
já jedu k ní a ona vstříc mi běží,
náš cit má miliony hápé mezi námi všechno klape,
v rytmu jediném ona mi voní benzínem!
já jedu k ní a ona vstříc mi běží,
náš cit má miliony hápé mezi námi všechno klape,
v rytmu jediném ona mi voní benzínem!
Nahlásit
Ičko slovo letech není nezmámé, jen ty ho neznáš, protože opilcům jako ty už vypadávají slova, což se snažíš zakecat dalšími argumenty.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Ičko slovo letech není nezmámé, jen ty ho neznáš, protože opilcům jako ty už vypadávají slova, což se snažíš zakecat dalšími argumenty.
-----------
Ja nepisu o beznem slove "letech", ale tvem neznamem slove "letecb" ... :-)
-----------
Ja nepisu o beznem slove "letech", ale tvem neznamem slove "letecb" ... :-)
Nahlásit
Jezino, radím ti dobře, vyser se na tuto stránku. Seš akorát pro smích. Copak to nevidíš? Měj soudnost. Hele, stejně se s žádným chlapcem do 16+ neseznámíš. Vlastně s nikým. Tak nevím, co tu děláš. Ani pro diskuzi v poradně nejsi zrovna přínosem...
Nahlásit
Že to píšeš zrovna ty mě vůbec netrápí.
Aby ses ičko nep*ral kvůli jednomu překlepu. Ty máš v textech občas taky a řeší to tu někdo tak d***lně, jako ty detailisto?
Aby ses ičko nep*ral kvůli jednomu překlepu. Ty máš v textech občas taky a řeší to tu někdo tak d***lně, jako ty detailisto?
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Aby ses ičko nep*ral kvůli jednomu překlepu.
+
Denis36 (62/-/-)
kteří i v 55 letecb neumí psát s diak***ikou.
---------------
Pekne sis nahral na smec. Takze se neposer kvuli tomu, ze nepisu diak***iku. Ty zase nezvladas interpunkci a stavbu vety ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Ty máš v textech občas taky a řeší to tu někdo tak d***lně, jako ty detailisto?
--------------
Prave ze resi a jsi to presne ty, kdo to resi ... :-)
Aby ses ičko nep*ral kvůli jednomu překlepu.
+
Denis36 (62/-/-)
kteří i v 55 letecb neumí psát s diak***ikou.
---------------
Pekne sis nahral na smec. Takze se neposer kvuli tomu, ze nepisu diak***iku. Ty zase nezvladas interpunkci a stavbu vety ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Ty máš v textech občas taky a řeší to tu někdo tak d***lně, jako ty detailisto?
--------------
Prave ze resi a jsi to presne ty, kdo to resi ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-------------------
Tak nečekal jsem, že se nad tím zamyslíš. Vždyť nemáš žádnou soudnost. Ono není divu, že ji nemáš. Vždyť jsi obtěžoval školáky. Tohle by soudný člověk tvého věku prostě nedělal.
-------------------
Tak nečekal jsem, že se nad tím zamyslíš. Vždyť nemáš žádnou soudnost. Ono není divu, že ji nemáš. Vždyť jsi obtěžoval školáky. Tohle by soudný člověk tvého věku prostě nedělal.
Nahlásit
Ahá, já nemám soudnost a ty jí máš, když žvaníš ty svý hovadiny.
Zalez do boudy a přestaň štěkat.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jenine za úplatu. Jinak v dnešní době se dělají psycho testy navíc obvodák takovým lidem nedáva doporučení.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-----------------
Zrovna ty mi budeš psát, že píšu hovadiny, koště. Ty, který tu píše p**oviny dnes a denně, mi fakt nemá co psát, že píšu hovadiny. Nesouhlasíš v něčem se mnou? Tak mi to napiš! Tobě je tu vytýkána řada věcí, co napíšeš. Mně? Nevšiml jsem si ničeho. Akorát... mohl bych být méně toxic, ale víš co. Mám v p**i. Takže zalez do té své smrduté chajdy, co vypadá jako pelech bezdomovců, a nedávej mi o své existenci vědět, ju? :sD
-----------------
Zrovna ty mi budeš psát, že píšu hovadiny, koště. Ty, který tu píše p**oviny dnes a denně, mi fakt nemá co psát, že píšu hovadiny. Nesouhlasíš v něčem se mnou? Tak mi to napiš! Tobě je tu vytýkána řada věcí, co napíšeš. Mně? Nevšiml jsem si ničeho. Akorát... mohl bych být méně toxic, ale víš co. Mám v p**i. Takže zalez do té své smrduté chajdy, co vypadá jako pelech bezdomovců, a nedávej mi o své existenci vědět, ju? :sD
Nahlásit
Wohoo, finále Miss Sympatie je tady xD!
Hlasujte pro svého favo***a: Ellvin = Souhlasím, Denis = Nesouhlasím.
Hlasujte pro svého favo***a: Ellvin = Souhlasím, Denis = Nesouhlasím.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Skoro jako Sophiina volba...
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Třeba si chce udělat řidičák
----------
Elvinblbko co je na řidičáku tak úžasnýho, že o tom meleš skoro v každým tématu? :))
Třeba si chce udělat řidičák
----------
Elvinblbko co je na řidičáku tak úžasnýho, že o tom meleš skoro v každým tématu? :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
R77 (49/-/-) NOVÉ
ANO.
Stačí….;-)
-------- Najet do davu lidí je extrém to je jinde, vybrždování je na kriminál nebo aspon ztrátu řidičáku.... ale ten zbytek? Kdo je bez viny ať hodí kamenem :-) vyjma těch co nemají papíry. K poslednímu - ste si všichni absolutně jisti, že jste nikdy v životě nejeli ani se zbytkáčem? :-)
ANO.
Stačí….;-)
-------- Najet do davu lidí je extrém to je jinde, vybrždování je na kriminál nebo aspon ztrátu řidičáku.... ale ten zbytek? Kdo je bez viny ať hodí kamenem :-) vyjma těch co nemají papíry. K poslednímu - ste si všichni absolutně jisti, že jste nikdy v životě nejeli ani se zbytkáčem? :-)
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
-----------------------------
Eh... no tak ten svůj komentář rozvinu, aby mě pochopili i mentálně retardovaní. :s) Anonym se zeptal, že jestli může i mentálně postižený jedinec udělat řidičák. A já mu odpověděl, aby se obrátil na autoškolu, kam by chtěl nastoupit. A skoro v každém tématu o tom meleš ty, mi přijde. Pověz mi, proč nemáš řidičák, když ho považuješ za nejvíc úžasnou věc a vrchol toho, čeho člověk může dosáhnout? Odpověz. :s)
-----------------------------
Eh... no tak ten svůj komentář rozvinu, aby mě pochopili i mentálně retardovaní. :s) Anonym se zeptal, že jestli může i mentálně postižený jedinec udělat řidičák. A já mu odpověděl, aby se obrátil na autoškolu, kam by chtěl nastoupit. A skoro v každém tématu o tom meleš ty, mi přijde. Pověz mi, proč nemáš řidičák, když ho považuješ za nejvíc úžasnou věc a vrchol toho, čeho člověk může dosáhnout? Odpověz. :s)
Nahlásit
Tak když pomineme extrémy typu že nejhorší nejzlejší psychopati vynikají silně nadprůměrnou inteligencí a schopnostmi, což je vynáší do čela světového byznysu.... Tak nikdy nic není 100% ...i vyšinutý jedinec co zabije sebe nebo jiné nebo páchá trestné činy, se dostane k policajtům, násilníci s hákáčem k armádě apod. Jebnout ti může klidně až později.
Ale jsou to extrémy a malá procenta. Pokud obvoďák ví, že si mentálně vyšinutý jedinec, nedá ti potvrzení pro autoškolu.
Jenže zase, spousty skutečně nebezepečných pirátů a ohrožení silnic, nejen že technicky umí řidit, často i dobře a lépe než průměr, ale taky má potřebný intelekt udělat bez problémů testy (ne že by byl potřeba extra intelekt, ale pro podprůměrného jedině to problém být může, koneckonců je to jedna z point otázek, které spousty lidí považuje za hloupé a trapné, vyřadit dementy kteří nedokáží udržet pozornost a naučit se i něco co nemusí být zrovna jasné).
Ale jsou to extrémy a malá procenta. Pokud obvoďák ví, že si mentálně vyšinutý jedinec, nedá ti potvrzení pro autoškolu.
Jenže zase, spousty skutečně nebezepečných pirátů a ohrožení silnic, nejen že technicky umí řidit, často i dobře a lépe než průměr, ale taky má potřebný intelekt udělat bez problémů testy (ne že by byl potřeba extra intelekt, ale pro podprůměrného jedině to problém být může, koneckonců je to jedna z point otázek, které spousty lidí považuje za hloupé a trapné, vyřadit dementy kteří nedokáží udržet pozornost a naučit se i něco co nemusí být zrovna jasné).
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
považuješ za nejvíc úžasnou věc
--------
To považuješ ty Elvinblbko a v každém druhém příspěvku to potřebuješ patřičně zmiňovat :))
považuješ za nejvíc úžasnou věc
--------
To považuješ ty Elvinblbko a v každém druhém příspěvku to potřebuješ patřičně zmiňovat :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
08. 05. 2026 v 12:25
Anonym
Anonym Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin (25/183/81)
To považuješ ty Elvinblbko a v každém druhém příspěvku to potřebuješ patřičně zmiňovat.
-------------
Přesně tak!
Ellvin (25/183/81)
To považuješ ty Elvinblbko a v každém druhém příspěvku to potřebuješ patřičně zmiňovat.
-------------
Přesně tak!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
----------------
Jediný, kdo se o řidičáku jako o nejvíc úžasné věci na planetě Zemi a vrcholu kariéry zmiňuje, seš ale ty, blbečku. Najdi mi komentář, ve kterém jsem se o ŘP zmiňoval přesně tak, jak popisuješ.
----------------
Jediný, kdo se o řidičáku jako o nejvíc úžasné věci na planetě Zemi a vrcholu kariéry zmiňuje, seš ale ty, blbečku. Najdi mi komentář, ve kterém jsem se o ŘP zmiňoval přesně tak, jak popisuješ.
Nahlásit
Mozna proto nema Power ridicak, je psychicky labilni a obvodacka mu nedala stempl ... :-)
Nahlásit
I8051 a k čemu by mi jako byl? :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
---------------------
Eh... nepřehlédl jsi mou prosbičku? :) Pro všechny případy ti ji zkopíruji ještě jednou, takže: "Najdi mi komentář, ve kterém jsem se o ŘP zmiňoval přesně tak, jak popisuješ.". :s)
---------------------
Eh... nepřehlédl jsi mou prosbičku? :) Pro všechny případy ti ji zkopíruji ještě jednou, takže: "Najdi mi komentář, ve kterém jsem se o ŘP zmiňoval přesně tak, jak popisuješ.". :s)
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Zřejmě solidní diagnoza F72, když ani nepoznáš že jsem se ptal i8051 a ne tebe :))
Zřejmě solidní diagnoza F72, když ani nepoznáš že jsem se ptal i8051 a ne tebe :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Zřejmě solidní diagnoza F72, když ani nepoznáš že jsem se ptal i8051 a ne tebe
----------------------
Vlastně ti děkuji za odpověď, kterou jsi akorát potvrdil to, co je jasné všem. Fakt díky. :s)
Zřejmě solidní diagnoza F72, když ani nepoznáš že jsem se ptal i8051 a ne tebe
----------------------
Vlastně ti děkuji za odpověď, kterou jsi akorát potvrdil to, co je jasné všem. Fakt díky. :s)
Nahlásit
Dik Elviro, zes ty prestarly elastakovy lejdy odpovedel za me ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Neodpověděl. Jste na to dvě blbky a nedokáže dát dohromady odpověd :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
-----------------------
Neodpověděl jsi, neboť sám dobře víš, že jsem nic takového nikde nenapsal. Ach jo, proč s takovou zbytečnou existencí jako ty vůbec ztrácím čas? Meleš hovna a ani nejsi schopen to nějak okecat. To i ti dezoláti, na které nadávám, jsou schopni ty své sračky aspoň zdůvodnit. Sice mnohdy legračně, ale dokážou. Tím pádem jsi klesl o úroveň níž, než oni. Heheh... a já myslel, že klesnout níž už není možné. :s)
-----------------------
Neodpověděl jsi, neboť sám dobře víš, že jsem nic takového nikde nenapsal. Ach jo, proč s takovou zbytečnou existencí jako ty vůbec ztrácím čas? Meleš hovna a ani nejsi schopen to nějak okecat. To i ti dezoláti, na které nadávám, jsou schopni ty své sračky aspoň zdůvodnit. Sice mnohdy legračně, ale dokážou. Tím pádem jsi klesl o úroveň níž, než oni. Heheh... a já myslel, že klesnout níž už není možné. :s)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Elvin je vidět že neumíš dát dohromady ani jedinou kloudnou odpověď, hezky si nám to potvrdil a teď mazej do křoví nabízet svojí starou díru zoufalče :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Elvin je vidět že neumíš dát dohromady ani jedinou kloudnou odpověď, hezky si nám to potvrdil a teď mazej do křoví nabízet svojí starou díru zoufalče :))
-----------------------
Vykrádáš moje komentáře, a ještě blbě. :sD A proč ty útoky na mě? Štve tě, že narozdíl od tebe si z****ám s opravdovým chlapem, kdežto ty si až do smrti musíš vystačit jen s dětským spodním oblečením, plynovou maskou a pendrekem? :sD Víš, i s tím lze něco udělat. Stačí se nechovat jako p**a, ale ty už seš tak profláklej, že tě každý pozná už jen co napíšeš první větu. :sD
-----------------------
Vykrádáš moje komentáře, a ještě blbě. :sD A proč ty útoky na mě? Štve tě, že narozdíl od tebe si z****ám s opravdovým chlapem, kdežto ty si až do smrti musíš vystačit jen s dětským spodním oblečením, plynovou maskou a pendrekem? :sD Víš, i s tím lze něco udělat. Stačí se nechovat jako p**a, ale ty už seš tak profláklej, že tě každý pozná už jen co napíšeš první větu. :sD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Koukam že dezolátní nemakačenková Elvinp**a tady dřepí opět už od rána :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
------------------------
Místo tohohle dětinského odbíhání od otázky bys raději mohl odpovědět. A co se mé práce týče, tak promiň, že mám jeden den v týdnu, aspoň tu neděli, volnou. Já vím, je to moc. Musí se to změnit!
Jinak to, jak mi píšeš, že jsem nemakačenko, a tak, je trapné, když nevíš, jak se věci mají. Já pracuji, ale přes noc. Jestli chceš, nabízím ti, abys jednu směnu strávil se mnou, a přesvědčil se, že nekecám, ale makám. Ovšem pamatuj, nechci vedle sebe jen někoho, kdo sedí a nic nedělá. Jmenuji tě proto vrchním klíčníkem, budeš mi otevírat obchody a do auta nosit a rovnat prázdné bedýnky, aby nám to spolu odsejpalo. Co říkáš, ty můj Budulínku? Můžu s tebou zítra (nebo někdy) počítat??? :s)
------------------------
Místo tohohle dětinského odbíhání od otázky bys raději mohl odpovědět. A co se mé práce týče, tak promiň, že mám jeden den v týdnu, aspoň tu neděli, volnou. Já vím, je to moc. Musí se to změnit!
Jinak to, jak mi píšeš, že jsem nemakačenko, a tak, je trapné, když nevíš, jak se věci mají. Já pracuji, ale přes noc. Jestli chceš, nabízím ti, abys jednu směnu strávil se mnou, a přesvědčil se, že nekecám, ale makám. Ovšem pamatuj, nechci vedle sebe jen někoho, kdo sedí a nic nedělá. Jmenuji tě proto vrchním klíčníkem, budeš mi otevírat obchody a do auta nosit a rovnat prázdné bedýnky, aby nám to spolu odsejpalo. Co říkáš, ty můj Budulínku? Můžu s tebou zítra (nebo někdy) počítat??? :s)
Ellvin (25/183/81)
nevíš, jak se věci mají
-----------
Tak hlavně že ty to víš naprosto přesně. Co tam máš dál za informace? :))
nevíš, jak se věci mají
-----------
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin (25/183/81)
nevíš, jak se věci mají
-----------
-------------------------------------
Tak já nenapsal jen tohle, ale pro tebe je typické reagovat jen na kratičký úsek, který vytrhneš z kontextu. Seš marnej :s)
Ellvin (25/183/81)
nevíš, jak se věci mají
-----------
-------------------------------------
Tak já nenapsal jen tohle, ale pro tebe je typické reagovat jen na kratičký úsek, který vytrhneš z kontextu. Seš marnej :s)
Nahlásit
Ellvin a ty si nejchytřejší, jako každej kdo má v zadku díru.... :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
----------------
No každý není takový. Třeba ty taky máš díru v zadku (jako kdokoliv), ale stejně jsi hloupý.
----------------
No každý není takový. Třeba ty taky máš díru v zadku (jako kdokoliv), ale stejně jsi hloupý.
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
-----------------
Vida, první nesouhlas. Hele, zkus mi ty, já vím, že to čteš, dokázat, že Vajco je inteligentní... to je výzva, co říkáš? :sD Když ani nedokáže ze svých dalších profilů psát trošku odlišně, aby je s ním hned tak nikdo nedokázal spojit. A takhle bych mohl pokračovat, ovšem nic pozitivního na něj mě nenapadá... snažím se být nezaujatý, ale bohužel... :s(
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
-----------------
Vida, první nesouhlas. Hele, zkus mi ty, já vím, že to čteš, dokázat, že Vajco je inteligentní... to je výzva, co říkáš? :sD Když ani nedokáže ze svých dalších profilů psát trošku odlišně, aby je s ním hned tak nikdo nedokázal spojit. A takhle bych mohl pokračovat, ovšem nic pozitivního na něj mě nenapadá... snažím se být nezaujatý, ale bohužel... :s(
Nahlásit
Ellvin k tomu tvému řidičáku už nic nemáš, blbko? :)) Fňuk za mínusko :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
---------------------
Zalez, koště. Spolu jsme diskuzi skončili, tedy pokud mi už konečně nehodláš odpovědět na mou otázku. :)
---------------------
Zalez, koště. Spolu jsme diskuzi skončili, tedy pokud mi už konečně nehodláš odpovědět na mou otázku. :)
Nahlásit
Ellvin čekám na odpověď k tomu tvému řidičáku, zalézt můžeš ty, ale až po setmění do křoví :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin čekám na odpověď k tomu tvému řidičáku, zalézt můžeš ty, ale až po setmění do křoví :))
-----------------
Vážně ti mám odpovědět na otázku, na kterou ti nejen mnou bylo již několikrát zodpovězeno? Vážně? Vážně chceš odpověď na otázku, která je tak hloupá, že by ji zcela vážně mohl myslet jen p*****c? Zeptal ses mě, co je na řidičáku tak úžasné, že o tom dokola melu, přitom o řidičáku dokola meleš jenom ty, a nikde jsem nenapsal, že vlastnit ho je nejvíc úžasné. Tato slova mi drze vkládáš do úst ty sám, pitomečku. Proč bych ti měl odpovídat na takovouto otázku? Ale když už jsme u toho, a ty nemáš dostatek inteligence, abys uznal svou chybu, a pořád dokola by ses blbě kolem toho točil, tak i přesto ti odpovím. Na vlastnění řidičského průkazu (ideálně v kombinaci s automobilem) je skvělé to, že nejsi tolik závislý na prostředcích hromadné dopravy. Chápeme, nebo ti to mám raději nakreslit, abys na mě příště nevyrukoval se stejnou otázkou, akorát jinak formulovanou/položenou/napsanou - vyber si? :s) No a teď je řada na tobě a zodpovězené té mé otázečky. :s)
-----------------
Vážně ti mám odpovědět na otázku, na kterou ti nejen mnou bylo již několikrát zodpovězeno? Vážně? Vážně chceš odpověď na otázku, která je tak hloupá, že by ji zcela vážně mohl myslet jen p*****c? Zeptal ses mě, co je na řidičáku tak úžasné, že o tom dokola melu, přitom o řidičáku dokola meleš jenom ty, a nikde jsem nenapsal, že vlastnit ho je nejvíc úžasné. Tato slova mi drze vkládáš do úst ty sám, pitomečku. Proč bych ti měl odpovídat na takovouto otázku? Ale když už jsme u toho, a ty nemáš dostatek inteligence, abys uznal svou chybu, a pořád dokola by ses blbě kolem toho točil, tak i přesto ti odpovím. Na vlastnění řidičského průkazu (ideálně v kombinaci s automobilem) je skvělé to, že nejsi tolik závislý na prostředcích hromadné dopravy. Chápeme, nebo ti to mám raději nakreslit, abys na mě příště nevyrukoval se stejnou otázkou, akorát jinak formulovanou/položenou/napsanou - vyber si? :s) No a teď je řada na tobě a zodpovězené té mé otázečky. :s)
Nahlásit
Ellvin
nakreslit
-------------
Nakresli, jestli na to máš :))
nakreslit
-------------
Nakresli, jestli na to máš :))
Nahlásit
Tak ať už je Ellvin jakejkoliv, tak je zase fajn, že maká. Rozvoz zboží v brzkých ranních hodinách by spousta sněhovejch vloček v jeho věku nedala.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ser na tu hloupou pumpicku Elviro, on je tak hloupej, ze nema cenu ho resit ... :-)
Nahlásit
Asi tak, Íčko. Odepisuju mu, protože mě ta jeho nekonečná hloupost baví, ale už se delší dobu točíme v kruhu a začíná to být nuda
Nahlásit
Patrik025
by spousta nedala
------------------------------
Co je na tom za vysoce odbornou kosmickou vědu, že by nedala? :))
by spousta nedala
------------------------------
Co je na tom za vysoce odbornou kosmickou vědu, že by nedala? :))
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.