Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky?
25. 05. 2026 v 11:46
Anonym
Anonym Ahoj kluci. Na začátku mne nechte prosím omluvit se za mou anonymitu, ale musí to tak být, protože je to celkem osobní téma a nechci, aby se nějak dotklo kluků, kteří jsou toho součástí.
Před pár lety, když mi bylo ještě -náct, jsem se seznámil s jedním božím klukem. Krásně nám to klapalo a já cítil, že jsem opravdu silně zamilovaný. Nešlo jen o to, že je nádherný fyzicky, ale měl i dobrou duši a opravdu rád jsem s ním trávil svůj čas a ochutnával všechny ty nové věci vztahů. Samozřejmě nebylo vše ideální, občas jsme se i pohádali, nebo se jen neshodli na některých věcech (jako třeba můj coming out). Bohužel po pár měsících ta jiskra vyprchala a z celkem slušne rozjetého vztahu se stal jen takový flirt bez citů a já pocítil, že tudy cesta nevede. Sice jsem ho miloval, ale on mě ne. Takhle to prostě nefunguje. Zezačátku jsme si ještě psali a pokoušel jsem se zachrábit aspoň zbytek toho, co mezi námi bylo, aspoň to přátelství, ale ten kluk mě začal ignorovat a totálně mě vyghostil. To bolelo a hodně. Po pár týdnech jsem zjistil, že má přítele a je štastný a já byl rád, protože jsem došel do fáze, kdy jsem zahodil svoje ego a chtěl jsem jen, aby byl štastný. Jediné, co mi chybělo byl nějaký smysluplný konec. Říct si prostě z očí do očí, jak to bylo a jak a proč to skončilo, ale ono nic. Takže to pro mě bylo stále otevřené.
Běhěm pár let jsem se snažil někoho najít a budovat vztah, ale nikdy to nevyšlo. Nebyl jsem schopen se posunout a přestat na něj myslet. Dokonce jsem ho nedávno viděl v metrz a hned mi to zlepšilo náladu. Chtěl jsem za ním jít a promluvit si, ale byl tam se svým klukem a nechtěl jsem tyto věci řešit před ním.
Nedávno se ale ten můj bývalý rozešel se svým klukem a napsal mi prosté "Ahoj". Po tolika letech ignorování se ozval. Proč asi? Upřímně se přiznám, že nevím, co mám dělat. Hrozně rád bych mu odpověděl a začal se s ním bavit, ale na druhou stranu mě roky ignoroval a nechal samotného se zlomeným srdcem. Přistihl jsem se dokonce při myšlence, že bychom to dali zase dohromady, i když vím, jaký je a že by to asi nedopadlo.
Teď k mé otázce (pokud jste to dočetli až sem;-)). Má cenu vstoupit do stejné řeky a buď to vyjde nebo se zase nechat zklamat, nebo ho vyignorovat a jít si svou vlastní cestou a tím to celé mé trápení ukončit?
Děkuju, že jste mě vyslechli a budu rád za jakékoliv rady či porady týkajícího se mého problému.
Před pár lety, když mi bylo ještě -náct, jsem se seznámil s jedním božím klukem. Krásně nám to klapalo a já cítil, že jsem opravdu silně zamilovaný. Nešlo jen o to, že je nádherný fyzicky, ale měl i dobrou duši a opravdu rád jsem s ním trávil svůj čas a ochutnával všechny ty nové věci vztahů. Samozřejmě nebylo vše ideální, občas jsme se i pohádali, nebo se jen neshodli na některých věcech (jako třeba můj coming out). Bohužel po pár měsících ta jiskra vyprchala a z celkem slušne rozjetého vztahu se stal jen takový flirt bez citů a já pocítil, že tudy cesta nevede. Sice jsem ho miloval, ale on mě ne. Takhle to prostě nefunguje. Zezačátku jsme si ještě psali a pokoušel jsem se zachrábit aspoň zbytek toho, co mezi námi bylo, aspoň to přátelství, ale ten kluk mě začal ignorovat a totálně mě vyghostil. To bolelo a hodně. Po pár týdnech jsem zjistil, že má přítele a je štastný a já byl rád, protože jsem došel do fáze, kdy jsem zahodil svoje ego a chtěl jsem jen, aby byl štastný. Jediné, co mi chybělo byl nějaký smysluplný konec. Říct si prostě z očí do očí, jak to bylo a jak a proč to skončilo, ale ono nic. Takže to pro mě bylo stále otevřené.
Běhěm pár let jsem se snažil někoho najít a budovat vztah, ale nikdy to nevyšlo. Nebyl jsem schopen se posunout a přestat na něj myslet. Dokonce jsem ho nedávno viděl v metrz a hned mi to zlepšilo náladu. Chtěl jsem za ním jít a promluvit si, ale byl tam se svým klukem a nechtěl jsem tyto věci řešit před ním.
Nedávno se ale ten můj bývalý rozešel se svým klukem a napsal mi prosté "Ahoj". Po tolika letech ignorování se ozval. Proč asi? Upřímně se přiznám, že nevím, co mám dělat. Hrozně rád bych mu odpověděl a začal se s ním bavit, ale na druhou stranu mě roky ignoroval a nechal samotného se zlomeným srdcem. Přistihl jsem se dokonce při myšlence, že bychom to dali zase dohromady, i když vím, jaký je a že by to asi nedopadlo.
Teď k mé otázce (pokud jste to dočetli až sem;-)). Má cenu vstoupit do stejné řeky a buď to vyjde nebo se zase nechat zklamat, nebo ho vyignorovat a jít si svou vlastní cestou a tím to celé mé trápení ukončit?
Děkuju, že jste mě vyslechli a budu rád za jakékoliv rady či porady týkajícího se mého problému.
Chápu, že chceš to zkusit znovu, ale záleží na tom, jak to vnímá on. Z toho, co píšeš, zatím vyplývá, že neváží si Tě a neoceňuje Tvé snahy zachovat vztah.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zní to jako pozice věčně druhého, takový náhradník. Na chvilku se můžeš dostat na první místo, otázka je na jak dlouho a jestli to vůbec za to stojí.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zkracene - NE
Delsi raianta - NE, ale normalne mu to napis, ze ne. Zadnej ghosting, hezky mu to dej sezrat, at vi, na cem je. A zapomen na nej, udelej tlustou caru a bez za jinym :-)
Delsi raianta - NE, ale normalne mu to napis, ze ne. Zadnej ghosting, hezky mu to dej sezrat, at vi, na cem je. A zapomen na nej, udelej tlustou caru a bez za jinym :-)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
25. 05. 2026 v 14:41
Anonym
Anonym Děkuju všem
Asi ano. Bude to nejlepší. Stejnak jsem si říkal, že to tak udělám, jen jsem si nebyl jistý, jestli to je správné a můžu mu to udělat
Asi ano. Bude to nejlepší. Stejnak jsem si říkal, že to tak udělám, jen jsem si nebyl jistý, jestli to je správné a můžu mu to udělat
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nejsi přece zoufalec, abys šel do vztahu s člověkem, který tě už jednou opustil a nechal trpět, aniž by ti raději narovinu napsal, že nemá zájem, protože už někoho třeba má. Třeba. Nebyl k tobě upřímný tehdy, nebude ani dnes, kdyby si našel někoho "lepšího". Jak psal Í, dej mu to pořádně sežrat, žádný ignor. A pak dej vědět, co on na to. Miluji rozbroje. :s)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Btw Elviro, nerek bys to, ale dneska se mi v letadle o tobe zdalo ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
I8051 (55/184/97) NOVÉ
------------------------
Povídej... jsem jedno velké oko. xD
------------------------
Povídej... jsem jedno velké oko. xD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Íčko se zasnil nad ellvínovo lačnou dírou :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ale ne, zadna erotika Elviro, jens mi privezl Rohlika ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hm, TolietFun odesel pred 37 minutama a svete div se Power prisel pred 37 minutama. Takze to jsi Powere takovy prase, ze krome toho, ze s tlamou v plynovy masce ucakavas do slipecku, co krades detem ve skolce, si jeste navic nechavas chcat/srat do huby? No mozna asi jo, pak uz je pochopitelny tvoje vzruseni nutelou a fotky hajzlu a pisoaru na profilu. Ale co, k tvy posahanosti tohle i sedi. Uzivej ... :-)
https://ctrlv.cz/qK9W
https://ctrlv.cz/qK9W
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
25. 05. 2026 v 22:09
Anonym
Anonym Děkuju vám všem (krom powera, který to tu opět jen rozesírá) za rady. Napsal jsem mu něco ve smyslu toho, co jste mi radili. Dost to bolelo, ale cítím se upřímně mnohem líp. Tak ještě jednou moc děkuju a ať se vám daří:-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
To sis vytvořil ve fotošopu, ty úchyle starý pedofilní? :))
To sis vytvořil ve fotošopu, ty úchyle starý pedofilní? :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Vis Powere, s fotoshopem neumim a tady navic stacilo udelat jen screenshot. Noa tak se Powere/ToileFune priznej, no co, stejne uz to vsichni vedi. Tonik Wetu se pochcava do oteplovacek a Tomik z Berouna se zase navlika do silonek. Tak se nestyd za to, ze si nechavas kalet do huby a bez s nima do ohradky uchylu ... :-)
Nahlásit
A je to tady! Íčko potvrdil, co jsem psal už dávno, tedy že si ten psychicky narušený b***c Vajco tady povídá sám se sebou. Heheh... mně se Vajco-Power směje za údajný prc na parkovišti, který se ani nestál, a sám přitom je hrozný pedofilní čuně, fujtajbl. Teda já bych takhle zoufale ve čtyřiceti letech dopadnout fakt nechtěl, to bych raději, aby mě zastřelili, checht.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin ty už si dopadnul, máš p***l plnou genitálních bradavic, fuj takhle dopadnout jako největší špína, do konce života už ti nezbývá nic jiného než chodit kanálama, proto vozíš ty svoje bedýnky v noci aby nebyla vidět tvoje hnusota ....... :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin ty už si dopadnul, máš p***l plnou genitálních bradavic
---------------------
Chlapče jeden retar... eh... jinak myslící. Ty asi nevíš, jak vypadá genitální bradavice, páč jinak bys tady neplácal p**oviny.
+
fuj takhle dopadnout jako největší špína
---------------------
Prosím? A řekl bys mi to i do očí? Na profilu máš, že jsi z Prahy. Tam jsem každý den, tak ve kterém zařízení tě mohu navštívit, abys mi to, jak se říká, vytmavil? Ukaž, že nejsi hrdina jen za klávesnicí! :s)
+
do konce života už ti nezbývá nic jiného než chodit kanálama, proto vozíš ty svoje bedýnky v noci aby nebyla vidět tvoje hnusota ....... :))
----------------------
Jaká moje hnusota? Myslíš to, jak vypadám, nebo ty údajné genitální bradavice, co svět neviděl? :sD Já mám zadek v trenkách, a ty v kalhotách, což druhou možnost vylučuje. Jinak, můj milý Vajco, centrum Prahy je v noci naopak velmi živé. :s)
+
Toiletfun (26/-/-) NOVÉ
Máš opět naprostou pravdu, Powere!
-----------------------
Checht.
Ellvin ty už si dopadnul, máš p***l plnou genitálních bradavic
---------------------
Chlapče jeden retar... eh... jinak myslící. Ty asi nevíš, jak vypadá genitální bradavice, páč jinak bys tady neplácal p**oviny.
+
fuj takhle dopadnout jako největší špína
---------------------
Prosím? A řekl bys mi to i do očí? Na profilu máš, že jsi z Prahy. Tam jsem každý den, tak ve kterém zařízení tě mohu navštívit, abys mi to, jak se říká, vytmavil? Ukaž, že nejsi hrdina jen za klávesnicí! :s)
+
do konce života už ti nezbývá nic jiného než chodit kanálama, proto vozíš ty svoje bedýnky v noci aby nebyla vidět tvoje hnusota ....... :))
----------------------
Jaká moje hnusota? Myslíš to, jak vypadám, nebo ty údajné genitální bradavice, co svět neviděl? :sD Já mám zadek v trenkách, a ty v kalhotách, což druhou možnost vylučuje. Jinak, můj milý Vajco, centrum Prahy je v noci naopak velmi živé. :s)
+
Toiletfun (26/-/-) NOVÉ
Máš opět naprostou pravdu, Powere!
-----------------------
Checht.
Nahlásit
Do stejnýho hovna se dvakrát nešlape…
Já to udělal a druhej konec byl tehdy o to bolestnější…
Já to udělal a druhej konec byl tehdy o to bolestnější…
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
No, kdybys prisel konecne na to pivo, tak ti poradime, jak neslapat do hoven ... :-)
Nahlásit
Rikat ve 24 letech, ze neco bylo davno ... ok :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já zde začal ve 14, co k tomu dodat? ;)
Nahlásit
Vyskoušel jsem, nefungovalo to, ztratil jsem mnoho času, teď to lituji, nedělej to
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.