Vězení - trest v trestu?
05. 05. 2026 v 15:08
Anonym
Anonym Ahoj,
mám nástup do vězení za údajné znásilnění desetiletého. Jak to ve vězení probíhá a na co se připravit? Prosím, bez hloupých poznámek. Předem děkuji!
mám nástup do vězení za údajné znásilnění desetiletého. Jak to ve vězení probíhá a na co se připravit? Prosím, bez hloupých poznámek. Předem děkuji!
Udajne znasilneni? To je co za paragraf? Nicmene pokud to dostanes takto zapsane pri nastupu, tak si s sebou prines rodinny baleni prcgelu ... :-)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím
Nahlásit
Další nevinný odsouzený. Ach, ti soudci... :s) No jo no, píšu vám to pořád, když mi píšete na můj troll profil patnáctiletého, vy úchylní staříci. Když vám napíšu, že mi je 13, tak místo abyste se stáhli, tak naopak přidáte na intenzitě... a tohle je výsledek. Dobře vám tak, šmejdi.
Bohužel tě z nástupního oddílu nejspíš uklidí mezi pampelišky, takže budeš relativně v klidu. Ovšem ne každá věznice oddíl pro úchyláky má, třeba do Slavkova se fakt dostat nechceš, to bych si to, být tebou, rovnou hodil. A připrav se, že jako prcačkář si to tu chvilku na nástupáku opravdu užiješ. Radím ti, drž hubu a udělej vše, co černým degešákům na očích uvidíš, prostě si z tebe udělají koninu. Připrav se na různé psychiky. Ale vztáhnout ruku by na tebe nikdo neměl, všichni mají venku rodiny, za kterými se na těch pár hodin, než se vrátí zpátky, chtějí pak vrátit. Za nášup jim nějaká prcačka nestojí. Holt doby, kdy tací jako ty byli ve vězeních mlácení dnes a denně, a věděli, kde je jejich místo, jsou dávno pryč.
Bohužel tě z nástupního oddílu nejspíš uklidí mezi pampelišky, takže budeš relativně v klidu. Ovšem ne každá věznice oddíl pro úchyláky má, třeba do Slavkova se fakt dostat nechceš, to bych si to, být tebou, rovnou hodil. A připrav se, že jako prcačkář si to tu chvilku na nástupáku opravdu užiješ. Radím ti, drž hubu a udělej vše, co černým degešákům na očích uvidíš, prostě si z tebe udělají koninu. Připrav se na různé psychiky. Ale vztáhnout ruku by na tebe nikdo neměl, všichni mají venku rodiny, za kterými se na těch pár hodin, než se vrátí zpátky, chtějí pak vrátit. Za nášup jim nějaká prcačka nestojí. Holt doby, kdy tací jako ty byli ve vězeních mlácení dnes a denně, a věděli, kde je jejich místo, jsou dávno pryč.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Myslíš, že tu najdeš někoho, kdo byl vězněný za podobný trestný čin a ještě by byl ochotný sdílet své zkušenosti? Někde jsem slyšel, že jsou vězni hodně vysazeni na ty, kteří spáchali nějaký trestný čin na dětech.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Kriminál, kriminál
temná to komora
voda tam nedobrá
chlebíček okorá.
Vězeni, vězení
smutné to stavení
na pryčně dubové
špatné je ležení...
temná to komora
voda tam nedobrá
chlebíček okorá.
Vězeni, vězení
smutné to stavení
na pryčně dubové
špatné je ležení...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Podle mě tě spoluvězni vykastrují a budeš pár měsíců obětní beránek, nakonec skončíš v hlídané cele a s nikým se už neuvidíš, jen s bachařema.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nu nemám ani páru, za což jsem velmi rád.
Po vzhlédnuti: https://www.csfd.cz/…aru/prehled/
Tě něco napadne. Na co si dát pozor.
Po vzhlédnuti: https://www.csfd.cz/…aru/prehled/
Tě něco napadne. Na co si dát pozor.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
"Brutální útok ve věznici v Plzni. Pedofilovi zabodl jiný vězeň nůž do hlavy" https://plzensky.denik.cz/…-vrazdu.html
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
BussterX (105/130/150)
"Brutální útok ve věznici v Plzni. Pedofilovi zabodl jiný vězeň nůž do hlavy" https://plzensky.denik.cz/…-vrazdu.html
-----------------
Mmmm... a to se vyplatí, dostat pokus o vraždu za nějakého prcačkáře. :sD
-----------------
Mmmm... a to se vyplatí, dostat pokus o vraždu za nějakého prcačkáře. :sD
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jasně, ono se asi vyplatilo i to předchozí chování, že vůbec ve vězení jsi :D
Čekáš tam snad kroužek intelektuálů?
Čekáš tam snad kroužek intelektuálů?
Nahlásit
Mám kámoše obdobny případ jako Ty. Už ve vazbě požádal o věznici KUŘIM tam je specializováné oddělení jen pro sex. delikty. Tam jsou všichni rovný takže nikdo nemuže nikoho osočovat. Je to speciální oddíl který je chránění před zbytkem věznu z jiných oddělení.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Rondo (95/170/70)
Mám kámoše obdobny případ jako Ty. ... požádal o věznici KUŘIM tam je specializováné oddělení jen pro sex. delikty. Tam jsou všichni rovný ...
-------------------
Bavím se, jak znásilňovači malých dětí nedbali jejich pocitů při konání onoho zavrženíhodného aktu, ale když dojde na následky, jsou strachy posraní, co s nimi bude dál. A já bych takovým od srdce přál věznice jako je Slavkov, Ostrov nebo Kynšperk, kde by nepřežili jediný den. A útěchou může být, že do Kuřimi nejspíš ten tvůj povedený kamarád neodjede, a když už, tak ho automaticky nedají mezi ostatní prcajdy, protože jde o menší oddíl, kam jsou přednostně dáváni ti, u kterých je předpoklad, že budou terčem šikany. Ne každý je takový. A že si z něj budou dělat koninu, bude denně dělat rajóny, čistit hajzly a cimru, plus nějaké ty psychiky, to není důvod. Jsou větší. Jo a abych nezapomněl, ty žádosti o přesun do konkrétních věznic na 99% nevycházejí. :)
+
Je to speciální oddíl který je chránění před zbytkem věznu z jiných oddělení.
--------------------
Minimálně kuchaři a rozvozci jídla budou vědět, že ta a ta várka žrádla je pro oddíl prcaček. No, nechtěl bych. :)
Mám kámoše obdobny případ jako Ty. ... požádal o věznici KUŘIM tam je specializováné oddělení jen pro sex. delikty. Tam jsou všichni rovný ...
-------------------
Bavím se, jak znásilňovači malých dětí nedbali jejich pocitů při konání onoho zavrženíhodného aktu, ale když dojde na následky, jsou strachy posraní, co s nimi bude dál. A já bych takovým od srdce přál věznice jako je Slavkov, Ostrov nebo Kynšperk, kde by nepřežili jediný den. A útěchou může být, že do Kuřimi nejspíš ten tvůj povedený kamarád neodjede, a když už, tak ho automaticky nedají mezi ostatní prcajdy, protože jde o menší oddíl, kam jsou přednostně dáváni ti, u kterých je předpoklad, že budou terčem šikany. Ne každý je takový. A že si z něj budou dělat koninu, bude denně dělat rajóny, čistit hajzly a cimru, plus nějaké ty psychiky, to není důvod. Jsou větší. Jo a abych nezapomněl, ty žádosti o přesun do konkrétních věznic na 99% nevycházejí. :)
+
Je to speciální oddíl který je chránění před zbytkem věznu z jiných oddělení.
--------------------
Minimálně kuchaři a rozvozci jídla budou vědět, že ta a ta várka žrádla je pro oddíl prcaček. No, nechtěl bych. :)
Nahlásit
07. 05. 2026 v 17:53
Anonym
Anonym Elvine fakt drž tlamu. Sám vypadáš že máš zkušenosti, když o tom tolik píšeš.
Lukino_luk To není odpověď na můj dotaz. Nebo je, ale jen částečná
Ikar takže se má bát nebo jak to je?
Rondo Pověz mi o té kuřimi více.
Lukino_luk To není odpověď na můj dotaz. Nebo je, ale jen částečná
Ikar takže se má bát nebo jak to je?
Rondo Pověz mi o té kuřimi více.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Mončičáci... https://www.idnes.cz/…i-zpravy_alh
Nahlásit
Chtělo by to víc LGBTIXYZ pochodů hrdosti aby si společnost zvykla že prcat děcka je normální a že každej pedofil si zaslouží respekt a toleranci, no ne? 8)
Nahlásit
Naštěstí to už dosáhlo svého vrcholu a tento trend je na ústupu, ale ještě chvíli tohoto liberálního levičáckého progresivního tažení, a věřím že to co píše buřt by se stalo realitou.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Anonym
Elvine fakt drž tlamu. Sám vypadáš že máš zkušenosti, když o tom tolik píšeš.
--------------------
Anebo jsem dobře informovaný. Na FB jsem ve skupině o vězení, a pokud by ses ptal na důvod s narážkou, že proč vyhledávám skupiny, se kterými nemám nic společného, tak kvůli bizáru. I proto jsem ve fanouškovských skupinách SPD, protože bizár přitahuje. A tím jsem ti odpověděl i na tvůj druhý přihlouplý dotaz, který by jistě následoval. :s)
--------------------
Anebo jsem dobře informovaný. Na FB jsem ve skupině o vězení, a pokud by ses ptal na důvod s narážkou, že proč vyhledávám skupiny, se kterými nemám nic společného, tak kvůli bizáru. I proto jsem ve fanouškovských skupinách SPD, protože bizár přitahuje. A tím jsem ti odpověděl i na tvůj druhý přihlouplý dotaz, který by jistě následoval. :s)
Nahlásit
No vycházet z informací z fejsbukové skupiny, to nevím uplně jeslti je extra relevantní :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tygr728 (32/190/90) NOVÉ
No vycházet z informací z fejsbukové skupiny, to nevím uplně jeslti je extra relevantní :-)
----------------------
Nevím, no, ale já neznám osobně nikoho, kdo by byl ve vězení. A divil by ses, ale i mezi opičáky tam se najde někdo s osobní zkušeností, kdo umí normálně a věcně odpovědět. Teď už bývalá kolegyně pracuje jako vychovatelka v Jiřicích, to je kriminál, co mám za kopcem, takže mám své "zdroje" informací. :sD
----------------------
Nevím, no, ale já neznám osobně nikoho, kdo by byl ve vězení. A divil by ses, ale i mezi opičáky tam se najde někdo s osobní zkušeností, kdo umí normálně a věcně odpovědět. Teď už bývalá kolegyně pracuje jako vychovatelka v Jiřicích, to je kriminál, co mám za kopcem, takže mám své "zdroje" informací. :sD
Nahlásit
Anonyme
Neřeším zda jsi anonyme byl odsouzen spravedlivé, ale pokud nastoupíš do vězení za sex s mladistvým tak ti to tam dám hodně sežrat a udělají si z tebe děvku.
Četl sem že si v některých případech odsouzený vzal život.
Násilí na dětech není tolerovány
Neřeším zda jsi anonyme byl odsouzen spravedlivé, ale pokud nastoupíš do vězení za sex s mladistvým tak ti to tam dám hodně sežrat a udělají si z tebe děvku.
Četl sem že si v některých případech odsouzený vzal život.
Násilí na dětech není tolerovány
Nahlásit
Anonym NOVÉ
---
Též mám pocit, že Elvinblbka píše ze svý zkušenosti. Ani by mě to nepřekvapilo.
---
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Toiletfun (26/-/-)
-----------------
No... své jsem k tomu již napsal, ale vůbec mě nepřekvapilo, že někteří méně bystří jedinci to nebyli schopni pobrat. Že si tady s tím materiálem vůbec špiním ruce... :)
-----------------
No... své jsem k tomu již napsal, ale vůbec mě nepřekvapilo, že někteří méně bystří jedinci to nebyli schopni pobrat. Že si tady s tím materiálem vůbec špiním ruce... :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Což o to vězení, jako trest, ale zapoměl jsi na a to anonyme, že současně ztrácíš práci, takže nejsi potrestanej jednou, ale vícekrát.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Což o to vězení, jako trest, ale zapoměl jsi na a to anonyme, že současně ztrácíš práci, takže nejsi potrestanej jednou, ale vícekrát.
---------
Chape nekdo tento dovetek? Muzete mi to prosim pripadne vysvetlit? ... :-)
---------
Chape nekdo tento dovetek? Muzete mi to prosim pripadne vysvetlit? ... :-)
Nahlásit
08. 05. 2026 v 16:55
Anonym
Anonym Pepino111 To nechápu. Vrazi a přepadávači babiček jsou přece horší než někdo, kdo si domluvil sex s klukem, ne? Ldyž to bylo dobrovolné.
Elvin To tvoje povíšenecké chování na něj jednou dojedeš! Není divu, že seš sám. a budeš! mlčeti zlato, d***le. A to samé platí i k i8051!
Elvin To tvoje povíšenecké chování na něj jednou dojedeš! Není divu, že seš sám. a budeš! mlčeti zlato, d***le. A to samé platí i k i8051!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No, ty uzs anonyme ale dojel a sam nebudes. Budou se tam o tebe "hezky" starat ... :-)
Btw FAKT krasne pedofilni alibi ... "Vrazi a přepadávači babiček jsou přece horší než někdo, kdo si domluvil sex s klukem, ne? Ldyž to bylo dobrovolné"
Btw FAKT krasne pedofilni alibi ... "Vrazi a přepadávači babiček jsou přece horší než někdo, kdo si domluvil sex s klukem, ne? Ldyž to bylo dobrovolné"
Nahlásit
Ptáš se mě, jestli se máš bát? To já netuším. Vězení je asi vždycky důvod k obávám, ale počítej s tím, že spoluvězni asi nebudou žádní žáci nedělní školy.
Nahlásit
Anonym
Ahoj,
mám nástup do vězení za údajné znásilnění desetiletého...
Anonym NOVÉ
...někdo, kdo si domluvil sex s klukem, ne? Ldyž to bylo dobrovolné....
xxxx
hajlz jeden desetiletej, dostal chuť na prcačku s dospělákem, zaprcal si a chudák anonym musí do kriminálu...
Ahoj,
mám nástup do vězení za údajné znásilnění desetiletého...
Anonym NOVÉ
...někdo, kdo si domluvil sex s klukem, ne? Ldyž to bylo dobrovolné....
xxxx
hajlz jeden desetiletej, dostal chuť na prcačku s dospělákem, zaprcal si a chudák anonym musí do kriminálu...
Nahlásit
Tobě fakt přijde normální domluvit si sex s desetiletým? Údajné znásilnění, prd údajné.
Nahlásit
Tak coz, vystupem z tohoto tematu jsou 2 moznosti:
- anonym troli
- anonym je dement
- anonym troli
- anonym je dement
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já bych nevylučoval ani tu druhou možnost, tedy že je dementní. Kdybys viděl, Íčko, co za exoty mi psalo na můj troll profil třináctiletého, tak bys nevěřil svým očím. Ani já tomu zpočátku nechtěl věřit, ale měl jsem to černé na bílém.
Nahlásit
I kdyby ten desetiletej souhlasil se sexem, zákon mluví jasně, je to zneužití nezletilého k sexu, protože ten kluk je chráněn zákonem do 15 let a trest s příslušnou sazbou je na místě.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonym
Sex s mladistvým = spoluvězni netolerují a udělají si s tebe jen děvku ( budeš muset podržet i těm vrahum)
A že to ten 10 lety dělal dobrovolně nikoho nebude zajímat.
Jsi totiž pedofil a ničím si to neomluvíš před nikým
Sex s mladistvým = spoluvězni netolerují a udělají si s tebe jen děvku ( budeš muset podržet i těm vrahum)
A že to ten 10 lety dělal dobrovolně nikoho nebude zajímat.
Jsi totiž pedofil a ničím si to neomluvíš před nikým
Nahlásit
"Elvin To tvoje povíšenecké chování na něj jednou dojedeš! Není divu, že seš sám. a budeš! mlčeti zlato, d***le. A to samé platí i k i8051!"
Ale ty jsi dost nízko, aby ti jako povýšené chování zřejmě přišlo všechno. Máme tě snad jako litovat? A ještě ze sebe děláš trapáka a vyhrožuješ.
Takovým se přeje jen klidný spánek na hřitově.
Ale ty jsi dost nízko, aby ti jako povýšené chování zřejmě přišlo všechno. Máme tě snad jako litovat? A ještě ze sebe děláš trapáka a vyhrožuješ.
Takovým se přeje jen klidný spánek na hřitově.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
- anonym troli
- anonym je dement
Ty 2 možnosti se vzájemně nevylučují...
- anonym troli
- anonym je dement
Ty 2 možnosti se vzájemně nevylučují...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
No z toho co vím tak ve vězení arxon znásilňoval spoluvězně a přenesl jim aids
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To je zase troll, to nevyymyslis xD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Njn,prcačka s přestřelkou.....to je vždycky průser...já byl za majetkovou a násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci....asi ti vůbec nezávidím,budeš to mít těžký,ale nikdo tě tam nezabije...
Nahlásit
To mi připomíná konec básničky od Honzy Zelenky: “ kéž by šel čas vrátit a zmáčknout reset, aby mi s ním zas bylo jen deset “ :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.